Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE Cempas

Temoje atsakymų: 30

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
kas noretumete kad butu wwe cempas as taj kad hbk :)

Lightningshadow212

Baltas diržas

• Išbaninti
0
As labai noreciau,kad WWE chempionu taptu Johnas Cena.

Šį pranešimą redagavo Lightningshadow212: 2008-05-02, 18:02

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
Triple H jau tapo juo. ;D

Sharkx555

Baltas diržas

• Naujokai
0
norejau kad triple h juo taptu. taip ir atsitiko :) john cena jau siek tiek pabodo...

Šį pranešimą redagavo Sharkx555: 2008-05-04, 14:57

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
Chris Jericho. Tiek prisiskaiciau wrestling news letter'iu kaip Triple H uzkulsiuose labai didelis kietuolis del savo "patirties versle" ir pan. ir viskas praktiskai priklauso tiek pat nuo jo kiek nuo Vince... is Jericho sugrizimo tiesiog pasishaipe ir jis apskritai nenori, kad jaunesni talentai butu stipriau pushinami :) ... man asmeniskai tai lb nepatinka... na ant Ceno's neturiu tokios neapykantos kaip turejau anksciau... taciau vistiek... kiek jis daro? 6 skirtingus veiksmus? ... man jis tikrai nuobodokas... na esu mates kaip viena karta prieme bump'a nuo kopeciu pro stala, bet cia turbut buvo didziausias jo kada priimtas bump, high flying'o is jo praktiskai visai nepamatysi... na bet jis kaip ir grappleris. Nors... tuomet griztam prie to, kad jis turi grapplingo veiksmu tiek kiek ant pirstu butu galima suskaiciuoti :/. Kiti mano nuomone to nusipelne ir kurie turetu buti traukiami is ECW tai Shelton Benjamin ir John Morrison nerealus atletai... ka jau kalbeti, kad paskutinius 3 metus is eiles Benjamin buvo isrinktas "most underrated wrestler of the year" juos tikrai idomu paziureti ir jie sauniai maiso grappling'a su high flying ir yra tikrai greiti... stebiuosi kaip pvz. benjamin isvis dar wwe... nieko jis ten negauna... nebent apvalia sumele gauna ir jam to uztenka :/ nors manyciau, kad jam tikrai labiau tiktu TNA x-division ... na bet jau nukrypau nuo temos... zodziu tokia mano nuomone :)

Šį pranešimą redagavo lich: 2008-05-08, 20:25

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"viskas praktiskai priklauso tiek pat nuo jo kiek nuo Vince" - turi gera humoro jausma :)

"taciau vistiek... kiek jis daro? 6 skirtingus veiksmus? ... man jis tikrai nuobodokas..." - idomu butu, jej paskaiciuotum kiek veiksmu savo ****+ matchuose yra atlikes Flair'as, Rock'as arba SCSA. Zinoma butu tokiu kur ju ir daugiau, bet rastum ir tokiu, kuriuose visame matche tera 10 skirtingu judesiu.
Isvada?: nuobodumas priklauso ne nuo veiksmu kiekio. Kiek galima tai kalt i galva visiems? :)

"kurie turetu buti traukiami is ECW tai Shelton Benjamin ir John Morrison nerealus atletai" - jo, Benoit irgi nerealus atletas pvz buvo. Na ir gavo viena karta pusha per 20 metu karjera. Gal ir jie sulauks.
Isvada?: Good worked - nebutinai Good push (ypac jej Mic Skills kaip Benjamin'o - shudini).

"jam tikrai labiau tiktu TNA x-division" - na Benjamin nebutu pirmas, kuris butu tokiame sarase. London, Kendrick - jie ten zymiai labiau tikru. O ir gauna jie uzh Sheltona dbr tikrai maziau.

Nuotrauka
Nuotrauka

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
naaaaa manau galbut skonio reikalas :) man niekada nepatiko flair, rock tik del charismos ir tokiu neasmoniu kaip sunu ismatos ringe ir ant ju rock bottom ir pan. xD ... na ir jis galejo i ringa inesti "itampa" ... galbut ir tiesa sakai... niekada nejauciu tokios "itampos" net nzn kaip apibudint :D kai rock pradeda atlikt people's elbow wrestlemanijoi :)

na o del london ir kendrick... tiesa... juk jie ir yra buve x-division wrestleriais ir buvo gan ispudingi, taciau kazkodel isejo

o del benjamin ir morrison ... galbut ir tiesa... prie mikrofono benjamin'as tikrai nieko nesugeba :D charisma praktiskai 0 ... nors man vistiek kazkaip skaudu ziuret :( jeigu wwe tiek jie padaro...(kai ju veiksmai tikriausiai limituojami) ka butu galima pamatyti is ju kitur :D

Šį pranešimą redagavo lich: 2008-05-08, 22:16

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Puiku, kad Triple H tapo dar karta cempionu. Tuo tikrai dziaugiuosi, nes po pralaimejimo pries Batista taip ir nieko nebuvo pasiekes. :lol:

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na jo HHH atliko neblogu jobu, iskele batista su savo fjudu, uzjobino ortonui, uzjobino synukui, tai tikrai atidirbo kad gautu dirza.

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Gal ir padirbėjo HHH, bet dabar bus ne "BOW DOWN", bet "JOB DOWN TO THE GAME" :lol:
Nuotrauka

lich

The Instant Classic

• Nariai
0

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-05-13, 21:32, pasakė:

Na jo HHH atliko neblogu jobu, iskele batista su savo fjudu, uzjobino ortonui, uzjobino synukui, tai tikrai atidirbo kad gautu dirza.

hmm... na bet labai jau kontraversiskai mano nuomone... kada paskutini po savo sugrizimo summerslam kokiam ppv jis prieme kazkieno finisheri ir buvo nupin'intas? ;) a as neesu dabar labai aktyvus wwe ziurovas, bet lyg ir taip "profesionaliai" nera pralaimejes :/ man atrodo jis sau daugiau reignu nei ric flair tures :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Aš beabejonės norėčiau,kad HBK sugrįžtų į viršunę :) Dėl Cenos,tai viena man patinka - su mic'u kažką sugeba. HHH gali būt,kad ištikrųjų nebuvo nupinintas, bet užtat kelis kart po mačo smagiai gaudavo ;) Nors ple, WM24 Pinas jam buvo regis..

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
lay down for the king..;)
HHH po grizimo Pin'o taip ir negaves atrodo... :)
1 on 1 - pralaimejimas tik Ortonui, 10 count.

Nuotrauka
Nuotrauka

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-05-15, 22:42, pasakė:

lay down for the king..;)
HHH po grizimo Pin'o taip ir negaves atrodo... :)
1 on 1 - pralaimejimas tik Ortonui, 10 count.

Kai pirmą kartą perskaičiau patikėjau, bet kažkaip žiūrint judgement day prisiminiau buvo pin per armagedon. J. Hardy reversino pedigree. Prisiminiau tik pradėjęs galvoti prieš ką defendino titulą ortonas

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
nuo SS kiek pamenu HHH gavo taip jau tikrai tai kokius mazdaug 3-4 kartus. pries ortona 10 count, veliau jefas nupinino (cia rimciausias) veliau per RR gavo finale pries cena, da keletas buvo bet tokiu jau pusetinu kaip kad pasikrove nuo vinco ir panasus. bet kad atidirbo tai jau manau visi turetu sutikt, nes nuo wm 21 kele kitus kaip tik galedamas, aisku tik kad gaila kad cempas kaip feisas yra, nes man tai gadina visa ta vaizda tikro HHH o dar ypac su tuo debilisku dirzu, jau geriau sena ta pusiau melina grazintu atgal.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąHunter, 2008-05-21, 00:15, pasakė:

nuo SS kiek pamenu HHH gavo taip jau tikrai tai kokius mazdaug 3-4 kartus. pries ortona 10 count, veliau jefas nupinino (cia rimciausias) veliau per RR gavo finale pries cena, da keletas buvo bet tokiu jau pusetinu kaip kad pasikrove nuo vinco ir panasus. bet kad atidirbo tai jau manau visi turetu sutikt, nes nuo wm 21 kele kitus kaip tik galedamas, aisku tik kad gaila kad cempas kaip feisas yra, nes man tai gadina visa ta vaizda tikro HHH o dar ypac su tuo debilisku dirzu, jau geriau sena ta pusiau melina grazintu atgal.
Buvo kalbama apie pin'us ir apie 1 on 1 matchus.
Be Jeff'o pin'o ant Hunterio dar prisimeni ka nors? :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Shawn Micheals

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Aš labai norėčiau kad db WWE champu taptu Batista :)

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Zinoma, kad Shawn Michaels. Jis techniskiausias is pushinamiausiu kovotoju (Cena, HHH, Batista), daro labai gerus promo, puikiai susitvarko su savo vaidmeniu. Jei ne HBK trauma 1998, jis iki dabar butu virsuneje, turetu gal net daugiau titulu nei HHH (aplamai neaisku ar dabar net zinotume apie tokie "The Game"). Na zinoma ir Y2J del neblogu in-ring skill'u ir neitiketinu sugebejimu prie moc'o (mano manymu nenusileidzianciu Rock'o).

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-06-28, 00:17

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
CM Punk, HBK arba Y2J

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Noreciau kad HBK butu wwe champas.

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Nezinau kaip jums, bet man ta rutina pabodus, tas pats per ta pati, istikruju galetu cempionu tapti HBK.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Randy Orton, HBK,Y2J, Jeff Hardy

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Na jei WWE title bus perkeltas į SD po NOC, norėčiau, kad EDGE būtų čempionas.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Jei WWE titulas pateks i SD noreciau, kad cempionu taptu Jeff Hardy (nors trumam). Manau jis jau pasimoke is savo klaidu, o Edge turejo savo laika ir world belta laikys dar nekarta.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0