Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-04-29, 20:42
Kartais būna, kad norisi kažko paklausti, bet tai nėra tiek svarbu, kad kurčiau naują temą, ar tinkamos temos tiesiog nerandu. Tam reikalinga šaukykla Manau tai taip pat paskatintų narių aktyvumą ir puslapio lankomumą. Galimas daiktas, kad ir naujesni nariai lengviau "įsilietų" į nMo bendruomenę
2008-04-29, 20:57
As manau, kad triju klausimu topiku tam pilnai pakanka:
1. Wrestling
2. MMA
3. Apie viska
p.s. jei vis delto butu daugiau norinciuju, administratoriai atsizvelgtu i iniciatyva.
1. Wrestling
2. MMA
3. Apie viska
p.s. jei vis delto butu daugiau norinciuju, administratoriai atsizvelgtu i iniciatyva.
2008-04-30, 13:35
Dabar tegul mane patikslina tie kas prisimena, bet man reges mes kazkada turejome Shoutbox'a Dabar tik neprisimenu kodel jo atsisakeme.
O siaip as balsoju uz, kadangi pabandyti verti, o jei bus kazkokios nemalonios paskelmes, ar rimti minusai - visada galima pasalinti ta funkcija
O siaip as balsoju uz, kadangi pabandyti verti, o jei bus kazkokios nemalonios paskelmes, ar rimti minusai - visada galima pasalinti ta funkcija
2008-05-02, 21:08
Na kad cia ne vien mano sprendimas Kadangi as esu "nezinau" busenoje ir, kap supratau, Fortaz irgi nera tvirtai apsisprendes - manau verta isbandyti ir idegti. Jei kils problemu, ar atsiras daug keiksmazodziu ir panasiu kvailisciu, lengvai panaikintum si "laisves gurksni". Taigi pries Impaler ijungus Shoutboxa, patariu visiems, ji issauguoti norintiems nariams, sekti savo diskusijas, kad apsieiti be konfliktu, izeidimu ir keiksmazodziu. Bandom!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0