Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

kaip jums tai kad Mr Kenedy turninamas feisu

Temoje atsakymų: 11

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
As taj nezinau man jis heelas irgi patiko :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na cia dar neaisku ar face:)
Manau tweener butu puiku:) Bet, gaila, kad dbr Regal'is pusho ishsiprashe, tai KK shansu matyt nedaug turi is feudo nugaletoju isejt.. Ir sustifins visa kaip reikiant dar :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Man per Raw tai didelio ispudzio nepadare, daugiau is jo tikiuosi kaip is trashtalkerio ir labai noreciau kad jis feisu tapes sneketu dar daugiau.

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Jo entry muzika belekokia :)
Pradzia tik tokia ir tegali buti kokia yra dabar, tada ziauriai intensyvus "kalimas" ir galiausiai senovisko roko elementai, jega !

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Jei jis būtų face, publiką jis lengvai turėtų "valgančią iš rankų". Tą jau pamatėme, kai jis Regal'iui porino retorinius klausimus, kas tas ir tas, publika šaukė KENNEDY. Ir visa tai, kai jo paskutiniai matchai buvo prieš Flair. Taip pat, ką aš pastebėjau, per tą promo jis man kažkuo priminė The Great One. Gal tas jo bandymas šaukti Mr Kennedy, kaip Rock'o If You Smell... :)
Nors, jam būti face turbūt netiktų. Tiksliau, jis būtų geras face, bet dar geresnis jis yra kaip heel'as. Visgi, dabar su susidomėjimu lauksiu jo pasirodymų kaip tweener'io :)
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Jai bus tweener tai gerai ,o kad taptu feisu tikrai nenoreciau.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
nezinau kenedy man buvo kazkoks issemtas iki pasirodymo per raw (raw parsisiunciau del suprantamu priezasciu, the game champas, kazkaip seni laikai grysta ) tai pastebejau kaip atgimima to kenedy personazo, patiko man tas jo feisinimas ar twenerimas, as uz, jai jis toliau taip elgsis promo ir panasei. tik gaila kad bus regalio bitch, teks pajobint tam anglui, na bet gal galime tiketis kenedy vs Y2J netolimoi ateiti.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-30, 21:44

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-04-30, 22:13, pasakė:

...na bet gal galime tiketis kenedy vs Y2J netolimoi ateiti.
Na, as to feudo nenorejau, nes Jericho buvo feisas, Kennedis hylas, bet jei atvirksciai - laukiu feud'o isskestom rankom! Nors gal is jo kazko ypatingo ir nesigautu, taciau butu labai idomu.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ne į temą
Kada grys hardis ?

Siaip noreciau kad jis turetu feuda su JBL

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-04-30, 23:28, pasakė:

Kada grys hardis ?
Na skaciokim. Oficialiai jo suspension prasidejo kovo 11 diena - kadangi tai jo antras WWE Wellness Policy nusizengimas, jis gavo 60 dienu "atostogas" be apmokejimo. Taigi Jeff turetu grizti mazdaug geguzes menesio viduryje. Gal net per geguzes 12 dienos RAW eteri.

NeedFeed

Baltas diržas

• Naujokai
1
girdejau kad jo kontraktas i pabaiga jau eina ir WWE neprates su juo kontrakto nes is jo nk gero, tdl neprisiriskit prie jo lb nes gali tuoj ir nebelikti jo :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąNeedFeed, 2008-09-14, 10:18, pasakė:

girdejau kad jo kontraktas i pabaiga jau eina ir WWE neprates su juo kontrakto nes is jo nk gero, tdl neprisiriskit prie jo lb nes gali tuoj ir nebelikti jo :)

Tau neatrodo,kad visi naujienas skaito ir čia flūdint nereikia??

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0