Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Hattrick.org manager

Temoje atsakymų: 255

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Manau, tau neapsimokėjo eiti į V lygą ir dar bent sezoną užsilikti VI lygoje. Jau vien, tik pasižiūrėjus paviršutiniškai į tavo priešininkus ir juos lygininant su tavimi, tau geriausiu atveju pranašaujama 7 vieta, nebent prisipirktum krūva gerų žaidėjų, tai gal ištemtum iki 6, bet galiu drąsiai spėti, kad tau biudžetas nelabai leidžia pirkti žaidėjus, bent jau už limoną. Dauguma remiasi taktika, specialiai pralošti rungtynes kurios lemia patekimą į aukštesnę lyga, ir dar sezoną patūnoti, savo lygoje, kad prisirinktų pinigų, bei įsigytų kur kas pajėgesnių žaidėjų, kurie leistų pasirodyti kur kas geriau.. :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-06-12, 13:24, pasakė:

Manau, tau neapsimokėjo eiti į V lygą ir dar bent sezoną užsilikti VI lygoje. Jau vien, tik pasižiūrėjus paviršutiniškai į tavo priešininkus ir juos lygininant su tavimi, tau geriausiu atveju pranašaujama 7 vieta, nebent prisipirktum krūva gerų žaidėjų, tai gal ištemtum iki 6, bet galiu drąsiai spėti, kad tau biudžetas nelabai leidžia pirkti žaidėjus, bent jau už limoną. Dauguma remiasi taktika, specialiai pralošti rungtynes kurios lemia patekimą į aukštesnę lyga, ir dar sezoną patūnoti, savo lygoje, kad prisirinktų pinigų, bei įsigytų kur kas pajėgesnių žaidėjų, kurie leistų pasirodyti kur kas geriau.. :D

Šiaip galėtų hattrick padaryt tokį dalyką kaip pasirinkimas. Tipo baigias sezonas, pagal viską turi kilt, bet sakai - nereik man ir vsio, kyla ta komanda,kuri yra už tavęs, o jei ten botai vien, tai neiškrenta čiūvas iš V lygos,nors turėtų krist... Na maždaug pagavai,ane? :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-12, 15:53, pasakė:

Šiaip galėtų hattrick padaryt tokį dalyką kaip pasirinkimas. Tipo baigias sezonas, pagal viską turi kilt, bet sakai - nereik man ir vsio, kyla ta komanda,kuri yra už tavęs, o jei ten botai vien, tai neiškrenta čiūvas iš V lygos,nors turėtų krist... Na maždaug pagavai,ane? :)

Supratau, bet, tai aukštesnės lygos yra kitame lygyje ir, ten nereikia jau nebūna dažniausiai jokių botų, o tik rimtos stiprios komandos, manau nereikėtų jų ir dabar. Jei jau taip norėjai patekt, tai patekai... :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Reik man susirast lygą, V.89. Kaip man ją susirast? :mellow:

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-12, 21:47, pasakė:

Reik man susirast lygą, V.89. Kaip man ją susirast? :mellow:

Papraščiausiai paspausk ant savo komandos, o ten matysi grupės pavdinimą ir paspausk ant jo.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-06-12, 22:00, pasakė:

Papraščiausiai paspausk ant savo komandos, o ten matysi grupės pavdinimą ir paspausk ant jo.

Man reik nemano lygos :mellow:

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Katik uzsiregistravau, tai lauksiu kol komanda duos.. :mellow:

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-06-13, 14:14, pasakė:

Katik uzsiregistravau, tai lauksiu kol komanda duos.. :mellow:

Koks komandos pavadinimas? :? Puiku, dar vienas žaidėjas iš šio forumo būsi. Gal kada susikursim NMO jaunių lygą.. :)

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
pavadinimas - Berzai :mellow:

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ot velnias, negalėsim vėl tarpusavį draugišku sumest, kadangi jau Birželio 18 aš žaisiu Lietuvos taurėi prieš Energiya Klaipėda, todėl negalėsiu draugišku, gal ir tau SmS Lietuvos taurės matchas bus?

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nezinau dar nieko, negavau komandos juk dar, nenusimanau apie si zaidima nieko :mellow: juk pamaciau kad aptarinejat , norisi isbandyti.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-06-13, 14:44, pasakė:

Nezinau dar nieko, negavau komandos juk dar, nenusimanau apie si zaidima nieko :D juk pamaciau kad aptarinejat , norisi isbandyti.

Aš čia šiaip SmS klausiau :D Čia vartotojas toks ..

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Susimaisiau vadinasi, nepyk :D :D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-06-13, 14:37, pasakė:

Ot velnias, negalėsim vėl tarpusavį draugišku sumest, kadangi jau Birželio 18 aš žaisiu Lietuvos taurėi prieš Energiya Klaipėda, todėl negalėsiu draugišku, gal ir tau SmS Lietuvos taurės matchas bus?

Jo, man irgi taurė :D Beje ir prieš botus :D Tai nžn kaip pažėt kitą lygą? Arba komandą konkrečią?

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-13, 16:32, pasakė:

Jo, man irgi taurė :D Beje ir prieš botus :D Tai nžn kaip pažėt kitą lygą? Arba komandą konkrečią?

Įrankiai--->Paieška, o ten jau rasi.

Nuotrauka

slammer

Baltas diržas

• Naujokai
0
as zaidziu.mano komandos pavadinimas Rabid Wolverines

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na ką, šiandien 20h 20min prasideda Lietuvos taurės pirmasis etapas. Vyks daug rungtynių, gaila, kad dėl didesnio savo reitingo šalyje nelošiu savo stadione..

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Norėjau kaip tik atgaivinti diskusiją :D Kadangi žaisiu prieš botus, leidžiu antrą puolėjų sudėtį, nes lygoje nepasišakosiu su blevyzgais visokiais.
Žodžiu taip - pardaviau dar vieną puolėją, nusipirkau saugą, šiam sezonui labai tiks abu saugai kątik įsigyti, taip,kad vidurys neblogas turi būt. Tikiuosi iškiš kamuolius mano puolėjams,kurie tikiuosi pelnys goliukus :D
Plutonix, dar žaidi tu? :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-18, 16:10, pasakė:

Norėjau kaip tik atgaivinti diskusiją :D Kadangi žaisiu prieš botus, leidžiu antrą puolėjų sudėtį, nes lygoje nepasišakosiu su blevyzgais visokiais.
Žodžiu taip - pardaviau dar vieną puolėją, nusipirkau saugą, šiam sezonui labai tiks abu saugai kątik įsigyti, taip,kad vidurys neblogas turi būt. Tikiuosi iškiš kamuolius mano puolėjams,kurie tikiuosi pelnys goliukus :D
Plutonix, dar žaidi tu? :D

Mačiau čia kažkada, lyg Italą kažkokį nupirkai? Aš irgi atsarginių šiet tiek mesiu į aikštę šiandien.. :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-06-18, 18:15, pasakė:

Mačiau čia kažkada, lyg Italą kažkokį nupirkai? Aš irgi atsarginių šiet tiek mesiu į aikštę šiandien.. :)

Daug pirkau per šį laikotarpį palyginus, poto paeditinsiu ir įmesiu žaidėjus :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-18, 19:25, pasakė:

Daug pirkau per šį laikotarpį palyginus, poto paeditinsiu ir įmesiu žaidėjus :D

Per Lietuvos taurės rungtynes įsijunk flash wiewerį ok?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-06-18, 19:27, pasakė:

Per Lietuvos taurės rungtynes įsijunk flash wiewerį ok?

Ir kas? :) Pachatint norėsi ar kaip? :D FC Merkinė tu?

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-18, 19:29, pasakė:

Ir kas? :D Pachatint norėsi ar kaip? :D FC Merkinė tu?

Jo, tas pats. :D

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Vyksta rungtynės, žaidžiama 37 antrojo kėlinio minutė. Laimiu 0-1. Mažokai kažkaip, mažokai.. :D

Nuotrauka

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Gavau taurej 3-2 :D

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0