Na čia niekas nekalbėjo, tai nemačiau reikalo vis rašyt naujienų. Na dabar galim vėl pradėt. Primenu:
Komanda: FC Pistols
Vartotojas: PorkiZ
Pradėjau žaisti: 2007-12-21
Lyga: V.
Grupė: 222.
Sezono tikslas: 2-3 vieta.
Treniravimas: Puolimas
Na dabar esu ketvirtas, nors visą pirmą turą laikiausi Top3. Taip atsitiko dėl to,kad paskutines dvi rungtynes žaidžiau su komanda, kuri yra viena iš dviejų favoričių laimėti šiame sezone. Pirmas rungtynes išvykoje sužaidžiau lygiosiomis
3:3, o namie gavau 3:5. Dar prieš tai netikėtai pralaimėjau dabar už mane aukščiau esančią komandą (trečia vieta), bet manau viskas turėtų susitvarkyti, nes paskutinius du matchus ji žaidė prieš botą ir pasidarė +15 santykį, bei gavo lengvus 6 taškus. Beto šią savaitę susitinkame, tikiuosi pergalės.
Dėl sezono tikslo: Pirma vieta tenkintų tik jei pralaimėčiau kvalifikacinėse. Kas man iš to,kad nueisiu į IV lygą ir po sezono turėsiu santykį 2:113? Mano grupė yra labai silpna ir man tai labai patinka, nes:
1. Galėsiu čia būti bent 2-3 ateinančius sezonus.
2. Būsiu bent per vidurį, tai reiškia, kad sirgaliai nebus labai nusivylę ir eis į rungtynes. Rungtynės = Pinigai.
Po kelių sezonų jau būsiu gerokai sustiprėjęs ir gal pavyks IV-oje lygoje pasidraskyt.
Kurią vietą užimsi, ar antrą, ar ketvirtą yra tik garbės reikalas. Pinigų ten daug negauni. Vis dėlto būtų smagu būti trečiam.
Dabar taupau pinigus geresniam treneriui. Noriu trenerio su geru treniravimo ir vidutinišku vadovavimo įgūdžiu. Kaina - 4 451 600 Lt. Dabar turiu 2 765 380 Lt. Reiškia reikia sutaupyti dar 1 686 220 Lt. Kažkur 700 000 galima dar atimti, nes į minusą eiti leidžiama. Taigi telieka 986 220 Lt. Už rungtynes su pilnu stadionu gaunu 1 096 014 Lt. Taigi jau užtektų, tik reikia laimėti rungtynes išvykoje ir pakelti nuotaiką sirgalių.
Puolėjai:
1. Girstis Vnarauskas
21 metų ir 103 d.
Fantastiškas puolimas
2. György Szamosi
20 metų ir 11 d.
Priimtini perdavimai
Išskirtinis puolimas
3. Irvydas Šaferis
22 metų ir 45 d.
Priimtinas žaidimo organizavimas
Priimtinas skersavimas