Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Hattrick.org manager

Temoje atsakymų: 255

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-12-21, 10:59, pasakė:

VALIO!! Šiandien sukanka metai kaip žaidžiu Hattrick :D
Beto, Powi, pastebėjau ten įdomi situacija tavo grupėje ;)

Priimiau tavo draugiškų pasiūlyma.. :D užpraitą svaiatę apsižioplinau ir nesudėjau sudėties rungtynėms, tai dar gerai, kad nesusilyginau su savo tiesioginiu oponentu.. :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na sveikinu su pergale :)

Blyn, gal žinai ką daryt, jei mano komandoje trauma po traumos eina? Dabar yra 5 žaidėjai traumuoti, vienas susižeidęs (kątik pagijo). Nebežinau ką ir daryt.. :)

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Na ko visi nutilot? :]]] Jau kažkaip ir aš seniai čia berašiau, nusprendžiau parašyti ta proga ,kad šiandien pralaimėjau 0-8 xD Nežinau ,kažkaip nebesiseka ,bet vis tiek tikiuosi pasilikti penktoj lygoj ,nes visgi ir stadioną stipriai atnaujinau dabar tereikia pasistiprinti žaidėjais :D
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Na nors ir esu uzkietejas BB zaidejas, sian uzsireginau, buvau kazkada uzsiregines, taciau neuzkabino ir nebelosiau, gal dabar pradesiu lost. Gal kas patarimu naujokui duotumet?

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-03-18, 18:17, pasakė:

Na nors ir esu uzkietejas BB zaidejas, sian uzsireginau, buvau kazkada uzsiregines, taciau neuzkabino ir nebelosiau, gal dabar pradesiu lost. Gal kas patarimu naujokui duotumet?

Sakyčiau nepulk iš karto pirkt visų iš eilės žaidėjų. Pirmiausia sulošk 3-4 matchus ir tada paaiškės kokios spragos yra komandoje ir kokių žaidėjų tau reikia įsigyti. :) Siūlyčiau iš pradžių treniruoti puolėjus arba vartininkus, kadangi jiems treniruotės vyksta efektyviausiai ir greičiausiai, todėl galėsi papildomai užsidirbti litų ištreniruodamas juos ir parduodamas. ir nepergyvenk iš pat pradžių, kad patirsti viena kitą pralaimėjimą (galbūt triuškinantį), bet tie matchai tau skirti bus tik patikrinti savo žaidėjus, tai yra susižinoti jų tikrasias pozicijas.

Ple, kaip nesiseka man su traumom. Visas komandos branduolys traumas turi..

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-03-18, 19:58

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
O tai ziek toks klausimas, cia 1mln. dideli pinigai? Nes as vien per sian turiu 600k. Ant BB gali uz 1 mln. nusipirkt nebloga zaideja, o gal net ir komandos lyderi, o cia kaip?

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-03-18, 20:20, pasakė:

O tai ziek toks klausimas, cia 1mln. dideli pinigai? Nes as vien per sian turiu 600k. Ant BB gali uz 1 mln. nusipirkt nebloga zaideja, o gal net ir komandos lyderi, o cia kaip?

Na šiaip naujokui čia nemažai ir tikrai galima kelis vidutiniškus žaidėjus nupirkti arba vieną neblogą. Na ,bet aišku vėliau jau tas milijonas neatrodys labai daug.
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Na, ka pirmas blynas baisiai prisvilo 0-5, bet kazko panasaus ir tikejausi, gal jus galit man paaiskint kaip ten su tais zaideju nurodymais? Ir kurio geresnis reitingas rungtyniu, to zaidejo kuris turi viena pilna ir viena tuscia zvaigzdute ar kur abi pilnas?

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-03-21, 18:34

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
As ir pradejau zaist :rolleyes: 1:1 pirmos rungtynes baigesi.Dar nelabai gaudausi , bet kabliuka pagavau :)

Kzkas

• nMo nariai
1
Galit man padet? Kai as vykdau naujoku uzduotis ir 15 irasau pasto koda vis atmeta kaip ji surast? Raso, kad pagal sita http://www.post.lt/lt/?id=316, bet cia neranda mano gatves, gal kas padetumet ir pasakytumet mano pasto koda? Miestas Kaunas, Landsbergio-Žemkalnio 13-31 padekit jei galit :rolleyes:

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-03-21, 19:14, pasakė:

Galit man padet? Kai as vykdau naujoku uzduotis ir 15 irasau pasto koda vis atmeta kaip ji surast? Raso, kad pagal sita http://www.post.lt/lt/?id=316, bet cia neranda mano gatves, gal kas padetumet ir pasakytumet mano pasto koda? Miestas Kaunas, Landsbergio-Žemkalnio 13-31 padekit jei galit :thumb:

Bet koks netinka ? ;)) O šiaip paklausk tėvų (jei su jais gyveni) ar dar ko, nes seniau visi gavo lapelius su savo kodais kiek prisimenu ir šiaip jau savo pašto kodą neprošal žinot ;)
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Buvau apleidęs hattrick, šnd pasijungiau ir pamačiau kad turiu 7,5 mln. litų... gal patartumėt kur galėčiau juos išleist? :)
Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąŠnypas, 2009-03-22, 15:46, pasakė:

Buvau apleidęs hattrick, šnd pasijungiau ir pamačiau kad turiu 7,5 mln. litų... gal patartumėt kur galėčiau juos išleist? :)

Nupirk mano žaidėjus už įtartinai aukštą kainą xD
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na čia niekas nekalbėjo, tai nemačiau reikalo vis rašyt naujienų. Na dabar galim vėl pradėt. Primenu:

Komanda: FC Pistols
Vartotojas: PorkiZ
Pradėjau žaisti: 2007-12-21
Lyga: V.
Grupė: 222.
Sezono tikslas: 2-3 vieta.
Treniravimas: Puolimas

Na dabar esu ketvirtas, nors visą pirmą turą laikiausi Top3. Taip atsitiko dėl to,kad paskutines dvi rungtynes žaidžiau su komanda, kuri yra viena iš dviejų favoričių laimėti šiame sezone. Pirmas rungtynes išvykoje sužaidžiau lygiosiomis
3:3, o namie gavau 3:5. Dar prieš tai netikėtai pralaimėjau dabar už mane aukščiau esančią komandą (trečia vieta), bet manau viskas turėtų susitvarkyti, nes paskutinius du matchus ji žaidė prieš botą ir pasidarė +15 santykį, bei gavo lengvus 6 taškus. Beto šią savaitę susitinkame, tikiuosi pergalės.

Dėl sezono tikslo: Pirma vieta tenkintų tik jei pralaimėčiau kvalifikacinėse. Kas man iš to,kad nueisiu į IV lygą ir po sezono turėsiu santykį 2:113? Mano grupė yra labai silpna ir man tai labai patinka, nes:

1. Galėsiu čia būti bent 2-3 ateinančius sezonus.
2. Būsiu bent per vidurį, tai reiškia, kad sirgaliai nebus labai nusivylę ir eis į rungtynes. Rungtynės = Pinigai.

Po kelių sezonų jau būsiu gerokai sustiprėjęs ir gal pavyks IV-oje lygoje pasidraskyt.

Kurią vietą užimsi, ar antrą, ar ketvirtą yra tik garbės reikalas. Pinigų ten daug negauni. Vis dėlto būtų smagu būti trečiam.

Dabar taupau pinigus geresniam treneriui. Noriu trenerio su geru treniravimo ir vidutinišku vadovavimo įgūdžiu. Kaina - 4 451 600 Lt. Dabar turiu 2 765 380 Lt. Reiškia reikia sutaupyti dar 1 686 220 Lt. Kažkur 700 000 galima dar atimti, nes į minusą eiti leidžiama. Taigi telieka 986 220 Lt. Už rungtynes su pilnu stadionu gaunu 1 096 014 Lt. Taigi jau užtektų, tik reikia laimėti rungtynes išvykoje ir pakelti nuotaiką sirgalių.

Puolėjai:

1. Girstis Vnarauskas
21 metų ir 103 d.
Fantastiškas puolimas

2. György Szamosi
20 metų ir 11 d.
Priimtini perdavimai
Išskirtinis puolimas

3. Irvydas Šaferis
22 metų ir 45 d.
Priimtinas žaidimo organizavimas
Priimtinas skersavimas
Išskirtinis puolimas

4. Przemysław Osłabędzki
20 metų ir 10 d.
Priimtini perdavimai
Išskirtinis puolimas

5. Eidimtas Rakevičius
19 metų ir 97 d.
Priimtinas žaidimo organizavimas
Priimtinas skersavimas
Priimtini perdavimai
Geras puolimas

6. Geniušas Rudšteinas
17 metų ir 79 d.
Geras puolimas

Būtų smagu sužinoti jūsų naujienas/informaciją :)

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Ką gi, šiek tiek vėl užsikabliavau ant Hattrick, darau didelius keitimus, ir noriu didelią padėką skirti SmS už jo pagalbą.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Ką gi. Nelabai man žaidžiasi HT dabar. Pralaimėjau prieš forfun 5-3 ir dabar kritau į penktą vietą. Nedepresuoju, nes žinau, kad tikrai nebūsiu penktas sezono gale, o šiaip tai nėra skirtumo. Iškrist neiškrisiu vistiek.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Viskas. Užblokavo.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2009-05-21, 21:31, pasakė:

Viskas. Užblokavo.

Už ką čia taip? Mane prieš dvi dienas kaip tik atblokavo..

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2009-05-21, 21:56, pasakė:

Už ką čia taip? Mane prieš dvi dienas kaip tik atblokavo..

Tingiu pasakot, per daug parkių dabar.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2009-05-21, 21:58, pasakė:

Tingiu pasakot, per daug parkių dabar.

Mane, tai dėl to jog kažkoks "noobas" uždėjo 3 limonus už pusė limono vertą žaidėją. Laimė ne aš kaltas buvau, tai negavau ban'o, tik dvi dienas negalėjau prisijungt.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-05-21, 21:00

Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Na kaip baigėsi sezonas kam? Aš laimėjau lygą: 13 pergalių 1 lygiosios 0 pralaimėjimų. Įmušiau 100 įvarčių, o praleidau 8 :D Žinau, kad čia tik 6 lygą, bet man tinka :D
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMoX, 2009-08-22, 20:43, pasakė:

Na kaip baigėsi sezonas kam? Aš laimėjau lygą: 13 pergalių 1 lygiosios 0 pralaimėjimų. Įmušiau 100 įvarčių, o praleidau 8 :lol: Žinau, kad čia tik 6 lygą, bet man tinka :)

6 lyga neįdomu :). Pačiam 3dienį kvalifikacinės dėl likimo grupėje. 5tas, 5toj lygoj likau ;) Prieš bot'ą kvalifikacinės, tai atsipūres jaučiuos.

Mano statsai:

6 pergalės, 2 lygiosios, 6 pralaimėjimai, 22 įmušti, 16 praleistų, 20 taškų bendrai :)

Ar jau žinai į kokią lygą kyli?

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-08-25, 11:38

Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2009-08-25, 09:37, pasakė:

Ar jau žinai į kokią lygą kyli?

Dar ne, nes kilsiu be atrankinių rungtynių, o dabar draugiškas žaidžiu. Kiek žinau tai viskas turėtų paaiškėti šį šeštadienį (H)
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Va as ir prisijungiau prie hattrick,sen ryte atsiunte emaila,nelabai spejau ka padaryt nes reikejo i mokykla.Suzaide mano komanda kokias 10rungytniu,puse laimejau ,puse prakisau(Kazkaip niekada nieko nebuna parasyta ten kur tipo ateinancios rungtynes...)
Mano komanda pavadinta FC Grizliai (:) Pastebejau ,kad kai kurie prideda footbal club,tai ir as pridejau =D )
Dar nelabai ka ikertu .Pasisamdziau 2 trenerio asistentus ir viena finansininka.Treniruotes nustaciau ant puolimo ir palikau tuos po 90.
As turiu 19zaideju,bet juk visi vienu metu negali zaisti,tai kur as galiu nusistatyt kurie zais? Ir va jus kalbat apie banus uz tai ,kad kazkokie noobai pardavineja zaidejus brangiau nei turetu ir panasiai,gal galite paaiskint uz ka galima gauti bana,nenoriu susimaut =D
O siaip ,jei turite kokiu patarimu naujokui,paklausyciau.
Beje,kazkodel per rungtyniu ataiskaitas mane vadina Dzūkija :/

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-09-02, 15:14

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-09-02, 16:00, pasakė:

Va as ir prisijungiau prie hattrick,sen ryte atsiunte emaila,nelabai spejau ka padaryt nes reikejo i mokykla.Suzaide mano komanda kokias 10rungytniu,puse laimejau ,puse prakisau(Kazkaip niekada nieko nebuna parasyta ten kur tipo ateinancios rungtynes...)
Mano komanda pavadinta FC Grizliai (:D Pastebejau ,kad kai kurie prideda footbal club,tai ir as pridejau =D )
Dar nelabai ka ikertu .Pasisamdziau 2 trenerio asistentus ir viena finansininka.Treniruotes nustaciau ant puolimo ir palikau tuos po 90.
As turiu 19zaideju,bet juk visi vienu metu negali zaisti,tai kur as galiu nusistatyt kurie zais? Ir va jus kalbat apie banus uz tai ,kad kazkokie noobai pardavineja zaidejus brangiau nei turetu ir panasiai,gal galite paaiskint uz ka galima gauti bana,nenoriu susimaut =D
O siaip ,jei turite kokiu patarimu naujokui,paklausyciau.
Beje,kazkodel per rungtyniu ataiskaitas mane vadina Dzūkija :/

Pirmiausia nusiramink, beto sveikinu gavus komandą :) Jeigu tu nesukčiausi tada Ban'o niekada ir negausi. Tu užsiregistravai labai geru laiku, tai yra kaip baigėsi berods 21 sezonas ir neužilgo prasidės 22tas. Tavo nauja komanda dar nėra sužaidusi nė vieno matcho, o komanda "Dzūkija" buvo žmogaus kurį tu pakeitei HT komanda. Čia tas pats kaip komanda turinti senas tradicijas bankrutuoja ir jos vadžias perimta naujas vadovas, tai yra keičiasi pavadinimas ir visi titulai pranyksta, jeigu jų iki tol buvo :) Dabar patarimas, jeigu treniruosi puolėjus tada juos treniruok ilgai, nes beveik nesimatys jokio pagerėjimo skill'ų, jei be reikalo išvien keitinėsi treniruočių pobūdį. Beto įvykdyk visas tas "misijas", kad gautum komandos vadovo licenziją. Jei ko nesupranti klausk.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-09-02, 15:40

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0