Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Hattrick.org manager

Temoje atsakymų: 255

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-09-10, 19:53, pasakė:

Laukiu rytojaus treniruočiu, tikiuosi, kad nors vienas iš mano Išskirtinių gynėjų taps fantastišku.. :o

Per kiek čia jis iki fantastiško užsikels? Kada tu jį pradėjai treniruot?

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-10, 19:55, pasakė:

Per kiek čia jis iki fantastiško užsikels? Kada tu jį pradėjai treniruot?

Man jau paskutinės treniruotės eina, o pasikelt aukštą skillą, gynėjuireikia, net apie 8 treniruočių, tai yra beveik dviejų mėnesių, tad, kad ne greitas reikalas, va Vartininkai su Puolėjais greičiau kelia.
O kada treniruot pradėjau, net nepamenu.. Regis kaip pirkau, jis tik priimtinas dar tebuvo. :o

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-09-10, 20:00, pasakė:

Man jau paskutinės treniruotės eina, o pasikelt aukštą skillą, gynėjuireikia, net apie 8 treniruočių, tai yra beveik dviejų mėnesių, tad, kad ne greitas reikalas, va Vartininkai su Puolėjais greičiau kelia.
O kada treniruot pradėjau, net nepamenu.. Regis kaip pirkau, jis tik priimtinas dar tebuvo. :D

Tai tipo per 2mėn nuo priimtino iki fantastiško?? :o

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-10, 20:04, pasakė:

Tai tipo per 2mėn nuo priimtino iki fantastiško?? :o

Ne per 2mėn. vienas skillas pakyla sakykim nuo priimtino iki gero. :D Na beabejo mažiau tuo metu kėliau nei 2 mėnesius, nes priimtinas nėra aušktas skillas, todėl ir pasikėlė greičiau, bet kuo didesni skillas tuo daugiautreniruočių reikia..

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Žėkit, hattrick'eriai mielieji,
siūlau tokį dalyką. Po sezono visi parašom po kaip ir konferenciją, naujienų skiltelę ar dar ką apie visą sezoną, ateities planus ir apie ką tik norim. Tikrai būtų įdomu pažiūrėti ką jūs nuveikėte per sezoną, kaip jį vertinate, kokie planai jūsų. Kas būtų už? :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-13, 18:15, pasakė:

Žėkit, hattrick'eriai mielieji,
siūlau tokį dalyką. Po sezono visi parašom po kaip ir konferenciją, naujienų skiltelę ar dar ką apie visą sezoną, ateities planus ir apie ką tik norim. Tikrai būtų įdomu pažiūrėti ką jūs nuveikėte per sezoną, kaip jį vertinate, kokie planai jūsų. Kas būtų už? :)

Galbūt nebūtų geriau tokią konferenciją parašyt po pirmo sezono rato.? Nes kol prasidės ir praeis kitas sezonas, mes pamiršim apskritai apie šitą susitarimą :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
No no no, aš sakau,kad rašyti kai baigsis šis sezonas, t.y. po savaitės :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-13, 18:46, pasakė:

No no no, aš sakau,kad rašyti kai baigsis šis sezonas, t.y. po savaitės :)

Ai ok tada, kitą savaitę visi rašom konferencijas.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Okey, reikškia Powis in, SmS irgi :)
Laukiu kitų pasisakymų šiuo pasiūlymu :D
Beto galvoju reikia gal tada rašyt šį dalyką penktadienį.. Nes kaip sakiau anksčiau hattrick savaitė yra nuo penktadienio iki ketvirtadienio, t.y. ketvirtadienis paskutinė diena :D Tai reik manau rašyt diena po pabaigos sezono, nes ketvirtadienį bus treniruotė ir gal kas pasikels,o tai galėsime paminėti.. Tai va, tikriausiai rašysiu penktadienį - šeštadienį (jei nespėsiu penktadienį) :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na tai ką dėl mano "straipsniuko" mano snypas,Mox? :D
Powi, kada sužinosim į kokią grupę einam? :D Kada jau galėsim pamatyt su kuo kovosim kitą sezoną? Tik sužinosiu ir rašysiu :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-24, 20:01, pasakė:

Na tai ką dėl mano "straipsniuko" mano snypas,Mox? :D
Powi, kada sužinosim į kokią grupę einam? :D Kada jau galėsim pamatyt su kuo kovosim kitą sezoną? Tik sužinosiu ir rašysiu :D

Nueik alltid.org ten bus parašyta į kur krenti ir kas pakeis tave.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-09-24, 21:18, pasakė:

Nueik alltid.org ten bus parašyta į kur krenti ir kas pakeis tave.

Buvau, bet man kažko ten neprisilogina niekaip :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-24, 21:23, pasakė:

Buvau, bet man kažko ten neprisilogina niekaip :D

Prisilogina, tik ne su pagrindiniu passwordu. Tau reikia ne passworda susivest, o saugumo kodą kurį gali pasidaryti per nustatytus, kairėj pusėj. Tada prilogins :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Tipo kur kažkoks raktas?

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-24, 21:28, pasakė:

Tipo kur kažkoks raktas?

Nu jo nueik ir pasikeisk saugumo kodą ir viskas.. Priims tada.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-09-24, 21:28, pasakė:

Nu jo nueik ir pasikeisk saugumo kodą ir viskas.. Priims tada.

Nu žinok vistiek negaliu to security code susikurt. Neradau niekur jokio register ar create security code,beto parašiau laišką į alltid, bet neatrašo..

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Va padariau fotkę, šioj vietoj reikia įvest, o paskui ir gali pasidaryt naują saugumo kodą. http://www.ipix.lt/images/90938229.jpg :)

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-09-26, 16:29

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-09-26, 17:28, pasakė:

Va padariau fotkę, šioj vietoj reikia įvest, o paskui ir gali pasidaryt naują saugumo kodą. http://www.ipix.lt/images/90938229.jpg :)

Ai, tai aš galvojau,kad alltide reikia kažkur pasikeist :D
Labai ačiū :D
Jau rašysiu konferenciją :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Šį penktadienį (09.26) mūsų mylimos komandos FC Pistols bosas Simas sukvietė komandos fanus, žurnalistus ir visus kas tik nori, ateiti į jo rengiamą spaudos konferenciją. Nieko nelaukdami pristatome jums Simo žodžius:

-Sveiki visi :) A,žinau ko tokie visi nustebę. Naujas kostiumas ;) Ne šiaip kažkoks,o Armani. Kaip žinote buvome Italijoje sužaisti draugiškų rungtynių, tai aš pavaišinau komandos žaidėjus ir trenerius vakariene, o jie man atsidėkodami nupirko šį gražų, vyšninės spalvos kostiumą :D Ištikrųjų negaiškime laiko, visgi penktadienis, dar reikia spėt prisigert :D

Taigi, praėjęs sezonas buvo toks kaip ir aš planavau. Net gi geresnis :D Iškovojome vieną pergalę ir net žinau kodėl. Žaidėjams pažadėjau,kad jei jie laimės nusivešiu draugiškų rungtynių į užsienį :D Na tai mano vyrukai pasistengė ir sutriuškino gražuolius iš Prienų net 7-0 :D Aš esu geras žmogus, todėl ir ištesėjau pažadą, bei nuvežiau sportininkus į Daniją. Aha, beto - mūsų grupę laimėjo Tora-Bora, jai sekmės linkime, kitiems irgi :D

Per sezoną mūsų žaidėjai stipriai sustiprėjo, mūsų geriausias puolėjas Vnarauskas jau turi išskirtinį puolimo lygį,o dar 2 žaidėjai nuostabų. Likę 2 puikų ir dar vienas - gerą :D Artėjančiame sezone remsimės tais pačias puolėjais, nes jie dar jauni, todėl bent pusę sezono tikrai juos laikysime :D Tikriausiai sezonui pasibaigus parduosime tris puolėjus ir stiprinsime saugų liniją, kad V lygoje vėl nebūtume karbonadai.

Mes krentame į VI lygą, 882 grupę. Visos komandos ten yra valdomos miesto savivaldybių,todėl manau laimėti bus tikrai nesunku, o komandos tikslas - bent 12 pergalių ir nei vieno pralaimėjimo. Reiškia jei futbolininkai šiek tiek atsipalaiduos ir dvi rungtynes sužais lygiosiomis,tai nieko, perdaug nebarsime. Taigi kaip supratote ateinantį sezoną tikimės būti vienvaldžiais lyderiais ir per visus važinėtis kiekvieną savaitę.

Dar šiek tiek apie praėjusį sezoną. Tiksliau apie praėjusio sezono sandorius. Aname sezone į parduotų žaidėjų sarašą įrašėme žaidėjus kaip Albertas Štučkubaras (jis perėjo į Argentinos "La Kobacha" ekipą, už jį gavome 640 000 litų), komandos veteranas ir nuostabus puolėjas Galkantas Dilkus (jis perėjo į Italijos "Jolly Roger Crew" ekipą, bet dabar žaidžia jau kitoje Italijos vienuolikėje - "Flimbar", už jį gavome 3 388 000 litus ) , dar vienas puolėjas Massimiliano Pupi (dabar jis žaidžia Norvegijoje, "Kristiano FC" komandoje, už jį į savo saskaitą gavome 2 128 000 litus ). Dar pardavėme krūvą atsarginių žaidėjų: Per Bernhardsson (gavome 20 000 litų), Eimonas Krebsas (4 000 litų), Mozė Ašmonas (200 000 litų), Danys Agintas (108 000 litų), Håkan Rosenman (150 000 litų), Cezaras Andriušaitis (136 000 litų), Ginvilas Prokuliauskas (4 000 litų), Žutautas Braždys (168 000 litų), Eimuntas Lentinas (4 000 litų). Aišku mes visą sezoną žaidėjus netik pardavinėjome, bet šiek tiek jų ir nusipirkome :) Pačioje sezono pradžioje nusipirkome gerą latvių vartininką Tālivaldis Opelts už 612 000 litų. Veliau sekė greitas ir geras gynėjas Florent Duflot. Jis buvo ir yra reikalingas gynybos skylėms užkamšyti,o už jį sumokėjome 124 000 litų. Tą pačią dieną pasistiprinome puikiu žaidimo organizavimu, vidutiniškais perdavimais ir priimtina gynyba pasižymintį italą Andrea Zuppiroli. Jis iki šiol yra mūsų svarbiausias saugas,o už jį mums teko pakloti nei daug, nei mažai - 644 000 litų. Po truputį daugiau nei savaitės traumą gavo vienas mūsų saugų, todėl nusipirkome patyrusį rumuną Vlad Nica, už kurį paklojome 304 000 litų. Deja jis jau labai senas, jam 35 metai, todėl dėl jo ateities mūsų komandoje nieko nežinau. dar lygiai po savaitės pamatėme, jog be gynybos V lygoje nė žingsnio nepadėsime, todėl nusipirkome "akmenį" Ernest Stone, kurio gynyba yra nuostabi,o perdavimai geri. Taip pat jis turi vidutinišką puolimą. Už jį sumokėjome 3 160 000 litų. Daugokai, bet apsimokėjo :D Prieš beveik tris mėnesius vieną dieną nusipirkome 2 jaunus puolėjus - rumuną György Szamosi ir lenką Przemysław Osłabędzki. Už juos sumokėjome atitinkamai 512 000 litų ir 400 000 litų. Kadangi juos treniruojame jau tris mėnesius,tai jie labai sustiprėjo ir jų puolimo lygis stipriai pakilo :D Taigi jie yra paskutiniai mūsų pirkiniai ir kolkas nieko tikrai nepirksime.

Šiaip turbūt kaip pastebėjote Rugsėjo 9-23 dienomis aplink mūsų stadioną sukiojosi begalybė kranų. Taip, kaip mačiau internete spėliojo fanai - mes padidinome savo stadioną! Nuo šiol mūsų mielas stadionas FC Greens Palace talpina daugiau kaip dvigubai žiūrovų - 22 600! Pagaliau įrengėme VIP ložes, jose net 200 sėdimų vietų! Taip pat terasoje vietų skaičius išaugo net iki 14 000-ių,o paprastų sėdimų vietų iki 5 400-ų! Sėdimų vietų po stogu taip pat pagausėjo, dabar jų 3000-iai :D

Ištiesų prisipažinsiu, kai gavau paskutinę ataskaitą buvau šokiruotas! Mūsų sirgalių skaičius jau perkopė tūkstantį, todėl šiandien rengiu vakarėlį mano rezidencijoje!Taip,taip vakarėlį, mano pačio namuose! Visi klubo darbuotojai kviečiami, apie žaidėjus, trenerius, gydytojus ir visus kitus prisidėjusius prie gero praėjusio sezono net nešneku! Taigi mūsų laikas jau baigėsi, bet tikiuosi susitiksime mano iškeltoje šventėje! Sėkmės!

Komandos bosas nusišypso, pamoja visiems susirinkusiems ir išeina iš konferenciją salės. Konferencijų salėje bruzdesys, nes visi apakę nuo tokios išsamios Simo kalbos. Žurnalistai šnekasi tarpusavyje, dalinasi užrašais, nes neviską spėjo užsirašyti :D Staiga FC Pistols komandos fanai pradeda skanduoti: Olė, olė šiandien Simas pavarė, olė! Olė,olė šiandien mes prisigerim, olė! Visi žmonės iš konferencijų salės išsiskirsto tik po dviejų valandų, tada kai Simas jau priiminėja žmones į tūsą savo namuose.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-09-27, 15:13

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Pfu.. ;) Padariau pagaliau :) Jei nesupratote, tai tos "komandos valdomos miesto savivaldybių" yra botai :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na Powi,tai rašysi? ;) :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-29, 17:54, pasakė:

Na Powi,tai rašysi? :? :)

Jo jo, rytoj. Nelabai paskutiniu metu turiu laiko normaliai parašyt :)

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-09-29, 19:31

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-09-29, 20:30, pasakė:

Jo jo, rytoj. Nelabai paskutiniu metu turiu laiko normaliai parašyt :)

Aišku :) Lauksim :?

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Sveiki visi susirinkusieji FK Merkinės fanai. Šiandien jums apie praėjusį ir ateinantį sezoną informuos naujas komandos prezidentas Eimonas Skemundris, kuris neseniai pabaigė savo profesionalo karjerą ir kaip komandos, kapitonas, legenda užėmė prezidento postą. Prezidento kalba.

Praėjusysis sezonas buvo ganėtinai sunkus, grupėje užėmėme vos 7 vietą ir taip iškritom į žemesniąją VI.393 lygą. Neslėpsiu, bet lygoje iš kurios iškritom mes buvome per silpni, tai buvo akivaizdu.. Net neabejojame, kad šis sezonas bus labai sėkmingas ir nepralaimėsime nei vienerių rungtynių

Be prasidedant sezonui mūsų komandos lėšos yra didelės - 10 809 635 Lt. Dalį šios sumos gavome pardave savo vieną geriausių ekipos žaidėjų Sidonio Simoes, tai padaryti mes buvome priversti, mes jį išugdėme į labai gerą žaidėją, bet jis netiks mūsų komandos braižui. O dabar komandos valdybą intensyviai žvalgosi į žaidėjų rinką ir planuoja įsigyti du labai pajėgius saugus. Planuojama įsigyti vieną žaidėją už 5 milijonus, o kitą už 6 milijonus, vienas iš jų tikrai bus Lietuvis.

Dabar klubas ruošiasi naujam sezonui, bei artimiausiomis Taurės varžybomis, kuriose tikimasi ne tik užsidirbti apie 2 milijonus litų, bet ir peržengti 3 taurės etapą, kuris iki šiols Merkinės klubui buvo neįveikiamas. Kaip ir aš visi Ekipos fanai tikisi, kad šį barjerą mes praeisim. :?

Jau šiandien pradedame naujų žaidėjų paieškas, fanams pažadame, kad abu žaidėjai bus ne mažiausiai Fantastiško lygio. spaudos konferencija kaip ir baigiasi, o kaip ir sakiau kitą sezoną tikimės labai gerų rezultatų ir tikimės, kad gausi fanų armija pavadinimu "FK Merkinė tifossi" ir toliau mus džiugins savo įsimintinais, bei garsiais, užvedančiai šūkiais.! Iki ši konferencija baigiasi. Laukite sekančių pranešimų iš klubo gyvenimo! :)

Forza FK Merkinė!!!

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-09-30, 14:40

Nuotrauka

Kane

Baltas diržas

• Naujokai
0
gal kam reikia vartininko? siulau:
Vincent Lyhgård (219406556)
21 metų ir 106 d., priimtinas pasirengimas (forma), sveikas
Bendras Įgūdžių Indeksas (TSI): 3 830

Ištvermė: silpnas Vartininkas: geras