Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Hattrick.org manager

Temoje atsakymų: 255

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Telmo Natário (142514667)
27 metų ir 70 d., vidutiniškas pasirengimas (forma), sveikas
malonus vaikinas, subalansuotas ir sąžiningas.
Jo patirties lygis vidutiniškas, o vadovavimo - apgailėtinas.

Specialybė: Stiprus

Artėjantis gimtadienis: 2008-08-13
Pilietybė: Portugal
Bendras Įgūdžių Indeksas (TSI): 4 350
Atlyginimas: 3 553 Lt/savaitei įskaitant 20% priedą
Savininkas: ccd Sant Lluis//SM
Įspėjimai: 0
Traumos: Sveikas

Ištvermė: geras Vartininkas: apgailėtinas
Žaidimo org.: priimtinas Perdavimai: silpnas
Skersavimas: priimtinas Gynyba: priimtinas
Puolimas: puikus St. padėtys: vidutiniškas

Įvarčiai per karjerą: 47
Hattrikai per karjerą: 4
Įvarčiai šį sezoną lygoje: 4
Įvarčiai šį sezoną taurės varžybose: 0

Pradine kaina 2 600 000 lt
Pirkti?

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąTadaz, 2008-07-02, 09:34, pasakė:

Telmo Natário (142514667)
27 metų ir 70 d., vidutiniškas pasirengimas (forma), sveikas
malonus vaikinas, subalansuotas ir sąžiningas.
Jo patirties lygis vidutiniškas, o vadovavimo - apgailėtinas.

Specialybė: Stiprus

Artėjantis gimtadienis: 2008-08-13
Pilietybė: Portugal
Bendras Įgūdžių Indeksas (TSI): 4 350
Atlyginimas: 3 553 Lt/savaitei įskaitant 20% priedą
Savininkas: ccd Sant Lluis//SM
Ištvermė: geras Vartininkas: apgailėtinas
Žaidimo org.: priimtinas Perdavimai: silpnas
Skersavimas: priimtinas Gynyba: priimtinas
Puolimas: puikus St. padėtys: vidutiniškas

Įvarčiai per karjerą: 47
Hattrikai per karjerą: 4
Įvarčiai šį sezoną lygoje: 4

Pradine kaina 2 600 000 lt
Pirkti?

Net neabejoju, kad kainą dar kažkas sukels..

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-07-02, 10:41, pasakė:

Net neabejoju, kad kainą dar kažkas sukels..

Užkels ir gerokai dar ;) Nepirk :D

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
O visai neblogai FC PistolS - X factor 0 - 10 :) Čia su pagrindine sudėtim žaidei ?
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMoX, 2008-07-03, 11:42, pasakė:

O visai neblogai FC PistolS - X factor 0 - 10 :) Čia su pagrindine sudėtim žaidei ?

Omg, vieni vartai :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMoX, 2008-07-03, 11:42, pasakė:

O visai neblogai FC PistolS - X factor 0 - 10 :rolleyes: Čia su pagrindine sudėtim žaidei ?

Juokauji? :D Pirma pakeičiau tik puolėjus, o poto pagalvojau - kam čia man rizikuot?! Tai neišleidau nei vieno regis startinės sudėties žaidėjo tik vieną gynėją, bet jį saugu stačiau.. :D Ir taip vieną sutraumavai, tai gerai, kad ššš išleidau :D

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-07-03, 13:32, pasakė:

Juokauji? :D Pirma pakeičiau tik puolėjus, o poto pagalvojau - kam čia man rizikuot?! Tai neišleidau nei vieno regis startinės sudėties žaidėjo tik vieną gynėją, bet jį saugu stačiau.. :D Ir taip vieną sutraumavai, tai gerai, kad ššš išleidau :rolleyes:

Na tai ir rezultatas matosi :D)) O galvojau rimtai žaisi. P.S. manau pradžiuginai savo fanus :D
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMoX, 2008-07-03, 16:48, pasakė:

Na tai ir rezultatas matosi :rolleyes:)) O galvojau rimtai žaisi. P.S. manau pradžiuginai savo fanus :D

Kad durniai nepasirodė, nors ir colą su pocornais dalinau :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-07-03, 16:32, pasakė:

Juokauji? :D Pirma pakeičiau tik puolėjus, o poto pagalvojau - kam čia man rizikuot?! Tai neišleidau nei vieno regis startinės sudėties žaidėjo tik vieną gynėją, bet jį saugu stačiau.. :D Ir taip vieną sutraumavai, tai gerai, kad ššš išleidau :rolleyes:

Bet vistiek labai negražus rezultatas.. :D Bent garbingiau sulošt galėjai..

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-07-03, 20:45, pasakė:

Bet vistiek labai negražus rezultatas.. :rolleyes: Bent garbingiau sulošt galėjai..

Ai nesvarbu man :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Šiandien (07.04) FC Pistols komandos prezidentas Simas Jaskutėlis surengė spaudos konferenciją. Nieko nelaukdami jum pateikiame žodžius, sklidusius iš jo lūpų:

-Sveiki visi, malonu,kad susirinkote, nors ir neturėtumėte, nes mūsų komandos rezultatai baisūs. Pats tuo įsitikinau draugiškose rungtynėse prieš X factor. Taip, žaidė atsarginiai, bet rezultatas galėjo būt palankesnis mums! Esu labai nusivylęs atsarginiais savo komandos žaidėjais, todėl šiandien gal pavyks juos parduoti, šiandien vakare yra pasiūlymų teikimo pabaiga, todėl paskibėkite kas nori mano žaidėjų.. Nenuostabu,kad už draugiškas rungtynes gavome NET 8 257 litus.. Gerai, dabar pereikime prie kitų naujienų.. Po tokių blogų rezultatų suaktyvinome treniruotes iki 100%. Labai šaunu, kad ir po tokių apgailėtinų rezultatų prisijungė 10 naujų sirgalių. Kitą savaitė draugiškas rungtynes žaisime prieš FFF 14 komandą, kuri priklauso mano pažįstamui.. Tikiuosi,kad susirinks bent kiek sirgalių.. O dabar įdomiausia dalis, po kurios jūs būsite šoke.. Pardavėme 2 žaidėjus, parduodame dar vieną ir nusipirkome 2. Kaip manote ką pardavėme? Dėl vieno turbūt aišku - Håkan Rosenman. Atsirado pirkėjas,kuris pasiūlė tiek kiek prašėme - 150 000 Lt. Tiek būtume ir gavę, jei neprakeikti mokesčiai, gavome kiek mažiau - 138 240 Lt. O kitas žaidėjas kas toks? Galiu pasakyti,kad jis buvo tvirtas pagrindinės sudėties žaidėjas. Pirkėjas už jį pasiūlė 2 128 000 Lt , o mes jį pirkome seniau tik už 12 000 Lt.. Biznis geras, ane? Aišku atskaičiavus mokesčius gavome tik 1 969 251 Lt.. Na gerai, nebetempsiu.. Massimiliano Pupi. Taip,tai jis. Kodėl pardavėme? Atsakymas aiškus - jis sensta, turbūt nebūtų jo žaidimas pagerėjęs ir kuo toliau jį būtume laikę, tuo vėliau būtume gavę pinigų.. It's all about Money, Money - Ye,Ye, It's a Money, Money - Ye,Ye, It's a Money, Money - Ye,Ye (Prezidentas prisiminęs kur yra nutraukia dainelę).. Oi, atsiprašau visų. Užsidainavau.. Tai va.. Dar yra vienas žaidėjas pardavimų rinkoje.. Cezaras Andriušaitis. Kodėl jis? Pasakysiu kodėl JIS. NES JIS MANE UŽKNISO!!! Sensta, netobulėja ir užima puolėjo vietą.. Tai va, jei kas pirks - tegul perka, gal apsimokės jiem. Dabar turbūt įdomu sužinoti ką nusipirkome? Ogi žaidėjus vietoje Massimiliano Pupi ir Cezaro Andriušaičio. Taip, puolėjus, taip mes juos treniruosime. Taigi, vienas žaidėjas, už kurį sumokėjome 512 000 Lt -

György Szamosi (208708529)
17 metų ir 84 d., priimtinas pasirengimas (forma), sveikas
simpatiškas vaikinas, ramus ir nesąžiningas.
Jo patirties lygis apgailėtinas, o vadovavimo - menkas.

Artėjantis gimtadienis: 2008-08-01
Pilietybė: România
Bendras Įgūdžių Indeksas (TSI): 730
Atlyginimas: 1 693 Lt/savaitei įskaitant 20% priedą
Savininkas: FC PistolS

Ištvermė: silpnas Vartininkas: katastrofiškas
Žaidimo org.: apgailėtinas Perdavimai: priimtinas
Skersavimas: vidutiniškas Gynyba: apgailėtinas
Puolimas: priimtinas St. padėtys: menkas

Tikrai geras žaidėjas treniravimui. Kitas, už kurį paklojome 400 000 Lt -

Przemysław Osłabędzki (198465207)
17 metų ir 83 d., geras pasirengimas (forma), sveikas
malonus vaikinas, ramus ir doras.
Jo patirties lygis apgailėtinas, o vadovavimo - menkas.

Artėjantis gimtadienis: 2008-08-02
Pilietybė: Polska
Bendras Įgūdžių Indeksas (TSI): 860
Atlyginimas: 1 419 Lt/savaitei įskaitant 20% priedą
Savininkas: FC PistolS

Ištvermė: vidutiniškas Vartininkas: katastrofiškas
Žaidimo org.: apgailėtinas Perdavimai: priimtinas
Skersavimas: apgailėtinas Gynyba: vidutiniškas
Puolimas: priimtinas St. padėtys: geras

Irgi bus geras žaidėjas, jei daug nesitūsins su panom ir nevartos.. Ai alchoholis nieko, va narkotikų tai neleisim.. Taigi, tiek naujienų šiai savaitei, einam dabar nusipirksim alaus, picos ir kas kaip žiūrėsim FC Pistols šiandienos rungtynes - aš stadione, kiti gal pas draugus,dar kiti gal kokiam susmirdusiam kabake, o treti gal puošniausiam restorane.. Viso visiems, laikykit špygas už pergalę ir iki kitos savaitės.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Šiandien (07.04) FK Merkinė komandos treneris Angelo Basto surengė prie stadiono vykusią spaudos konferenciją. Štai ką iš girdome iš jo lūpų:

Prie trenerio stovėjo Portugalų kalbos vertėjas ir mikliai vertė trenerio pasakytus žodžius. Sveiki visi čia susirinkusieji. Ne veltui mes spaudos konferenciją surengėme prie stadiono. Šiandien komados prezidentas išvykęs į užsienį, todėl apie stadiono pakalbėsiu aš. Juk jau po trijų dienų baigsis mūsų stadiono renovacijos ir mes norėjome pasidalinti įspūdžiais apie tai.Dabar perskaitysiu prezidento paliktą žinutę kurią lieptą perskaityti man. Kiekvienas mūsų, manau norėjo dar bent 1000 papildomų vietų miesto stadione, taip ir padarėme, stadioną pralėtėme iki 19.500 tūkstančių vietų ir tuo dar nepsiribojame, ateityje planuojame dar didinti stadioną, kadangi fanų pajėgos tik auga. Sėkmės, su pagarba FK Merkniė prezidentas P.Milaševičius. Perskaites šį laiškelį šiek tiek pakalbėsiu apie mūsų komandą. Vakar, užsidirbome beveik 20.000 litų iš draugiškų rungtynių, kurias pralaimėjome 3-1. Bet, manau, tai labai nieko nesako, kadangi leidome pasireikšti tokiems jauniems žaidėjams kaip Lakštauskas, kuris beje ir įmušė vienintelį Merkinė įvartį. Aš kaip treneris manau, kad jis yra talentingas žaidėjas, bet visgi konkurencija klube yra labai didelė, tad nesame tikri, kad jis nepersikels į kitą klubą. Turbūt visi komandos aistruoliai laukia tik pergalės, prieš lygos veteranę Paulisimo ekipą kurią šiuo metu kamuoja pinigų stygius, bei dabar pas juos neatstovauja pajėgus žaidėjai, o pagrindiniam komandos vedliui yra gydoma sunki trauma. Tarp kitko šią savaitę pardavėme 29 metų Vietnamietį kurį įsigijom už pus 5 milijono litų, beabejo pinigus atgavom, kadangi jis yra ganėtinai neblogas žaidėjas, bet Komandos aistruoliai ne itin gerbė šį Vietnamietį, tiksliau mūsų klubo aistruoliai nemėgsta Neeuropiečių, laimei tokių pas mus yra, tik vienas, kurį tarp kitko bene labiausiai palaiko.

Tai tiek apie komandos reikalus. Ir toliau palaikykite FK Merkinę, nes jūsų parama mums labai reikalinga.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-07-04, 18:27

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Oho, gerokai pasipildei pinigais -_-

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-07-04, 20:18, pasakė:

Oho, gerokai pasipildei pinigais ^_^

Tai išvykoje lošiau.. :) Per lygos varžybas gaunu beveik 700 tūkstančių, kiek tu maždaug? -_-

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-07-04, 21:59, pasakė:

Tai išvykoje lošiau.. ^_^ Per lygos varžybas gaunu beveik 700 tūkstančių, kiek tu maždaug? -_-

Aš apie žaidėją :)
Aš per lygos max 394 000 Lt, nes esu palikęs tokį stadiką koks ir buvo. Dabar neapsimoka kelt,nes krisiu į VI lygą, čia būsiu trypiamas ir nebus sirgalių.. Po sezono praplėsiu, tada VI lygoje parodysiu visiems galias savo :D

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Na ka, reikia ir man gal parasyti konferencija. Taigi..

*Komanda blue Lightings surenge spaudos konferencija ir cia pateikiami konferencijos fragmentai*

Taigi malonu, kad mane, nauja sios komandos prezidenta, tai[p siltai sutiko. Nuo ko pradesiu? Nuo to, kad as ivykdziau visas licenzijos uzduotis, todel dabar esu pilnavertis sios komandos prezidentas. Toliau, as nusprendziau pastiprinti savo komandos gretas ir nusipirkau kelius zaidejus kurie, tikiuosi, pades komandai siekti pergaliu. Ir stai tie zaidejai:

Aldutis Jekelevičius
23 metų ir 27 d., menkas pasirengimas (forma), sveikas
kontraversiška asmenybė, ramus ir nesąžiningas.
Jo patirties lygis apgailėtinas, o vadovavimo - vidutiniškas.

Artėjantis gimtadienis: 2008-09-28
Pilietybė: Lietuva
Bendras Įgūdžių Indeksas (TSI): 1 670
Atlyginimas: 7 821 Lt/savaitei
Savininkas: Blue Lightings

Ištvermė: vidutiniškas Vartininkas: priimtinas
Žaidimo org.: katastrofiškas Perdavimai: katastrofiškas
Skersavimas: katastrofiškas Gynyba: apgailėtinas
Puolimas: katastrofiškas St. padėtys: katastrofiškas

Įvarčiai per karjerą: 0
Hattrikai per karjerą: 0
Įvarčiai šį sezoną lygoje: 0

Tikiuosi, kad Aldutis pateisins mano lukescius ir apgins vartus per varzybas. Ir istiesu, kai jis atvyko i musu kluba, kilo siokia tokia itampa, taciau diena po dienos komandos sutarimas dideja ir dideja.

Jaak Kukk
19 metų ir 107 d., apgailėtinas pasirengimas (forma), sveikas
simpatiškas vaikinas, subalansuotas ir nesąžiningas.
Jo patirties lygis katastrofiškas, o vadovavimo - silpnas.

Artėjantis gimtadienis: 2008-07-10
Pilietybė: Eesti
Bendras Įgūdžių Indeksas (TSI): 770
Atlyginimas: 2 269 Lt/savaitei įskaitant 20% priedą
Savininkas: Blue Lightings

Ištvermė: geras Vartininkas: katastrofiškas
Žaidimo org.: vidutiniškas Perdavimai: geras
Skersavimas: apgailėtinas Gynyba: menkas
Puolimas: menkas St. padėtys: apgailėtinas

Įvarčiai per karjerą: 1
Hattrikai per karjerą: 0
Įvarčiai šį sezoną lygoje: 0

Sis svetimsalis mano manymu turetu pastiprinti musu saugu linija.

Mano nuomone, mes patekome i palankia grupe. Gaila taciau pirmasias varzybas pralaimejome 0-3, bet tuomet suvokiau, kad nebegaliu nuvilti fanu. Kitas varzybas pries NEVYKELIAI suzaideme lygiomis 1-1.Ir sis rezultatasmane tenkino. Draugiskas varzybas zaideme pries pirma vieta neabejotinai uzimancius The DREAMCATCHERS. Nesugebejome atsilaikyti, o gal ir sugebejome prie tuos grandus. Mes pabaigeme rezultatu 0-3, ju naudai zinoma. Ir galiausias siandien zaideme pries AC Milan. Esu patenkintas savo aukletiniais, jie nugalejo AC Milas 2-0, taigi dabar mes esame 5 savo grupeje.
Malonu, kad komandos fanai nenusisuko po pirmu varzybu, o kaip tik, ju psijunge dar daugiaus, todel esu laimingas pranesdamas, kad musu gerbeju kluba sudaro 164 nariai. Lesu po kolkas uztenka, turime truputi maziau nei 1milijona Litu.

Man atrodo as jau isdesciau visas savo mintis, kurias norejau pasakyti. Tikiuosi, jus nenusigrezite nuo musu. Sekmes!

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Snypai, tai kaip šiandien sulošei?

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
AC Milan - Blue Lightings 0-2 :D laimejau :) du mano ziadejai gavo geltonas kortas, o vienas is ju kur imuse snd 2 bankes :D
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
:) :D :D :D :D Gavau 10-1 :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-07-05, 20:14, pasakė:

:) :D :D :D :D Gavau 10-1 :D

Sakiau nepasimokėjo eiti iš karto į V lygą, ten sunku.. Aš jau senokai žaidžiu HT, bet tik šį sezoną pradėjau V lygoj..

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Supranti, aš žaidžiau, poto mečiau ir vėl pradėjau, nebebuvo šansų nepakliūt :)

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
tai kas nori draugisku, siulykit.
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Ne į temą
gal ir reikia pabandyti...gal visai usikabinčiau ;)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kaip kam sekasi lošt? :P Turiu naujieną.. Pirksiu rėmėją :D

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-07-20, 20:05

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Aš buvau išvažiavęs,tai nerašiau, dabar parašysiu kadanors :D