Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nuomonė apie forumą

Temoje atsakymų: 44

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na siame forume as jau prabuvai gan nemazai laiko ir as nieko neesu nusivyles cia zmones nepyksta taip pat yra ir labai protingu kurie pamoko kitus na tiesiog galiu pasakyti, kad sis forumas yra : GERIAUSIAS VISAME PASAULYJE :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKiausingalvis, 2008-07-03, 23:51, pasakė:

Puikus forumas ,nes cia renkasi protingi zmones. :)
Ne į temą
na jei tavo nick'as apibūdina tave, tai ne visi čia protingi...

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-07-05, 12:51, pasakė:

Ne į temą
na jei tavo nick'as apibūdina tave, tai ne visi čia protingi...

Ne į temą
Negali neprisikabinti...Sitas nikas visiskai nieko nereiskia. Sitame puikiame forume as daugiausiai skaitineju naujienas ir tiek.

Šį pranešimą redagavo Kiausingalvis: 2008-07-07, 12:15

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKiausingalvis, 2008-07-07, 13:14, pasakė:

Ne į temą
Negali neprisikabinti...Sitas nikas visiskai nieko nereiskia. Sitame puikiame forume as daugiausiai skaitineju naujienas ir tiek.
Ne į temą
aš tik garsiai išreiškiau nuomonę... bet kokiu atveju, jei žmogus save taip vadina, tai jam nėra gerai su...

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kaip minejau, net Angeryje reiketu vengti asmeniskumu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Puikus Forumas visko galima pasiskaitinet sužinot... :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-07-07, 19:19, pasakė:

Ne į temą
aš tik garsiai išreiškiau nuomonę... bet kokiu atveju, jei žmogus save taip vadina, tai jam nėra gerai su...

Ne į temą
Jei del nicko ziuri i zmogu kaip i idiota ,tai tau paciam nera gerai su......o dabar baigiam sita nesamoninga offtopica.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Šitame forume aš sužinojau neapsakomai daug informacijos kurios iki šiol nežinojau. Mano spaudžiamiausiu mygtuku saraše yra nmo.lt :D Na visiškai neturiu nusiskundimų, labai puikus forumas, įdomūs žmonės, šaunūs žmonės, protingi administratoriai. Tik pats nepagalvoju kartais ką padarau, ar parašau dėl to forume ir yra įspėjimai. Aš jų nusipelniau bet daugiau jų tikrai, pažadu negausiu! Na aš myliu šį forumą!!! ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Am....Jei butu imanoma,atsukciau laika metam atgal... ;) (Sneku su sarkazmu)...

Šį pranešimą redagavo Ramaz: 2008-07-16, 00:15

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąRamaz, 2008-07-16, 01:15, pasakė:

Am....Jei butu imanoma,atsukciau laika metam atgal... :) (Sneku su sarkazmu)...
O jei atsuktum dviem, tai atsirastum laiko tarpe kai buvai uzbanintas ir nelabai megiamas svecias nMo kampelyje :D
Dalinai suprantu tave Ramaz, bet pries metus, kai cia buvo "elitarinis klubas", rasem TIK as, Lix, Fortaz ir pora istikimu nariu, kurie su mumis iki siol - tas apmirusio forumo vaizdas irgi nekele sypsenos. Buvo apmaudu, kad tiek musu padaryto darbo (biografiju, straipsniu ir bendrai ziniu) buvo neprieinami kitiems gerbejams... Arba buvo prieinami kituose saituose be nMo vardo minejimo ( -_- ). Dabar su darbu turiu mazokai laiko, bet kai prasides rugsejis, pasistengsiu apsiimti forumu ir pats prirasyti ko nors PW skiltyse, kur seniai buvau besidalines savo idejomis.

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-07-17, 12:07, pasakė:

O jei atsuktum dviem, tai atsirastum laiko tarpe kai buvai uzbanintas ir nelabai megiamas svecias nMo kampelyje :D

Dėl to ir sakau metais :D
Nors tada ir forumas buvo apmiręs,užėjus į vieną temą tekdavo pasivaikščioti Google,kad suprasti viską apie ką šnekama,o dabar užėjus į bet kurią temą galima spausti išjungimo mygtuką ;)

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
na man patinka sis forumas, geris zmones nors prisipazinsiu kad yra vienas toks (ar keletas) su isankstiniu nusistatymu ir labai labai siaurom paziurom bei dideliu ego :) bet siaip tikrai liux forumas :)
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Bianco

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man šis forumas labai patinka. :]
Nariai išprusę , intelektualūs , daug išmano apie wrestling'ą.
Iš šio forumo sužinojau tikrai daug visko apie wrestling'ą [ ko tikrai nežinojau anksčiau]
Tiesiog įvairios informacijos yra , taip pat naujienos labai patinka.
Žodžiu. Gera Bendruomenė. :D

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Labai puikus forumas.Yra su kuo padiskutuoti.Čia pilna wrestlingo fanų ir t.t.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ne į temą
Tik , kad prifloodinau :) :)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-12-26, 21:07

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Puikus forumas ieskojau e-fedu ir atradau si foruma kuris pasirodo is tiesu labai geras.

Ne į temą
Sudie dark-gb

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Kaip ir daugelis is nauju nariu ispradziu *** forume buvau. nMo yra tikrai labiau subrendes jaigu taip galima issireksti ne tik vartotoju atzvilgiu bet ir paciu temu. vienintelis dalykas kuris man nepatinka tiksliau kartais sukelia sypsena, tai gal truputeli perimtas ar nelabai logiskas kaikuriu cia zinovu poziuris. kaip pavizdy galiu pateikti kai, daznai buna prikeliamos 3 metu senumo temos ir parasoma keli zodziai o poto aisku atsiranda kas atrasys jam keliolikos sakiniu pamoksla ir aisku uzdes jam warna, vietoj to kad ta tema butu uzrakinta ar istrinta ir isvengta bereikalingu "diskusiju"
O siaip didziausias pliusas kad cia ne vienas vartotojas yra labai nemazai zinantis apie sita sporta/bizni/tvshow

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
senos temos neuzrakinamos, nes (paimkime tema apie Benoit mirti):
1. gali kazkas kazko i tema paklaust - pvz ar ko nors naujo nepaiskejo nuo anos vasaros.
2. gali buti papildytos (pvz kazkokios aplinkybes priesmirtines).
Taciau jei kazkas ateis ir parasys (jau praejus pusantru metu):
"Joo bliamba tikrai gaila ypac sunaus danieliaus o be su nausdanieliaus gaila ir zmonos bet ka jau padarysi toks gyvenimas visada atsitinkakeis tenybiu k okiu nor stai"
(specialiai "pagrazinta" skyryba)

Tai zinoma, kad jis gaus warninga, ir su tuo tau teks susitaikyt ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Tai kad neteks, nes ne save as pavizdziu emiau, cia nebuvo uzslepta nuoskauda siuo ar panasiu klausimu :o

Šį pranešimą redagavo Hunter: 2009-01-15, 03:00

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Labai geras forumas.Blogu zodziu nera.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0