Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-10-09, 20:02
BoXiX, 2009-10-09, 20:58, pasakė:
Viskas vectorinta mano, tik ne ciuvo veidas. Manau mano geriausias darbas.
2009-10-31, 21:52
Visi 3 paskutiniai - amazing, lenkiu galvą. Abstract'as ne tobulas, bet žiauriai gerai susižiūri, tik nepatiko tie šviesuliai, bet šiaip geras darbas. UFC sig'as irgi žiauriai gražus, gal tik ta tekstūra galėjo būt aptrinta ten dešinėj už blondino galvos. Na paskutinis prasčiausias, bet irgi nėra prastas, gal kiek nuobodokas ir per tamsus.
2009-11-28, 19:56
Na tas kur su snieglentininku labai paliko dideli ispudi.Rysku ,grazu ,nieko netruksta...Tik ,kad vat ar mane akys apgauna ar ten uzrasyta Skateboarding? Nes turetu buti Snowboarding.
Winter visai nepatiko,nematau kodel tu jis sugalvojai tarp tokiu geru darbu ikist
O dx tai jau esu pirmiau mates kaip lynco siga,sitas patiko taip pat.
Winter visai nepatiko,nematau kodel tu jis sugalvojai tarp tokiu geru darbu ikist
O dx tai jau esu pirmiau mates kaip lynco siga,sitas patiko taip pat.
2009-11-29, 08:27
Factory tiesiog nepatiko, kažkaip tos linijos per daud išsišoka ir ant kūno ta tekstūra pakliuvo. Snowboarding geras, ir net labai, tik kaip jau Neverman minėjo, ne tą parašei ką reikėjo. DX nepatiko tas didelis rėmas ir patys sig'o matmenysm, šiaip gražus. Na, o winter tai... Čia turėjo būt lyg ir abstract'as, lyg ir vector'as, bet jis toks išblukęs, tekstas toks š... Ir apskritai nieko jame gražaus nematau .
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0