Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-03-21, 18:07
LAX (heelai kai buvo) ir AJ - Daniels, nu jie NESVEIKIAUSIA matyta feauda turejo su neisdildomais matchais, taigi as be kalbu - uz tas dvi komandas.
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2008-03-21, 21:17
Siaip verta pamineti ir LAX, kurie irgi buvo tarp mano favoritu kol su jais buvo Konnan ir uz Homicide su Hernandez dare visa promo darba, o pastareji tik turejo iseiti i ringa tvarkyti fizine dali. Nuostabi schema. Iskart po Konnan dingimo jie pradejo redeti nuo kalno.
P.S. Dabar as su malonumu stebiu Curry Man ir Shark Boy darba. Man atrodo tai smagus midcardo comedy tag team. Ypac patogu, kad jos gali job'inti kaip tau norisi - jie vistiek gaus savo pop'a ir bus over su gerbejais
2008-05-05, 09:43
Paulius, 2008-05-05, 00:00, pasakė:
2008-05-05, 15:41
Triple X sudare trys puikus x-diviziono wrestleriai,bet pati komanda buvo ziauriai,ziauriai ne tas zodis, nuvertinama,galbut del to kad heelai ir dar is x-diviziono. Rysium su visu tuo gaudavo nepelnytai mazai pusho(3x NWA-TNA tag team cempionu vardu per mazai). Aplamai is sio trejeto individualiai pusho normaliai gaudavo tik Fallen Angel,bei Senshi,kai dar buvo Low-Ki . Aisku geriausi Triple-X First ir Second Run'ai.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0