Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Geriausia visu laiku TNA komanda/stable

Temoje atsakymų: 27

Apklausa: Geriausia visu laiku TNA komanda/stable (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Geriausia TNA komanda arba stable

1. America's Most Wanted (8 balsai(-ų) [15.09%])

Balso procentinis santykis: 15.09%

2. LAX (14 balsai(-ų) [26.42%])

Balso procentinis santykis: 26.42%

3. Triple X (4 balsai(-ų) [7.55%])

Balso procentinis santykis: 7.55%

4. Team 3D (8 balsai(-ų) [15.09%])

Balso procentinis santykis: 15.09%

5. Team Canada (1 balsai(-ų) [1.89%])

Balso procentinis santykis: 1.89%

6. Motor City Machine Guns (7 balsai(-ų) [13.21%])

Balso procentinis santykis: 13.21%

7. AJ Styles & Christopher Daniels (10 balsai(-ų) [18.87%])

Balso procentinis santykis: 18.87%

8. The Naturals (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

9. 3 Live Kru (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

10. Kita (parasykite) (1 balsai(-ų) [1.89%])

Balso procentinis santykis: 1.89%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Balsuokit, jei turit kokiu variantu, kuriu nera apklausoje, parasykit! As pats balsavau uz AMW :lol:

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Dekui uz grazia apklausa, bet noriu persiplest per puse,

LAX (heelai kai buvo) ir AJ - Daniels, nu jie NESVEIKIAUSIA matyta feauda turejo su neisdildomais matchais, taigi as be kalbu - uz tas dvi komandas.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
na dabar lax nera tokie kokie buvo anksciau, is siandienos komandu rinkciausi MCMG, na o is visu laiku tai turbut AJ su danielsu, nors jie buvo lyginant su kitomis komadomis trumpai, bet per savo egzistavima sugebejo istrigti atminti.

Nuotrauka

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
LAX,bei mcmg,tiesiog negalejau issirinkti,bet kadangi,mcmg,pradejo,nebedaryti tu visu graziu judesiu,tai rinkausi LAX :lol:

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Rinkausi LAX. Daug neturiu argumentuoti kodėl. Man ir dabar jie labai patinka, o kai mačiau kelis senesnius PPV, LAX trijo išvis būdavo nerealūs. Mėgstu tai, kad jie išsiskiriantys iš kitų, o moveset'as tiesiog stulbinantis:)
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Siaip as visada buvau labiau linkes i singles wrestlinga ir tag teamai mane nelabai trauke. Cia rinkciausi pagal tai kiek malonumo as gavau ziuredamas kazkokios komandos matchus ir pagal si kriteriju man tvirtai istrigo The Phenomenal Angels, Christopher Daniels ir AJ Styles. Vien zinant koki feuda jie turejo uz peciu, buvo malonu stebeti ju nuostabu bendradarbiavima - kaip vienas mechanizmas (taip jie gerai zinojo vienas kita). Ziuredamas ju matchus zinojau, kad reikai tiketis kazko ipratingo. Mano balsas jiems.
Siaip verta pamineti ir LAX, kurie irgi buvo tarp mano favoritu kol su jais buvo Konnan ir uz Homicide su Hernandez dare visa promo darba, o pastareji tik turejo iseiti i ringa tvarkyti fizine dali. Nuostabi schema. Iskart po Konnan dingimo jie pradejo redeti nuo kalno.
P.S. Dabar as su malonumu stebiu Curry Man ir Shark Boy darba. Man atrodo tai smagus midcardo comedy tag team. Ypac patogu, kad jos gali job'inti kaip tau norisi - jie vistiek gaus savo pop'a ir bus over su gerbejais :lol:

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
rinkausi tarp AMW ir AJ and Chris mano balsas AMW tiesiog nezinau man jie wisalaika nerealiai patikdawo... net argumentuoti neturiu kaip.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
be abejo AJ Styles & Christopher Daniels :lol:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
AMW, nes mano nuomone paliko didesni pedsaka TNA istorijoje nei LAX (kurie man butu 3 vietoj) kol kas, ar Phenomenal Angels (kurie butu antroje).

Nuotrauka
Nuotrauka

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0
daviau balsa uz LAX man jie iki siol patinka tikiuos laimes tag team beltus pries AJ ir tomko bus geras matchas seip palaikysiu abi komandas

erikiukas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dudley Boyz :D Visada patiko :D

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
LAX ziauriai ju gimikai patinka :thumb:

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Lax, kazkada zejau TNA, senai cia, tai patiko veliavu kova ten Lax ir dar kazkas kovesi :thumb: tai suzavejo. Balsavau uz juos :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Balsavau uz 3d nes is cia esanciu jie turi manau daugiausia patirties (correct if me wrong)

Nuotrauka

hamilton

Baltas diržas

• Naujokai
0
Komandu buvo daug patikiusiu, bet isskyriau LAX, AJ ir Daniels ir XXX. Visgi Balsavau uz AJ su Christopher Daniels!

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Labiausiai man patinkanti komanda is visu buvo AMW. Labai patiko ju ivaizdis.

cradle_shock

Baltas diržas

• Naujokai
0
Amw
Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
man geriausia yra Team Cage, nes joje yra vieni iš mėgstamiausių mano wrestlerių Sting, Rhino, Christian Cage

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąPaulius, 2008-05-05, 00:00, pasakė:

man geriausia yra Team Cage, nes joje yra vieni iš mėgstamiausių mano wrestlerių Sting, Rhino, Christian Cage
Team Cage? :) You must be kidding. Temos pavadinimas yra "Geriausia", o ne "Mėgstamiausia" komanda. O jei tu tą team Cage statai prieš tokias kaip AMW/LAX/AJ&Daniels, tai... apsvarstyk savo pasirinkimą labiau ;)
Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
na aš neesu matęs daugumos iš tų komandų matčų, nes neperseniausiai pradėjau žiurėti TNA tai nedaug žinau apie tas komandas, žinau tik tiek kad tokios yra arba buvo :lol:

Šį pranešimą redagavo Paulius: 2008-05-05, 12:57

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąPaulius, 2008-05-05, 13:55, pasakė:

na aš neesu matęs daugumos iš tų komandų matčų, nes neperseniausiai pradėjau žiurėti TNA tai nedaug žinau apie tas komandas, žinau tik tiek kad tokios yra arba buvo :lol:
Tokiu atveju geriausia yra nebalsuoti.
Nuotrauka

Bixter

Baltas diržas

• Naujokai
0
Triple X.
Triple X sudare trys puikus x-diviziono wrestleriai,bet pati komanda buvo ziauriai,ziauriai ne tas zodis, nuvertinama,galbut del to kad heelai ir dar is x-diviziono. Rysium su visu tuo gaudavo nepelnytai mazai pusho(3x NWA-TNA tag team cempionu vardu per mazai). Aplamai is sio trejeto individualiai pusho normaliai gaudavo tik Fallen Angel,bei Senshi,kai dar buvo Low-Ki . Aisku geriausi Triple-X First ir Second Run'ai.

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
triple x all the way! :D tiesiog visada buvo mano megstamiausia komanda nuo tada kai juos "atradau" ziurejau kiekviena matcha kuri sugebejau rast kelis kartus :D ... visi kitokio stiliaus ir lb nerealus wrestleriai :D

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
LAX nes puikūs gimmickai ir geri kovojimo skill'ai

The Cook

Baltas diržas

• Naujokai
0
LAX neblogi, nes islaiko balansa, Hernandez powerhouse'as, o Homicide daugiau highflyer'is, bet man jie nelabai limpa, mano favoritai yra MCMG (ypac ispudingi buvo per world x-cup) ir AJ/Daniels.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0