Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 62

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
O ar bus dar siandien sou?? Ar i rytoj ryta perkeliamas??

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Bus, kažkur vidurnakti. Nesklandumu biški buvo.

Grįžau?!

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
To Jojuks : ICW tokio sudo kas paraso daugiau tas laimi , FEE taip pat vienam ppv as parasiau DVI ilgas kalbas , o primusas VIENA per pus trumpesne ir jis laimejo , tokios nesamones yra tik bif lygoje , siulau i sou ideti komentatorius jai norite zinoma..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąvilius, 2008-03-31, 11:31, pasakė:

To Jojuks : ICW tokio sudo kas paraso daugiau tas laimi , FEE taip pat vienam ppv as parasiau DVI ilgas kalbas , o primusas VIENA per pus trumpesne ir jis laimejo , tokios nesamones yra tik bif lygoje , siulau i sou ideti komentatorius jai norite zinoma..
man asmeniskai nereikia komentatoriu.... ir manau, kad ju nebus. Juk mes vien rasydami matcha padarome lyg ji ir pasakotume o kas apipasakoja matcha? komentatoriai. Beto tie komentatoriai to pacio sudo malimas per dwi mesmales... taigi aciu ne

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

LosT3

Baltas diržas

• Naujokai
0
tai va turiu klausima ?! kaip cia reikia kovot ?! nes nieko nesuprantu ka jus cia rasot :D paaskinkit 1 kaip kovot ?! ;]

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Uj as kaip senas vilkas e-feduose papasakosiu.

Tiesiog susikuri savo personaza Registracijos skiltyje. Savo nuosava, nepaimi kitko. Tave kai imes i rosteri. Tu parasyk kokia kalba, pamatysi kalbas Wrestleriu Diskusijose. Bet rasyk kuo geresne ne kiekybe, o kokybe. Tiesiog pazek i mano kalba, ir Impaler su Bottom. Tai geros kalbos :D paskui yra 2 bookeriai, kurie raso kovas, jas sprendzia irt.t. Kuo geresne tavo kalba, tuo didesni sancai laimeti yra. Klausk jei kils klausymu :D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
kodel as dar nematau PPV

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Klausimas tiesia Fantazy.

As susikuriau profili taip greitai nepagalvojes.Uzsidare ***.Ir savo personaza norejau isideti cia.Pasikeiciau profili visiskai.Supraitu kur neapgalvotai susikuriau nekovojau visiskai.O Dabar isidejau kita personaza i jo vieta.Noriu paprasyti ar gali pervadinti mano regsitracijos topica ?

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-04-08, 14:25, pasakė:

Klausimas tiesia Fantazy.

As susikuriau profili taip greitai nepagalvojes.Uzsidare PWR.Ir savo personaza norejau isideti cia.Pasikeiciau profili visiskai.Supraitu kur neapgalvotai susikuriau nekovojau visiskai.O Dabar isidejau kita personaza i jo vieta.Noriu paprasyti ar gali pervadinti mano regsitracijos topica ?

turejau laisva minute pervadinau pats... :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
o kodel nera ppv kuris turejo but?

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-04-08, 17:11

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2008-04-08, 15:10, pasakė:

Ne į temą
o kodel nera ppv kuris turejo but?
nes manes nera, o nors fantazy ir buvo pasakyta parasyti ppv ir netgi duotas ppv cardas pilnai subookintas jis matau nesugebejo parasyti.... kai grisiu is italijos prizadu, kad bus.... taip kad atsiprasau visu.....

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-04-08, 18:04, pasakė:

turejau laisva minute pervadinau pats... :)

Aciu

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
praejo savaite nuo praeito sou, jau turi buti sou, nors siandienos sou net anonso nera. kame reikalas?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-04-26, 16:13, pasakė:

praejo savaite nuo praeito sou, jau turi buti sou, nors siandienos sou net anonso nera. kame reikalas?
Jau yra beveik viskas parengta - mano matchai, backstage ir pan., truksta tik 2 Fantazy matchu, tai padekok jam, nes jis zadejo dar desimta ryto man i PM atsiusti, tai jo ir laukiu visa diena.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
svarbiausia kad anonsa nepaskelbtas , nieks neraso kalbo. Jus lyg pilat vandeni i kiaura kibira. Nesamone, galejot juk anonsa paskelbe, butu kovos. Dabar ieskoj anonso, nerandu. Nezinau, kovosiu nekovosiu.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na jie turi darbo,pateisinu jus...
EDIT:susimoviau big time :)

Šį pranešimą redagavo Jojuks: 2008-04-26, 15:57

Walleris

• Administratoriai
65
Jau yra anonsas, grynai buvo per apsizioplinima neparasytas...

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
Tada tu man paaiskink kaip jus rasot kovas,jei niekas kalbu neraso :/

Šį pranešimą redagavo Jojuks: 2008-04-26, 16:00

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Mane tas pats domina. Tai galima sakyti pilimas vandeny i tuscia kibira. Jei sakai kad per fantazy nespejai anonso paskelbti, tai juk siandien ir vakar nespejai, o kitos dienos iki sestadienio?? Cia darosi kaip TNT. Taip ir dingsta visas populiarumas e-fedo.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Walleris

• Administratoriai
65
As nesakiau kad nespejau. As tiesiog neapsiziurejau. Anonsa galejau parasyt dar antradieni. Labai atsiprasau, daugiau tai nepasikartos. Siame Heat, 1 kova yra pasiekta del kalbos - dideliu heel'u bandantis buti John Rambo gavo didziausia feisa Bottom. Hardcore Augo ir KrontoR kova buvo dar nuo AOA atidedinejama, todel jai nereikia papildomu kalbu. Narmo ir Arono kovoj, Aronas bandys atsikersyt uz i ji nugesinta cigarete po triple threat per AOA. O kadangi kalbu taip ir neparase, tai kitos 2 kovos buvo pasiektos show metu backstage isiverzus i GM kabineta ir pasakant kad norima kautis.

O dar sekantis Heat bus anonsuotas sios dienos Heat pabaigoje. Jei tik zinoma fantazy parasys likusias 2 kovas ir as galesiu nupastinti show.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-04-26, 17:25

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
tu to fantazy visa diena lauki, per visa diena manau lengvai butum parases dar dvi kovas.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-04-26, 18:47, pasakė:

tu to fantazy visa diena lauki, per visa diena manau lengvai butum parases dar dvi kovas.
Ne į temą
as esu isvaziaves ir pakankamai uzsiemes, tik kas pusvalandi uzmetu aki. as zinojau, kad sestadieni busiu uzimtas, todel savo darbus padariau is anksto. tikrai labai atsiprasau dar karta, taciau fantazy jau atsirado ir pusvalandzio begyje Heat tikrai atsiras :lol:

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Tai dziugiu, tikekimes kita karta tai nepasikrtos,

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Walleriui:
Ačiū už mano apšmeižimą eilinį kartą. Pramiegojau tą dešimtą valandą ir apie 12 valandą parašiau tau, kad tikrai viskas bus, tik liko darašyt vienos kovos galą. Tavo atsakymo nesulaukiau. Tai pagalvojau, kad vistiek praeitą vakarą sakei, kad gali būt, kad galėsi įdėt, tik vakare, tai per daug nesijaudinau ir išvažiavau. Nors ir rašiau, kad trumpam, bet gavosi, kad negalėjau palikt draugės vienos. Aš tau parašiau, kad viskas bus gerai. Galėjai bent, tai paminėt.

Plutui:
Kam rašyt, tas kovas? Aš jam pažadėjau, kad parašysiu ir viskas galima sakyt ir buvo parašyta. Visada Heat būdavo sušikta vakarą, o dėl anonso, tai žioplas, bet ką jau padarysi. Man visada Skorpio pasakydavo, o jis, kaip ir vienas dirba šiuo metu.

Šį pranešimą redagavo Fantazy: 2008-04-26, 21:10

Grįžau?!

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Kada bus anonsas ?!?!?

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0