Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-12-15, 15:19
2008-02-29, 22:28
Skorpio, 2008-02-29, 20:24, pasakė:
Atsibodo per skype jus vadint nick'ais beviltiskai atrodo :/ Taigi rasom tikruosius vardus
O man patinka kai mane vadina niku ir patinka kitus vadinti nikais. Aisku, jeigu jis nesikeicia kasdien, kaip daug kas megsta daryti. Pvz niekada nenoreciau `MalioK` vadinti vardu, nes jis man sunkiai istariamas As siaip uz tai, kad internautui reikia tureti savo susigalvoti nika ir visur ji naudoti, taip susikuriant toki lyg alternatyvu ego.
P.S: http://www.nmo.vhost...rdas-t1018.html
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0