Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Koncertai

Temoje atsakymų: 28

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-11-04, 11:24, pasakė:

Labai juokingai atrodė, kai šalia manęs vienas vyrukas vis klykė "Jared I Love You!!! Aš tave myliu Džeredai!!!":D

Heh... Gali būt, kad tai aš. :D

Šiaip kas dėl pačio konco:
foninė muzika prieš pasirodymus - 10 balų - Radiohead'ai. Iškart nuteikė gerai nuotaikai;
TV OFF - na man jie nei lipo, nei nelipo. Kas gerai, tai, kad mano nuostabai neužsibuvo - per juos prikolinom, chat'inom su aplinkiniais;

tada - intro daina. Tai buvo Escape! O buvau tikrai sunerimęs, nes latviam jie pasirinko simfoninę Carmina Burana - massive goosebumps;
kai hit'ino NOTH aš vos nenualpau tiesiogine to žodžio prasme, po šios dainos pasijutau visiškai be jėgų (šokinėti ir klykti vienu metu nėra taip paprasta :D) - dar daugiau šiurpuliukų;
grafinis apipavidalinimas per This Is War - axujienas;
raudoni balionai - awesome!!!;
pripučiami jūros gyvūnai - uber awesome!!!!!;
pagrojo 100 Suns - kas man sukėlė dar daugiau šiurpuliukų;
Search And Destroy - albumo let-down'as IMO - gyvai suėjo net per gerai;
Saulius! ir jo susijaudinimą galima buvo išskaityti iš lūpų "eik tu nachui blet" :D;
Hurricane - taip, poilsio minutė grupei, bet aš net matęs šį klipą (necenqūruotą :D :D) žiūrėjau sugniaužęs kvapą;
Closer To The Edge ir konfeti... super! Gavau lapelius su užrašais "Help I'm trapped in a fortune cookie factory" ir "Find the Argus Acopraphlex";
K&Q - be žodžių...

Jared'o bendravimas su publika, scena, visuals, muzika, garso kokybė, fanai, panos ant pečių, balionai ir visi kiti šudukai... Viskas buvo tiesiog super!..

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-11-04, 17:43, pasakė:

Heh... Gali būt, kad tai aš. :D

Šiaip kas dėl pačio konco:
foninė muzika prieš pasirodymus - 10 balų - Radiohead'ai. Iškart nuteikė gerai nuotaikai;
TV OFF - na man jie nei lipo, nei nelipo. Kas gerai, tai, kad mano nuostabai neužsibuvo - per juos prikolinom, chat'inom su aplinkiniais;

tada - intro daina. Tai buvo Escape! O buvau tikrai sunerimęs, nes latviam jie pasirinko simfoninę Carmina Burana - massive goosebumps;
kai hit'ino NOTH aš vos nenualpau tiesiogine to žodžio prasme, po šios dainos pasijutau visiškai be jėgų (šokinėti ir klykti vienu metu nėra taip paprasta :D) - dar daugiau šiurpuliukų;
grafinis apipavidalinimas per This Is War - axujienas;
raudoni balionai - awesome!!!;
pripučiami jūros gyvūnai - uber awesome!!!!!;
pagrojo 100 Suns - kas man sukėlė dar daugiau šiurpuliukų;
Search And Destroy - albumo let-down'as IMO - gyvai suėjo net per gerai;
Saulius! ir jo susijaudinimą galima buvo išskaityti iš lūpų "eik tu nachui blet" :D;
Hurricane - taip, poilsio minutė grupei, bet aš net matęs šį klipą (necenqūruotą :D :D) žiūrėjau sugniaužęs kvapą;
Closer To The Edge ir konfeti... super! Gavau lapelius su užrašais "Help I'm trapped in a fortune cookie factory" ir "Find the Argus Acopraphlex";
K&Q - be žodžių...

Jared'o bendravimas su publika, scena, visuals, muzika, garso kokybė, fanai, panos ant pečių, balionai ir visi kiti šudukai... Viskas buvo tiesiog super!..

Tada tu gal stovėjai beveik prie pat kairio salės krašto, prie kėdžių? Nematei vaikinuko su Iron Maiden maike ir mėlynais džinsais?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-11-04, 21:00, pasakė:

Tada tu gal stovėjai beveik prie pat kairio salės krašto, prie kėdžių? Nematei vaikinuko su Iron Maiden maike ir mėlynais džinsais?

Ne, dešinėj pusėj gale tos rampos, kur Jared'as akustines dainas grojo (žiūrint į sceną).

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-11-05, 09:56

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Ne į temą
A, reiškia tada tas kuris klykė šalia manęs, buvai ne tu :D

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-11-05, 10:00

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0