Soul Stealer, 2011-11-04, 11:24, pasakė:
Heh... Gali būt, kad tai aš.
Šiaip kas dėl pačio konco:
foninė muzika prieš pasirodymus - 10 balų - Radiohead'ai. Iškart nuteikė gerai nuotaikai;
TV OFF - na man jie nei lipo, nei nelipo. Kas gerai, tai, kad mano nuostabai neužsibuvo - per juos prikolinom, chat'inom su aplinkiniais;
tada - intro daina. Tai buvo Escape! O buvau tikrai sunerimęs, nes latviam jie pasirinko simfoninę Carmina Burana - massive goosebumps;
kai hit'ino NOTH aš vos nenualpau tiesiogine to žodžio prasme, po šios dainos pasijutau visiškai be jėgų (šokinėti ir klykti vienu metu nėra taip paprasta ) - dar daugiau šiurpuliukų;
grafinis apipavidalinimas per This Is War - axujienas;
raudoni balionai - awesome!!!;
pripučiami jūros gyvūnai - uber awesome!!!!!;
pagrojo 100 Suns - kas man sukėlė dar daugiau šiurpuliukų;
Search And Destroy - albumo let-down'as IMO - gyvai suėjo net per gerai;
Saulius! ir jo susijaudinimą galima buvo išskaityti iš lūpų "eik tu nachui blet" ;
Hurricane - taip, poilsio minutė grupei, bet aš net matęs šį klipą (necenqūruotą ) žiūrėjau sugniaužęs kvapą;
Closer To The Edge ir konfeti... super! Gavau lapelius su užrašais "Help I'm trapped in a fortune cookie factory" ir "Find the Argus Acopraphlex";
K&Q - be žodžių...
Jared'o bendravimas su publika, scena, visuals, muzika, garso kokybė, fanai, panos ant pečių, balionai ir visi kiti šudukai... Viskas buvo tiesiog super!..