Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Koncertai

Temoje atsakymų: 28

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Įdomu į kokius koncertus einat, gal netyčia susitikt su kuo nors kada pavyktu. Pasiskelbkit ;)

Grįžau?!

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
paskutiniu metu ne, uz tai einu i zalgiri ;) i tiesto tingejau vaziuot... i scorpions negavau bilietu, o koncertas skaitosi kai i kluba DJ ateina? ;) Seip labai laukiu DAFT PUNK koncerto Lietuvoje... ten manau tikrai eisiu :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Daft Punk? Turbūt viena iš nedaugelio tokio stiliaus grupiu kurių klausau ;)

Grįžau?!

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
paskutinis koncertas kuriam buvau.... geda sakyt bet pirmo kelias y zvaigzdes finalas jai galima pavadint koncertu ;D nes mama nemokamai bilietus gavo. O is rimtesniu tai senai buvau... A-HA pagal mane, reiktu siaip nueit y koky ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
As ritoi su chebra einu i Katedros konca!! :) whoo!!!
Nuotrauka

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš tai esu buvęs Scorpions koncerte :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Esu buves keletoje tokiu paprastu renginiu.. seip dabar planuoju varyti i Daft Punk vilniuje ;]] kiek girdejau tai ne tik Daft Punk atvaziuoja. Atvaziuoja Chemical Brothers, Faithless, Royksopp.. tai bus tikra jegele.. Daft Punk yra mano viena is dvieju megstamiausiu grupiu kaip as galeciau praleisti toki dalyka? Gal gyvenime nepasikartos tokia proga todel i DP sliaushiu keturiom.. na o seip dar vienas mano gyvenimo tkslas yra kol RHCP neuzbaige karjeros pabuti ju koncerte.. kiek zinau jie planuoja po savo sugrizimo daryti paryziuje konca.. tai butu visai nieko pasigrozeti ju grojama muzika.. ;]

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
As esu buves Linkin Park koncerte tai man gerai :)

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Spalio 6d Depeche Mode paskelbs savo naujo turo datas,tai jei bus Lietuvoj teks bandyt kazkaip patekt ten,nes praita kart pradejau Depeche Mode klausyt tik po koncerto Lietuvoj.
O kur jus kalbat apie Creamfields-Daft Punk,Faithless,Royksopp,Basement Jaxx and etc. tai cia kainuos 100 svaru bilietas ;O Nu bet iki vasarales yra laiko litu uzsidirbt.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Creamfields? ;O sakai jie bus lietuvoje surengti? man labai netiketai skamba, kad tai butent tai bus.. bet tai krc visiskai jokios info apie ta rengini lietuviskai bent jau neskaiciau.. gal galit numest kokiu linku paskaityti butent apie tai kad bus lietuvoje arba lietuviskai straipsni koki ;]

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Aš dar tiksliai nežinau, bet greičiausiai man teks apsilankyt 30 Seconds To Mars koncerte :rolleyes: Unbroken'ai, galbūt susitiksim :shifty:

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Liepos 5 dieną bus Thin Lizzy koncas. Lyg ir norėčiau varyt nes ta grupė labai patinka. Tik bėda viena, tikrasis vokalistas yra miręs 1986 metais dar, o dabartinis line-up tėra tik su vienu originaliu nariu. Tai tarsi eit šmėklos klausytis kokios, kai ne to žmogaus vokalas. Varyt ar nevaryt? :rolleyes:

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Čia tas pats kas eit klausyt Queen'u, kai ju sudėtyje nėra Freddie Mercury ir Bryan May...

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ne į temą
Bryan May yra, man atrodo ju bosisto nera.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąImpaler, 2011-06-26, 22:40, pasakė:

Liepos 5 dieną bus Thin Lizzy koncas. Lyg ir norėčiau varyt nes ta grupė labai patinka. Tik bėda viena, tikrasis vokalistas yra miręs 1986 metais dar, o dabartinis line-up tėra tik su vienu originaliu nariu. Tai tarsi eit šmėklos klausytis kokios, kai ne to žmogaus vokalas. Varyt ar nevaryt? :shifty:

Pažiūrėk Youtube esančius "performansus", paskaityk grupės forumuose ar šiaip Google paieškok vertinimų koncertų. :rolleyes:

EDIT: Truputį apie Thin Lizzy rasi čia:
DOWNLOAD FESTIVAL REVIEW

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-27, 13:08

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Opa, tik dabar pamačiau šitą temą. Kadangi esu darbe, tai padirbėsiu sudarydamas sąrašiuką :shifty: Šiaip pačiam įdomu susirašyt visus koncertus, kuriuose buvau. Čia surašiau tik rimtus koncertus (pvz nerašiau ten visokių TV laidų, visokių LRT orkestro koncertų su įvairiais atlikėjais, tribute bands, gatvės muzkos dienų ar kitų nemokamų renginių). Tiesa, verta paminėti, kad mano ankstyvos vaikystės meilė buvo grupė Hiperbolė ir teko lankytis dviejuose jos koncertuose. Tačiau nusprendžiau jų neįtraukti, nes buvau laaaabai mažas (mažesnis nei jūs įsivaizduojat) ir, savaime suprantama, nič nieko neatsimenu. O ir datų atkapstyti būtų turbūt neįmanoma. Tik žinau, kad čia buvo kažkur during the 90s :D O rimtų paauglystės koncertų sąrašėlis būtų toks:

2008.06.09 - DEF LEPPARD
2008.06.10 - LINKIN PARK
2008.11.06 - SCORPIONS (su orkestru)
2008.12.04 - WHITESNAKE
2010.04.20 - METALLICA
2010.06.25 - BON JOVI
2010.06.26 - BON JOVI
2010.06.27 - PAUL MCCARTNEY (HARD ROCK CALLING festivalis, taipogi grojo CROSBY, STILLS & NASH, CROWDED HOUSE, ELVIS COSTELLO ir dar pora nežinomų grupių)
2010.11.24 - PAUL GILBERT
2011.04.18 - ROGER WATERS: THE WALL LIVE
2011.05.30 - SCORPIONS
2011.07.22 - BON JOVI
2011.08.05 - IRON MAIDEN
2011.11.03 - 30 SECONDS TO MARS
2012.07.21 - AEROSMITH (CHEAP TRICK apšildymas)
2012.07.27 - KELLY CLARKSON ir THE FRAY

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2012-08-06, 00:53

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Citata

2010.11.24 - PAUL GILBERT
2011.05.30 - SCORPIONS

Was there too :shifty:

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-07-04, 17:00, pasakė:

Was there too :shifty:
both of them more or less sucked, gotta say...

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Reasons?

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-07-04, 17:05, pasakė:

Reasons?
Žinojau, kad paklausi.

Paul Gilbert - Čia bus gana subjektyvu. Į šį koncertą ėjau ne savo iniciatyva, o įkalbėtas draugo, kuris pats yra gitaristas. Aš pats apskritai gal nesu mėgėjas koncertų, kai didžioji dalis dainų yra instrumentinės. Roko koncertas tai yra energija, energija ir dar kartą energija. O kai ateina gitaristas su grupe ir tiesiog sau ramiai shredina instrumentines dainas iš naujo albumo ir tai daro preciziškai note-by-note, tai nėra toks roko koncertas, kokį aš noriu matyti. Man tokie koncertai gana nuobodoki dėl tos pačios priežasties, kaip ir visokie "Roko baladės su simfoniniu orkestru" ir pan. - man nėra įdomu, kaip žmonės ateina ir tiesiog 1:1 atgroja tas dainas. Čia aišku skonio reikalas. Kai highlight'ai buvo coveriai - Light My Fire, Go Down bei Little Wing, reiškia, kad kažkas negerai. Iš profesionalios pusės neturiu prie ko prikibt - pats Gilbertas ne tik kad groja gerai ir ypač greitai, bet dar ir dainavo kur kas geriau nei tikėjausi, backing grupė puiki, o NY klube garso kokybė maloniai nustebino, nes jame dar nebuvo tekę būti iki tol. Bet, kaip sakiau, čia subjektyvus vertinimas, nes koncertas nebuvo blogas, tiesiog man ne itin patiko. Trūko Mr.Big dainų, nes, jei neklystu, grojo tik vieną, ir tikrai ji nebuvo pati žinomiausia. Dar prisidėjo tai, kad sėdėjau šūdinose vietose - galvojau "vis tiek atlikėjas nėra labai žinomas, dainų garsiai nedainuosiu, nesinorės šokinės, tai sumokėsiu brangiau, sėdėsiu ir gerai matysiu. Bet kur tau...Vaizdas buvo tragiškas - tos kėdės prie staliuku buvo dar žemiau negu "pit" ir stovintys žmonės smarkiai užstojo vaizda. O dar šalia buvo stora kolona, kuri apskritai pusę scenos blokavo. Žodžiu košmaras. Aišku tai nekeičia mano nuomonės apie patį koncertą, bet apskritai pablogino "overall experience".

Scorpions - Kaip matai iš sąrašo, į Scorpions koncertą ėjau antrą kartą. Tai reiškia, kad pirmas koncertas man patiko ir norėjau dar kartą. Kai jie paskelbė apie karjeros pabaigą, buvo gana liūdna diena man. Laukiau kol jie atvyks į Lietuvą paskutinį kartą. Nervinausi, kai turas vyksta, vienas European leg po kito, aplankomos visokios Baltarusijos, Lenkijos, Rusijos, o Lietuvos nėra. Bet galiausiai sulaukiau. Iškart pasirūpinau stovimu bilietu. Atėjus koncerto dienai, atvariau į Siemensą prieš 2 valandas. Žmonių buvo jau kokie 30, bet naglumu ir kantrybe paėmiau viršų ir stovėjau pačiam priekį (į pačią areną įbėgau antras :D). Iš to galima suprasti, kad aš tikrai labai norėjau, kad koncertas būtų nuostabus. Deja. Visų pirma, Siemenso garsas. Kažkaip po Metallicos buvau atgavęs viltį, kad skarbonkėje su garsu prastokai, bet ne taip beviltiška. Tačiau buvo košmaras. Situacija kiek pagerėjo tik per acoustic set‘ą dėl suprantamų priežasčių. Girdėjau neseniai Siemensas brangiai įsigijo naują garso sistemą. Nebuvau Boltono koncerte, tai negaliu vertint, bet blogiau turbūt jau negali būti, todėl man belieka keiktis, kad jie šito pakeitimo nepadarė mėnesiu-dviem anksčiau. O dabar apie patį koncertą. Tai pasirodymas nebuvo blogas – Klausas vis dar dainuoja puikiai, pati grupė nors ir prastokai girdėjosi, bet kaip tokiam amžiuje energijos tikrai daug išspaudė, publika, bent jau arti priekio buvo aktyvi ir t.t. Tačiau labai daug priekaištų turiu repertuarui. Labai. Visų pirma, verta paminėti, kad tai – grupė, susibūrusi in 60s, o pirmą albumą išleido 72-ais. Tačiau didelio populiarumo susilaukė tik in mid-late 80s, o mūsų Rytų Europos regione išvis jų didžiausias populiarumas buvo 90s laikotarpiu po Berlyno sienos ir Wind Of Change. Tačiau jie į tai nė trupučio neatsižvelgė. Jie grojo tokias dainas iš 70s-80s laikotarpio, kurios absoliučiai visos yra nepopuliarios ir kurias žino tik jų hardcore fanai, o aš tikrai nesu vienas jų. Čia yra farewell turas, reiškia į setlistą reikia sudėti visus didžiausius hitus. Visus. No excuses. Apskritai laikausi nuomonės, kad visos 20+ metų gyvuojančių grupių repertuara turi sudaryti geras balansas tarp didžiausių hitų ir naujo albumo dainų. Tačiau jokiu būdu nereikia groti non-hit dainų iš senų albumų (album cuts) naujųjų dainų sąskaita. O jie tą ir darė. Koncertui pasibaigus vienas draugas su nedideliu nusivylimu sakė „nemaniau, kad jie tiek naujų dainų gros“. Bet jų iš tiesų buvo tik 3! Jis nustebo, kai aš jam pasakiau, kad tai daugiausiai buvo ne nauji, o seni, bet eilinei publikai nežinomi gabalai. Jeigų jie būtų groję daug naujų dainų, aš būčiau buvęs visiškai nieko prieš, nes jų paskutinis albumas yra tikrai neblogas ir tos kadangi Lietuvos jaunimo tarpe tokios grupės kaip Scorpions, AC/DC, Metallica yra populiarios, dainos iš naujo albumo didelei publikos daliai būtų buvusios kurkas žinomesnės. Be to, tai būtų ir mažas prizas tiems, kurie jų koncerte lankėsi ne pirmą kartą (nežinau tikslaus skaičiaus, bet jei neklystu, tai buvo penktas jų koncas mūsų žemėj). Užmečiau akį į setlistą. Iš tokių „senų ir nežinomų“, apie kurias kalbėjau, aptinku Make It Real, Coast To Coast, Loving You Sunday Morning, Tease Me Please Me ir Six String Sting. Dar būtų galima pateisint jei jie būtų groję visas savo populiarias dainas. Bet kur tada po paraliais You And I, No One Like You, White Dove, When The Smoke Is Going Down, Lady Starlight, New Generation, Humanity? Pastarajai net buvo kažkas atsinešęs plakatą. Tas plakatas buvo didelis, pačiam pačiam priekyje, jo nepamatyt buvo neįmanoma. Ir tai nėra sena daina, Scorpai tikrai turi atsiminti kaip ją groti. Yra grupių kaip Bon Jovi ar Springsteen‘s E Street Band ir dar nemažai kitų, kurios dažnai spontaniškai nusprendžia pagroti dainas, kurių paprašo plakatus atsinešę fanai. Bet Klaus & Co tą plakatą tiesiog ignoravo. Gaila. Jau tada geriau būtų ką nors vietoj to pasirinkę ką nors iš naujo albumo, kas būtų tikrai ne ką prasčiau tikę koncertui, pvz. The Good Die Young, Sly ar Lorelei – rinktis tikrai buvo iš ko. Bet jie pasirinko neįdomias senienas. Pati seka irgi man atrodė keista ir nelabai tinkanti – kokia prasmė vieną po kito groti kelias labai panašaus pobūdžio dainas. Pvz po kelių trankių dainų, sekančios trys ėjo – The Best is Yet To Come, Send Me An Angel ir Holiday. Holiday yra gera ir populiari baladė. Bet ji praranda pusę efekto koncerto metu, kai yra atliekama iškarto po Send Me An Angel. Lygiai tas pats per encore – ją sudarė 3 didžiausi jų hitai – Still Loving You, Wind Of Change bei Rock You Like A Hurricane. Nu kam taip išmest visą kibirą hitų vienu kartu? Jeigu turi kibirą ledų desertui, ar geriau per dieną jį suvalgyti tris kartus po kiekvieno pavalgymo ar nevalgyt, nevalgyt ir galiausiai visą kibirą sušlamšt naktipiečiams? Aš manau, kad visos 3 dainos turėjo būti main sete. Po tokių dainų kaip Wind Of Change ir Hurricane, publika gali patikėti, kad koncertas baigtas. O jau tada Scorpai grįžta į encore ir atlieka tokius semi-hits kaip Holiday ar Big City Nights. Taipogi, pažiūrėjau į kitų koncertų setus ir daugumą jų užbaigė When The Smoke Is Going Down kaip extra encore, dar po Hurricane. Kodėl jie to nedarė Vilniuje? Juk publika tikrai norėjo ir šaukė dar. Truputį jautiesi nuviltas, kai žinai, kad žiūrovai kitame mieste gavo šiek tiek daugiau nei tu. Aišku, it‘s Scorpions for fk‘s sake, jie visiškai turi teisę groti ką nori, kiek nori, ir kada nori. Tačiau aš mokėjau pinigus už koncertą, reiškia irgi turiu teisę kritikuoti. Šiaip užteks rant‘int, nes koncertas buvo tikrai labai neprastas, tiesiog kaip nemažai matęs, jau esu gana reiklus, ir manau, kad šis koncertas galėjo (ir turėjo) būti dar geresnis. Kad jau tiek daug prirašiau, dar paminėsiu pora higlight‘ų. The Best Is Yet To Come yra mano mėgstamiausia jų daina iš naujo albumo ir viena iš trijų Scorpų mėgstamiausių ever. Tai tikrai labai džiaugiausi kai ją atliko ir ji skambėjo puikiai, taip pat smagi buvo ir publikos reakcija, Klausas gražiai užvedė žiūrovus su post-song sing-along. Buvo tikrai gražu. Kottack įspūdį padarė – kietas čiuvas. Pagavau vieną drumstick‘ą. Gaila tik, kad ne iš paties Kottack‘o, o vieną iš daugelio, kuriuos pradžioj metė Klausas. Tai tiek. Šiaip, Soul Stealer, gali ir pats parašyt ką manai apie tuos koncertus, būtų visai smagu pasidalint nuomonėmis, daug įdomiau nei ten visokiuose delfi, kur po kiekvieno koncerto rašo „buvo nerealu“, „nesveikas koncas, tik garsas šūdinas“ ir pan. Be to, aš jausčiausi šiek tiek mažiau debilas dėl to, kad tiek prirašiau :lol:

P.S. Kaip aš galėjau pamiršti Roger'io The Wall? Silly me :rolleyes:

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2011-07-05, 10:39

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Na galiu ir aš pasidalinti savo koncertų įspūdžiais. Taip, esu buvęs:

Ария (Rusijos heavy metal atstovai)
Paul Gilbert koncertas (tas pats kuriame buvom abu, tik Gilbert'as kiek žinau ne vieną kartą buvo atvykęs Lietuvon)
Scorpions
Soul Stealer
Ir dar buvau lietuviškame "Pink Floyd: The Wall" pastatyme. Ten buvo kaip miuziklas, su vaidyba ir muzikos atlikimu. Instrumentalas buvo įrašas - o vokalo partijas atliko jeigu neklįstu Vidas Bareikis ir kažkoks choras (buvau kai man buvo kokie 8-9 metai, taip kad nelabai pamenu kas ten kaip buvo).

Kaip ir viskas, daugiau niekur neteko apsilankyt. Didžiausią įspūdį paliko visgi Paul Gilbert koncertas.

P.S. Labai gailiuosi, kad neturėjau progos pamatyti tiek daug gerų grupių/atlikėjų, kurios/kurie lankėsi Lietuvoj. Tokios kaip: Metallica, Marilyn Manson, James Blunt, Bryan Adams... Ech, jeigu dabar nors viena iš šių keturių atvažiuotų, tai turbūt būčiau pirmasis nusipirkęs bilietą. Tikiuosi, kad man dar teks išvyst nors vieną iš jų :rolleyes:

P.P.S Apie metalo grupes aš ir nekalbu, nes vos ne visos, kurias Lietuva gali užsikviest - man patinka. Reikėtų labai daug pinigo pataupyt, kad į visas suvaikščiot :lol:

Walleris

• Administratoriai
65
Hm, kažkokie sugrįželių metai Lietuvoje. Grįžo anksčiau Scorpions, dabar grįš Elton John, Lenny Kravitz, Ramstein, James Blunt.

BTW, update'inau savo upcoming shows :rolleyes:

Ne į temą
Tikiuosi tai bent šiek tiek panervins Unbroken.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąWalleris, 2011-07-07, 21:16, pasakė:

Hm, kažkokie sugrįželių metai Lietuvoje. Grįžo anksčiau Scorpions, dabar grįš Elton John, Lenny Kravitz, Ramstein, James Blunt.

BTW, update'inau savo upcoming shows :rolleyes:

Ne į temą
Tikiuosi tai bent šiek tiek panervins Unbroken.

Lucky bastard... :D

Šiaip tai, tau jėga. Jei man būtų tokios galimybės... Tipo į O2 areną Londone ten varysi? :lol:

Up the irons! :D

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-07-08, 18:31

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Kas dar be manęs, Unbroken ir Wallerio į 30 Seconds To Mars eina? Beje, nežinau kada tai buvo paskelbta, bet aš tik dabar perskaičiau naujieną, kad 30 Seconds To Mars apšildys suomių duetas - TV OFF. Kam įdomu, susipažinkite su jų atliekama muzika:

TV OFF - I Mind Now

Thoughts? Aš dabar perklausiau jutubei TV OFF kelias dainas, ir sėdžiu dabar ir galvoju - WTF??? Kokį čia briedą jie tempiasi? Po galais, galėjo bent jau ką nors normalaus, iš savo tėvynės pasiimt. Ką nors, kas atitiktų Rock muzikos standartus. Kad ir kokius underground'erius, kurie ką nors panašaus į šiuolaikinį rokelį sugrotų. Bet čia... Nežinau, gal kam ir patinka šita apšildanti grupė, bet aš turbūt per jų pasirodymą eisiu kokį šokoladuką sušlamšiu.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

30 Seconds To Mars

Wow! Kol dar įspūdžiai neatlėgo, nusprendžiau parašyti trumpą koncerto apžvalgą. Visų pirma, jau vakar nuo pat ryto atsikėlęs tik ir galvojau, kada greičiau ateis ta aštunta valanda. Laukiau laukiau, ir pagaliau sulaukiau. Atvažiavau, įėjau į Siemens'ą, jau iškart apėmė ta nereali būsena, iškart nerealus jausmas - taigi aš tuoj pamatysiu Marsus!!! Na, įėjau į salę, ir nuėjau atsisėst, nes nieko iš TV OFF nesitikėjau ir man jie nebuvo įdomūs. Užlipus TV OFF'am pamėginau visiškai atsipalaiduot ir tiesiog mėgautis renginiu, nežiūrint į tai, kad man jų muzika nepatinka. Ir man pavyko! Visą TV OFF pasirodymą sėdėjau ir kažkaip labai stipriai nekreipiau dėmesio į juos, maigiau mobiliaką, o jie man grojo šiaip - kaip fonas. Aišku, vis iš galvos neišėjo mintis, kodėl jie nepasiėmė iš suomijos kokių metalistų? Aišku, aš taip norėjau dėl to, kad tai būtų labiau atitikę mano skonį, bet aš suprantu, kad reikėjo paimti tokią grupę, kuri irgi būtų kažkuo panaši į pagrindinius svečius. Bet jau įpusėjus suomiams jie pradėjo mane erzinti, aš jau pradėjau rėkti "30STM!!!", ir mačiau kad žmonės lyg ir jau nekantrauja, kada gi tie Mars'ai lips ant scenos. Tik priekyje scenos, grupelė merginų šėlo taip, kad man pasirodė, kad čia, šioje salėje, yra ir tokių žmonių, kurie aplamai tik dėl TV OFF'ų ir atėjo. Bet, whatever. TV OFF'ų paskutinei dainai einant į pabaigą, kai jie padėkojo ir jau nulipinėjo nuo scenos, iškart atsistojau ir nusikapanojau į salę. Vis dairiaus, ar nepamatysiu pažįstamų veidų, gal Unbroken'ą tektų išvysti. Nope, pažįstamų veidų taip ir nepamačiau. Ir štai, pagaliau pradėjo keistis žmogai ant scenos, pritemo šviesos...30 Seconds To Mars jau ant scenos! Visi žmogai pradėjo klykti, lyg pamatę kažką nežemiško, aš prie jų prisidėjau. Dar neprasidėjus, jau kaifavau, o šalia manęs stovėjusios merginos, toks jausmas man buvo, kad vien tik pamačiusios Jared'ą jos patyrė orgazmą! Ir pagaliau jie pradėjo grot! Užsimerkiau - jaučiaus lyg būčiau ne šios planetos gyventojas, lyg devintam danguj būčiau. Iš pradžių nesupratau kas man yra, galvoju, nejaugi taip paveikė jų būvimas čia. Po to supratau. Labai labai geras garsas ir švarus, puikus vokalas - štai kas mane privertė pasijusti tarsi devintam danguj! Iškart prisiminiau Scorpus, ir pradėjau lygint su Mars'ais - garsas - kažkas fantastiško!!! Nežinau, ar tai įtakojo tas Siemens arenos pertvarkymas, ar labai gera garso aparatūra - bet aš jaučiaus taip, lyg aplamai pirmą kartą būčiau koncerte. Klausiau jų, šėliojau, ir buvau tarsi jų tarnas. Vienam review koncerto, šiandien skaičiau žurnalisto aprašymą, kad Jared tarsi buvo dievas, lyg valdė visą publiką. Taip ir buvo! Jared rėkia - "JUMP! JUMP! JUMP!", visi šokinėja kaip pašėlę. Aš bešokinėdamas vis užmindavau vienai panelei ant kojų, tai ji man vis po nestiprų niuksą iš alkūnės į nugarą padovanodavo. Labai juokingai atrodė, kai šalia manęs vienas vyrukas vis klykė "Jared I Love You!!! Aš tave myliu Džeredai!!!":D Ir po kiek laiko vėl užgeso šviesos, ir pradėjo prieš dainą Hurricane rodyti klipą. Aišku, turbūt visiem patiko, daug erotinių scenų, o merginos tiesiog klykė, kai parodydavo pusnuogį Džaredo kūną:D Nei kiek neprailgo koncertas, man netgi labai greit užsibaigė. Jau kai visi pradėjo lipti ant scenos paskutinei "Kings And Queens" dainai, taip norėjau ir aš lipt, bet kad tie kurie buvo labiau salės gale, jiem ir neišdegė, nes sulipo visi priekiniai beveik. Dar vienas dalykas, galvojau gal šį kartą tradiciškai Jared kris į rankų jūrą ir pabraidys po salę, bet to nebuvo, suprantama, per mažas žmonių kiekis. Išėjąs iš konco aptariau su tėčiu viską, tai jis sakė, kad jo akimis 30STM atidirbo minimaliai, su daug visokių blizgučių ir balionų efektų, rodė nereikalingus klipus, kurių vietoje geriau būtų padainavę. O man tai suėjo ir aš neprieštaravau, erotiniai klipai, man, kaip jaunoliui, tikrai patiko ir išėjau iš salės patenkintas beveik viskuo, minusas buvo tik tas, kad, sutinku, buvo didelių tarpų, per kuriuos galėjo užkišt vieną, dvi dainas. Biškį gal suchaltūrino jie, bet vistiek, man tai buvo ekstazė ir aš buvau labai patenkintas. Jeigu dar kada jie čia atvažiuotų - tikrai eičiau.

Mano asmeninis koncerto įvertinimas: 10/10

P.S. Sauliau!!! :D

P.P.S. Konco pradžioj, kažkur po antros ar trečios dainos, vienas vaikinukas nusitempė panelę už rankos, ir jie ėjo pro mane. Mergina kažko laikėsi už burnos, o pas tą bachuriuką buvo rankoje kelios tuščios alaus plastmasinės stiklinės. Nu greičiausiai mergina padaugino, nes aš stovėjau jai šone, o ji nesusilaikė ir apsivėmė man prie kojų :D Bet nieko baisaus, aš po to biškį nuėjau nuo tos vietos ir toliau šėliojau.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-11-04, 14:41

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0