Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-09-22, 14:03
2008-09-24, 16:39
O kur jus kalbat apie Creamfields-Daft Punk,Faithless,Royksopp,Basement Jaxx and etc. tai cia kainuos 100 svaru bilietas ;O Nu bet iki vasarales yra laiko litu uzsidirbt.
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2008-09-24, 17:34
2011-06-26, 21:40
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2011-06-27, 10:25
Impaler, 2011-06-26, 22:40, pasakė:
Pažiūrėk Youtube esančius "performansus", paskaityk grupės forumuose ar šiaip Google paieškok vertinimų koncertų.
EDIT: Truputį apie Thin Lizzy rasi čia:
DOWNLOAD FESTIVAL REVIEW
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-27, 13:08
2011-07-04, 15:48
2008.06.09 - DEF LEPPARD
2008.06.10 - LINKIN PARK
2008.11.06 - SCORPIONS (su orkestru)
2008.12.04 - WHITESNAKE
2010.04.20 - METALLICA
2010.06.25 - BON JOVI
2010.06.26 - BON JOVI
2010.06.27 - PAUL MCCARTNEY (HARD ROCK CALLING festivalis, taipogi grojo CROSBY, STILLS & NASH, CROWDED HOUSE, ELVIS COSTELLO ir dar pora nežinomų grupių)
2010.11.24 - PAUL GILBERT
2011.04.18 - ROGER WATERS: THE WALL LIVE
2011.05.30 - SCORPIONS
2011.07.22 - BON JOVI
2011.08.05 - IRON MAIDEN
2011.11.03 - 30 SECONDS TO MARS
2012.07.21 - AEROSMITH (CHEAP TRICK apšildymas)
2012.07.27 - KELLY CLARKSON ir THE FRAY
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2012-08-06, 00:53
2011-07-05, 10:37
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2011-07-05, 10:39
2011-07-05, 13:26
Ария (Rusijos heavy metal atstovai)
Paul Gilbert koncertas (tas pats kuriame buvom abu, tik Gilbert'as kiek žinau ne vieną kartą buvo atvykęs Lietuvon)
Scorpions
Soul Stealer
Ir dar buvau lietuviškame "Pink Floyd: The Wall" pastatyme. Ten buvo kaip miuziklas, su vaidyba ir muzikos atlikimu. Instrumentalas buvo įrašas - o vokalo partijas atliko jeigu neklįstu Vidas Bareikis ir kažkoks choras (buvau kai man buvo kokie 8-9 metai, taip kad nelabai pamenu kas ten kaip buvo).
Kaip ir viskas, daugiau niekur neteko apsilankyt. Didžiausią įspūdį paliko visgi Paul Gilbert koncertas.
P.S. Labai gailiuosi, kad neturėjau progos pamatyti tiek daug gerų grupių/atlikėjų, kurios/kurie lankėsi Lietuvoj. Tokios kaip: Metallica, Marilyn Manson, James Blunt, Bryan Adams... Ech, jeigu dabar nors viena iš šių keturių atvažiuotų, tai turbūt būčiau pirmasis nusipirkęs bilietą. Tikiuosi, kad man dar teks išvyst nors vieną iš jų
P.P.S Apie metalo grupes aš ir nekalbu, nes vos ne visos, kurias Lietuva gali užsikviest - man patinka. Reikėtų labai daug pinigo pataupyt, kad į visas suvaikščiot
2011-07-08, 18:31
Walleris, 2011-07-07, 21:16, pasakė:
BTW, update'inau savo upcoming shows
Ne į temą | Tikiuosi tai bent šiek tiek panervins Unbroken. |
Lucky bastard...
Šiaip tai, tau jėga. Jei man būtų tokios galimybės... Tipo į O2 areną Londone ten varysi?
Up the irons!
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-07-08, 18:31
2011-10-13, 15:31
TV OFF - I Mind Now
Thoughts? Aš dabar perklausiau jutubei TV OFF kelias dainas, ir sėdžiu dabar ir galvoju - WTF??? Kokį čia briedą jie tempiasi? Po galais, galėjo bent jau ką nors normalaus, iš savo tėvynės pasiimt. Ką nors, kas atitiktų Rock muzikos standartus. Kad ir kokius underground'erius, kurie ką nors panašaus į šiuolaikinį rokelį sugrotų. Bet čia... Nežinau, gal kam ir patinka šita apšildanti grupė, bet aš turbūt per jų pasirodymą eisiu kokį šokoladuką sušlamšiu.
2011-11-04, 11:24
30 Seconds To Mars
Wow! Kol dar įspūdžiai neatlėgo, nusprendžiau parašyti trumpą koncerto apžvalgą. Visų pirma, jau vakar nuo pat ryto atsikėlęs tik ir galvojau, kada greičiau ateis ta aštunta valanda. Laukiau laukiau, ir pagaliau sulaukiau. Atvažiavau, įėjau į Siemens'ą, jau iškart apėmė ta nereali būsena, iškart nerealus jausmas - taigi aš tuoj pamatysiu Marsus!!! Na, įėjau į salę, ir nuėjau atsisėst, nes nieko iš TV OFF nesitikėjau ir man jie nebuvo įdomūs. Užlipus TV OFF'am pamėginau visiškai atsipalaiduot ir tiesiog mėgautis renginiu, nežiūrint į tai, kad man jų muzika nepatinka. Ir man pavyko! Visą TV OFF pasirodymą sėdėjau ir kažkaip labai stipriai nekreipiau dėmesio į juos, maigiau mobiliaką, o jie man grojo šiaip - kaip fonas. Aišku, vis iš galvos neišėjo mintis, kodėl jie nepasiėmė iš suomijos kokių metalistų? Aišku, aš taip norėjau dėl to, kad tai būtų labiau atitikę mano skonį, bet aš suprantu, kad reikėjo paimti tokią grupę, kuri irgi būtų kažkuo panaši į pagrindinius svečius. Bet jau įpusėjus suomiams jie pradėjo mane erzinti, aš jau pradėjau rėkti "30STM!!!", ir mačiau kad žmonės lyg ir jau nekantrauja, kada gi tie Mars'ai lips ant scenos. Tik priekyje scenos, grupelė merginų šėlo taip, kad man pasirodė, kad čia, šioje salėje, yra ir tokių žmonių, kurie aplamai tik dėl TV OFF'ų ir atėjo. Bet, whatever. TV OFF'ų paskutinei dainai einant į pabaigą, kai jie padėkojo ir jau nulipinėjo nuo scenos, iškart atsistojau ir nusikapanojau į salę. Vis dairiaus, ar nepamatysiu pažįstamų veidų, gal Unbroken'ą tektų išvysti. Nope, pažįstamų veidų taip ir nepamačiau. Ir štai, pagaliau pradėjo keistis žmogai ant scenos, pritemo šviesos...30 Seconds To Mars jau ant scenos! Visi žmogai pradėjo klykti, lyg pamatę kažką nežemiško, aš prie jų prisidėjau. Dar neprasidėjus, jau kaifavau, o šalia manęs stovėjusios merginos, toks jausmas man buvo, kad vien tik pamačiusios Jared'ą jos patyrė orgazmą! Ir pagaliau jie pradėjo grot! Užsimerkiau - jaučiaus lyg būčiau ne šios planetos gyventojas, lyg devintam danguj būčiau. Iš pradžių nesupratau kas man yra, galvoju, nejaugi taip paveikė jų būvimas čia. Po to supratau. Labai labai geras garsas ir švarus, puikus vokalas - štai kas mane privertė pasijusti tarsi devintam danguj! Iškart prisiminiau Scorpus, ir pradėjau lygint su Mars'ais - garsas - kažkas fantastiško!!! Nežinau, ar tai įtakojo tas Siemens arenos pertvarkymas, ar labai gera garso aparatūra - bet aš jaučiaus taip, lyg aplamai pirmą kartą būčiau koncerte. Klausiau jų, šėliojau, ir buvau tarsi jų tarnas. Vienam review koncerto, šiandien skaičiau žurnalisto aprašymą, kad Jared tarsi buvo dievas, lyg valdė visą publiką. Taip ir buvo! Jared rėkia - "JUMP! JUMP! JUMP!", visi šokinėja kaip pašėlę. Aš bešokinėdamas vis užmindavau vienai panelei ant kojų, tai ji man vis po nestiprų niuksą iš alkūnės į nugarą padovanodavo. Labai juokingai atrodė, kai šalia manęs vienas vyrukas vis klykė "Jared I Love You!!! Aš tave myliu Džeredai!!!" Ir po kiek laiko vėl užgeso šviesos, ir pradėjo prieš dainą Hurricane rodyti klipą. Aišku, turbūt visiem patiko, daug erotinių scenų, o merginos tiesiog klykė, kai parodydavo pusnuogį Džaredo kūną Nei kiek neprailgo koncertas, man netgi labai greit užsibaigė. Jau kai visi pradėjo lipti ant scenos paskutinei "Kings And Queens" dainai, taip norėjau ir aš lipt, bet kad tie kurie buvo labiau salės gale, jiem ir neišdegė, nes sulipo visi priekiniai beveik. Dar vienas dalykas, galvojau gal šį kartą tradiciškai Jared kris į rankų jūrą ir pabraidys po salę, bet to nebuvo, suprantama, per mažas žmonių kiekis. Išėjąs iš konco aptariau su tėčiu viską, tai jis sakė, kad jo akimis 30STM atidirbo minimaliai, su daug visokių blizgučių ir balionų efektų, rodė nereikalingus klipus, kurių vietoje geriau būtų padainavę. O man tai suėjo ir aš neprieštaravau, erotiniai klipai, man, kaip jaunoliui, tikrai patiko ir išėjau iš salės patenkintas beveik viskuo, minusas buvo tik tas, kad, sutinku, buvo didelių tarpų, per kuriuos galėjo užkišt vieną, dvi dainas. Biškį gal suchaltūrino jie, bet vistiek, man tai buvo ekstazė ir aš buvau labai patenkintas. Jeigu dar kada jie čia atvažiuotų - tikrai eičiau.
Mano asmeninis koncerto įvertinimas: 10/10
P.S. Sauliau!!!
P.P.S. Konco pradžioj, kažkur po antros ar trečios dainos, vienas vaikinukas nusitempė panelę už rankos, ir jie ėjo pro mane. Mergina kažko laikėsi už burnos, o pas tą bachuriuką buvo rankoje kelios tuščios alaus plastmasinės stiklinės. Nu greičiausiai mergina padaugino, nes aš stovėjau jai šone, o ji nesusilaikė ir apsivėmė man prie kojų Bet nieko baisaus, aš po to biškį nuėjau nuo tos vietos ir toliau šėliojau.
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-11-04, 14:41
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0