Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Serie A

Temoje atsakymų: 185

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Turino "Juventus" klubas antradienį oficialiai paskelbė, jog už maždaug 25 mln. eurų iš Bremeno "Werder" ekipos įsigijo saugą Diego (Diego Ribas da Cunha).

Diego su "Juventus" pasirašė sutartį, kuri galios iki 2014-ųjų metų.

Jo cia gera nutvere...Ir sutartis labai ilga pasirasyta..Juve gerai transferus pradejo :o

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąCrack, 2009-05-26, 15:00, pasakė:

Turino "Juventus" klubas antradienį oficialiai paskelbė, jog už maždaug 25 mln. eurų iš Bremeno "Werder" ekipos įsigijo saugą Diego (Diego Ribas da Cunha).

Diego su "Juventus" pasirašė sutartį, kuri galios iki 2014-ųjų metų.

Jo cia gera nutvere...Ir sutartis labai ilga pasirasyta..Juve gerai transferus pradejo :)

Na matai privalomnukarūnuom jau kita met Inter'ą. :) IN Fabio Cannavaro, Diego. :) Puiki pradžia.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąPowis, 2009-05-26, 15:22, pasakė:

Na matai privalomnukarūnuom jau kita met Inter'ą. :) IN Fabio Cannavaro, Diego. :) Puiki pradžia.
Dar neskubekit nukarunuoti Intero,nes skaudes kai Milanas su Pippo priesaky dziaugsis 1 vieta Serie A.O jei tai nepavyks,tai dar UEFA champions league laukia :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-05-26, 18:29, pasakė:

Dar neskubekit nukarunuoti Intero,nes skaudes kai Milanas su Pippo priesaky dziaugsis 1 vieta Serie A.O jei tai nepavyks,tai dar UEFA champions league laukia :)

Ne į temą
Aš sakyčiau su Pato priešaky :).

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-26, 17:51

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
man idomiau kaip kitais metais Marco Boriello pasirodys :rolleyes: ir ka musu uncle fester sumastys nupirkt :o tikiuos kad tai nebus dar vienas Runaldinjo. Shita mano manymu reiktu atiduoti arabams (manchester citeh) ir atsiimti Gourcuffa ;) Ir Seedorfa reiktu grusti smarkiai ant atsarginiu, galetu jis is Rui Costos pavyzdy paiimti zmogus savanoriskai uzleido vieta Kaka ir dar ji apmoke galima sakyt ;) O Seedorfas bent jau pernai skandala iskele kad ji pakeite Gourcuffu :|

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
neatsims jokio Gourcuffo, jau Bordeaux žaidėjas jis oficialiai :rolleyes:

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-05-30, 10:20, pasakė:

man idomiau kaip kitais metais Marco Boriello pasirodys :rolleyes: ir ka musu uncle fester sumastys nupirkt :o tikiuos kad tai nebus dar vienas Runaldinjo. Shita mano manymu reiktu atiduoti arabams (manchester citeh) ir atsiimti Gourcuffa ;) Ir Seedorfa reiktu grusti smarkiai ant atsarginiu, galetu jis is Rui Costos pavyzdy paiimti zmogus savanoriskai uzleido vieta Kaka ir dar ji apmoke galima sakyt ;) O Seedorfas bent jau pernai skandala iskele kad ji pakeite Gourcuffu :|

Jau jūs ir atlikot tą durniausią poelgį, parduodami visiškai Gourcuff'ą Bordoaux klubui. :)

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Nepardavem mes jo , o Bordeux galejo ji ispirkt uz 15mln man atrodo ir ispirko..O siaip Skorpio kokio puolejo noretum? girdejau kad Toni gali ateit.Zinant milano seneku politika nenustebciau...

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąCrack, 2009-05-30, 11:41, pasakė:

Nepardavem mes jo , o Bordeux galejo ji ispirkt uz 15mln man atrodo ir ispirko..O siaip Skorpio kokio puolejo noretum? girdejau kad Toni gali ateit.Zinant milano seneku politika nenustebciau...

Abi pusės liko patenkintos, tai reškia, kad Milanas kaip ir nesiekė jo susigražint.. :)

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Jis pats nejo , o ne Milan'as jo nenorejo :) Vel bijojo kad bus tas pats likimas , kaip pries 2 metus

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąCrack, 2009-05-30, 13:00, pasakė:

Jis pats nejo , o ne Milan'as jo nenorejo :) Vel bijojo kad bus tas pats likimas , kaip pries 2 metus

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...s-gourcuff-sale Pergyvena jau Gallianis, kad jį paleido :)

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
as skaitau taip del puoleju, susigrazinam Paloschi ir daugiau puoleju mums nereikia :lol: juk turim Boriello :lol: kartu su Pato pakankamai geras duetas bus. Vienintelis man sia vasara rupintis daiktas yra centro ginyba :| Ja butina stiprinti, o puolimas pas mus ir taip padorus... svarbu neprasileisti. :lol:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-05-31, 09:31, pasakė:

as skaitau taip del puoleju, susigrazinam Paloschi ir daugiau puoleju mums nereikia :lol: juk turim Boriello :lol: kartu su Pato pakankamai geras duetas bus. Vienintelis man sia vasara rupintis daiktas yra centro ginyba :| Ja butina stiprinti, o puolimas pas mus ir taip padorus... svarbu neprasileisti. :lol:

Aš ir manau, kad reikia Paloschi susigrąžinti. Tačiau manau reikia mesti lauk Shev'ą, nes jis ne toks kaip anksčiau ir vietoj jo ką nors bandyt imt. Galėję būtų Crespo paimt, bet jis jau su Genoa pasirašė sutartį + per senas - 33 metai daug. Norėčiau išvysti Villa, nes Valencia šį sezoną kamavo finansinės problemos. Tačiau nemanau, kad tai įvyks. Šiaip nenustebčiau jei kokį Drogba pasiimtų, bet patenkintas nebūčiau. Manau reikėtų pažiūrėti jaunų, perspektyvių italų arba pietų amerikiečių.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
As labai noreciau pamatyt lavezzi.Jaunas greitas , techniskas ir Napoli jam jau ne vieta :lol: o i gynyba statom T.Silva , gryzta Nesta , pasiimam kazka panasaus i Aggeri ir imam Seria A ir CL :lol:

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Liūdna diena šiandien Serie A.. :lol: Nedved, Maldini, Figo baigia karjeras. Forza Furia Ceka!

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Na va, atsikratėm pagringinio balasto - Ancelotti :D. Žiūrėsim kaip seksis brazilui - Leonardo :lol:. Bent jau aš šiomis permainomis esu patenkintas.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Galim tiketis dar daugiau brazilu i komanda :lol: Beveik rinktine turesim.Na o Carlitui sekmes Chelski :D Pasiims seederfa , pirlo (kuri gal i Essiena keis ) Inzaghi nugriebs ir gales visi pamirst apie Riberius arba A.Young'us :D

Unbroken

• nMo nariai
26
:lol: Fabio Quagliarella pasirašė penkerių metų sutartį su Napoli! Oh my god! Galėjo Milanas jį nustverti.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-06-01, 15:32

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
O bliamba Fabio geras zaidejas,nors milanas kaip ir turi Priekiu geru.Na paziuresime toliau kas desis :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
na wa turim Leonardo :) kas ka masto apie si pasikeitima ? :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-06-04, 13:41, pasakė:

na wa turim Leonardo :) kas ka masto apie si pasikeitima ? :)

Carlitas vistiek jum pagadins kažka :) Kaka jau man atrodo apie 90 procentų, kad Milane negrajins, o Carlitas ir Pato sakė norėtų įsigyti. :) O tas "norėtų", tai Chelsiui tas pats kaip laiko klausimas kada mestą tą žaidėją nupirksim. :)

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Nu Berlusconi paneige gandus apie Pato isvykima , taip kad reikia tiketis , kad jis ir liks..O del kaka.Sake kad pirmadieni jis pats nuspres kur jis nori likt.Ir jei jis iseis i Real'a , tai cia bus tikrai ne Kakos sprendimas :) O siaip po tokiu Silvio ir Galliani bajeru noriu , kad greiciau jie parduotu kluba Arabu milijardieriam kurie jau seniai nori pirkt Milan'a :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąCrack, 2009-06-04, 13:57, pasakė:

Nu Berlusconi paneige gandus apie Pato isvykima , taip kad reikia tiketis , kad jis ir liks..O del kaka.Sake kad pirmadieni jis pats nuspres kur jis nori likt.Ir jei jis iseis i Real'a , tai cia bus tikrai ne Kakos sprendimas :) O siaip po tokiu Silvio ir Galliani bajeru noriu , kad greiciau jie parduotu kluba Arabu milijardieriam kurie jau seniai nori pirkt Milan'a :)

BREAKING NEWS:Kaka Will Be Sold, Lots Of Great Champions Will Leave Italy - Adriano Galliani. Pirlo irgi jau galas Milane ateina atrodo.. :)

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Emirati tycoon and ruler of Dubai Mohammed Al Maktoum wants to purchase 35%-40% of AC Milan for 400 million Euros. Media sources from the UK are suggesting that AC Milan owner Silvio Berlusconi may soon accept the proposal. Such lucrative deal and solid partnership could also contribute to ward off Real Madrid and Chelsea regarding Kaka.

Kazkas geresnio :D Galbut dar ir Hernanes , Mexes ir koki puoleja prigriebtum , jei jis ateitu :D O Pirlo tai man visiskai negaila.Jis jau nebe tas.Beto ir pinigus siule labai gerus.Bet panasu kad jis bus iskeistas i Drogba :D

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąCrack, 2009-06-05, 14:40, pasakė:

Emirati tycoon and ruler of Dubai Mohammed Al Maktoum wants to purchase 35%-40% of AC Milan for 400 million Euros. Media sources from the UK are suggesting that AC Milan owner Silvio Berlusconi may soon accept the proposal. Such lucrative deal and solid partnership could also contribute to ward off Real Madrid and Chelsea regarding Kaka.

Kazkas geresnio :D Galbut dar ir Hernanes , Mexes ir koki puoleja prigriebtum , jei jis ateitu :D O Pirlo tai man visiskai negaila.Jis jau nebe tas.Beto ir pinigus siule labai gerus.Bet panasu kad jis bus iskeistas i Drogba :D

Ko jau ko, bet Drogba'os aš asmeniškai nenoriu. Manau reikėjo Quagliarella bandyt prigirebt. Gal ir gerai būtų, jei paimtų Milan'ą arabai. Tačiau Pirlo netekt nenorčiau. jei jei išeis bus labai liūdna...

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0