Šnypas, 2009-05-07, 20:44, pasakė:
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-05-07, 21:28
Citata
Pats galutinai apsisprendziau y VU kauno faka Ekonomika , matkes 100% here I come!
P.S. reikalingi egzai valstybiniai- matke, lytu, anglu, istorija
Visu pirma, man ji sekasi, o kiek žinau, reikia stiprinti savo stipriasias puses.. Antra, man patinka chemija..
2009-05-07, 23:45
Šnypas, 2009-05-07, 22:28, pasakė:
Imk geriau fiziką A lygiu vietoje chemijos(arba vietoje informatikos, jei programuotoju nesiruoši būt), nebent ruošiesi stoti į kokią nors su chemija susijusią pakraipą, nes realiai tai su chemija daugelyje specialybių mažai tesusiduriama, o bent jau fiziką 1 ir 2 univere tai bet kuriuo atveju reikės praeiti + visokios el grandinės ir pnš irgi su fizika nemažai siejasi, taip kad šitas dalykas tau būtų naudingesnis Šiuo atveju reikėtų galvoti ne kas patinka/nepatinka, o kokias pamatines žinias reikėtų pasiimti, kad vėliau būtų lengviau.
2011-06-17, 16:57
http://baluskaiciuokle.lt/index.php
http://www.lamabpo.lt/skaiciuokle
?
Ar nelabai turėtų keistis konkursiniai balai?
2011-06-17, 20:59
O beje, kur čia nori stot?
Aš pats tikiuosi įstot į VU (Fizika, Moderniųjų technologijų fizika ir vadyba, telekomunikacijos), kadangi mano tikslas yra magistratūroj varyt į lazerinę. Tik vat papult į VU tai ne du pirštus apmyžt, balo reikia min ~18,5, o dar žinant koks lengvas buvo matematikos egzas, tai...
Šį pranešimą redagavo Šnypas: 2011-06-17, 21:07
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0