Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-07-07, 16:15
Sie metai man paskutiniai mokykloje, o kitais metais stosiu i VU TF (Vilniaus Universiteto Teises Fakulteta).
kad ten istot kaip reikia baigt?
Skorpio, 2008-05-03, 10:13, pasakė:
2008-10-05, 21:49
snypas, 2008-10-05, 21:03, pasakė:
aisku, jei nori suzinot kokias specialbes gali igyti mokydamasis siuos mokslus, tai cia jau reiktu ziuret konkreciai universitetu sarasuose. bet cia vel klausimas, kiek zadi mokytis? jei baigsi bakalaura ir imsi pirma pasitaikiusi dabra, tai net ir su pacia geriausia specialybe gali daug nepasiekt... bet jei eisi toliau t.y. magistrantura (bent jau) tada tavo ateitis labai sviesi.
taip pat atskleisiu paslapti, kad tie kas baigia universitetus (ktu, vgtu ir pan) guana aukstesnes pareigas, negu pvz panasia speciaybe igije kolegijoje ar profkeje.
as asmeniskai patariu imt kiek gali daugiau dalyku A lygiu (mokytis nera ten jau taip ir sunku), pasiimk matematika, uzsienio kalba, ir galesi but ramus del savo ateities
EDIT: dar pamirsau pamineti, kad su chemija gali eiti i medicina, bet cia jau vargas ir nieko daugiau jei tai netraukia - is lempos jokiu budu nestok, nes vistiek nebaigsi
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-10-06, 15:14
2008-10-06, 13:45
2008-10-06, 15:47
2008-10-06, 16:00
Aš jei gerai atsimenu savu laiku buvau pasirinkęs T lygiu matematiką ir lietuvių kalbą. A lygiu informatika, fizika ir anglų kalbą. Bet aš jau buvau pasirinkęs, kad studijuosiu informatiką. Vienas draugas dar buvo neapsisprendęs ar ekonomiką ar informatiką, tai vietoj informatikos buvo istoriją pasirinkęs. Na ir vis tiek kartu su manim sėkmingai įstojo į informatiką.
Bet dabar galbūt pasikeitęs dalykų pasirinkimas.
2008-10-06, 18:19
2008-10-06, 21:15
snypas, 2008-10-06, 16:47, pasakė:
Biologiją nebūtina tau pagal specialybes manau imt A būtų, čia nebent jei į mediciną nori eit kokią, o ir netgi tuo atveju tos srities mokyklinio kurso teorija gana greitai įsisavinima, net jei ir liktų spragų, lyginant su matematika ar fizika pvz
2009-01-01, 21:18
Esu dar zalias obuolys, ir iki univeru man dar toli grazu, ba tik mokyklos puse praejau.
Bet jau galvoju, kad reikia kibtis ir mokytis ar tai viena ar tai kita dalyka stipriau. kad paskui netektu visko mokytis per naujo.
Noriu ateiti sieti su politikos mokslais, bet niekur apskritai nerandu, kokius egzaminus reikes 12 klaseje laikyti ir panasiai. Ir apskritai, einant sia linkme, kokius mokslus reikes imti A lygiu ar B lygiu desimoje klaseje. kaip minejau, niekur nerandu tokiu atsakymu, tai galvojau, kad gal kas cia pades siais klausymais?
Priklausau Tinklui
2009-01-02, 09:38
2009-01-02, 12:48
Norejau paklausti: ar visur Lietuvoje taip blogai su universitetais kaip jis sako? Nes as turiu svajoniu. As noriu gauti ne tik teoriniu ziniu is lapo, bet ir ismokti but visapusiskas ir ismokti lyderiavimo savybiu. Na turbut suprantate apie ka kalbu. Pats beje mokinuosi 10 klaseje, ir jau dabar reikes pasirinkti mokslus. O kad juos pasirinkti, reikia zinot kur as noresiu istoti..
2009-01-02, 14:18
domaz, 2009-01-02, 12:48, pasakė:
Norejau paklausti: ar visur Lietuvoje taip blogai su universitetais kaip jis sako? Nes as turiu svajoniu. As noriu gauti ne tik teoriniu ziniu is lapo, bet ir ismokti but visapusiskas ir ismokti lyderiavimo savybiu. Na turbut suprantate apie ka kalbu. Pats beje mokinuosi 10 klaseje, ir jau dabar reikes pasirinkti mokslus. O kad juos pasirinkti, reikia zinot kur as noresiu istoti..
Deja, daug kur panašiai ir yra Jei ką nors norėsi norm išmokt turėsi kalt namie. Yra nedidelių išimčių, bet dauguma dėstytojų, bent jau kiek man teko susidurti(KTU), teorinių paskaitų metu yra "skaitytojai iš lapo" arba "skaidrių demonstratoriai" ( 4/5 manau santykis būtų ;q ). Kitą vertus, iš esmės - kažką įsisivainsi ir įgysi kažkokį žinių bagažą tik tada, jeigu norėsi jį gauti, nes praslysti ir pasiimti diplomą galima ir praktiškai nieko nesimokant, tai čia jau kaip ir nuo tavęs priklauso, kokie tavo interesai yra, nes visos priemonės mokymuisi juk šiais laikais yra lengvai prieinamos - internetas/bibliotekos t.t., nereikia norėti, kad žinios ateitų iš išskirtinių dėstytojų dėstymo gabumų - niekas išminties per prievartą į galvą tau nekiš. Nemanau, kad Anglijoje ar kur kitur gali kas nors ypatingai skirtis - nebent priėjimas prie dėstomų dalykų iš šiek tiek praktiškesnės pusės. O dėl pačio diplomo vertės tai jis reiškia tikrai nemažai, žinoma, daugiau ieškant darbo verta turima praktika(kurios kažkokią dalį turėsi atlikt universitete), tačiau kai jos nėra arba yra minimaliai diplomas dažnai būna lemiamas faktorius.
2009-01-05, 20:48
Citata
Labai klysti taip sakydamas..kolegijose gauni daugiau ziniu is parengimo puses,ta prasme tu daugiau atlieki praktikos nei gauni teorijos,beto VTVK kolegijos praktikantai siunciami y darbus kurie turi sutartis su VTVK ir gali ten po praktikos lik mokytis.!!!tai,kad vat..Kuo geresnis tavo praktinis pasirengimas tuo geresni darba tu gausi,nes busi jy labiau pazines.
O nenuklystant nuo temos as galvoju apie VU universiteto teises specialybe arba apie verslo ir vadyba.Visai butu ydomu ystoty y reklamos studijas.
Esu pasirinkusi Lietuviu, Istorija ir Anglu A lygiu.
2009-01-05, 21:56
Angelica, 2009-01-05, 20:48, pasakė:
Niekam, kam yra galimybė eiti į universitetą nepatariu eiti į kolegiją, nebent jau viskas ten suderinta ir žinai, kad 100 % taip kaip nori viską gausi, nes ~ 80 %, bent jau iš mano pažįstamų ir šiaip, kiek man asmeniškai teko girdėti vėliau keiksnoja tas kolegijas ir į balą išmestus metus ir po jos baigimo į universitetą vis tiek stoja.
2009-01-05, 22:39
Valhalas, 2009-01-05, 19:56, pasakė:
As A lygiais beje pasiemes istorija, anglu, geografija, lietuviu
2009-01-06, 02:09
Skorpio, 2008-02-07, 14:13, pasakė:
seip mastau gal ir turizmas neblogai butu bet kol seses nera lietuvoje su ja pasikonsultuot negaliu :|
As Verslo Anglu Kalba pasirinkau. Irgi lietuviu, isorija, anglu.
2009-05-07, 19:38
Kažką mąstau panašaus į:
Tikyba (1H)
Anglų kalba (A lygis, 5h)
Lietuvių kalba (A, 6)
Matematika (A, 5)
Geografija (B, 2)
Muzika (B, 2)
Kūno kultūra - Krepšinis (B, 3)
Chemija (A, 4)
Informatika (A, 2)
ir galvoju dar Fizika (b, 2)
Gana įdomus profilis gaunasi, biški nesąmoningas, tačiau dar eisiu konsultuotis...
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0