Kagi duosiu patarimu norint atgaivinti ir pritraukti lankytoju.
ir cia reikia pradeti NE nuo reklamu tikrai.
Visu pirma - ADRESO PIRKIMAS, sub antro lygio subdomenu vhost.lt cia nebent atkaklus googlintojas jus rastu. vyrai, LT adresas nekainuoja milijonu siais laikais, i metus laiko po 50 lt ar maziau galite sugraibyti tikrai! (administracija, nariai). Google labai ignoruoja antro lygio domenus. LT adresas butu pirmas svarus zingsnis i geresni indexavima googleje (pvz as neperku reklamu savo projektui, mane LABAI myli google ir praktishkai visi mane randa per ten).
Visu antra, as jau seniai zyziau, tikrai seniai, del forumo atnaujinimo, kuris pasijaustu NEREALIAI. Kodel? ogi isivaizduokit, visos temos tampa nebe
http://www.nmo.vhost...?showtopic=3000
o
http://www.nmo.vhost.lt/forum/REIKIA-JUSU-...TIVOS-3000.html
isivaizduojat kaip google smagiai valgytu tokius URL??
Tai imanoma su naujausia IPB versija! Kas liecia IPB asmeniskai galiu sumodint ir padaryt kogero Jums ir aprupint modais kitais reikiamais.
Isisamoninkite, kad be ciu dalyku, esate lyg kokia atsiskyrusi ir pasislepusi bendruomene ir tai sulaukti lankytoju jums NE KIEK NEPADEDA. juolab dar kad jusu URL neatsispindi niekas su wrestlingu (bet tai nera esminis dalykas).
pvz www.nmo-wrestling.lt butu puikus adresas ar nmo-prowrestling vien pats zodis wrestling dar didesnis garantas didesniam google hitu kiekiui.
Ka manai MK. Beto kaip pamenu kad investuoti labai nenorejei seniau kai siuliau i foruma. Tat noriu pasakyti kad be TRUPUCIO, BISKUCIO litu nieko rimciau nuveikti nepavyks. tat y adresa investuoti REIKIA. patariu tau itin labai.
tat pagalvok ar forumas tau nevertas maximum kokiu 50 lt????
IPB nulinta galima imt ir vsio. visi finansai.
Dar kas liecia IPB zinau toj visi sukils, kad nera lock modo. bet tai gi ne pasaulio pabaiga!! gi per PM gali zhmogui nuimt taskus ir atsiust rapid linka (nevienam forume esu mates panasia tvarka). PVZ sukuriate tema, ir jos apacioje kaina ir NUORODA. Veikai principu kaip DONATE POINTS, po avataru kur yra, ir nurodai nuoroda, i savo donate points, gauni pavedima - automatishkai gauni pm pranesimas kas pervede tau tasku - tada tam zmogui pm su linku. viskas. no big deal.
Zodziu uztex rasyt noriu pamatyt ar tebesi tox uzhsispyres kaip seniau ir nepasirenges naujovem (uztat pasirenges leta mirtimi kankint foruma, seneli musu).