Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Bottom`o darbai

Temoje atsakymų: 57

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Man ir fonas uz wrestleriu yra labai grazus tad Bottom tu nebaigi manes stebint savo darbais :D

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Fonas uz renderio. Renderio kirpimas nepergeriausias. Nu bet duodu 8/10

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Vladimir Stalin Kozlov:

Nuotrauka

:)
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
GODLIKE :) Bet tai cia labai easy, vos tik galva prilipdei ir vsio... Kelios minutes :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąNervas, 2008-09-17, 19:49, pasakė:

GODLIKE :) Bet tai cia labai easy, vos tik galva prilipdei ir vsio... Kelios minutes :)
Jei mažai knisosi - užmėtykim akmenimis. Tipiška... :)

Tai jei palei tave, Nervai, galima dėti vien tik darbus, prie kurių pasėdi bent 2 valandėles, tai taip išein pusė darbų man dabar išimt? :)
Kzkas padarė avatarą, kuriam reiktų skirti <3min., bet jis net pateko prie bendrų avatarų list'o. Čia tik kaip pavyzdį duodu.
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-17, 20:03, pasakė:

Jei mažai knisosi - užmėtykim akmenimis. Tipiška... :)

Tai jei palei tave, Nervai, galima dėti vien tik darbus, prie kurių pasėdi bent 2 valandėles, tai taip išein pusė darbų man dabar išimt? :)
Kzkas padarė avatarą, kuriam reiktų skirti <3min., bet jis net pateko prie bendrų avatarų list'o. Čia tik kaip pavyzdį duodu.
Ne bottom, aš ne tą turėjau omeny... Ech, kartais prikolų nesupranta... Nu aš tik pasakiau kaip man atrodo kaip yra, ir aš tikrai nemanau kad reik sėdėt 2val prie gero sigo. Ir neužsisėsk ant manęs aš tikrai neturėjau nieko panašaus omeny. Sorry jei tau pasirodė kaip įžeidimas ar kažkas tokio... :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąNervas, 2008-09-17, 20:45, pasakė:

Ne bottom, aš ne tą turėjau omeny... Ech, kartais prikolų nesupranta... Nu aš tik pasakiau kaip man atrodo kaip yra, ir aš tikrai nemanau kad reik sėdėt 2val prie gero sigo. Ir neužsisėsk ant manęs aš tikrai neturėjau nieko panašaus omeny. Sorry jei tau pasirodė kaip įžeidimas ar kažkas tokio... :)
No probz. Čia jau į kraują įaugę visokie nūbų konteristų puldinėjimai tokio tipo.

P.S. Su laiku gal dar kokį reiks su Vladiku suregzt, nes šis rezultatas ne toks, kokio norėjau.
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Lengvai darytas, bet man patinka :D O del avataro ko jis tau kluna kas blogai? As nezinojau kokio raudonumo spalva det :lol:

EDIT: Kazin kiek tu savo avatara kurei :D

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-09-18, 13:06

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-09-18, 14:04, pasakė:

Lengvai darytas, bet man patinka :D O del avataro ko jis tau kluna kas blogai? As nezinojau kokio raudonumo spalva det :lol:

EDIT: Kazin kiek tu savo avatara kurei :D
Čua nieko blogo neturėjau, minint tavo avatarą. Viskas su juo tvarkoj. Tik, kaip rašiau, paėmiau kaip palyginimą, kad lengvi darbai(tinkamai atlikti) yra tiek pat verti, kiek ir sudėtingi darbai.

Nuotrauka

NordiC

Baltas diržas

• Naujokai
0
Visi darbai atrodo ypsudingai! :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Paskutiniu metu GFX skiltį užkariavo Pivot'o vergai, tai pamaniau, kad reiktų ir PhotoShop'eriams parodyti, ką moka :)

Pristatau šiandienos(~5h) darbą:

NuotraukaNuotrauka

Po spoiler'iu pilno dydžio versija:
Spoiler'is

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąBottom, 2008-11-23, 22:44, pasakė:

Paskutiniu metu GFX skiltį užkariavo Pivot'o vergai, tai pamaniau, kad reiktų ir PhotoShop'eriams parodyti, ką moka :)

Pristatau šiandienos(~5h) darbą:

NuotraukaNuotrauka

Po spoiler'iu pilno dydžio versija:
Spoiler'is
Nu atrodo,tai tikrai fantastiskai.Nesu labai didelis expertas tokiuose dalykuose,bet sis darbas ziurisi tikrai puikiai.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Tik du žodžiai - be žodžių.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Darbas yra geras, bet jo nesideciau ant darbastalio. Nepatinka man kai sviestas sviestuotas buna. Nera sitam darbe pagrindinio akcento. Cia tiesiog sumestos brocko karjeros akimirkos ir tiek. zinoma jos sumestos kokybiskai.
p.s kol kas labiausiai patike tavo darbai yra su joe antras varinatas ir su kozlovu.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-11-24, 00:03

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
tikrai gražiai atrodo, bet kaip tapetui - per marga. bandei pats užsidėt ant desktopo? manau nerastum daugelio failų... tačiau labai puikiai atrodytų kaip pvz plakatas žurnale ir pan. :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-11-24, 14:46

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Na kaip jau ir daugelis čia po turnyrų sudėjo savo darbus, taip ir aš nusprendžiau tą atlikti. Kadangi artimu metu nebežadu dalyvaut turnyruose, tai tada bent pasigrožėkim šedevrais, kurie man atnešė(arba ne) pergales <_<

4-6 pralaimėta prieš Nervą
Nuotrauka

6-2 laimėta prieš Kzkas
Nuotrauka

11-1 laimėta prieš Skorpio
Nuotrauka

15-2 laimėta prieš Kzkas
Nuotrauka

12-1 laimėta prieš SwedaS
Nuotrauka

4-3 laimėta prieš SmS
Nuotrauka

Techninė pergalė prieš Xpressgamer
Nuotrauka

7-3 laimėta prieš Lyncą
Nuotrauka

12-1 laimėta prieš SwedaS
Nuotrauka
Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Na labai grazei atrodo tie tavo darbai. Daugumai iki tokio lygio tobuleti reikia daug. Neisimtis ir as. <_< Graziausiai tai su RKO atrodo man <_< Na nors turnyruos ir nebedalyvausi kury laika bet vistiek mus gal karts nuo karto nustebinsi kokiu savo sedevru. :)
Ne į temą
Cia gal kazkokia mistika, bet pries tave kovojau 2 kart ir abu pralaimejau rezultatu 12-1 :D

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Visi grazus,bet labiausiai tai morrison patiko,taip graziai issiliejas :) na zodziu,dar tas TNA buvo juokingas,bet is dalies tiesa :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Labai patiko su Morrison ir Kozlov, na o prasciausias su Barrows IMO. O siaip tai vienas zodis - vunderkindas!

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-02-10, 19:39

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Ne į temą
Idomu kas dar pastebejo LP paveiksliuke apacioj "GERIAU NEI YVA" XD cia tai geras :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Taigi taigi, po turnyrų pailsėjęs, grįžtu su naujais darbais :)
Šį kart kaip "savo auką" pasirinkau gal kam daugiau, gal kam mažiau žinomą ROH federacijos čempioną, Nigel McGuinness. Po spoiler'iu pilno dydžio versija.

1024x768:
Nuotrauka
1600x1200:
Nuotrauka

Spoiler'is

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Nežinau, bet man šis darbas nelabai patiko. Manau vaizdą gadina ta lenkta linija. Nu nelabai man...

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Nu darbas is pirmo zvilgsnio atrodo labai paprastas nors bendras vaizdas visai nieko.

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Hmm, gal dėl paprasto bg toks vaizdas susidaro...

Spoiler'is

Wha 'bout now?
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Man nepatinka tie stroke aplink Nigel :| . Dar manyčiau " Best wrestler in world " reiktu baltai parašyti .

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0