Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

shane Mcmahon

Temoje atsakymų: 10

Guest_shane Mcmahon_*

• Svečiai
Noriu paklausti ar atkreipsite mano nuomone apie si forumo busiu degingas.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąshane Mcmahon, Dec 10 2007, 05:53 PM, pasakė:

Kai kuriais atvejais net minimalus skyribos zenklu skaicius yra butinas :D Kitaip tariant, nesuratau ka norejai paklausti.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąshane Mcmahon, Dec 10 2007, 03:53 PM, pasakė:

Abejoju ar liksi degingas, man rodos, kad adminai nieko nekeis :D , man asmeniskai labai patogus naudojimui forumas, manau daugumai patogus [skilciu ir subforumu isdestymo tvarka. Taisykles perskaitei? Wa dabar manau del techniniu klausimu ir pasiulymu verta rasyti i klausimu ir pasiulymu skilti klausimu topika, nes kas liecia techninius klausimus, taisykles aiskiai nurodo "kur juos reiktu paklaust" rasydamas offtopic naudokis offtopic tagais [.offtopic][./offtopic] tiks tasku nesudek

Rodyti pranešimą`MalioK`, Dec 10 2007, 04:20 PM, pasakė:

Kai kuriais atvejais net minimalus skyribos zenklu skaicius yra butinas :D Kitaip tariant, nesuratau ka norejai paklausti.
ta pati norejau sakyt bet poto isigilinau i posta.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ateina zmogus, kuris nemoka ne tik skaityti, bet ir rasyti, ir pradeda darkyta, netaisyklinga ir klaidinga (net klaidingesne uz `MK`) kalba kazka sapaliot apie forumo tobulinima?
Cia toks biblinis motyvas tiktu: matai krisla kito akyje, o savojoje rasto nematai? :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_shane Mcmahon_*

• Svečiai
Ar siais laikais kas ziuri i taisiglinga rasima,skaityma internete manau,kad labai atsitiktinai pakliuvau i pirma foruma kuroje butu sugriestinta rasimas ir kiti dalikai.Jei jums svarbu as is lietuviu gaunu 9 cia metine.Jus izeidinejate mane kurio ,net nepazistate ,o taisikles esu perskaites. :D

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2007-12-11, 16:56

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąshane Mcmahon, Dec 11 2007, 04:52 PM, pasakė:

Ar siais laikais kas ziuri i taisiglinga rasima,skaityma internete manau,kad labai atsitiktinai pakliuvau i pirma foruma kuroje butu sugriestinta rasimas ir kiti dalikai.Jei jums svarbu as is lietuviu gaunu 9 cia metine.Jus izeidinejate mane kurio ,net nepazistate ,o taisikles esu perskaites. :D

As irgi gavau is lietuviu egzamino 9 - bet tai nieko nereiskia, kadangi busiu pirmas kas pripazins jog LT kalba zinau penketui. Nesakau, kad cia ir tavo atvejis - tiesiog pabreziu, ka man reikia pazimis kaip ziniu rodyklis. Supranti shane Mcmahon, mes cia irgi nesame snobai ir neprasome rasyti su nosinemis ir nepraleidineti raides sen ar ten - as kiekviename poste vos ne kiekviename zodyje darau po keleta klaidu, bet kai tu parasau sakini, kuri NEIMANOMA perskaityti - reikia susimastyti, As ne telepatas, kad suprasti stebukla kaip "Noriu paklausti ar atkreipsite mano nuomone apie si forumo busiu degingas." - buk objektivus ir perskaityk tai kito zmogaus akimis. Mes neturime laiko spresti rebusus :D
O izeidineimo as cia nematau - pradzioje Skorpio ir Fortaz gal truputi perdejo, bet dabar tau tiesiog padare pastaba. Beje, tavo rodoma nepagarba mums irgi galiam priimti kaip izeidima - jokiu skiribos zenklu + vos parasai penkta savo pranesima forume - jau metaisi "patarimai" pertvarkyti foruma. Dabar leisk man tau pasakyti toki dalyka - sis forumas egzistoja jau trecius metus ir yra vienas seniausiu (jei ne seniausias) Pro-Wrestlingo forumas Lietuvoje. Visa struktura kuria matai dabar buvo padaryta ne per viena diena, o tiesiogine to zodzio prasme, buvo tobulinama einant menesiams ir slenkant metams. Kaip tau spejo parodyti Skorpio - musu nariai nemato cia didelio "misko" - ta pati galiu pasakyti apie administracija. Taigi turetum suprasti, kad mes negalime buti super patentkinti, kai ateina naujokas ir sako mums ka daryti.
Aciu uz demesi, ir tikios sita paaiskinima nepriims kaip izeidima.
P.S. Kai kalbi ne topico tematika, patarciau nauduoti siais tag'ais (nes pora kartu tai praleidziame pro akis, bet pagal taisykles turime deti uz tai ispejimus):
[offtopic]TEKSTAS[/offtopic]
Tikios dabar sudeliojau visus taskus ant "i" ir galesime taikiai gyventi, shane Mcmahon :D

Guest_shane Mcmahon_*

• Svečiai
P.s nu pagaliau supratau, suprato mane :D (o del 9 as kalbejau apie metini o ne uz koki kontra ar egzamina)
sita posta priemiau laisvai ir be jo issizeidimo jei dar kada nors atvarisiu forumo pradesiu kolektive issimaisiti ,o siaip buvau atejes per google del ataku.Dar klausimas jei nesilankiciau ar tiesiog nebuciau aktivus ar istrinsite mano vartotoja?

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2007-12-11, 18:00

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąshane Mcmahon, Dec 11 2007, 05:51 PM, pasakė:

<...> Dar klausimas jei nesilankiciau ar tiesiog nebuciau aktivus ar istrinsite mano vartotoja?

O sakei, kad skaitei taisykles. Pirmas taisykliu punktas aiskiai raso, kad kas menesi daromi pravalimai ir neaktivi vartotojai yra trinami (t.y. jei praejo menesis nuo tavo paskutinio pranesimo - tu papuoli i ta kategorija).
P.S. Ispradziu tau Skorpio padare ispejima del offtopico, po to as aiskiai pabreziau, kad naudotumeisi tag'ais ir gerbtum forumo taisykles. Bet matau tu tam neskirei demesio - esu priverstas prideti tau 20% ispejimo.

Guest_shane Mcmahon_*

• Svečiai
Gerai vistiek varau viso gero :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
na kableliai, o apie juos cia pagrinde ir sneketa kartais butini, kad suprastum ka zmogus parase. Cia reiktu prisiminti ta atveji is multiko [senas rusiskas multikas] BAUSTI NEGALIMA PASIGAILETI - vienas kablelis ir keiciasi visa sakinio esme :D taigi kableliai tikrai butini. As aplamai nesuprantu del ko tu nepatenkintas, manau atejes i wyw tikrai nepradetum visiem adminam nurodinet, kad reiktu keisti forumo tvarka. Ir seip su tavim manau labai graziai elgesi [nu gal isskyrus tuos pirmus postus] forume tiek as tiek `MK` tiek fortaz [o lix kazka sake?] taigi nematau cia problemu. Aplamai naujokam geriau pradeti is pradziu postinti bendrose temose - apie viska [filmai, muzika], o poto po truputi pradeti isilieti i pw gyvenima.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąSkorpio, Dec 11 2007, 06:44 PM, pasakė:

[o lix kazka sake?]

Ne :?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0