Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kokia Torrent'u siuntimo programa naudojate?

Temoje atsakymų: 43

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na kol kas ju kiek zinau tai daugybes...As asmeniskai naudoju Utorrent ir labai dizaugiuosi...Kompaktiska ir paprasta,ne taip,kaip koks Limeware ar Bittorrent,kurie prikisti kruvos bereikalingu funkciju...+Plius Utorrent pakoregavus nustatymus pakeliau greiti vos ne dvigubai.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Naudoju azureus nuo seno, turiu utorrent ir galbut naudosius juo ateityje, nes maziau pc stabdo.

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRamaz, Oct 20 2007, 12:22 PM, pasakė:

Na kol kas ju kiek zinau tai daugybes...As asmeniskai naudoju Utorrent ir labai dizaugiuosi...Kompaktiska ir paprasta,ne taip,kaip koks Limeware ar Bittorrent,kurie prikisti kruvos bereikalingu funkciju...+Plius Utorrent pakoregavus nustatymus pakeliau greiti vos ne dvigubai.

Kas ten per stebuklingi nustatymai :D Siuntimo greicio limitus nuemei ? Ar max seed'u skaiciu padidinai ?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Bitlord, paprastas, patogus, jokių problemų nėra kilę, gal tik kai ~ 40 gb dydžio packus imu šiek tiek grybaut pradeda, bet čia įtariu dėl mano senuko kompiuteriu... Max speedas visada UL/DL jei seedų/leechų yra, su niekuo nesikerta, per daug neapkrauna sistemos (kaip Azureus pvz jį buvau įsirašęs, bet po dviejų dienų ištryniau, siaubas kažkoks ir tų nustatymų begalybės, vos ne tutorialo reik, kad juo naudotis ir dar tie failai sukuriami tušti, nors jų ir neimi ir nuėmęs varneles būni ir ne nuo visko dar tos varnelės nusiima :/) ir failai visada gerai atsisiunčia (+dar patogus labai limitavimas, jei aišku to reikia), o jei ir kas ne taip hash check darai į vsio (bet taip tik kartą buvo per ~ 2 metus), jokių lūžimų, jokių strigimų, jokių... Na Utorent, bitcomet nebandžiau gal ir jie geri, bet man šitas labiausiai tinka :D

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
BitComet... ganetinai paprastas ir turi nemazai papildomu funkciju ... man siaip lb patinka ;)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Utorrent best of the best !

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
As irgi naudoju uTorrent.
Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Naudojau BitComet seniau. Kai paaiskejo kad privatus wrestlingo siuntimo trakeris draudzia toki tai pakeiciau i Utorrent. Pasirodo, kad is uTorrent man daug greiciau siuncia. Nezinau ar cia man taip tik atrodo, bet vistiek greiti didesni pasiekia.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
uTorrent. Paprastas, nelagina, nedraudžiamas naudoti kai kuriuose trackeriuose, kaip BitComet ar kt. :lol:
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
uTorrent :lol:

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22

Rodyti pranešimąBottom, 2008-03-21, 21:32, pasakė:

uTorrent. Paprastas, nelagina, nedraudžiamas naudoti kai kuriuose trackeriuose, kaip BitComet ar kt. :lol:

jo NIEKUR nedraudzia, to uTorrent'o, (iskyrus bugingas versijas kazkurias) bei Azureus irgi taip pat. Tie du yra geriausi. Bet kadangi Azuris yra JAVA pagamintas tai jis yra THE KING OF LAG. O uT krc - geresnio nera :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Aš ir nesakiau, kad jis draudžiamas. Rašiau, kad draudžiamos KITOS kai kurios programos, tokios kaip Bitcomet. uTorrent'o nebent senosios versijos draudžiamos, bet naudojant 1.7.7, niekas prie tavęs neprisikabins :lol:
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
as taves ir netaisau o tau pritariu :lol: ir pridedu kad jo niekur nedraudzia.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
kaip jau ir kiti minejo uTorrent is da best... Seniau naudojau kai dar buvo 12metu Bittorrent o tada kazka suknisau ir siunte man ant 0.9kbs :? bet po metu pertraukos parsisiunciau uTorrent irgaliu pasakyti ZJBS! Siuncia ant 120kbs ir krustis niekur nereik...

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
pradzioj naudojau BitTorrent, po to BitCommet, po to Azureus, o dabar uTorrent. Paskutinysis variantas patiko labiausiai, del mazo cpu apkrovimo, nors kartais jai didelis greitis tai neymanoma net browsint internete.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
uTorrent, buto BitCommet, bet per ji nieko negaledavo uzkrauti nete. Tai utorrent isbandziau. Letas netas pas mane, tai uploadino max 2kb/s tai nusistaciau iki tiek kad uploadintu max70kb/s o downloadintu 3kartus greiciau 30kb/s.
Zinau zinau, mano kompas tas pats kaip nebutu kompo ;DDD tai reiskia jis nieko vertas. kaip irnetas :D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
naudoju tik Utorrent , nes man ji labiausiai patinka , naudojau BitComet tai nepatiko del daugybes reklamu bei daugybes kompo resursu naudojimo tad likau prie Utorrent..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Naudoju Azureus ir jokiu problemu nekyla jau ~1.5 metu :D.

Flip

Baltas diržas

• Naujokai
0
Utorrent manau pati geriausia

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
uTorrent, taip sakant uTorrent > all ;]

skautas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ilgą laiką naudojau bit coment, bet užkniso ir grįžau prie senojo gerojo Utorrent :)

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
uTorrent - paprastas, bet labai geras.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRamaz, 2007-10-20, 14:22, pasakė:

Kaip tu čia pasididinai? :)

O į temą, tai uTorrent. Kitų nebandžiau ir nesiruošiu išbandyt, uTorrent puikiai veikia.

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Azureus. Naudoju, todėl, kad kai pirmą kart siunčiausi torrentą naudojau linux, o tada googlėjė įvedus linux torrent client pirmas pasiūlytas klientas ir buvo azureus. Taip ir liko azureus, o kitų bandyti tingiu

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
As naudoju geraji uTorrent :)

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0