Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-07-31, 12:06
Shawn Michaels. Vo čia tai bernas. Nebūčiau aš silpnosios lyties atstovė... ;-]
Toliau. Shelton Benjamin. Va, patinka kaip jis wrestlina. :>
Kodėl man vienai Triple H visiškai nepatinka? >_<
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
2005-07-31, 12:08
Saulašarė pasakė:
Vot del sito turbut galetum labai ilgai su Fortu pasigincyti
Saulašarė pasakė:
Manyciau, todel, kad daugelis i ji ziuri truputi giliau. Nu ta prasme ne i tai ka mato per TV
2005-07-31, 12:13
Saulašarė pasakė:
Nu jis tiesiog negali suprasti to, kad jam jau virs 40, o jis vistiek sexy Jis tau labai daznai minedavo
Saulašarė pasakė:
Vat turbut del to ir nepatinka. Vistik juk niekam turbut nepatiktu toks wrestleris, kuris visada daro tai kas nepatinka fanams Tiems kas gilinas labiau, manau, jis pradeda patikti vis labiau.
2005-07-31, 12:26
Citata
Juokauju.
Citata
Na bent man taip pasirodė.
Ką gi. Kai pasigilinsiu pasakysiu objektyvesnę nuomonę.
Citata
Bet jei kal;bant apie mane, tai aš žmonių pagal grožį nevertinu.
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
2005-08-02, 22:24
Shadow pasakė:
-Kas cia per maniakas???????!!!!!!!!!!
Cia tai jau pasakei pacia didziausia nesamone ir ne prie temos idomu man ka tu mastei kai rasei ?
EDIT: Nemanykit kad tik taip renku postus as tik klausiu jo
2005-08-03, 11:52
Lix pasakė:
WCW, ECW, NWA (senas), WWF/WWE, NJPW, AJPW, NOAH.
Taigi net jei WWE titulo pavadinime nera zodzio "WORLD" - tai vistiek yra skaitomas kaip "WORLD" champion. O pvz. idomus dalykas tas, kad TNA NWA titulas nera pripazintas oficialiai "WORLD"
O sprendzia tos dalykus PWI zurnalas, kuris yra laikomas pacia svarbiausiu wrestlingo pasaulio organizacija/zurnalu.
2005-08-03, 12:51
Rossi pasakė:
Na po kol kas Triplis laimejo butent ta dirza 5 kartus, taigi iki 16 jam dar daug truksta...
`Maliok`, jo ten kazkokios parkes su tais titulais, visi jie galima sakyt, yra vienas ir tas pats
2005-08-03, 13:03
Lix pasakė:
2005-08-03, 14:32
`MalioK` pasakė:
Lix pasakė:
As tai is pradziu ir norejau pasakyt Rossi, kad nera jokio skirtumo cia WWE ar WH, paskui mane Winston sumaise, kad Flair ant WCW yra laimejes butent ta titula 16 kartu, tai as pradejau galvot, kad HHH norint aplenkti Flair'a reikia ir laimet butent ta WH titula 17 kartu. Dabar tu man pasakai, kad tarp ju nera jokio skirtumo, ka as anksciau ir galvojau
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0