Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Megstamiausias RAW talentas

Temoje atsakymų: 250

Guest_cena_*

• Svečiai
John Cena is da best in the world 8) ir ka bepridursi o tu rrrrrr ar kox ten susikisk tu ji i sikna ta sawo RKO jis jau tik mitas :) kad tox loxas buwo :) :) :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Siaip truputi apsiramink, nes beveik visi tavo postai nusizengia taisyklem :)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Joo.. Dabar aš pasireikšiu ;-DDD
Shawn Michaels. Vo čia tai bernas. Nebūčiau aš silpnosios lyties atstovė... ;-]
Toliau. Shelton Benjamin. Va, patinka kaip jis wrestlina. :>
Kodėl man vienai Triple H visiškai nepatinka? >_<
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Saulašarė pasakė:

Shawn Michaels. Vo čia tai bernas. Nebūčiau aš silpnosios lyties atstovė... ;-]

Vot del sito turbut galetum labai ilgai su Fortu pasigincyti :)

Saulašarė pasakė:

Kodėl man vienai Triple H visiškai nepatinka? >_<

Manyciau, todel, kad daugelis i ji ziuri truputi giliau. Nu ta prasme ne i tai ka mato per TV :)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Fortas nėra silpnosios lyties atstovė, tai nesiginčysiu ;-D
Šiaip, aš žiūrėdama RAW niekada nesigilinu per daug. Man tiesiog įdomu pavėpsot.
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Saulašarė pasakė:

Fortas nėra silpnosios lyties atstovė, tai nesiginčysiu ;-D

Nu jis tiesiog negali suprasti to, kad jam jau virs 40, o jis vistiek sexy :) Jis tau labai daznai minedavo :)

Saulašarė pasakė:

Šiaip, aš žiūrėdama RAW niekada nesigilinu per daug. Man tiesiog įdomu pavėpsot.

Vat turbut del to ir nepatinka. Vistik juk niekam turbut nepatiktu toks wrestleris, kuris visada daro tai kas nepatinka fanams :) Tiems kas gilinas labiau, manau, jis pradeda patikti vis labiau.

Guest_Hunter_*

• Svečiai
as nesuprantu visom panom nepatinka HHH kodel blemba juk jis zjb wrestleris ai supratau del ko nepatinak negrazus turbut panom :) :)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Citata

Nu jis tiesiog negali suprasti to, kad jam jau virs 40, o jis vistiek sexy Smile Jis tau labai daznai minedavo Smile
pavydi turbūt ;D
Juokauju.

Citata

Vat turbut del to ir nepatinka. Vistik juk niekam turbut nepatiktu toks wrestleris, kuris visada daro tai kas nepatinka fanams Smile Tiems kas gilinas labiau, manau, jis pradeda patikti vis labiau.
Gerai. Tarkim aš galiu pasakyti vieną priežastį dėl, ko jis man nepatinka. Jis labai emocingą amplua turi, o tai rodydamas sudaro, labai dirbtinės vaidybos vaizdą.
Na bent man taip pasirodė.
Ką gi. Kai pasigilinsiu pasakysiu objektyvesnę nuomonę.

Citata

as nesuprantu visom panom nepatinka HHH kodel blemba juk jis zjb wrestleris ai supratau del ko nepatinak negrazus turbut panom
Turėčiau pastebėti, kad mažai panų wrestlingą žiūri.
Bet jei kal;bant apie mane, tai aš žmonių pagal grožį nevertinu.
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Guest_Hunter_*

• Svečiai
o man kaiptik patinka HHH emociualumas tai tik rodo koks jis yra idomi asmenybe HHH sugebe padaryti gera sou ir del to manyciau jis daugeliu patinka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Man jis atrodo dirbtinis (:
O neturi, taip atrodyt ;-]
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Guest_TourneY_*

• Svečiai
Atgal prie topic'o: HHH For The Win

Guest_Shadow_*

• Svečiai
Kazkada ziurejau raw,atejo mano mama,o tada kaip tik rode HHH ir mano mama sako:
-Kas cia per maniakas???????!!!!!!!!!! :lol: :) :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Shadow pasakė:

Kazkada ziurejau raw,atejo mano mama,o tada kaip tik rode HHH ir mano mama sako:
-Kas cia per maniakas???????!!!!!!!!!! :lol:  :)  :)

Ir ka situo cia norejai pasakyti. Manau, cia tau bus pirmas ispejimas, nes jau truputi perzengiai ribas :)

Guest_Shadow_*

• Svečiai
Per daug ant HHH pavariau ar kaip? :lol:

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
NE... Per daug ne i tema pavariai.

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Shadow pasakė:

-Kas cia per maniakas???????!!!!!!!!!! :D  :D  :D

Cia tai jau pasakei pacia didziausia nesamone ir ne prie temos idomu man ka tu mastei kai rasei ? :D

EDIT: Nemanykit kad tik taip renku postus as tik klausiu jo :D
Nuotrauka

Guest_Rossi_*

• Svečiai
pakolkas Hulkas Hoganas... visi megstami isejo i smackdowna :D butu galima eiti uz HHH nes noreciau kad jis pagerintu Flairo rekorda bet kol raw lygoj WWE dirzas nera prasmes :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Kodel nera? Gi tas WH dirzas atejo i WWE tik 2001, taigi Flair'as tikrai nebuvo 16 kart WH champas :D O ir pats HHH, jei neklystu, tik 5 kartus turejo WH title, kitus 5 jis laike WWE title

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Lix jeigu ka tai Flairas WCW wrestlino ir ten champas budawo o WH championship'as atejo i wwe is WCW tai lix tu del rico suklydai :D
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Gal ir taip, as tik norejau pasakyt, kad ant WWE nebuvo 16 kartu WH champas.

Guest_Rossi_*

• Svečiai
nu ka as zinau kaip ten yra kazka klausiau TruBaller tai jis sake kad HHH turi laimet butent WH dirza o ne WWE.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Lix pasakė:

Gal ir taip, as tik norejau pasakyt, kad ant WWE nebuvo 16 kartu WH champas.
Kolkas "WORLD" titulais oficialiai yra paskelbti tokie dirzai:
WCW, ECW, NWA (senas), WWF/WWE, NJPW, AJPW, NOAH.
Taigi net jei WWE titulo pavadinime nera zodzio "WORLD" - tai vistiek yra skaitomas kaip "WORLD" champion. O pvz. idomus dalykas tas, kad TNA NWA titulas nera pripazintas oficialiai "WORLD" :D
O sprendzia tos dalykus PWI zurnalas, kuris yra laikomas pacia svarbiausiu wrestlingo pasaulio organizacija/zurnalu.

Lix

• Administratoriai
36

Rossi pasakė:

nu ka as zinau kaip ten yra kazka klausiau TruBaller tai jis sake kad HHH turi laimet butent WH dirza o ne WWE.

Na po kol kas Triplis laimejo butent ta dirza 5 kartus, taigi iki 16 jam dar daug truksta...

`Maliok`, jo ten kazkokios parkes su tais titulais, visi jie galima sakyt, yra vienas ir tas pats :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Lix pasakė:

`Maliok`, jo ten kazkokios parkes su tais titulais, visi jie galima sakyt, yra vienas ir tas pats :D
Kokios parkes? Tiesiog jus pradejote ten aiskintis, kad WH ir WWE nera tas pats - kad tarsi WWE neskaitosi "WORLD" titulas. As tiesiog jums pabreziau, jog WWE titulas yra pilnavertis "WORLD" titulas. Viskas. Jokiu parkiu. Taigi nesuprantu ka jus ten skirstote tos titulus. Triple H yra 10 kartu PASAULIO championas ir taskas :wink:

Lix

• Administratoriai
36

`MalioK` pasakė:

Lix pasakė:

Kokios parkes? Tiesiog jus pradejote ten aiskintis, kad WH ir WWE nera tas pats - kad tarsi WWE neskaitosi "WORLD" titulas. As tiesiog jums pabreziau, jog WWE titulas yra pilnavertis "WORLD" titulas. Viskas. Jokiu parkiu. Taigi nesuprantu ka jus ten skirstote tos titulus. Triple H yra 10 kartu PASAULIO championas ir taskas :wink:

As tai is pradziu ir norejau pasakyt Rossi, kad nera jokio skirtumo cia WWE ar WH, paskui mane Winston sumaise, kad Flair ant WCW yra laimejes butent ta titula 16 kartu, tai as pradejau galvot, kad HHH norint aplenkti Flair'a reikia ir laimet butent ta WH titula 17 kartu. Dabar tu man pasakai, kad tarp ju nera jokio skirtumo, ka as anksciau ir galvojau :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0