Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Megstamiausias RAW talentas

Temoje atsakymų: 250

Guest_Re1N_*

• Svečiai
Gynk dieve nesigiriu , tiesiog nebuvau prie wrestlingo gal puse metu , ir nlb zn kas ten vyko :D Siaip vienas is megstamesniu mano kovotoju , bet manau yra ir geresniu :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
megiamumas ir gerumas (profesonalumas) biski skirtingi dalykai :D del to, kad jis turejo kelis gerus matchus geriau rasyk ne kaip teigini, o kaip nuomone, pvz maciau kelis gerus matchus, todel jis man patinka ar kazka pan :D o tu teigi, kad HBK parode tik kelias geras kovas savo karjieroje :D (sorry, kad kabinejuos :D)

Guest_Re1N_*

• Svečiai
Mates as jo matchu daug , tik mano nuomone ne visi jie buvo tokie ispidungi , kad sakyciau kad geri ( cia kaip megejo nuomone) :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRe1N, Feb 1 2006, 09:38 PM, pasakė:

(...) HBK kelias geras kovas parode .
(...)
Gynk dieve nesigiriu , tiesiog nebuvau prie wrestlingo gal puse metu , ir nlb zn kas ten vyko
(...)
Per puse metu jis ne 5% savo geru kovu kiekio nesukovojo. Taip kad smarkiai pro shali.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Triple H, RVD, Kane, Chavo, Big Slow, Shawn...

Ir aišku Chloe :D

Grįžau?!

Guest_astulka_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąFantazy, Feb 2 2006, 09:13 PM, pasakė:

Ir aišku Chloe :D

na Chloe pati geriausia raw :D bent jau uz seimininke man tikrai labiau patinka :D

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąastulka, Feb 2 2006, 09:21 PM, pasakė:

na Chloe pati geriausia raw :D bent jau uz seimininke man tikrai labiau patinka :D

HEY!!! Su tavim visu 100% nesutinku :D Aisku cia gal tokia moteriska nuomone apie moteri, bet man ziurint is vyriskos puses, tai nesutinku su tavim :D

Guest_astulka_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 2 2006, 09:37 PM, pasakė:

HEY!!! Su tavim visu 100% nesutinku :D Aisku cia gal tokia moteriska nuomone apie moteri, bet man ziurint is vyriskos puses, tai nesutinku su tavim :D

nesutinki, kad Chloe geriausia raw kovotoja, ar kad Torrie yra blogesne uz Chloe??:D j/k
as nieko pries divas neturiu, man netgi jos patinka, na bet Torrie tikrai nera mano megstamu sarase. na ji isvis ringe nieko gero neveikia ( cia jau tikrai is moteriskos puses ziurint) :D

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
As ginu Torrie puse :D Cia gal tu kalbi, kaip jauna wrestlingo fane, nes net Torrie gali daugiau ringe padaryti nei dauguma iki tol buvusiu ar esamu divu (pvz. Ashley, Candice, Stacy ar ta pacia Christy). Cia aisku tik wrestlingo atzvilgiu, o jau apie tokius dalykus, kaip tuos, kurie kaip ir priklauso WWE Divoms, tai ji irgi viena is geriausiu is dabartinio rosterio :D Ir siaip ji turbut yra viena is fanu megstamiausiu divu per paskutinius kelerius metelius.

Ai va... ir jei turejai galvoje, kad ji ringe nieko nedaro, ka turetu daryti wwe divos, tai reiketu prisiminti tai, kad ji heel... Todel patarciau paziureti jos face kariera wwe :D Ten butent tai ir pamatysi :D

Guest_astulka_*

• Svečiai
na pripazistu, kad as Torrie karjeros nelabai sekiau, bet ji man vis tiek nepatinka. ir sutinku, kad uz visas Ashley, Candice ir pan. ji tikrai daug geresne.

bet va as iki siol nelabai suprantu kuo Candice yra geresne uz Christy?? ta prasme ana atleido , o sita paliko?? :D

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Christy atleido nes ji per daug kainavo :D Tiesiog, kas nenesa pelno, reikia atsikratyti :D

O siaip jei nematiai Torrie kaip face, tai kazkaip manau, kad jos nematei is vis :D Nu cia man taip atrodo, nes kaip heel, tai ji man isvis nesiziuri ir kazkaip jai visai netinka.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 2 2006, 10:11 PM, pasakė:

Christy atleido nes ji per daug kainavo :D Tiesiog, kas nenesa pelno, reikia atsikratyti :D
Na dar, pagal gandus, nereikejo atsargiau kalbeti su Levesque, McMahonu seiminui tai galejo ir nepatikti :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 2 2006, 10:19 PM, pasakė:

Na dar, pagal gandus, nereikejo atsargiau kalbeti su Levesque, McMahonu seiminui tai galejo ir nepatikti :D
Taj ir nepatiko, o ne galejo nepatikt. Steph nagus prikisho daugiausiai

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_astulka_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 2 2006, 10:58 PM, pasakė:

Taj ir nepatiko, o ne galejo nepatikt. Steph nagus prikisho daugiausiai

na jai atleistina, nesciai moteriskei kartais visokiu dalyku susirodo ir jos veiksmai gali buti nenuspejami.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Taj jin shiaip. Evil woman... Evel person nr1 after Vince...

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_Bondelis_*

• Svečiai
stai pagal geruma 3kovotojai:
1.John Cena - nors ir ne profesonalus kovotojas bet lbj gera yvaizdi turintis vaikinas..
2.RKO - nu tiesiog man jis nuo senu raw laiku kai susipykes buvo su revoliucija lbj patiko.. tai kazkaip iki dbr jis man patinka
3.Kurt Angle - profesonaliausias kovotojas (mano manymu)

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBondelis, Feb 14 2006, 09:31 PM, pasakė:

stai pagal geruma 3kovotojai:
1.John Cena - nors ir ne profesonalus kovotojas bet lbj gera yvaizdi turintis vaikinas..
2.RKO - nu tiesiog man jis nuo senu raw laiku kai susipykes buvo su revoliucija lbj patiko.. tai kazkaip iki dbr jis man patinka
3.Kurt Angle - profesonaliausias kovotojas (mano manymu)
Zmogau tik vienas is tavo parasytu triju wrestleriu yra dabar RAW. Kurtas ir RKO dabar Smackdown.
Nuotrauka
Nuotrauka

orangeboy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na mano manymu geriausi yra HHH, HBK, shelton,

Guest_AiroN_*

• Svečiai
Nu jau senei ,man labiausiai patikdavo Triple H ir Ric Flair. Dar patinka HBK ir Big Show.

Wiliuzzz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man geriausi RAW wrestleriai,tai HBK,HHH ir RVD.

Guest_JohN-CenA_*

• Svečiai
Cena, HHH, HBK

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąJohN-CenA, Mar 21 2006, 05:03 PM, pasakė:

Cena, HHH, HBK
Taj uzh ka sirgsi Wrestlemanijos turnyre?:D Cena ar HHH?:D

Nuotrauka
Nuotrauka

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
100% edge pats megstamiausias... toliau eitu hhh ir chris masters

Guest_TcUnami_*

• Svečiai
man taj pats megstamiausias John Cena :)

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
pagal viską dar turėtų būt spoiler tag'uose taigi:

Spoiler'is

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 20

narių: 0, svečių: 20, slaptų narių: 0