Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-02-01, 22:26
Guest_astulka_*
2006-02-02, 21:48
TruBaller, Feb 2 2006, 09:37 PM, pasakė:
nesutinki, kad Chloe geriausia raw kovotoja, ar kad Torrie yra blogesne uz Chloe?? j/k
as nieko pries divas neturiu, man netgi jos patinka, na bet Torrie tikrai nera mano megstamu sarase. na ji isvis ringe nieko gero neveikia ( cia jau tikrai is moteriskos puses ziurint)
2006-02-02, 21:55
Ai va... ir jei turejai galvoje, kad ji ringe nieko nedaro, ka turetu daryti wwe divos, tai reiketu prisiminti tai, kad ji heel... Todel patarciau paziureti jos face kariera wwe Ten butent tai ir pamatysi
Guest_astulka_*
2006-02-02, 22:09
bet va as iki siol nelabai suprantu kuo Candice yra geresne uz Christy?? ta prasme ana atleido , o sita paliko??
Guest_Bondelis_*
2006-02-14, 21:31
1.John Cena - nors ir ne profesonalus kovotojas bet lbj gera yvaizdi turintis vaikinas..
2.RKO - nu tiesiog man jis nuo senu raw laiku kai susipykes buvo su revoliucija lbj patiko.. tai kazkaip iki dbr jis man patinka
3.Kurt Angle - profesonaliausias kovotojas (mano manymu)
2006-02-14, 21:50
Bondelis, Feb 14 2006, 09:31 PM, pasakė:
1.John Cena - nors ir ne profesonalus kovotojas bet lbj gera yvaizdi turintis vaikinas..
2.RKO - nu tiesiog man jis nuo senu raw laiku kai susipykes buvo su revoliucija lbj patiko.. tai kazkaip iki dbr jis man patinka
3.Kurt Angle - profesonaliausias kovotojas (mano manymu)
Vartotojų skaito šią temą: 20
narių: 0, svečių: 20, slaptų narių: 0