Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Junior Fatu a.k.a Rikishi

Temoje atsakymų: 4

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
Ka jus manot apie ji ateinanti i TNA? :D :D man tai siaip nelabai patinka tos nesamones su jo Finisheriu (Stink Face) ir pan. zodziu paciais move'ais nors gimmick'as idomus :D bet manau turetu pakeist... galetu jis daryt Rikishi Driver :/// ir siaip kazkodel man neatrodo kad jis ten bus legionierius :D
kaip jum?

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
Na as manau kad TNA tuoj visiskai nusprogs :D Nes perka tik senas WWE zvaigzdes!! reikia savo zvaigzdes pushinti!! kiek galima leisti pinigus WWE senienom?!
Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Rikishi bando tapti The Rock :) tik nelabai sekasi, stringa jo promo ir truksta itikinamumo :)
O Rikishi yra turejes geru matchu ?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Geriausia ka as esu mates man rodos buvo Armagedon 2000, 6 man in a hell in a cell. ***1/2
O singles matcho nepamenu nei vieno..

Nuotrauka
Nuotrauka

The Cook

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kiek jis tebuvo TNA? 2-3 savaites? :) Nustebau ji pamates, maciau ji tik per BFG '07, kur nieko ypatingo jis neparode.

Šį pranešimą redagavo The Cook: 2008-08-24, 21:52

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0