Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-11-08, 22:22
Fortaz, Nov 8 2007, 08:51 PM, pasakė:
Masters'as.. Tikiuosi TNA jo nepakvies..
Digitalspy forumai, ten pateikiama tik quote, be jokio saltinio, o ta quote tokia "According to reports, Carlito has been outspoken backstage, and appears to have requested his release. It should be interesting since WWE granted Daiviri's request for a release."
Na jei tiketi viskuo kas ten rasoma tai tau nelabai turetu patikti sitas dalykas.
"Latest news update:
Masters to TNA, Carlito and Daiviri to follow"
Turbut, kad Daiviri=Daivari.
Na del Masterso ir Daivari ejimo i TNA esu visiskai nepatenkintas, nebet pastarasis yra kazkoks superinis, neatsiskleides talentas O va Carlito nieko pries pamatyti su X-Division vyrukais. Tik jam reiketu svorio numesti ar koki velnia padaryti, kad nejudetu kaip slunkius ringe
2007-11-09, 17:59
Justas, Nov 9 2007, 03:08 PM, pasakė:
http://www.nmo.vhost.lt/forum/index.php?s=...indpost&p=42163
2007-11-10, 12:03
2008-01-23, 19:58
Mano nuomone, cia gan didele netektis WWE. Jie labai daug investavo i Bobika su tuo feudu pries McMahon'us, o dabar jis iseina. Man asmeniskai jo ne kiek negaila, nes nemegau as jo. Ir butu idomu pamatyti kaip ji kas nors nokautuoja MMA kovoje
2008-01-23, 20:15
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0