Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE atleidimai

Temoje atsakymų: 175

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Kažkodėl man atrodo, kad per šią ar kitą savaitę dar ne vienas WWE wrestleris lėks iš darbo

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na nei vienas is ju nestebino..
Helms - del teisiniu bedu,
Paul - del to, kad ji bande stumti visur ir visaip, ir jam vis nepavyko.. Netgi ji stume su "sese", su McMahono taip noretu incist angle (kuris kaip reikiant ir nestartavo).
Maria - nes jau kuri laika buvo kalbu del jos naujo albumo, ir nepilno atsidavimo. Taip pat teko skaityti, kad kadangi ji buvo maziau nei vidutine (net wwe standartais) in-ring, tai su ja buvo galima daryti tik skit'us ir tag-matchus. O tai yra issemiama :)
Jei ne NXT - buciau beveik garantuotas del Carlito. Dbr mano radare Chavo, Swagger (butu labai kvaili, jei taip padarytu), Primo, Jimmy Wang Yang, Charlie Haas, Mike Knox, Slam Master J ir turbut paties Paul "sese" - Katie Lea Burchill.

Jei ziuretume siek tiek virs vidutinioku - Gail Kim pirmas zmogus kuris man sauna i galva.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-02-26, 22:04, pasakė:

Dbr mano radare Chavo, Swagger (butu labai kvaili, jei taip padarytu), Primo, Jimmy Wang Yang, Charlie Haas, Mike Knox, Slam Master J ir turbut paties Paul "sese" - Katie Lea Burchill.

Jei ziuretume siek tiek virs vidutinioku - Gail Kim pirmas zmogus kuris man sauna i galva.
Na del Charlie labai abejoju. Gi lapkricio pabaigoje arba gruodzio pradzioje jis paprase buti atleistas, bet McMahon vietoj to padidino jam atliginima, kad jis sedetu namie. Atrodo buvo gandai, kad jis norejo eiti i TNA ir Kurt Angle turejo ten vieta savo Team Angle vaikinui, taigi Vince nenorejo paleisti Haas. Kas liecia Kim, tai jei WWE nenorejo paleisti net charizmatiskojo Haas, tai nemanau, kad jie suteiks TNA pries artejanti "kara" net menkiausia galimybe grazinti vertinga zaideja ju Knockouts divizione, ypac kai pagrindine Gail pasirasimo su WWE priezastis ir buvo atimti ja is TNA :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jie vis tiek mano radare :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Naujas WWE atleidimas - senior teisesjas Scott Armstrong.
Asmeniskai man keista, kad atleidziamas teisejas, kuris "turi veida" - greiciausiai kazkam neitiko...

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-02-27, 00:19, pasakė:

Na del Charlie labai abejoju. Gi lapkricio pabaigoje arba gruodzio pradzioje jis paprase buti atleistas, bet McMahon vietoj to padidino jam atliginima, kad jis sedetu namie. Atrodo buvo gandai, kad jis norejo eiti i TNA ir Kurt Angle turejo ten vieta savo Team Angle vaikinui, taigi Vince nenorejo paleisti Haas. Kas liecia Kim, tai jei WWE nenorejo paleisti net charizmatiskojo Haas, tai nemanau, kad jie suteiks TNA pries artejanti "kara" net menkiausia galimybe grazinti vertinga zaideja ju Knockouts divizione, ypac kai pagrindine Gail pasirasimo su WWE priezastis ir buvo atimti ja is TNA :)
In your face ... http://www.wwe.com/i...ws/haasreleased

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-02-28, 22:48, pasakė:

Sakiau "labai abejoju", o ne tai, kad nerealu. Siaip ar taip, good for you! :)

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
WWE atleido Shelton Benjamin, Mickie James, Katie Lea Burchill, Kung Fu Naki, Slam Master J ir Jimmy Wang Yang.

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2010-04-23, 00:36

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Sheltona atleido. :) OMG ne nu... ir MJ... :D tuoj i TNA nusuoliuos jie.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Team Angle - here we go!!! :)
Mickie paskutiniu metu buvo "on the thick ice", nes keliones po Europa metu ji ne karta priverte visus autobuse laukti, kai pati veluodavo po geru uzbaliavojimu...

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąBeggaras, 2010-04-23, 01:32, pasakė:

WWE atleido Shelton Benjamin, Mickie James, Katie Lea Burchill, Kung Fu Naki, Slam Master J ir Jimmy Wang Yang.

Prie to pačio dar galima pridėti ir tai, kad atleido ir Mike Knox

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
na, o barzdono isvis seniai nebuvo matyta.jau spejo prijobint pries iseidamas.

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Sheltona? Damn it, gi jis buvo tikrai neblogas wrestleris, turėjo neblogus mic skillus, in ring irgi neblogas, o dar prisiminus jo WM25 skrydį nuo ladder, kuris apskritai buvo vienas geriausių Wm25 momentų..gaila, gal kas zino atleidimo priezastį?

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Kas jau kas, bet jis tikrai neturėjo neblogų mic-skillų ir tai buvo viena iš priežasčių, kodėl Sheltonas nebuvo sėkmingas. Nors ir atletiškas, jis neturėjo charizmos ir niekaip negalėjo tapti over su publika. Žmogus ir motyvacijos nebeturėjo paskutiniu metu, nes gi kiek laiko jis sėdėjo mėšle. Atleidimo priežastis nėra paskelbta, bet tikriausiai ta pati, kaip ir daugumai - nebebuvo kur jo panaudoti. Galų gale, pačiam Sheltonui bus geriau kitose federacijose.
P.S. Pasiilgsiu Mike'o Knox'o barzdos. :)

Šį pranešimą redagavo Spectre: 2010-04-23, 22:36

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na Bejamin'as tai tikriausiai eis į TNA, tačiau dėl kitų abejočiau, nes TNA roster'is mano manimu jau dabar ant perpildymo ribos. Be to abejoju ar atėjes į TNA Jimi Wang Jang kąnors pasiektų daugiau nei su wwe.

Kzkas

• nMo nariai
1
Tony Atlas atleido iš WWE

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
- Carlito atleistas is WWE del welness pazeidimo.

Citata

WWE Superstar Carlito (Carlos Colon) has been released from his World Wrestling Entertainment contract as of today May 21, 2010. Carlito’s termination was due to his first violation of the WWE Wellness Program and his subsequent refusal to attend a rehabilitation facility."

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
atleistas Bryan Danielson renka parašus kuriais nori įrodyt, jog jis atleistas neteisingai
http://www.petitiono...ition-sign.html

Šį pranešimą redagavo Ezzy: 2010-06-15, 01:08

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąEzzy, 2010-06-15, 02:06, pasakė:

atleistas Bryan Danielson renka parašus kuriais nori įrodyt, jog jis atleistas neteisingai
http://www.petitiono...ition-sign.html
Peticija pradeta ne pacio Bryan Danielson.

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-06-15, 14:59, pasakė:

Peticija pradeta ne pacio Bryan Danielson.

renka ir pradeta lygtais skirtingi žodžiai :)

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąEzzy, 2010-06-16, 22:44, pasakė:

renka ir pradeta lygtais skirtingi žodžiai :)
Baik durniu valioti - susimovei, tai prisipazink, o neissikalinek. Visi darom klaidas, bet pasirodo tik as ir gal dar sauja zmoniu forume mokame tai pripazinti. Parasei "renka parašus kuriais nori įrodyt". Cia tas pats kas be mano zinios kazkas sukurtu "`MalioK` i Lietuvos Respublikos seima" parasu rinkima ir zmones sakitu "jis nori patekti i seima", kai as sedziu namie, kramtau meskiukus guminukus ir nezinau, kad toks dalikas isvis dedasi. Esu tikras, kad Bryan zino, kad peticija egzistoja, bet sakyti, kad "jis renka" arba "nori irodyti" yra klaidinga.

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
kokią klaidą?
aš prie šmesdamas čia naujieną, nemačiau kas te ta peticiją sukūrė, pamačiau kad jis papostino savo twitterij ir tiek, ir parašiau čia, jog jis renka parašus
+ aš niekur neparašiau, B.Danielson pradėjo/sukūrė peticiją
o tai kaip pavadint jo tweetus su peticijos adresu ir visais kitais komentarais, spamu?

Šį pranešimą redagavo Ezzy: 2010-06-16, 23:32

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąEzzy, 2010-06-17, 00:26, pasakė:

kokią klaidą?
aš prie šmesdamas čia naujieną, nemačiau kas te ta peticiją sukūrė, pamačiau kad jis papostino savo twitterij ir tiek, ir parašiau čia, jog jis renka parašus
+ aš niekur neparašiau, B.Danielson pradėjo/sukūrė peticiją
CIA oficialus Bryan Danielson Twitter. Kur tu matai papostinta linka i peticija? Po atleidimo buvo tik trys pranesimai: 1. pakeite account'o pavadinima; 2. netinkamas laiaks komentarams; 3. priima Indie bookingus.

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
ok tu teisus :)
tiesiog galima iškart paaiškint ir viskas, o ne bandyt parodyt kažkokį savo pranašumą.
beje, lengviau kai uždedi minusą?

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 9

narių: 0, svečių: 9, slaptų narių: 0