Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2010-02-06, 21:19, pasakė:

HHH - ??? [kazin kas vertas i sita spota butu, nemanau, kad Sheamus] (WWE Championship)

Manau butu visiems idomu, jei sia vieta uzimtu CM Punk :)

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kadangi niekas nesireiskia tai pasireiksiu as :)
Rey vs Mysterio matchas paliko sioki toki ispudi, gale supratau kad turbut isvysime Rey vs Cm Punk feuda ir per WM bus Mask vs Hair match :)
Drew vs Kane matchas nelabai man patiko, nes kazkaip man nesiziuri heel vs heel matchai. Mano nuomone Drew naujas Theme song jam labai netinka. Kai jis ejo link ringo savo eisena labai primine Ortona Evoliucijos laikais :)
Divu backstage mano atrodo buvo repetuotas pora kartu arba Vickey buvo is anksto apsitepus tortu ar kas ten buvo. Kazkiek man tai primine Lesnar ir Kurt segmenta su milk and cookies :D
Divu matchas skipped...
Batistos promo turbut turejo irodyt koks Batista bloogas vyrukas :D
Tag team matchas man pradzioje patiko tuom kad Matt su Khali buvo kaip team ir apsidziaugiau kad nebus eilinis Cryme Tyme vs Hart Dynasty. Deja ju oponentai buvo Hart Dynasty. Vienintele paguoda buvo del to kad tai buvo trumpas matchas
R-Truth vs Morrison "matchas": Nors Johno trauma atrode tikroviskai, gan nudziugau pamates shoutboxe kad tai buvo tiesiog kayfabe :)
Undertaker vs Jericho matchas man visai patiko bet galas bent jau man buvo laaabai nuspejamas.
Mano nuomone Smackdown buvo neblogas,laikas beziurint tikrai neprailgo :)

Manau, kad Smackdown Elimination Chamber kova laimes Jericho ir Edge per WM kausis butent su JerichoWM matchai kurie isivaizduoju kad bus:
Jericho vs Edge = Edge laimi
Cm Punk vs Rey Mysterio (Hair vs Mask (?))
Taker vs HBK = Takeris laimi
Sheamus vs Triple H (?)
Orton vs DiBiasi arba Rhodes
Na ir Bret (Cena) vs Vince (Batista)
Na pagyvensim pamatysim iki WM liko nebedaug 6 savaites :)

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Road to WM laikotarpiu beveik visi show būna geri, šitas taipogi ne išimtis. Nežinau, ar tik man vienam atrodė, bet publika buvo labai gera, tad visi atrodė labai over. Vien tai suteikė gyvumo(ko trūko per PPV) ir nebuvo nuobodu. Iš visų WM kovų, būtent Jericho vs Edge labiausiai domina, bet turiu pripažint, kad kolkas WWE palaidai bookina šį feudą: tarp jų nesijaučia įtampa ir nepykanta, segmentai būna beprasmiai, atrodo, kad tai yra neįpatingas feudas prieš paprastą PPV. Kovos kaip visada neblogos, bet rezultatai keisti. Suprantu, kad ir Ziggleriui reikia pergalių, bet nedėti Morrisono į MITB be jokios priežasties yra kvaila. Tikiuos, kad jis dar ras kelią ten pakliūti. McIntyre undefeated streako nutraukimas ir Kane'o siuntimas į MITB man taip pat nesuprantamas - galbūt čia ir baigsis Drew pushas? CM Punk pralaimėjimą numačiau ir, regis, interneto gandai yra teisingi - jam iš tikrųjų sukamas feudas su Rey. Būtų šaunu, jei išsipildytų ir antroji gandų dalis, kuri būtų intriguojanti - hair vs mask. ME(Edge vs Miz) - trumpas 10min matchas, bet geras. Nors ir Edge grįžo nelabai geros formos, wrestlino labai gerai, o Miz, nors ir man labai nepatikdavo, vis tobulėja ir formuojasi į žvaigždę.

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Ziurint SD! man iskilo klausimas. Gal as kazka praleidau, tai jei taip tai prasom man pasakyt. Kam tas storyline apie Morrison'o suzeista ankle? As kaip supratau klausydamasis komentatoriu, jog visa esme, kad Morrison'as labai gerai pasirode EC ir jei ne jo trauma tipo isvis turejo dideliu galimybiu laimet. Tai, jei yra taip tai valio, reskiasi WWE tiki Morrison'u. O gal tiesiog jie planavo HBK idet i EC, bet kai suprato, kad per daug nuspejama atsisake sitos idejos?
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Cia 100% atsakymo ir nebus.
Asmeniskai as itariu butent kazka panasaus - tiesiog WWE norejo uzsitikrinti sau alternatyvu kelia HBK pasirodymui.. Be to, neteisinga sakyti, kad matche tai itakos neturejo - vienu metu komentatoriai tai paminejo, ir tai buvo vienas high-spot'u (berods Chuck-kick ant Underio).

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
jop po jo pagal komentatorius kaip tik trauma ir sutrukde iskart atlikti pina o pagal juos jai nesuvelaves morrisonas del traumos butu eliminaves takeri. Aisku as ir maniau kad pasirodys vietoj jo hbk, bet ir gerai kad taip neivyko nes poto per kiekviena ec prasides tradicija kad kas nors netiketai papuola i ec.

Taip pat paantrinsiu kad man taippogi nelabai patinka kaip kuria edge-y2k fjuda ypac siandien del tu spear. Kad morrisono ner MITB tai dziaugiuosi nes is tu kas dabar dalyvauja pagrindinis kandidatas lieka christian, o as vis dar tikiu kad jam vincas duos normalu titula. plius edgui lamejus titula per wm (kuo as beveik neabejoju) butu galima ir idomu fjuda susukt tarp dvieju "broliu"

Beje ar man vienam pradeda rodytis kad LayCool aka Beutiful people (original) ? bet esme kad man jos idomios pradeda darytis, puikiai tinkatys charakteriai joms

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tai jau senokai panasu buvo... :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Iš viso SD labiausiai patiko CM Punk-Rey promo. Geriausias promo in recent memory. Taip patiko, kad visą laiką žiūrėjau ir klausiausi plačiai šypsodamasis. Taip pat įdomiai vystomi Miz ir Daniel santykiai. Highlight reel irgi visai patiko, nors ir same old stuff, išskyrus tai, kai Jericho išėjo pakelta galva. Atrodo, kad WWE visai nenori to matcho padaryt dideliu, nors jie turėjo tiek daug laiko. Daugiau nieko ypatingo nepamenu, bet show buvo neblogas.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Aciu, tiesiog aciu CM Punk ir Rey Mysterio su jo seimas, nes toks darbas koki padaro jie, visdar laiko mane PW'e. As net nezinau kas padare geresni darba. Tai yra Punk buvo paskutine padugne, zemiau uz betkoki Batista (kuris, beje, pats nuostabiai tvarkosi su douchebag gimmicku) arba net pati Chris Jericho. Mano veida tiesiog papuose placiausia sypsena kai atsistojo ant keliu ir nusileido i "Rey Mysterio ligi" :) Bendrai, pats kontrastas, kad po sios laimingos, akivaizdziai meiles pilnos ir sviesiai spindincios seimos iseina sie trys pilkai-juodi veikejai kaip S.E.S. sekta. Nuostabu. Bet to paciu Rey seima atliko savo vaidmeni tobulai - Dominick nebande vaizduoti kazkokio didvirio (kaip daznai buna), jis buvo dzentelmentas, palaikidamas virves mamai ir sesei bei jo akyse buvo dalele baimes; mergaite, neziurint i savo amziu, mane nustebino ir puikiai suvaidino baime ir diskomforta. Tiesiog BRAVO.
Siek tiek nuvile Jericho ir Edge segmentas. Net jei atmesti tai, kad as asmeniskai nevirskinu Edge kaip babyface, nes tai skonio reikalas (as rimtai skaicioju dienas iki jo heelturno ir tikios jie per kelius menesius pravaris programa su Y2J ir po kokio drafto atkeis ji), as manau jie sioje situacijoje galejo lengvai pasiskolinti Bret Hart ir Bill Goldberg scenariju su metaline plokste po rubais (CIA), nes atroditu idomiau ir Chris butu pavaizduotas kaip is anksto pasiruoses, protingas blogietis. Nu jei ne metaline plokste, tai bent galejo Y2J uzsideti ta platu World Heavyweight Championship dirza po savo kostiumu ir gauti panasu rezultata, bet padaritu didesni ispudi.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"Dominick nebande vaizduoti kazkokio didvirio (kaip daznai buna)" - speju turi galvoj WCW atveji su Reid Flair? :)
Kas del pavaizdavimo Y2K pasiruosimo - as visiskai patenkintas ir dabar igyvendintu scenarijumi - Y2K parode netgi skvarbesni prota - jis atseit tikejosi ir taip puikiai susidoroti su Edge, bet ivykiams pasisukus netinkama linkme jis sekmingai improvizavo zinodamas kas jo laukia uz nugaros - t.y. jis tarsi "live" gali nuspeti ka darys Edge, jam nereikia isankstinio pasiruosimo - tai daugiau perteikia minti, jog jis pukiai zino Edge, ir matche Edge tures geriau pasistengti kad nustebintu Y2K - tokiu budu yra jau klojami WM matcho psichologijos pagrindai..
Nors visumoje segmentas buvo is silpnesniu. Noretusi irgi daugiau "asmeniskumu" taciau nelabai yra is kur juos jiems istraukti..

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
SmackDown! neveltui lieka mano megstamiausiu savaitiniu show - man istikruju nepatinka Swagger, nes as asmeniskai neizvelgiu jame "IT" faktorio (beje, NXT deka tai tapo isprievartautas zodis, nes ir Otunga, kuriam ta faktoriu kisa, jo neturi), BET bent jau WWE istikruju stengiasi kelti jaunus talentus ir daro tai ne tusciais zodziais arba half-assed kaip TNA * I dare you to prove me wrong *, o daro tai visa jega, kai isrenka laimingaji vaikina: ka kiti besakitu apie tai kaip Sheamus buvo nugaletas Triple H per WrestleMania arba kaip CM Punk buvo nugrustas i midcarda po titulo - abu viakinus galima betkoki siki grazinti atgal i main eventa ir jie atrodis itikinamai kaip gresmes titulams/championai. Pavyzdziui jie nepadare taip, kad Jack laimi titula, bet arba iskart po to arba iki vakaro galo yra sumusamas Edge arba Jericho - Swagger stovejo aukstai laidos gale virs gulinciu kunu, taigi bent ta vakra WWE nuejo su jo all the way. Be to, ka noriu pabrezti, tai, kad jie nepushina atsitiktiniu zmoniu - dar tik pries mazdaug metus/du, jei prisimenate, mes skundemes, kad organizacija turi daug babyface'u, kuriems nera su ko feudinti (neuztektinai heelu), taigi viskas tampa stale. Dabar gi jie kaip tik pakele heelus Punk (chickenshit heel), Sheamus (powerhouse heel) ir Swagger (cocky heel). Taip pat paivairino situacija su Randy Orton faceturnu (uz ka galiem daugiau padekoti ziurovams), Batista heelturnui (uz ka galime labiau padekoti programai su Cena) ir Edge faceturnu (uz ka niekam negalime dekoti, nes man tai visai nepatinka). Taigi zmones nesedi sudeje ranku. Aisku, dar noriu pagirti Chris vaidyba, nes kai jis ijunge savo denial rezima ir atsisake tiketi, kad prarado titula - man tai buvo smagu, ypac kai jis isejo gale ir reikalavo, kad Jack grazintu jam dirza su "Give it to me!" tarsi nieko nebuvo ivyke (H) Beje, is verslo poziurio MITB sekmingas cash'inimas (kai su Jack manau daug kas mane, jog bus pirmas fail), buvo protingas sprendimas, tai dabar 100% visu lagaminu savininku, be juodos demes, laimejo titulus, o taip atrodis labai ispudingai, einant i WWE: Money in the Bank 2010 PPV.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Turiu pasakiti, kad man patiko ka jie daro SmackDowne po draftu. Atsizvelgiant i tai, kad rosteri "isprievartavo" si primadieni, kaip as ir galvojau (CIA), galiu pateisinti Big Show pretendento i titula pusha. Nes ka kita jie galejo pastatyti i sia pozicija? The Undertaker atostoguose, Jericho ir Edge iskeliavo i RAW, Batista jau seniai "tyliai" ten nuslido pries WMXXVI, Mysterio ir Punk dar neuzbaige tarpusavio programos, is kurios galima ispesti dar bent viena, jei ne du PPV, McIntyre, MVP bei Christian dar reiketu tam paruosti, o tokius veikejus kaip Big Show (ir net Kane, realiai) galima visada pastatyti i ta monster heel contender vaidmeni. Aisku, gero matcho tai nezada, bet jei Jack gaus normalia svaria pergale, t.y. be beatdown po matcho (zr. Randy Orton), tai nieko pries neturiu. Tik gaila Swagger nera Lesnar ir negales manhandle, dar labiau sustorejusio, milzino. Neziurint i tai, man pradeda patikti musu World Heavyweight Championas ir tai kazka sako apie jo personazo bookinga, nes anksciau nevirskinau jo kai jis visas sipsojosi ir dare savo atsispaudimus iseinant i ringa. Klounas. Dabar, kai jis rimtesnis ir isitempes, personazas geriau atrodo. Patiko per SD! ir tai, kad atrodo Christian pagaliau gaus pusha. Visi zinome kaip McMahon nemato jame main eventer 'io, bet po sio promo su Edge, nenustebsiu jei Captain Charisma, kol Big Show duoda jam laiko, yra ruosiamas feudui su Swagger del aukso. Dabar jis pabego is RAW, kur Vince viska kruopsciai globoja, ir SmackDowne jam duos sansa Michael Hayes, ypac kai Jack ir Christian turejo padoru feuda del ECW Championship 2009 metais ir sio metu brande nera pakankamai main eventeriu <_<

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Visu pirma noreciau pakalbeti apie draft, drafte RAW pasiime beveik visus Smackdown Main Eventerius, taciau is to galima izvelgti ir geraja puse SD gavo daugybe kylanciu zvaigzdziu ir galbut busimu main eventeriu MVP, Cody Rhodes, Kingston su Christian pries aky. Prie ju dar galima prideti Drew McIntyre ir gauname gana solidu wrestleriu sarasa. Taigi eikime prie pacio SD, SD pradedame Kofi Kingston vs Chris Jericho kova, pries maca gan neblogas Jericho promo, kova prasideda visisku Jericho dominavimu, nors Kofi atlikdavo kelis veiksmus ir atrode perims iniciatyva, taciau macas vel gryzdavo i Jericho dominacija, tada Jericho pradejo parodyjuot ta Kingston Boom Boom Boom ir staiga Kingston atsistojo atliko finisher ir macas pasibaige, tipiskas daugelio heelu prakisimas, heelas dominuoja, paskui face atsistoja 2 sekundem ir kova baigta... Dar kas is sios kovos isimine tai, kad Jericho atliko gan daug submissionu. Toliau matome cempiona Jack Swagger kaip jau minejo MK anksciau jis buvo tikras klounas, bet dabar man jame viskas gerai tik, kad pabodo klausyt tu jo nesamoniu kaip jis ten po baltuosius rumus vaiksciojo... Toliau Chris Jericho backstage ir pradedamas Big Show turnas face. Tada teko ziurent bent man nuobodzia Chavo Guerrero kalba ir aciu dievui Kane atejo ir nutilde ji. Matosi, kad bandoma pushinti Shad, taciau tikiuosi kaip buvo Midcarderis tokiu ir liks, nes ten pas ji nei in-ring skillai geri, nei prie mic labai geras... Rhodes vs Morrison buvo tikrai graziu spotu, kaip komentatoriai minejo Cody Rhodes beveik visada kovodavo su komandos partneriu, bet manau jis gali ir Singles puikiai kovot, o po Alabama Slam tikrai pamaniau, kad kova bus pabaigta, bet ne ji tesiasi toliau, dar keli grazus spotai, bet kaip ir maniau Cody Rhodes laimejo :). Ir toliau tesiasi tos Jack Swagger kalbos apie savo pasiekimus <_< . Toliau iseina Edge truputi pakalbejus ateina ir Christian, tiesa sakant kai per draft RAW patrauke Edge tikejausi, kad pagaliau galesim dar karta isvysti E&C, bet po sio promo nelabai tikiuosi, kad kada nors tai ivyks, tai pat siam promo buvo baigtas pirmadieni pradetas Edge heel turnas, kazkodel man Edge yra amzinas heel ir tas jo buvimas face man labai nepatiko, Edge man visada liks heelu, o dar kai Christian pasake, kad as tik kolkas netapau World Champion, prisiminiau savo anksciau saukykloje sakytus zodzius, kad mano manymu Swagger numes titula butent Christian, o tik pagalvokit koks butu feudas Edge vs Christian manau, kad beveik kiekvienas sio forumo lankytojas tai noretu pamatyti, ne vien tik sio kiekvienas bent jau kazkiek nusimanantis ir ziurintis PW tai noretu pamatyti ir as tikiu, kad kada nors turesim maca Christian World Heavyweight Champion vs Edge, dar kas man isimine is sito promo tai NA NA NA NA NA NA NA NA HEY GOODBEY! Toliau dar vienas knockoutas is Big Show, man jau pradejo patikt tie Big Show knockoutai :( Toliau Divu macas kuri prasukau. Toliau Chris Masters jau pradedam patikt ka jis daro :( Dolph Ziggler trumpas promo, juokingai skamba proudest moment of my life sudauzyti liliputa... Drew McIntyre sudauzo traumuota Matt Hardy <_< :thumb: Juokinga truputi buvo kaip jis bande kalbeti, o visi jam boooo :( Ir stai suzinome No.1 Contender Big Show aisku galima buvo ikisti Christian arba MVP, bet ir Big Show tiks nors macas ir nebus geras, truputi Big Show kalbos ir knockoutas baigiantis sou :(

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Ne į temą
Nedesiu minuso, nes visada smagu, kai forume kazkas postina. Visgi buk geras ir nepamirsk karts nuo karto pradet nauja pastraipa, nes labai sunku skaityt toki wall-of-text

O kad nebutu vien offtopico postas, tai pasakysiu, kad labai patiko, jog visi isdraftinti zmones puttino over naujus SD wrestlerius ( Jericho/Kofi; Rhodes/Morrison; Edge/Christian).
Beto buvo labai smagu zet Swagger'io promo, pirma kart patikejau, kad jis tikrai gali tapt vienu is THE main eventeriu.
And I mean it

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Kane promo buvo labai geras pagal mane, tikekimes jam duos galimybe gauti didesni pusha. Pushas jei ivyktu - tai geresnes pradzios nesugalvotum. be to naujienose skaiciau kad vincui irgi ziauriai patiko jo promo. patiktu kad ant summerslam kane paskutini karta WHC dirza panesiotu. tikrai reikia jam dar nors viena karta.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąImpaler, 2010-06-10, 15:08, pasakė:

Kane promo buvo labai geras pagal mane, tikekimes jam duos galimybe gauti didesni pusha. Pushas jei ivyktu - tai geresnes pradzios nesugalvotum. be to naujienose skaiciau kad vincui irgi ziauriai patiko jo promo. patiktu kad ant summerslam kane paskutini karta WHC dirza panesiotu. tikrai reikia jam dar nors viena karta.

Ne į temą
Cia tik toks idomus mano pastebejimas, bet Kane niekada nera buves World Heavyweight cempionu, taciau jis yra buves WWE cempionu ^_^

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Ne į temą
tureta omeny buvo whc lygio titula aka wwe title=whc title. tik formalumas kaip sakant.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-06-10, 16:28, pasakė:

Ne į temą
Cia tik toks idomus mano pastebejimas, bet Kane niekada nera buves World Heavyweight cempionu, taciau jis yra buves WWE cempionu ^_^

Dar vienas pastebejimas is mano puses, kad jeigu Kane laimetu WHC dirza, jis butu pirmasis wrestleris WWE istorijoje kuris laike visus WORLD title's: WWE, WHC ir ECW :P

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-06-11, 15:17, pasakė:

Dar vienas pastebejimas is mano puses, kad jeigu Kane laimetu WHC dirza, jis butu pirmasis wrestleris WWE istorijoje kuris laike visus WORLD title's: WWE, WHC ir ECW :P
Big Show šiandien yra kur kas arčiau šio tikslo ^_^

Nuotrauka

PsychO

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Per paskutinius SD Jack Swagger pradėjo daryti visokias nesamones, aš galvojau kad jis taip nesielgs. ;)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Po geros pertraukos wrestling'ui, užėjo šioks toks noras grįžt prie jo, kadangi artėja geroji metų dalis. Taigi pradedu žiūrėti nuo gruodžio šou, pirmam iš jų esant 12-03 SD.
Pradinė daina vėl pasirodo pakeista. Ir kas blogiausia, kad prieš tai buvusioji, kuri tekeista gal prieš pusantrų metų, man labai patiko. Nesuprantu prasmės taip jas kaitoliat. Juolab, kad ši utterly gay.
Pradžią atidarė Rey su Alberto. Kol kas nesusidarau kažkokios nuomonės apie pastarąjį. Yra rookių, kurie iškart gauna mano subjektyvų + ar -, tačiau jis man kol kas pilkas. Gimmick'o neįperku. Primena JBL(pinigai, įvažiavimas į ringą), tik deja toli gražu neįgyvendina vaidmens taip puikiai. Nedomina match'as deja, build'as uber-primityvus.
Backstage pamatau naują(man) Ziggler'io manager'ę-Vickie. Juokinga, kad ji kalba už jį 20x daugiau. Turbūt bus mastomas kažkoks angle su ta blondine iš NXT. Ale pavydai ar pan., bus ką prasukt. Sekęs match'as buvo žiūrimas, nekilo noras prasukt. Gavau progą pažiūrėt į Senshi WWE ringe. Pasirodė ne Danielson'o lygiu, bet pusėtinai. Visgi jo ateitis man atrodo miglota. MVP gavo nemažai chant'ų. Kažkuo savotiškai patiko man Ziggler'io ir Drew komanda. Norėčiau pamatyti jų tarpusavio feud'ą dėl IC titulo. Jame Drew galėtų tweener'iu būt, manau padėtų prasilaužt. Matchą, be abejo, laimėjo "ne MVP", nes taip priklauso. Pabaigoje išlindo Kane ir prasidėjo Bearer nesamonės.
Tas visas backstage action'as kažkoks atrodo, kad turi būt rimtas, tik kažkodėl vis girdisi publikos juokas. Dažniausiai po Paul'o spygiančių "KAAAAAANE". Dabar po šio SD man žodis Kane tapo keiksmažodžiu.
Swagger-Kofi. Neblogai, ne taip įdomiai ėjos kaip komandinis match'as, bet-meh. Patinka man Swagger, norėjau jo pergalės. Too bad. Gal prives prie ko geresnio. Visgi, jis kaip ir ex-champ!
Dashing Cody. Haha. Skamba gerai, bet neatrodo kad duos naudos. Masters'o norėjau gerąją dainą išgirst įėjimo. Too bad.
Main Event'as-eilinis. Per plauką above, turint omeny vieną iš dalyvių. Stipulation'as parinktas kaip jau tikėtasi-TLC. OK, nuspėjama, bet tai geriausias pasirinkimas. Kai Kane pamatė dar vieną fake-Paul, maniau, kad jį spirs su vežimuku ir jis riedės iki ringo atbulai. That woulda been awesome. Gale dar komedijos ir ausų skausmo. Pastebėjau dabar, kad WWE pradėjo mėgt į backstage įtraukt garažus, automobilius ir jų daužymą. Turbūt tai pagrindinis būdas padaryt kažką "hardcore" ir tuo pačiu "PG material".

Bendrai, SD nieko specialaus, bet nieko nesitikėjau, taigi. Svarbu, kad nebuvo labai blogas kad po 1 šou atgrasytų nuo žiūrėjimo toliau.
Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
O kita savaitė turėtų būti karšta. Apie RAW jau aprašiau kiek aukščiau, na, o dabar aprašysiu apie SD.
Anonsuoti du gana įdomūs match'ai. Kane vs Edge ir Rey vs Alberto. Manau kitą savitę abu čiampionai išlaikys titulus, bet tikiuosi neprastų match'ų. Edge aišku laimės, o prie Rey ir Alberto match'o bus prisektas ir Number 1 Contender stipulation'as. Ir per RR turėsime Edge vs Rey or Alberto. :?

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-01-01, 20:37
Zodinis ispejimas. SmackDown review rasomi SD temoje. Postas perkeltas is RAW temos.

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Spoilas ateinanciam SD!

Spoiler'is

And I mean it

Jose Ignacio

Baltas diržas

• Naujokai
0
Labai laukiu ateinančio SD, laukiu kas bus su World title, kaip ten atsitiks, ar Edge liks World Champ, ar Dolph Ziggler bus naujas. Bet aš manau, kad Teddy Long sugrįš, atban'ins Spear, ir paliks title pas Edge. :)

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Būtų šaunu jei kas iš apsišvietusių pro wrestlinge pasakytų kuo jūsų nuomone Christian neįtinka Vincui? Žmogus net neturėjo progos palaikyti diržą, per patį pirmą show jį atima Ortonas. Nesakau, kad Ortonas yra nevertas būti champu, bet come on. Matchas per Xtreme rules buvo įvertintas ****. Christian puikiai atliko darbą, net pats Smackdown matchas dėl diržo buvo gražus. Sheamus po trumpo laiko praleisto WWE gauna diržą, o Christian ilgai įrodinėjęs vertę gauna diržą tik palankiai situacijai susiklosčius, o tokiai pačiai situacijai susiklosčius jis jį ir praranda... Tikrai įdomu, kodėl jūsų nuomone Christianas negali būti tas TAS.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2011-05-06, 19:03

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0