Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Pradžiai pasakysiu, kad SD tikrai patiko, nors didžiąją dalį kovų ir prasukau - jas atpirko geri promo ir nuostabus ME.
Jericho & BS vs Crime time feud: aš šitą matau kaip mature PW vs PG PW :) Pvz: Jericho sako normalų(ir gana gerą) promo, o Crime time apie kažkokius wookius iš star wars ima nei iš šio nei iš to pezėt. Gaila, kad realiai dabar WWE nelabai yra kitų užpushintų tag-team, su kuriais Jericho galėtų feud'int, nes čia man kol kas miss-match of the year :D
ME kaip ir sakiau nerealus, manau į PPV ME ne gėda tokią kovą net būtų dėt. Atrodo Morrison ruošiamas dideliems dalykams - jei nesusimaus, gal net iki metų galo išvysime jį su diržu. Ypač atsižvelgiant į tai, kad tam dabar labai palankus metas - Edge out, Under out, Jericho okupuotas su tag team, Mysterio su intercontinal title, visi likę hyper-ego sulindę į RAW, kas SD palieka šiuo metu tik triple threat - Morrison vs Jeff vs Punk. Promo dar kelis geresnius suskelt ir manau pilnai pasiruošęs title ėmimui Morrison būtų :)
Pabaigos segmentas irgi labai patiko, ypač dėl to, kad visą šou Punk beveik "face'iškai" elgėsi. Prajuokino kai kažkas Punk spardant Jeff pirmoje eilėje sušuko "Get him Punk! Get him!" XD
Vienu žodžiu dedu didelį pliusą šiam SD.

Cm-4life

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na jo butu puiku jei per Summerslam padarytu Triple kova tarp Hardy VS Punk VS Morisson , tai butu kazkas naujo ir gautusi tikrai labai idomi ir puiki kova manau... Na o del SD sio tai man ME buvo nerealus wienas geriausiu per paskutinius du menesius .

PS : sirgau uz Morissona nes reik kazkokiu naujoviu tam WWE.

Šį pranešimą redagavo Lix: 2009-07-31, 14:17
Kita karta ismokstame paspausti "Add Reply" mygtuka, nereikia kurti atskiro topico.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Pastarsiomis savaitemis patiko tiek RAW,tiek SD kokybe.Sio SD nepatiko pradzia.Visalaika man maloniau ziurisi show,kai jis pradedamas ne match'u,bet promo.
6man Tag-Team match'as pusetinas.Net neabejoju del Jericho ir BS pergales,tuo tarpu del mysterio pergales nesu labai garantuotas,bet SS nei vienas match'as neintriguoja isskyrus Hardy vs Punk.Tie du match'us padaro gerus(Bent man juos ziureti tikrai patinka),taciau promo...Hardy prie Mic'o neauksinis,taciau punkas... tikrai negaliu sakyti,kad jo promo sudini.Tiesiog man juose kazko truksta.Gal jo Heel'inimas ne toks,kokio as tikejausi.Gal jis mano akyse graziau atrodytu,jei butu panasus i senaji EDGE,kuris laimejo Money in the BANK.Nezinau,zodziu viskas gerai,bet kazko dar truksta iki aukso vidurio.Laukiam SS ir tikriname ar pasitvirtins gandai del Takerio.Gal su juo feudindamas jis parodys kazka kitokio.ME-geras,bet toli grazu ne toks ,kokia as tikejausi.Malonu matyti HARDYS abu,bet match'as ne toks grazus kokio tikejausi.Tikiuosi ,kad po Jeff'o isejimo Matt'as atsigaus ir taps MEventeriu,nes budamas RAW jis ...net nezinau kaip issireiksti.Zodziu pergale WM25 jam turejo kazka duoti,o gavosi taip,kad jis RAW buvo zemesniame lygije,nei pries tai ECW.Zodziu daug offtopic cia prirasiau,SD kaip visada neblogas,belieka tiketis gero rengino(SS).

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Šį SD apsimokėjo žiūrėti dėl Jeff atsisveikinimo "fiestos" - geras Punk-Jeff promo pradžioje, geras, beveik PPV lygio cage mačas ir Jeff atsisveikinimo kalba(reakcijos kai kurių žmonių publikoje - priceless :? Nžn ar jie specialiai ten verkia, kad į kadrą papult ar iš tikrųjų taip įsijaučią į visą šitą, o gal jiems už tai sumoka? Bet kuriuo atveju - come on...). Pabaigoje gal nereikėjo CM Punk nutrenkti jo, aišku, čia buvo puiki proga dar labiau užtvirtinti jo heel'iškumą, bet imo tas nebuvo būtina. Na ką, žiūrime kaip Underis su Punku feud'e atrodys :mellow:

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Nepergeriausias SD!
Prasidėjo linksmai: nuskambėjo Jeff Hardy muzika, bet išėjo CM Punkas, apsirengęs kaip Hardy ir mėgdžiojantis jo entrance. Įėjęs į ringą sustūmė ant Jeff, tada ant fanų, tada ant Taker'io. Vėliau promo man pabodo, nes pats Punkas nebelabai ką turėjo pasakyti ir tiesiog stūmė laiką, kol atėjo Matt Hardy, kuris gavo didelį pop'ą (įdomu už ką?), pasitrankė su Punku ir fsio.
Rey vs Morrison kova buvo ištempta ir tarpais nuobodoka, bet neprasukau nė minutės. Geras ***+ TV matchas. Kaip ir tikėjausi, Rey prarado titulą. Labiau norėjau, kad titulas būtų buvęs numestas Ziggleriui, nes norėjau pamatyti atgaivintą Punk vs Morrison feudą. Su šia kova visas gerumas ir baigiasi. ME buvo prastas, o Takerio sugrįžimas - "šiaip sau".

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
nu joooo... toks "tikrai" jubiliejinis SmackDown! Jis prasideda nuostabiu maču tarp dviejų super talentų Batistos ir Kane. Kiek įsimininesnis momentas, kai Cole nusitašė ir pavaišino savo skrandžio turiniu Y2J, bet juk čia TV PG, ar ne? Net ir main eventas nebuvo toks geras koks galėjo ir svarbiausia, TURĖJO būt. Vienintelis tikrai geras dalykas, tai FINALLY...

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na tikejaus kazko tikrai neeilinio, bet gavau daug nejuokingu skitu kurie obviously turejo but juokingi, viena apygere kova(ME) ir nerealu The Rock promo (kury ziuredamas nuosirdziai juokiaus) ir labai gerą naujiena kad bus Rockas special referee :D Ir Vickies gryzima.. ;) siaip 7,5/10, 5 balai vien tik del Rock'o. :D ai dar new SD theme FTW :D

Šį pranešimą redagavo zalgirietiz: 2009-10-02, 22:23

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimązalgirietiz, 2009-10-02, 23:20, pasakė:

ir labai gerą naujiena kad bus Rockas special referee ;)
Rock bus RAW guest host, o ne referee :D

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-10-02, 23:42, pasakė:

Ne į temą

Rock bus RAW guest host, o ne referee ;)

Ne į temą
Oj sry ta ir turejau omeny, sufailinau bisky :D

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Nieko mandro nebuvo šiame show. Patiko Batistos tolimesnis gimmick'o plėtojimas, bet viena vieta nepatiko: Batista grasina ir grasina Rey'ų prilupti, jei jis nepaliks ringo, bet galų gale pats Batista palieka ringą. Kažkaip tai neįsipaišo į psycho heel'o rėmus, kokiu dabar bando paversti Batistą. Visa kita gerai, ypač Matt Hardy prilupimas. :)
Pačios kovos nėra vertos komentavimo. Labai geras ME rezultatas - Jericho švariai nugalėjo Kane dėl title shoto ir dabar bus Taker vs Show vs Jericho. Tikiuos Chrisas screw'ins Big Slow ir nugvelbs WHC. Būtų nerealu, jei jis laikytų titulą iki pat WM, o ten susitiktu su Edge. :)

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Peržiūrėjau kalėdinę SD seriją ir galiu pasakyt, kad show buvo nieko vertas. Tie kas nematėt, visiškai nieko nepraleidot. Galvojau, kad bent SD nebus tų kvailysčių, kurios vyksta Raw, bet klydau. Joo, naujieji tag team champai dabar visus 3 show džiugins su savo "juokeliais". Ką jau kalbėti apie backstage skit'us su Vickie Guerrero arba Mickie James, kurie gniaužia kvapą :). Praneškit, kada išskirs DX, o Hornswaggle bus atleistas, nes WWE humoras ne man. :D

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Puikus SmackDown! Pradekime nuo pirmo segmento Punk promo. Labai geras promo kuriame buvo juokingo momentu ( "By the show of hands who here has made a new years resolution? You dont Boo that you just raise or not raise your hand" ;) ir buvo vietu kur punk gavo milzinisko heat ( kai pasake kad sudauzys visus arenoje ;) ). Po gero promo ejo neblogas matchas - Punk vs Matt. Nieko ispudingo nebuvo, isimine tik gale kaip Matt nukrito po GTS. Tada iskarto seke antras Beat the clock matchas kuriame Kane'as pademonstravo siek tiek chain wrestling, matcho pradzia tikrai patiko. Beje Zigleris atrode labai stipriai ir po poros menesiu gryno jobbinimo praktiskai "nuzude" Kane. Tada turejome Khali vs jobberis. Prasukau. Morrison vs Drew buvo labai linksma ziureti kaip Morrison'as sellino kojos trauma net savo signature veiksmus atliko sellindamas, kovos pabaiga netradicine, bet priimtina, nes Drew liko nenugaletas, o ir Morrison came out strong. Divos uzeme mazai laiko, viskas vyko labai greitai ir man tai patiko. Toliau seke trecias Beat the clock matchas - Chris Jericho vs Rey Rey. Nice... sitie du tiesiog moka dirbti kartu, per 7 minutes sulipde toki matcha kad publika kraustesi is proto. Na o po Codebreaker, as net is kedes pasokau. Senai paskutini karta pasokau is kedes per pw matcha :D Nerealus matchas, man labai patiko vertinciau **** vien todel kad truko tik 7 minutes, butu ilgesnis tai buciau daves ir ****1/2. Main eventas siek tiek nuvyle, bet nebuvo jis toks tragiskas koks galejo buti. R-truth atliko siek tiek offence ir pradzioje atrode neblogai. Aisku gale Batista ji sutraiske, na o baiges irgi idomiai kova, idomu kdl nebuvo dq kai rey rey istrauke teiseja. Bendrai SD buvo labai geras, toks jausmas, kad Vince paprase, jog pirmas metu Show butu geras ir bookeriai tikrai pasistenge.

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Show buvo neblogas ir visa galva geresnis už praeitą, bet ne puikus. Verta žiūrėt tik dėl CM Punk promo SD! pradžioje ir visai neblogo Jericho promo su labai linksmu Jericho vs Rey matchu. Chrisas ir Rey per gerai vienas kitą pažįsta, kad nepadarytų blogos kovos. Visa kita - nieko gero ir iškart pamirštama, bet gerai, kad nebuvo nesąmoningų kvailysčių, kurios vyravo per pastaruosius Raw ir SD! ir būtent tai nenusmukdė bendro show vaizdo. Tik pabaiga nuliūdino abiejų tipų fanus, nes ji VĖL atvėrė galimybes Taker vs Batista kovai per ppv.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
SD buvo geras, del storyline vystimu. Show prasidejo su Batista ir jo promo, bei trumu Rey atsaku. Segmentas buvo geras, taciau neprilygo Punk ar Jericho paprastiems savaitiniams promo . Kane vs Ziggler. Sis matchas mane vel nustebino, buvo net geresnis nei praeita savaite. Zigleris "klijuojasi" su Kane'u, nes tikrai senai maciau gera matcha su Kane, o sis openeris mane sudomino. Subookinta irgi gerai, Kane atrode stipriai nes kick outino is Zigglerio finisherio, na o Ziggleris pasirode kaip "the smart one" ir laimejo kova. Turiu pripazinti, kai Ziggleris feudino su Rey Rey, tai man jie du visiskai nesiziurejo ir maniau, kad cia Dolfas kaltas ir kad jis nevertas to pusho kuri tuo metu gavo. Dabar kuo toliau tuo labiau imu galvoti kad klydau. Tada seke Tag matchas kuris man irgi patiko. Nieko stebuklingo nepamatciau, bet tai buvo daug geresnis tag matchas negu paprastai 3v3 matchai buna per SD ar Raw ir dekoti turime beabejo Chris Jericho. Segmentas su Punk buvo dviprasmiskas. Nepatiko tai, kad jis tesesi per ilgai ir man pasirode kad Punk buvo "off his game". Patiko kad Punk isplete savo Straight Edge Society. Galbut netolimoje ateityje pamatysime galinga stable kuris valdys SD? Beje tas "random" zmogus is publikos buvo Ted McNailer is OVW. Iskart po "isgelbejimo" seke kova tarp Matt Hardy ir Luke Gallows. Na Luke bent jau gales kazkaip pasireiksti su situo gimmick, galbut net taps labiau over, priesingai nei pries tai, kai jis buvo su kazkokiu ligonio gimmick ( or smthg ;) ), o Matt'o jauciu kad laukia prasti metai... :/ Toliau seke Divu matchas kuris man nepatiko, nes Layla blogai vaidino ir atrode neitikinamai, taciau pabaiga buvo gera ir Mickie got over. Segmentas su Drew ir Morrison buvo puikus! Paprastai nemegstu segmentu su Morrisonu, jo promo man nepatinka, nors in ring darbu John'as tikrai yra vienas geresniu wrestleriu. Taciau si karta Morrison kalbejo ramiu balsu, buvo mazai bajeriu ir viskas atrode gana rimtai. Main event ech nezinau... Nepatiko. Vienas teigimas dalykas, tai kad Batista tikrai patobulejo arba pradejo labiau stengtis, kai tapo heelu, nes pastaruoju metu demonstruoja geresne forma tiek ringe, tiek prie mic. Po ME darosi vis aiskiau, kad per Royal Rumble turesime Batista vs Rey vs Taker. Labai geru matchu nebuvo, bet daugelis storyline pajudejo i prieki ir tai buvo padaryta gana kokybiskai, del to SD uzskaitau.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na na na. Tikrai patiko, esu gan nustebintas. Gal viskas dėl to, kad ankstesnius SmackDown žiūrėdavau vieną po kito ir tiesiog pavargdavau, bet kam gi rūpi :) Taigi pradedam.

Šou prasideda su Batista. Šį kartą tikrai viskas patiko, ypač Batistai gerai sekasi heel'u būt. Džiugu, kad Dave ir Rey feudas yra vystomas. Šioje vietoje viskas gerai. Kane prieš Ziggler patiko. Dolph gauna pergalę, bet tuo pačiu Kane nejobina, nėra statomas į visiško nevykėlio vietą, kas yra gerai. Manau būtų visai geras mid-card feudas, jei jis bus tinkamai vystomas. Divų segmentas tai visai suėjo. Viskas vietose, Beth aukščiau visų, o tos dvi vištos ir vaizduojamos atitinkamai. Su Jericho - Hart Dynasty epizodu taipogi viskas gerai. Šiaip HD su Y2J gerai žiūrisi kažkaip. Tag Team mačas padorus, nors pabaiga iškart aiški buvo. Tiesa, pradeda tie Tag Team mačai pabosti, ypač kai matai tuos pačius kovotojus. Toliau Unbroken dalis. CM Punk ir Luke su savo "Tau nieko neatsitiks, mes tavo draugai" priminė prievartautojus, norinčius, kad vaikas įsėstų į mašiną, o tai privertė nusišypsot. Gal tik tos priesaikos per ilgai truko, bet šiaip padoru. Toliau Matt Hardy vs Luke Gallows. Norėjosi švarios Luke pergalės. Būtų daug įdomiau, jei jis būtų build'inamas kaip monstras, o ne kaip koks santechnikas iš Karoliniškių, kuriam reikia pagalbos, kad įveiktų už save mažesnį kovotoją. Toliau sekęs segmentas pralinksmino. Šauniai sukamas reikalas tarp Vickie ir Tedd. Khali irgi užvėlė. Su Divom viskas buvo padoru, nes neužimė daug laiko. Palyginus gerai yra vystomas Morrison - McIntyre feudas, šaunu. Main Event buvo kaip ir aiškus, vienas bėga, kitas vejasi, o pagavęs slam'ina. Undertaker smagučiai suėjo, nes pati kova, tai nieko ypatingo.

Finale, kaip ir sakiau, buvau nustebintas ir patenkintas. Šaunus SmackDown, duodu 8.5/10 :)

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0

SmackDown! 01.15.10

SD prasidejo Chris Jericho isejimu, su grazia "melynia" ir trumpu jo promo. Netrukus pasirode Morrison'as ir openeriui gavome potencialiai nuostabu matcha. Gaila bet vilciu si kova nepateisino, nors kita vertus nera ko plesytis per TV. All in all viskas buvo gerai, kaip ir visada buna su Y2J. Iskart po kovos seke CM Punk segmentas kur jis vel isgelbejo viena is ziurovu. Sia savaite priesingai nei praeita man labai patiko sis segmentas. Nebuvo ilgu pauziu is Punk puses, daugelyje vietu smagiai pasijuokiau ir Punk gavo daug heat. Beje Punk sugebejo put'inti over alkoholi, neprisimenu kada paskutini karta girdejau toki pop ne zmogui :D taip pat po segmento galima buvo aiskiai girdeti Trevor sucks chantus. Atrodo kad musu laukia vienas "ziurovas" kuris pasius Punk toli toli ir taip turesime nauja face'a SD. Galbut tai bus Bryan Danielson? ( ech turbut ne, bet visvien, svajoti juk galima). Po to seke 4 way tag match kuriame dalyvavo Crime Tyme v. Matt Hardy ir The Great Khali (really? Khali? REALLY?) v. CM Punk ir Luke Gallows v. The Hart Dynasty. Viskas baigesi greitai nemanau kad cia reikia papildomu komentaru. Idomu tik tai, kad laimejo Punk ir Gallows, tai reiskia kad jie gaus tag title show. Turiu nuojauta, kad DX numes dirzus jiems, nes hunteris ir shawn visvien nedirba per 2 show, o Punk ir Gallows galetu ir manau noretu tai daryti. Toliau Taker promo. Senai girdejau Takeri kalbant, o kalbeti jis moka puikiai. Geras promo. Mickie James v. Beth Phoenix viskas ok, neturiu papildomu komentaru. Kane v. Dolph Ziggler - trecias ju susitikimas, pati geriausia is 3 kovu ir geriausia kova siame SD. :D Na ir vakaro Main event VEL Rey Mysterio v. Batista si karta steel cage matche. Kova man patiko, nes Batista atliko dominuojancio, o Rey Rey greito high flyer underdog vaidmeni puikiai. Laimetojas buvo netiketas, man asmeniskai labai patiko kad per RR turesime Rey Rey vs Taker.
Apibendrinant Smackdown lyg ir buvo geras, bet zinant kad geriausia kova buvo tarp Kane ir Dolph Ziggler kuri *** nepersoko pagal mane, tai SD vertinu vidutiniskai.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Y2J promo geras, bet mėlynė ant žando dar geresnė ^_^ Mačas, kaip openeriui buvo geras. Jericho gavo nešvarią pergalę, kaip ir jam priklauso, o Morrison - McIntyre feudas vystomas toliau. Staight Edge segmentas buvo toks pat kaip ir aną savaitę, bet aš tarkim labai norėčiau pamatyti ateityje stiprų Staight Edge stable, sudarytą iš CM Punk, Luke ir tų naujai užverbuotų chebrantų. Būtų įdomu. Fatal 4-Way Tag Team mačas buvo kažkas naujo, neatsimenu kada tokį mačiau SmackDown'e (gal ir niekada). Laimėtojai geriau būtų Hart Dynasty, bet ir šitie virškinami. Wou, Undertaker promo buvo geras. Laukiu nesulaukiu RAW. Divos - skip. Kane - Ziggler mačas buvo tinkamas savaitiniam show ir feudo vystymui. Main Event. Na ta vieta su 619 buvo kvaila. O ne, juk neišeis padaryti savo finish'erio! :) Kovos psichologija aiški - vienas bando bėgti iš gardo, o kitas jį visaip stumdo ir mėto. Pats finishas buvo kiek netikėtas, galvojau, kad kova bus baigta lygiosiomis. Vėlgi norėčiau Undertaker - Rey per Royal Rumble, bet vėl toks jausmas, kad turėsim Triple Threat.

Show buvo prastesnis, nei anos savaitės, bet žiūrimas. Vėlgi, dabar svarbiausia vystyti feudus, kas yra visai sėkmingai daroma. 7.5/10 :)

Šį pranešimą redagavo SmS: 2010-01-21, 15:52

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na Smackdown! buvo nelabai koks, jautesi jog tiesiog ijungtas auto-pilotinis bookinimas. Batista turejo buti rebuildintas po netiketo pralaimejimo ir tai jie siame show padare, pirmiausia pradedant su vargso Finlay sunaikinimu.
Toliau seke epinis CM Punk segmentas. Kai Punk debiutavo WWE ir buvo midcarderinis babyface'as as taip norejau, jog jis butu turninamas i heel'a ir leistu jam kalbeti ne 1 minutes promo, o kokiu 20, lyg kokiam HHH. Ir tikrai nesitikejau, jog viena diena butent to sulauksiu. Man kiek sunku vertinti si segmenta objektyviai, nes man kiekvienas Punk'o promo atrodo kaip auksas, bet stebint ziurovu reakcija, manau jog segmentas buvo pavykes, nepaisant jo ziauraus ilgio. Svarbiausia, mes su `MK` kaip tik aptarinejom SD! isvakarese apie tai, jog butu "faina", kad dabar Punk'as nuskustu moteri, tai kai isbego Serena, nebuvo didele staigmena. Svarbiausia visa laika negalejau atsikratyti nuojautos, lyg kazkur ji man butu matyta ir tik paskaites, kas ji tokia, atsiminiau kad CIA ir CIA :D Mergina puikiai atliko savo role ir tikiuosi, kad veliau dar pamatysime visus sios Straight-Edge Society narius, nejaugi juos skuto tik del vieno segmento? CM Punk taip pat atliko vaidmeni nuostabiai, kalba lyg koks blogio misionierius ar antikristas, idomiai atrodo ir jo barzdele su ilgais plaukais.
Toliau turime ilgesni nei paprastai midcarderiu tag team match'a, kuris mano akimis buvo gan geras, taciau ne itin idemiai ji ziurejau. R-Truth tikrai gavo stebetinai didele reakcija (nezinau, kiek cia del to, kad jo namai buvo netoli).
Piggy James segmentas buvo labai keistas ir issiskyres is auto pilotinio show, bet mano manymu, nenusisekes. Isvis, kam reikalingas toks ilgas segmentas divoms? Man uzkniso ju klausyt. Visu pirma, McCool ir Layla nemoka kalbeti ir turetu buti kuo toliau nuo mikrofono. Antra, nuo kada Maria numete savo kvailos blondines gimmick'a ir tapo protingiausia bei atkakliausia is visu divu? Visu trecia, Mickie pradejo kalbeti apie amzinasias vertybes, vidini grozi, kas katastrofiskai netinka PW aplinkai ir paciai Mickie, nes ji yra smokin' nepaisant keliu papildomu kg ar mazo ugio. Dabar pereinam prie dar vienos nesamones - mums visa menesi kiso Mickie pazeminima ir divu heeliu triumfa, taigi tik Mickie gauna kazka atsakyti ir ji vel laidojama. Kiek tai gali testis? Ar sis feudas kada baigsis? Nes mane jau uzkniso klausytis situ nenaturaliu pasikalbejimu.
Aha, mums auto-pilotas primena, kad turime RR greitai ir reikia ikisti kelis midcarderiu matchus bei pavaizduoti, kad monstrai turi sansu laimet. Ir PO VELNIU, Matt Hardy gavo pergale. Matt Hardy! Po menesiu jobbinimo jis LAIMEJO! Gaila, jog turbut bus rematchas ir jis bus vel palaidotas. Vargsas Matt.
Main evento promo. Ir gerai, kad Rey vs. Taker ikisamas i RR, "pasiteisino", nes niekas nenori matyti Rey laimincio pries Takeri ir tai matesi is fanu reakcijos. Sis feudas niekaip neturetu heat. Vel ikisamas Batista, nes reikia ji islaikyti kaip stipriausia heela rosteryje, tikriausiai ruosiamas rimtai RR programai.
Bendrai tai prastokas show, simta kartu matyti matchai, segmentai, ir vieninteles geros vietos buvo Punko promo ir Jericho tag-team match'as.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
tikrai senai bemaciau toki gera sd! pirmos 10 minuciu uzvede visa sale nes dx/rey/punk promo tikrai priverte mane juoktis stipriai ypac del britney poksto :) o kai sale uzsiveda tai ir visas sou buna zymiai idomesnis. vidurinioji sou dalis irgi buvo nebloga, gal kiek perdaug istestas pigey james segmentas bet uztat pabaiga, puiki pries RR. Siaip tikrai nustebino sitas sd! nurunges mano nuomone ir impacta ir raw.

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
mano nuomonė geriausias šou, iš kokių penkių pastarujų SD! kaip ir sakė Hunter pradžia tikrai gan vykusi, Punk su HHH mačas neblogas, mažas pastebėjimas, nejaugi CM Punkui tik dabar pradėjo ant krutinės plaukai augt? :)
kiti mačai irgi gan vykė :)

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąEzzy, 2010-01-30, 00:21, pasakė:

mano nuomonė geriausias šou, iš kokių penkių pastarujų SD! kaip ir sakė Hunter pradžia tikrai gan vykusi, Punk su HHH mačas neblogas, mažas pastebėjimas, nejaugi CM Punkui tik dabar pradėjo ant krutinės plaukai augt? :)
kiti mačai irgi gan vykė :)
Ne į temą
Nejaugi nežinojai, kad galima plaukus nusidepiliuoti/išpešioti. :D

O jei rimtai kalbant, tai SD! buvo gan geras, bet iMPACT! mano nuomone gerumu neaplenkė. Taip, šou prasidėjo ištiesų įtraukiančiu ir vienu geriausių šių metų segment'ų, kur visi atliko puikų darbą: Rey susiginčijo su HBK, Punk vystė savo Straight Edge Society, o Triplis tiesiog pasilinksmino. Na vienas pastebėjimas: joke'as su Britney spears iš tiesų buvo vykęs, bet tas su Rey ir Hornswoggle net man pasirodė žiaurokas (arba Mysterio tiesiog labai gerai suvaidino įsižeidimą). Anyway. CM Punk vs. Triple H, buvo man įdomus mačas (na gal dėl to, kad CM Punk jame atrodė gan stipriai(o aš jau maniau, kad tiesiog job'ins)). Jericho ir R-Truth mačas taipogi gerai suėjo. McIntyre ir Morrison taipogi, ypač patiko ir derėjo mačo tipas. Su diva'omis ten buvo totalus bulls**t. Na ir first time ever: HBK vs. Mysterio. Ištiesų geras mačas, galas irgi neblogas nors banalus gana.

P.s. aš manau, kad yra du galimi keliai feud'ui Undertaker vs. Shawn Michaels. 1) Undertaker retain'ina, HBK laimi Royal Rumble; 2) Rey Mysterio iškovoja diržą per PPV, Punk'as laimi Royal Rumble mačą, taip atsilaisvina galimybė daryt WM25 remačą. Na ir kalbant apie Rey vs. Punk, labai liūdna, bet beveik neabejoju, kad Punk'as per WM neteks plaukų... Nes kolkas Punk'as visus skuta (3 "fanus", dabar dar ir HHH bandė), taigi manau, kad WWE darys tokį "kaip šauksi taip atsilieps", nors žinoma galimas dalykas, kad galimame hair vs. mask mače galutinai kaukė nuimta bus Rey'iui.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Kai tik pamačiau ateinančius DX iškart pagalvojau, kad iškart vyks tag title matchas. Iškart šypsojausi, nes galbūt, tik galbūt galėjau tikėtis įdomesnio, geresnio main event'o. Apskritai promo labai žavus buvo. Žiūrėjau kojas judinas pirmyn atgal, ko jau nelabai pamenu, kad dariau per SD... Tai vietoj vieno lėvo tag matcho gavom du geresnius šiek tiek.
Punk ir HHH matchas ačiū dievui įsibegėjo, kas buvo Punko dėka. Nesakau kad Hunteris tinginys ringe, bet visi CM high kickai mane labiau užhypina matchui nei tas pats HHH spinebusteris. Labai patiko man SD pradzia tokia :)
O koki puiku nora gavau žiūrėt toliau SmackDown kai pamačiau ta Batistos kepure :D I mean...c'mon :( Sad little boy from little italy... Ir taip turėjau noro jau žiūrėti įdėmiai NO DQ matcha, o po morissono talko, 5 % daugiau užsihypinui matchui. Tik deja gavau tą ko ir tikėjausi... Uhh.... Kostiumas labai gražus buvo Lay Los, ar kaip ji vadinas. Ir gerai, kad Mikie nepasirodė taip tik geriau buvo. Po promo kur RR skaičius rodė tas video su Rumble theme taip susižiūrėjo, kad net užsimaniau parsisūst tą gabalą :(
Toliau labai kvailai HBK atrodė su savo theme ir visas žalias... Galėjo gal pamažint "žalumos". Nesitikėjau didelio ME, bet blogo irgi negavau. Nepasakysiu, kad vidutinis, nes žiūrėjo ištiesų puikiai. Tikrai geras First Time Match-up'as. O aišku batistos pasirodymas kaip visada suvarė viską. Taip norėjau dar pažiūrėt matcho. Kaskart kai matau batista ringe vis labiau krinta noras žiūrėt apsoliučiai PW.
Aišku toks SD prieš RR tikrai buvo geras :)

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
nesupratau biški Batistos kažką su CM Punku, bandys kombinuot gal :)

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Kietas SD, seniai žiūrėjosi taip linksmai. Sakyčiau, pralenkė net Raw, kuris irgi buvo neblogas.
Gera pradžia: intro ir opening segmentas labai gerai nuteikia šou žiūrėjimui. Chris Jericho truputį užkimęs, bet vis tiek malonu klausytis jo, o jis kaip visad nesunkiai nervina publiką. Malonu, kad Edge gauna gerą pop'ą. Man, kaip Edgeheadui, tai glosto širdį :). Pirmi du elimination chamberio kvalifikacijos mathcai buvo trumpi, bet linksmi. Nebuvo jokių išsidirbinėjimų, tik greita eiga ir gražūs veiksmai. Trečiojo matcho (Punk vs Batista) praktiškai nebuvo, bet jau geriau joks, negu prastas :). Siūlau pasižiūrėt vietą, kaip Punko šūtvė džiaugiasi "pergale". Linksmai prisijuokiau, atrodo, lyg būtų laimėję milijoną :D. Divas-skipped. Toliau buvo ketvirtas kvalifikacinis matchas - Rey vs Ziggler. Malonu, kad Ziggleris atsigauna: jis gavo nemažai laiko prieš Rey ir parodė nemažai offence. Žiūrėjau paskubomis, bet vis dėmesį atkreipė Zigglerio wrestlinimo stilius: gražūs, stiprūs ir įvairūs veiksmai. Galų gale turim užsidarymo segmentą, kuris turėjo būt Taker-Edge, bet gavom Edge-Jericho-Punk-Taker mėsmalę, užtat ji buvo gera. Geriausia tai, kad viskas jau labai kvepia Wrestlemanija. Show nebuvo kažkokia bomba, bet suteikė nemažai hype gerai buildino No Way Out ir WM.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
As kazkaip pradejau galvoti apie toki viena varianta, kad per Elimination Chamber Jericho kazkaip itin suktai nusteal'ins titula is Takerio ir taps cempionu. Jauciasi, kad Edge verciamas i Face. Kadangi vistiek isvysime manau HBK - Undertaker. Tai manau, kad nebus kova del titulo. O vat Jericho jeigu laimetu Chamberyje ir kadansgi jis totalus Heel Edge savo sansa isnaudotu ant Jericho ir WHC.
Wrestlemanijoje man svieciasi kazkas tokio:

Cena(Bret) vs Batista(Vince)
Undertaker - Shawn Michaels
Orton - DiBiase
HHH - ??? [kazin kas vertas i sita spota butu, nemanau, kad Sheamus] (WWE Championship)
Edge - Jericho (World H. Championship)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0