Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-05-29, 21:26
2009-05-30, 12:20
Mauglis, 2009-05-29, 22:02, pasakė:
2009-05-30, 13:03
real_deal, 2009-05-30, 13:57, pasakė:
Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-05-30, 13:03
2009-06-12, 15:31
Na va,prasidejo SD manau gerai,viskas kaip ir turejo but.Punkas isejo pakalbejo,jeffas atejo rematcho ir zinoma po jeffo rematcho atejo ir edge.Tas faktas ,kad punk'as nori but kaip edge absurdiskas ,pasimaise jau edge'ui
Dolph vs khali skipinau.Diva match skipped.Tag team...paziurejau truputi ,nepatiko,skipped.
Kai jericho kalbejo nieko neisiminiau,man jau bloga nuo jo kalbu.Matchas buvo neblogas,tik ,kad y2j finisheriai labai jau nuvertinti.Walls of jericho ir codebreaker,ir vistiek nopin? Bet uztat labai graziai y2j suselino GTS,nors iskart po pino jau pamirso apie sellinima ir pasikrapste ausy .Kadangi neziurejau praeto raw tai man labai patiko tas promo kai HHH patvarke legacy ir ortona (Nezinau kaip sakyti ar legacy sakyti kaip visi jie trys ar legacy IR orton ) HHH is back and fired up
ME ,ahm ,o jeffui tiktai neluzo pirstas? Tai ka ,ji paema ir taip i maca isleidzia? Bent uzgipsuotu minimaliai.(Tikriausiai kaires rankos nykstys,jis jo nejudino kiek maciau )
Ech,taip ir atrode ,kad jeffas prakis ,bet nesitikejau DQ ,o poto teddy sprendimo triple threat padaryt.
Na siaip SD praziurejau siek tiek daugiau negu dazniausiai praziuriu...Atsimenu kazkada visa sd skipinau nes buvo slamstas.
P.S Nice to see teddy back in smackdown!
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-06-12, 15:32
2009-06-12, 18:53
I watch:
I don't watch:
2009-06-14, 16:57
2009-06-14, 17:29
The1andOnly, 2009-06-14, 17:57, pasakė:
I watch:
I don't watch:
2009-06-19, 12:32
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-06-19, 12:33
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-06-19, 13:29
Promo man visai patiko,viskas tinka ,gerai.
Na matchas kadangi buvo trumpas tai nespejo nepatikti,todel tegaliu pasakyti patiko,geras buvo su tais 3rey mysterio,butu isvis nerealu jeigu ten butu kruva tokiu rey mysterio Dolph vs khali skipped,nei vienas is siu kovotoju manes nedomina ir nemanau ,kad domins isvis kadanors.Diva skipped. (dick ziggler ) Na kaip morrison ir sake,edge kalbos pastaruoju metu tokios pacios ir nuobodzius,o vat morrisono kalba man visai patiko .Maco pradzioje vos neuzmigau ,bet jau likus kokiom 3minutem iki galo pasidare idomus...
Seniai nemaciau rey rey sakancio tokios ilgos kalbos(jeigu isvis maciau) Neblogai ,man patiko,tik erzino kad daug kartu naudoji zodi "Man"
Na gavo titleshot ir jau galime sveikinti nauja IC championa,REY MASTRIOOO.Matchas su punku,manau vis labiau matomas punko po truputi turninimas i heel,nes nemanau,kad "senasis" wwe punkas butu pasinaudojes jericho duota proga ir poto nebutu jo uzpuoles ,tipo del to,kad "man nereik niekieno pagalbos" O pats macas buvo neblogas ,tiek ir pasakysiu
Now that is cool.
2009-07-03, 15:36
Finlay Vs Ortiz-Gerai,kad buvo trumpas matchas,nes nei vieno is siu superstar man neidomu matyt ringe.
Ziggler vs R-truth-(Ziggler and maria? What?) Dar vienas trumpas matchas,nespejo pabosti...na nezinau kolkas eina man neidomus kovotojai.
Word Up- Word up buvo linksmas,safari Tik idomu ar jesse tik siam kartui toks ar kazka su juo darys...tikiuos ne
Rey vs Kane-Oh no no no no,as jau prisiziurejau siu dvieju ringe ,man jau uzkniso ,ziauriai norejau persukt ,bet deja jau buvau pries tai rimtai nusprendes praziureti visa smackdown be prasukimu.Aisku viskas buvo,kane laimi,ateina great khali na galvojau khali sumus ji ,bet kane pabego ,va ir prasideda ziauriai neidomus feudas.
Edge -Jericho promo-Klausau as ju ir amzinai bijau,kad vienas is ju ko nors nelepteltu kas sugriautiu si tag teama,jericho kalba pasikeite is i'm the best i we're the best...gal ir gerai
Cryme tyme vs Hart dynasty-Vos neuzmigau ,visa macha prasedejau tokioje busenoje kai viska matai ,bet nieko neprisimeni...tokie ir ispudziai.
Diva match-Seniai neziurejau diva match...labai jau daug sukalioja jos.
John morrison ir teddy long promo-Linksmas buvo promo,luzau kai jie ten frazemis metesi ,o isvis juokingiausiai buvo kai gale dainuoja abu beat ir morrison isiterpia greit "sorry,forgot my sunglasses" ir toliau dainuoja
Punk and hardy vs E&C () -Pradzia zadejo gera matcha punkui ir hardziui,taciau juk negali paimti ir nesutarancius du zmones kurie dar ir feuda turi nugalincius unified tag teama.Ai nezinau matchas nelabai patiko,tik prajuokino gale kai jeffas krito ,tipo aki susizeides ,load's of charisma
Na tikejaus kazko geresnio,kai SD turi toki rosteri gera,tikejausi net kazko geresnio uz praeita savaite,bet negavau :/
6/10
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-07-03, 15:38
2009-07-03, 16:05
2009-07-03, 16:54
2009-07-03, 17:54
Lix, 2009-07-03, 17:54, pasakė:
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-07-03, 17:56
2009-07-03, 18:12
NevermanO_O, 2009-07-03, 18:54, pasakė:
Na bet kad ta nuomone yra vienoda apie viska, tai yra visur neigiama, kaip taip gali but? Cia greiciau jau tai, kad yra madinga varyti ant viso PW ir taip ale vaizduoti protinga smarka ir pan. Man ir daug kas nepatinka, bet Smackdown'as buvo tempiamas nuostabaus feudo tarp Rey ir Jericho, o dabar labai idomiai vystomas Punk/Hardy. Tai jei tau nebeidomu net geri storyline'ai, tai turbut tau isvis turetu buti neidomus PW. Nes tarkim man RAW feudai dabar isvis nera idomu, nei vienas is ju, todel as RAW ir neziuriu.
P.S. Laukiu kol mane uzsipuls tas is mixfight, kad as kaip alkanas vilkas elgiuosi
2009-07-03, 18:19
Lix, 2009-07-03, 19:12, pasakė:
P.S. Laukiu kol mane uzsipuls tas is mixfight, kad as kaip alkanas vilkas elgiuosi
O siaip man nepatiko sis SD as taip ir pasakiau,tai tipo jei vaizduosiu ,kad man viskas patinka tai bus dar geriau ane,ypac kai dar bus tai netiesa?
O jei paziuretum viena zinute atgal pastebetum ,kad giriu praeita SD...
P.S Dar atsimenu kai shoutboxe perspejai ,kad tuoj kazka uzsipulsi kaip alkanas vilkas (Aisku ne taip ir tuoj ,bet uzsipuolei )
2009-07-04, 00:04
NevermanO_O, 2009-07-03, 19:19, pasakė:
Citata
SD buvo visai nieko. Morrison'a lyg ir bando pushinti i title picture, kas viena vertus yra gerai, bet kita vertus galbut siek tiek ankstoka. Tiesa segmentas su T.Long nepatiko. Morrison man visada buvo toks stand up, cocky guy, net kai tapo face. O per si segmenta jis lindo T.Long i sikna.
Kane vs Khali galbut ir nieko, nes abu SD monstrai sukisti i 1 feuda, tai bendrai paemus monstrai gauna maziau tv time. YAY.
Zigler vs Truth- keista bet abu buvo labai over, bent man taip pasirode. Visai noreciau pamatyti ju feuda, bet turiu bloga nuojauta kad Truth bus paliktas jobbinimui middcarde.
2009-07-04, 00:21
Cia arba blogai supratau, arba tu priestarauji pats sau.
Ne į temą | Blogai mane supratai.Man nesiseka deliot savo minciu normaliai,reiks pasitreniruot ant sito dalyko,nes dazniausiai kai pasakau ka nors uzgriuna ant manes kas netyngi kita kart labiau apmastysiu ka rasau... |
2009-07-06, 00:14
2009-07-17, 14:06
2009-07-19, 18:23
Edge ,toks lyg ir face turn, jei jis gryzes bus face, buvo visai nieko. Nes zmones neboo'ins zmogaus kuris patyre career ending injury. Pats promo buvo geras, Jericho, kaip visada buvo nuostabus ir savo darba atliko puikiai suteikdamas Edge'ui pop'a.
Labai apsidziaugiau kai isgirdau R-Truth muzika ir kai jis pasirode ant rampos. Visgi viliuosi, jog R-Truth nebus nuzudytas ir vietoj jo neatsiras naujas asmuo "Delicious Pretty Ricky". Pastarasis irgi buvo siame sd ir turiu pripazinti, jog jo segmentas buvo visai juokingas, bet visgi R-Truth yra rimtas personazas kuris yra stebetinai over ir jei jis bus pakeistas komisku personazu bus labai liudna
2009-07-19, 18:46
Kakashin, 2009-07-19, 19:23, pasakė:
Prie ko CM-Punk "gerietis"? Tas eye injury su referee bump tai aiškiai meant to be fake, nors ir per promo apie daktaro lapelį kažką kalbėjo, Morrison'ą po pirmo pralaimėjimo GTS'ino, po antro ranką atsisakė paspaust, per savo promo Jeff vis įžeidinėja, traukdamas vis jo praeitį su sąlygą, kad parodyti "koks aš kietas ir koks tu nevykęs." Jau nekalbant apie šio SD ME pabaigą, ką jam dar reik padaryt, ant kaktos "You all suck" užsirašyt, kad "blogiečiu" taptų? ;D Iki solid heel jam gal tik trūksta, kad publiką įžeidinėt pradėtų(ko, jei gerai pamenu jis dar nedarė).
2009-07-19, 19:47
Edge/Jericho gali buti labai idomus feudas. Chris'o promo darbas kaip visada buvo fantastinis.
2009-07-19, 21:22
Valhalas, 2009-07-19, 19:46, pasakė:
2009-07-19, 22:42
Kakashin, 2009-07-19, 22:22, pasakė:
Na čia realiai jau tada priklauso nuo to, ką tu tuo "blogiečiu" laikai. Aišku galima nagrinėti iš moralinės pusės dabartinius wrestler'ių charus, bet aš taip giliai, kas liečia PW, ypač WWE nelinkęs lįsti į gimmick'ų struktūrą. Kaip bookeriai pateikia taip ir paprastai priimu. Realiai čia tokia dilema iškyla dėl gero šio feud'o build'inimo - protingų promo, dėl ko galima spekuliuoti apie kažkokias vidines gimmck'ų vertybes. Favoritu heel'ą dažnai galima prisiskirt, jei jis nėra SOLID, galima pasakyti, kad jis kovoja už save, kad jis negeria, nerūko ir t.t. , bet čia jau nuo subjektyvaus požiūrio viskas priklausys. Jeff seka kritusio didvyrio gimmick'u, artimai persipynusiu su realybe - problemos su narkotikais, sudegęs namas ir t.t. Jis vaizduoja asmenį, kuris nori atsistiesti, pabėgti nuo niūrių prisiminimų, nors praeitis jam yra pastoviai primenama. Galiausiai tie visi jo high-flying veiksmai iškart kvalifikavo jį kaip aukojantį save dėl publikos - gimmick & real, dėl to didžiosios dalies fanų akyse, ypač jaunesniosios kartos, jis visada bus "gerietis" , o tas, kuris nuolatos prikaišios jam praeitį ir nerodys visapusiško sportsmanship jo atžvilgiu, automatiškai virs "blogiečiu" . Na čia realiai šioje vietoje turiu sutikti, kad Punk'o turn'ui dabartiniu metu feud'as specifiškai prieš Jeff yra beveik idealus.
Vartotojų skaito šią temą: 29
narių: 0, svečių: 29, slaptų narių: 0