Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
SD 04.24 labai nuvylė ir nepatiko. Matchai prasti, per Taker vs Big Show matchą vos neužmigau, tikriausiai šis matchas labiausiai ir nepatiko. Netgi divų kova labiau patiko. Gal kiek geresnė buvo paskutinė kova, bet ir jos finishas kažkoks keistas ir man nepatiko. Atrodė, kad bus puiki wrestlingo savaitė po tokio puikaus RAW, bet šis SD viską apgadino ir tikrai labai nuvylė -_-
EDIT: kovos man labai nepatiko, bet nė viena kova nesusilaukė mažesnio negu ** įvertinimo :lol:

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-04-25, 20:32

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
0
Kovos istiesiu mano nuomen nelabai sia savaite per SD. pavyzdiui taker vs Show primin praita rudeni, kai jie feudino, taciau vis geriau negu nieko. Seipj man tai labai patiko Edge promo taip pat ir Jeff hardzio promo. Si karta edge tikrai gerai snekejo
divas eilini karta prasukau (istikruju buvo galima dauguma kovu prasukti nes nesimate jokio ypatingesnio noro jas ziureti), nu o ME tai ka zn man visai nepatiko nei ten ypatingai gerai jie pasirode nei ka. Is trikuju ir tikejausi kazko panasaus , nes Sekmadieny Backlash tai viskas yra orentuota i PPV , o ne eilini show.

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-24, 22:25

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Nerealus SD, ispradziu gavau svajoniu promo - Y2J ir EDGE, pacios kalbos nebuvo labai idomios ar orginalios, bet dziaugiuosi, kad kazkas suksis tarp jeiricho ir edge. Labai patiko vieta, kai jericho visiskai nesiklause cm punk ir isejo.

Morrison v.s Benjamin trumpa, lengva kova, bet svarbiausia Morrisonas ir toliau skina pergales, tikiuosi jo kelimo iki ME.

Fatal four away vidutinis - svarbiausia Kane nelaimejo, norejau, kad gele liktu hardy ir y2j. Tikiuosi jericho nenutols toli nuo titulo kovu, bet hardis kaip nr.1 contender puikiai tinka, todel sia dali uzskaitau.

Cryme tyme segmento nekomentuosiu, bet tai buvo geriau nei divu kovos.

Zigler v.s MVP - na viskas kaip ir gerai, bet si kova buvo skirta tik the view reklamai, todel nera ka daugiau kalbet.

IR PAGALIAU ( taip caps lock buvo butina) segmentas tarp Morrison ir jericho, dar vienas svajoniu susitikimas taro dvieju, vienu is mano megstamiausiu visu laiku wrestleriu. Svarbiausia gali but, kad Morrisona isvysim face'u ( ko visada norejau) ir gausim siu dvieju wrestleriu feuda, kas butu nepakartojama.

Main eventas- tinkamas SD, bet nesuprantu, kam reikejo Kane'ui duot pergale pries punka, kai punkui leidziama nugalet edge. Kazkaip nesuprantu sito. Pats show galas tiko ir fanams, ir judgment day buildinimui.

Visumoj nuostabus show, gavom veiksmo susijusio su jericho ir edge, galbut morrisono kelimo i me pradzia ir hardi kaip nr.1 contenderi. Laukiu kito SD. Turbut sekantis judgment day ppv bus geriausias is visu judgment day ppv.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Maždaug pusė šou buvo super - promo, morrison vs shelton, four way(neskaitant to, kad laimėjo eilinį kartą į average duobę pakliuvęs Hardis ir nuplaukė, bent jau mano akyse, dream match - Edge vs Jericho), kita pusė buvo nesąmonių paradas, įskaitant Fail Time, jau nežinia kiek laiko be saiko vartojančius tas pačias catch phrase ir MVP su ta over-excited gerbėja, ME ir keistas - Punk pins Edge? :D Umaga greičiausiai buvo "pasiųstas" Vickie, anyways, po to kai jis destroyino Punk'ą, tikėjausi, kad bus paskelbta mačo pradžia ir jis praras lagaminėlį, - deja...

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-05-01, 22:46, pasakė:

Maždaug pusė šou buvo super - promo, morrison vs shelton, four way(neskaitant to, kad laimėjo eilinį kartą į average duobę pakliuvęs Hardis ir nuplaukė, bent jau mano akyse, dream match - Edge vs Jericho), kita pusė buvo nesąmonių paradas, įskaitant Fail Time, jau nežinia kiek laiko be saiko vartojančius tas pačias catch phrase ir MVP su ta over-excited gerbėja, ME ir keistas - Punk pins Edge? :D Umaga greičiausiai buvo "pasiųstas" Vickie, anyways, po to kai jis destroyino Punk'ą, tikėjausi, kad bus paskelbta mačo pradžia ir jis praras lagaminėlį, - deja...
Na manau tokio kalibro matcha kaip Jericho v.s Edge pasiliks kokiam Survivor Series ar minimum Sumerslam, be to tokiu atveju gausim puku build'a ir daug geru SD. Juk sekantis ppv JD is jo maksimum reikia tiketis 5/6 zvaigzduciu.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-05-01, 22:22

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Apie Jericho vs Edge kalbant pirmiausiai reiketu pamastyt, kada paskutini karta matem tokio lygio heel vs heel feud'a, ar bent jau match'a.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Tikrai sutinku, kad buvo geras SD :) Geras promo, Punk'as tikrai neatrodė prastai, nors iš jo bajerių publika nesijuokė :) Atrodo, kad Morrison bus face greit, kas turbūt yra gerai... Nors man ir heelas jis geras. Toliau geras 4 way match, tik labai jau "kietai" atrodė Jeff, kai lengvai reversino piną nors ką tik buvo gavęs 619 ir west coast pop :) Na ir pabaigai džiaugiuosi, kad grįžo Umaga, aš jau net buvau pamiršęs, kad toks egzistuoja... tikiuosi nesitrins su jobberiais o iš kart gaus normalų feudą (gal net dėl titulo?). Na, lagaminas lieka, taigi manau per JD Edge laimės prieš Hardy o tada Punk cash in, bet ar tai padarys sėkmingai - abejoju.

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
O man dabar visai logiska atrodo tai, kad Kane laimejo pries Punk'a. Juk trys is Fatal Four Way dalyviu yra Backlash laimetojai, o Rey nebuvo card'e, bet ir nepralose. Taigi jei Punk'as butu laimejes pries Kane per Backlash, tai ir turetu uzimti vieta Fatal Four Way vietoj Kane'o. O dabar viskas padaryta buvo daug idomiau. Pagaliau Punk'as buvo sulygintas su main eventeriais Edge ir Jericho, nes gavo promo laiko, be to skirtingai nuo ankstesniu panasiu kartu, Punk'as tarse paskutini zodi ir nenusileido kitiems. Tikrai geras segmentas, gaila, kad susispoilines visa show is anksto buvau, kitaip buciau tikrai suintriguotas :)
Fatal Four Way buvo gan geras match'as, ypac gerai atrode Jeff Hardy vs. Rey Mysterio pabaiga. Nugaletojas logiskas, nors netikiu, kad vel duos titula Jeff'ui, bet jau daugiau sansu nei kad duos Rey Mysterio.
Main eventas patiko, nors buvo duota kiek per mazai laiko. Manau jei turetume normalu PPV matcha su feudu tarp Edge ir CM Punk, tai tikrai gautume ~****. Pabaiga taip pat logiska, jei WWE ruosiasi statyti Punk'a kaip rimta main eventeri, tai jam reikia rimtu pergaliu, o Edge'ui sis pralaimejimas ne kiek nepakenke. Umagos sugryzimas man emociju nesukelia. Be to manau, kad jei turesim Umaga vs. CM Punk feuda, tai Umaga iseis laimetoju, nors ir nelogiska butu - face'u cempionu siuo metu gali but nebent Jeff Hardy, o Umaga vs. Jeff Hardy feud'as jau tiek kartu matytas ir atsibodes... bet siaip galima butu atsiminti, kad Umaga yra vienas geresniu SHW rosteryje, jo matchu kokybe visvien zenkliai geresne uz Kane ar Khali, tai ne taip ir blogai viskas :)
Seniai nebuvau ziurejes Smackdown'o, bet sis epizodas buvo vienas geriausiu siu metu WWE TV pasirodymu mano atmintyje... All hail Smackdown! Ir toliau siusiuos si show.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-03, 14:09, pasakė:

tik labai jau "kietai" atrodė Jeff, kai lengvai reversino piną nors ką tik buvo gavęs 619 ir west coast pop :)

Na čia Jeff "kietumas" mažai kuo dėtas - 619 dabartiniu metu yra DEAD kaip finisheris, nei kiek nenustebčiau jei koks nors jobberis po jo kick-out'intų.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-05-03, 22:05, pasakė:

Na čia Jeff "kietumas" mažai kuo dėtas - 619 dabartiniu metu yra DEAD kaip finisheris, nei kiek nenustebčiau jei koks nors jobberis po jo kick-out'intų.

Tai tokie finishai kaip pastarasis ir yra geriausias budas nuzudyt finisheri. Apsoliutus nesellinimas.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
WoW !!! Po draftu Smackdown lyg ir atrodo suprastejes(Main Eventeriu skaiciumi),bet pats show paneigia tokius pasakymus.Labai gerai pradetas show,visi matchai daugiau ar maziau atrode gerai.Kas liecia Fatal 4 Way match'a tai buvo viskas perfect.Truputi nepatiko pabaiga,bet Mysterio issilaike iki galo ir tai man neleidzia manyt ,kad jis negaus pusho,laimetojas geras.ME-na match'as buvo geras,o pabaiga dar geresne.Smackdown-PERFECT!

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-05-04, 12:22
-5 pranesimai is skaiciuokles uz double post.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Žiūrėdamas SmackDown pagalvojau, kad gera šios savaitės sudėtis, ir įvertinimai tą įrodo. Šeši match'ai ir bent **, kai dar du iš jų virš ***. Gražu žiūrėt.
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
NOW THAT WAS AMAZING!Labai geras show.Geri,intriguojantys match'ai ir Promo's.Malonu,kad Umaga ismoko sneketi :D Atrodo,kad turesime grazu ppv,nors bijau is anksti nusistatyti.Patiko Jeff'o flirtavimas su publika.Manau tai tinka prie jo Gimmick'o.Jo ir Edge match'as buvo grazus,tik kad pabaiga buvo aiski.SMACKDOWN-LABAI GERAS :D

Nuotrauka

diSaber

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na man tai labiausiai patiko main eventas Hardy vs Edge kova buvo tikrai nenuspejama ir idomi

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Labai grazus Smackdown. Po tu draftu kai visi galvojo, kad SD susilpnejo man jis pagerejo kokis tris kartus. Show zymiai idomiau ziureti. GM sugrazintas geras, taip pat matomas IC titulo pakilimas. Dabar jis vertingesnis mano akyse. Niekas nepaliekama uz kadro. Khali, Zigler, Morrison, Jericho, Rey, Punk, Umaga, Edge, Jeff.. man rosteris labai patinka ir ko labiausiai noreciau, kad Punk vs Umaga virstu i lagaminelio perimimo matcha. Galetu Umaga lagamina perimt is Punko. Umagai labiau deretu, ir jis toks tvirtas pretendentas butu kai dabar Punkas tikrai pagrindinio titulo nevertas laikyt. Na bent jau mano akimis. Pastebejau, kad su nauju rosteriu ir matchu kokybe SD zymiai padidejo. Techniskaja puse matchai geresni nei RAW. Seip labai nepatiko tas Lakers vs Nuggets... kazkokia nesamone daroma. Pinigai kalami ir tiek. Kaip jaustis Nuggets fanams? Dabar face'ai vs heel'ai staples centeryje ir viskas aisku kas laimes. Lakers team'as, o Nuggets kaip ir nuzeminami bus. Perzengtos ribos. Neveltui Vincas

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-24, 19:21, pasakė:

ko labiausiai noreciau, kad Punk vs Umaga virstu i lagaminelio perimimo matcha. Galetu Umaga lagamina perimt is Punko. Umagai labiau deretu, ir jis toks tvirtas pretendentas butu kai dabar Punkas tikrai pagrindinio titulo nevertas laikyt.
Ne į temą
Na,nezinau kaip tau taip,bet mano akimis Umaga po grizimo turejo per mazai macu,kad galetu atimti cemodana ir tapti WHCempionu.Punkas progresuojantis Upper Midcarderis,todel manau,kad atejus laikui jam WHChampionshipas nepamaisys.Kas liecia Smackdown rosteri,tai as labai pykstu del R-Truth.Jis mano manymu gali buti auksciau,nei yra dabar.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-05-24, 18:39

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-24, 18:21, pasakė:

Po tu draftu kai visi galvojo, kad SD susilpnejo.

Ne į temą
Tikrai ne visi.
Ir nemanau kad Umaga vertas WHC, nes jis neturi daug fanu, jam dabr IC nebent galima duot, o ne iskarto mest i ME.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nu jo buildo dar reiketu, bet pamenam kad visai idomus fjudai buvo jo ir cenos. Tai ji dar uzbuildinus jam vel ta undefeated ranga galetu vel i Main Event statyti. Man niekaip nesiziuri CM Punk.. visada kazkodel man jis niekur nesiklijuoja.

Nuotrauka

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0

Citata

Po tu draftu kai visi galvojo, kad SD susilpnejo
Kas tie visi? As kiek pazystu zmoniu kurie rimtai domisi pw, tai visi buvo vienos nuomones sd bus geresnis po draftu ir tikriausiai bus best wwe weekly show.

Citata

Umagai labiau deretu, ir jis toks tvirtas pretendentas butu kai dabar Punkas tikrai pagrindinio titulo nevertas laikyt
Nesuprantu kodel Umaga Butu tvirtas pretendentas, o Punk nebutu? Punk mic skillai geresni, in ring skillai geresni, siuo metu jis labiau over

Citata

Man niekaip nesiziuri CM Punk
Nesiziuri turbut tik del to, kad jobbina antra ppv is eiles, tai jei ji pushins kaip pretendenta tai jis ir atrodys kaip tvirtas pretendentas, kaip kad dabar pvz Umaga yra pushinamas.

Citata

Pastebejau, kad su nauju rosteriu ir matchu kokybe SD zymiai padidejo. Techniskaja puse matchai geresni nei RAW.
Pritariu siam teiginiui ir noriu pridurti jog prie to zymiai prisidejo BUTENT Punk. Paziurekim i paskutinius jo sd matchus:
1.CHRIS JERICHO vs. CM PUNK
RATING: ***
2.MORRISON & PUNK vs. BENJAMIN & HAAS
3.EDGE vs. CM PUNK
RATING: ***1/4
4.EDGE vs. CM PUNK
Cia ne siaip bet kokie Punko matchai, o 4 paskutiniai jo matchai sd, ne vieno rating nera zemiau ***.

Šį pranešimą redagavo Kakashin: 2009-05-25, 16:35

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Na gal tavo tiesa, taciau man Punk gimmickas ir pats kaip wrestleris labai jis manes jau nesudomina. Nuo pat jo WWE debiuto jo ne itin megstu. Nezinau, man jis visiuose storyline'uose labai nesiziuri. Ringe atrodo tikrai gerai, bet visa kita kas susije su juom ir tas antrus metus is eiles briefcase'as jam duotas tikrai nepatiko

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Bijau dziaugtis,bet dabar Smackdown pakilime!Visi match'ai geri,feudai geri ir promo's geri!Draftai labai smarkiai pakeite Smackdown i geraja puse.Labai patiko John Morrison vs Umaga match'as,tikrai graziai atliktas samoan drop.Beje Morrisonui tikrai turejo skaudeti keli pliaukstelejimai su dirzu :rolleyes:
Geras ME,bet Mysterio truko.Is Edge ir Y2J puses buvo viskas gerai,bet mano manymu butu buve geriau,jei Jeff'as butu pasikeites su 619 retkarciais.
Kas dar patiko,tai ,kad Kahli ringe manes nei kiek neuzkniso,netgi patiko ju match'as.Zodziu Smackdown dabar yra GoldenAge (skaiciuoju nuo tada,kai wwe iejo i HD)

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
del promo as nesutiksciau. geras promo buvo tik edge. o rey, jeff ir punk buvo grynas autopilotas ir ziaurei nuvalkotos frazes. Jeff ir Rey net pradzia buvo identiska, kas man pasirode kaip klaida kazkieno kas neatkreipe demesio i tai. o Punko - umaga ne punkas... kiek kartu tai esam girdeje ? :rolleyes: bet siaip visumoj visai neblogas sd! prie y2k ispuolis buvo puikiai padarytas ir svarbiausiai tai puikiai panaudota reali situacija.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
jap, aš irgi sutinku, kad draftai pakeitė SD į gerąją pusę. Visi feudai įdomūs, visi mačai daugiau mažiau geri ir kas svarbiausia, pagrindinis feudas neužima pusės laiko (ne kaip RAW atveju, ir aišku anksčiau SD). Visi gauna laiko, net atrodytų toks nelabai reikšmingas Cryme Tyme - Greatest tag team mačas trunka ilgokai ir dar yra visai neblogas. Ne išimtis ir kiti feudai, žodžiu SD rulez! Dar atsikratytų Khali ir Knox o vietoj jei būtų Santino, Kofi ir Kennedy (bei gal dar keli geri vyrukai) būtų mano svajonių rosteris :o
Ai, dar pridėsiu, kad pagalvojau, kad iš tikro koks fanas užpuolė Rey ;) they got me :rolleyes:

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-05-29, 20:20

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąHunter, 2009-05-29, 20:43, pasakė:

del promo as nesutiksciau. geras promo buvo tik edge. o rey, jeff ir punk buvo grynas autopilotas ir ziaurei nuvalkotos frazes. Jeff ir Rey net pradzia buvo identiska, kas man pasirode kaip klaida kazkieno kas neatkreipe demesio i tai. o Punko - umaga ne punkas... kiek kartu tai esam girdeje ? :rolleyes: bet siaip visumoj visai neblogas sd! prie y2k ispuolis buvo puikiai padarytas ir svarbiausiai tai puikiai panaudota reali situacija.
Gerai,gal punk'as ir ne geriausias sneketojas,bet mano nuomone wrestlindamas jis atperka savo ne toki gera kaip the rock mic skil.Tas pats su Jeff'u,prie jo gimmick toks promo yra patenkinamas :)P.S Aisku tai tik mano nuomone

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-05-29, 22:02, pasakė:

Gerai,gal punk'as ir ne geriausias sneketojas,bet mano nuomone wrestlindamas jis atperka savo ne toki gera kaip the rock mic skil.Tas pats su Jeff'u,prie jo gimmick toks promo yra patenkinamas :)P.S Aisku tai tik mano nuomone

2005 metu ROH atsisiusk. Jei nori ir pats galiu imesti Punk'o promo. Jis nerealus kalbetojas, tiesiog geriausias jis kaip heelas.

Vartotojų skaito šią temą: 26

narių: 0, svečių: 26, slaptų narių: 0