Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-04-11, 02:04, pasakė:

Ne į temą

Jei kalbi apie 12 Rounds, tai tai ji nufilmavo dar praeitu metu pavasari :) Negi manai, kad isleidus kruva traileriu filmas dar buna nebaigtas filmuoti? Galu gale, jei butum pasidomejes, tai zinotum, kad si filma jau pradejo rodyt JAV kinoteatruose :)
Jis kalba apie sekanti cenos filma.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąDZT, 2009-04-11, 02:51, pasakė:

Jis kalba apie sekanti cenos filma.
As pagalvojau, kad taip gali buti, taciau pries tai paieskojau ir tiek wiki, tiek google, nieko apie dar naujesni Cenos filma negirdejau. Maciau numesta linka i imdb kazkoki filma, bet ten absoliuciai nieko neparasyta apie Cena.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-04-11, 02:05

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-04-11, 03:02, pasakė:

Ne į temą

As pagalvojau, kad taip gali buti, taciau pries tai paieskojau ir tiek wiki, tiek google, nieko apie dar naujesni Cenos filma negirdejau. Maciau numesta linka i imdb kazkoki filma, bet ten absoliuciai nieko neparasyta apie Cena.
Na taip, as irgi apie tai labai mazai zinau, bet internete nera informacijos, nes nepasirasytos visos sutartys ir nesuderinti galutiniai dalykai, bent jau logiskai mastant taip turetu buti, nes internete, kino svetainese apie tai nieko neraso, bet nmo visi kalba apie kazkoki sekanti projekta.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-04-11, 03:42

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ne į temą
As irgi kaskur skaiciau ,kad tiek Cena kaškur filmuosis(ar kaškas panašiai) ,o tuo tarpu Edge nori atostogu.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Na Cena tai pats pasake savo interview, kad jei viskas bus gerai, tai filmavimas truks nuo siu metu liepos menesio iki rugsejo (CIA). Taigi kita karta neskubek saipytis is kitu forumieciu, Walleri :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-04-11, 02:02, pasakė:

Ne į temą
Ne į temą
As jau atsakiau klausimuose - detaliuu nera, bet Cena pats ne karta sake, kad vasara filmuos nauja filma. Tai kodel juo netiketi? :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
Kadangi gaunu jau antra tokio lygio abloma per keleta dienu del neapsiskaitymo, reiks pradet skaityt naujienas.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Atrodo, pagaliau Kofi gaus pelnyto dėmesio. Nesvarbu, kad turėjo jobbint Big Slow, bet visą kovą atrodė gerai, ir 101% traukė ant savęs. Per WM atrodo jį pastebėjo :D
Santino ir toliau ilgina gyvenimą :)
Gaila, kad Unified tag team champions buvo sušerti non-wrestleriams, bet tai svaime suprantama, nes jiem tas feudas daug svarbesnis ir reikia duot credibility jaunėliams...
Ir pagaliau, galima pasidžiaugt, kad ME dalyvauja uppercarderiai o ne "more talking less doing" Main eventeriai, ir visai neblogą mačą išspaudė braliukai (čia sąlyginai, ką galima išspaust iš tokio tipo mači) :)
taigi SD visai neblogas, ir pastebėjau, kad dabar žymiai rečiau pasirodo tikrieji jobberiai...
Taker ir HBK manau gavo išeiginių, nes manau tikrai jų užsitarnavo :)

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"Unified tag team champions buvo sušerti non-wrestleriams" - nuo kada Ted DiBiase ir Cody Rhodes yra non-wrestleriai? ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-04-11, 22:35, pasakė:

"Unified tag team champions buvo sušerti non-wrestleriams" - nuo kada Ted DiBiase ir Cody Rhodes yra non-wrestleriai? ;)
Aš tikiu, kad supratai, ką norėjau pasakyti, nes kitaip reiktų pažeidinėti 22 taisyklę :)

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Vat nei kiek neperdedant ir nevaidinant - visiskai nesupratau.
Ten ir Cody yra normalus wrestleriai, tik negauna daug in-ring time'o.
O ka tu turejai galvoj - lieka neaisku.

Nuotrauka
Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
0
Sis SD man patiko vien del to kad ME tikrai buwo idomus , buwo keli Promo artejanciam PPV tai irgi patiko tik wa si karta man visai ten nepatiko Santino Marelos isejimas i ringa ir kvietimas kovoti betkam su juo (nu asiku patiko kai ji sutvarke per kelias sekundes bet tai nekeicia esmes ) Kofi vis labiau pradeda blizgeti ri manau ateityje bus ME .Dar pamirsau pamineti Cody ir Ted vs Colons pagalwojau kas ce per ... as isvis nesupratau kam tuos kolonus kirsinti priesh Legacy? (nu gal ateityje bus feudas ir matysime kovas del Unifed Tag team championu vardo). Toliau Edge laida pradzoj patiko bet weliau Cena pradejo draskytis,vaipytis ir man tas nepatiko eilini karta parode ta ka moka nieko naujo BOORING .Si karta divu matcha neprasukau nes buwo Gail KIm :). Todel ir duociau tik 7/10 viska sugadino keli mano nuomone beprasmiai matchai.

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-12, 11:31

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-04-12, 02:21, pasakė:

Vat nei kiek neperdedant ir nevaidinant - visiskai nesupratau.
Ten ir Cody yra normalus wrestleriai, tik negauna daug in-ring time'o.
O ka tu turejai galvoj - lieka neaisku.
Turiu galvoj, kad jie yra pakankamai prasti wrestleriai, low-skilled ir t.t. Nes tiek per Cody's, tiek DiBiase's WWE karjerą nemačiau nieko, kuo jie galėtų sužavėti ringe. Jie net padorių finisherių neturi... (Kodžio kiek pamenu DDT - tai labai daug pasako :)) Ir kaip buvo užėjus mada kaltinti Ceną dėl jo penkių veiksmų arsenalo, aš nemanau, kad platesniu arsenalu gali pasigirti šie vyrukai.
Tiesiai šviesiai - Non-wrestleriai - prasti wrestlleriai, (bet nemažai šmėžuojantys ekrane).
Ne į temą
dar pridedu, kad čia mano nuomonė, bet tik tam, kad išvengt galbūt galimo 22 taisyklės pažeidimo :)

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-12, 14:34, pasakė:

Ne į temą

...nemačiau nieko, kuo jie galėtų sužavėti ringe. Jie net padorių finisherių neturi... (Kodžio kiek pamenu DDT - tai labai daug pasako :))

Ne į temą
na tikrai ne DDT, jei neklystu Swinging Neckbreaker'is, tik kitokiu pavadinimu - The Cross Rhodes, man atrodo.

Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2009-04-12, 14:04

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąDizzee, 2009-04-12, 15:04, pasakė:

Ne į temą
na tikrai ne DDT, jei neklystu Swinging Neckbreaker'is, tik kitokiu pavadinimu - The Cross Rhodes, man atrodo.
Taip, bet tik neseniai pradėjo naudot (berods kai sudarė legacy, nes čia vėl, jei neklystu Ted'o toks pats, tai išmoko iš jo :))
netgi WIKI sako, kad šį veiksmą pradėjo naudot tik 2009 :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-04-12, 14:40

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na ,kad ir koks geras SmackDown,man niekada taip nesiziuri kaip tokio pat lygio RAW.Turbut simpatija RAW brandui neisbleso dar is BTV laiku.Siaip buvo viskas gerai,kaip savaitiniam show.ME geras,match'ai taip pat pakankamai auksto lygio.Skirtingai nei kitiem man Cutting EDGE patiko.Tiek Cena ,tiek EDGE mano manymu pasistenge paaudrinti publika.HBK ir Takerio absoliuciai nepasigedau,nes suprantu,kad po tokio match'o jiems reikia atsipusti.Jie nebe dvidesimtmeciai,kurie gali arti visa laika.SmackDown tikrai geras.Nesutinku su Pajacu.Legacy reikia pusho.Jie gi Backlash stengsis atimti dirza is Hunterio.Juos reikia irgi buildinti! :)

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-04-12, 16:36

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-04-12, 17:35, pasakė:

Nesutinku su Pajacu.Legacy reikia pusho.Jie gi Backlash stengsis atimti dirza is Hunterio.Juos reikia irgi buildinti! :)
Čia Velykų proga taip prisimarginai? :D
O aš ir nesakiau, kad nereikia :) Tai savaime suprantama. Ir nieko nuostabaus, jei kitą savaitę jiem sušers Dirt Sheet. :)

Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na mano manymu smackdownas buvo gan neblogas duociau 7/10 balo. Siek tiek nustebino Edge poelgis...vienu metu net pamaniau ,jog wwe ji prades turnint face'u :DD hardziu stretcher matchas labai patiko nors norejau ir maniau kad laimes Jeff vistiek nenuliudau mmatchui pasibaigus :)

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Negi aš pirmas pasidalinsiu SD! įspūdžiais ;) ? Šis Smackdown! (04.17) patiko, pirma kova tarp Big Show ir Jeff Hardy patiko, neblogas buvo Jeff šuoliukas nuo Show an Matto, Show toliau on the roll :) Jeff tęsiasi loosing streakas. Nepatiko po mačo Matto nesibaigiantys leg dropai, priminė JBL stilių. Toliau Khali kiss cam :) Apšvieskit mane, žmonės, ten kur pakvietė tą mergaičiukę tai ten buvo surežisuotas tas pakvietimas ar ne? Įdomu kas gausis kitą penktadienį kai Santina dalyvaus Khali kiss cam. Maryse vs Gail Kim neprasukau. Kova kaip divų kova. Gail Kim on the roll. Sužinojom, kad per RAW mačas Orton vs HHH bus
Spoiler'is
kažką pasako, o po to "My name is Dolph Ziggler" :D . DiBiase neatrodė labai jau prastai prieš Batistą. Nu SD! neblogas

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-04-17, 22:27

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
0
Istikruju neblogas SD , ypac patiko Jeff'o ir Big Show matchas buwo geru vietu ;) , Khali su sawo KIss Cam irgi patiko bet kazkaip keista buwo kad labai jau grazia issirinko pabuciuot , divas prasukau deja :) , Taker vs Benjamin patiko Benjamin gerai pabaigoje pamegdziojo Tkaer'io taunt ir bande net Tombstone buwau siek tiek nustebes bet man patiko , Triple H dioogas su Randy Orton man siek tiek buwo nuobodokas , taciau suzinojo koks matchas wysk per ateintaty RAW . MVP gaila kad pralaimejo taciau to pasekoje Zigler manau gaus pusho budamas SD roster'y, gal koky rimtesni feuda susuks galiu jam palinketi sekmes :). ME patiko kadangi po gan ilgo pertraukos pamaciau BAtista 1on1 match'e , Ted visai neblogai pasirode :D. Taciau man kazkaip truko Edge sios savaites SD man galejo koki promo susukti dar :D , nu bet ka gerai kaip yra :D.Vertinciau labai palankiai SD 8/10

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Smackdown man buvo pusetinas. Labiausiai patiko Undertakerio ir Jeffo matchas. Taip pat nuliudau, kad MVP pralaimejo, nes maniau jog jis jau greit gaus rimtesnio pusho, bet tikekimes RAW'e tai jau pamatysime :?

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąPaulius, 2009-04-19, 10:58, pasakė:

Labiausiai patiko Undertakerio ir Jeffo matchas.
Ne į temą
Undertaker'io ir Jeff'o matchas? Kad tokio match'o per šį SD nebuvo :?

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-04-19, 10:47

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
0
Ne į temą
Nuy jo suprasti galima dviprasmiskai as tai supratau kad patiko matchai kuriusose dalyvavo Taker ir kur Jeff , o seipj tj turetu pakeisti macthas i matchai nes kitaip gaunasi jog jie 1vs1 ejo :?

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-19, 11:18

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimądeep, 2009-04-19, 12:18, pasakė:

Ne į temą
Nuy jo suprasti galima dviprasmiskai as tai supratau kad patiko matchai kuriusose dalyvavo Taker ir kur Jeff , o seipj tj turetu pakeisti macthas i matchai nes kitaip gaunasi jog jie 1vs1 ejo ;)

Ne į temą
hmmm... sorry omenyje turejo big show vs jeff matcha ;) galwoje turejau wiena o parasiau wisai kita ;) beje rasiau siek tiek pagiriotas :)

Šį pranešimą redagavo Paulius: 2009-04-19, 15:43

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
SD neblogas, bet labiausiai laukiau Edge ir Jericho bet nei vienas nepasirode tai nuvyle siek tiek, Ortonas nieko naujo nepasake, jau menesy kartoja ta paty kaip jis spyre tam ir anam i galva, Ziglerio pergale buvo netiketa, bet gal ir gerai kad laimejo, ai dar patiko Jeffo suoliukas nuo Big showo, vidutinis SD toks 7/10.

Vartotojų skaito šią temą: 26

narių: 0, svečių: 26, slaptų narių: 0