Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Įdomu kaip bus dėl Undertaker vs HBK, ar HBK turės kovot prieš Kozlovą kad galėtų kautis su Takeriu per WM?

SD visai patiko, pora įsimintinesnių vietų tai buvo Edge promo, kai įsikišo Jeff. Smagu kad RAW ir SD prasidėjo nuo Edge promo. Vėliau, per main event, kai įsikišo matt tai atrodė taip lyg WWE taip ir neleis Jeff'ui ir Matt'ui susikaut iki WM. Na ir tikiuosi kitą savaitę Miz & Morrison taps Undisputed Tag Team champions.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-22, 23:29, pasakė:

Heh,na smackdown yra smackdown,tikejausi kazko geresnio ,bet gavau tiktai blogesni nei norejau :( po NWO aptingo tikriausiai visi :rolleyes: Umaga sugrizo su raudonais sortukais,ir nugalejo jobberi ,"Wau" na kazkaip pradeti reikia ,bet nemanau,kad va taip.Na organizuojamas undertaker vs kozlov,kai vos isgirdau man pasirode nelabai idomu,nes man taip sakant visi macai neidomus su kozlovu nes dazniausiai girdziu kaip komentatoriai rekia WHAT A BATTERING RAM ,o idomaus nieko nepamatai,nors gal undertaker isuks ka nors linksmo. Na mattas uzpuole jeffa per kova..yeah great,man tai atrodo ,kad ju feudo tai nepastrino,bent as taip manau.Edge promo toks pats kaip per raw tik lievesnis :? Joa butu visai nieko pamatyti MVP su usa dirzu,bet tikrai ne daugiau ,man jis nera labai entertaining,nors gal ir nelabai noreciau ,shelton neblogai pavare per MITB maca,tai va ten jis man patiko ,o siaip sheltono ir mvp entertainimo lygiai man beveik tokie patys,todel manau jie ir liks tupeti visokiuose usa championshipuose.HHH segmentas atrode kvailokai,tiek daug tylus ir beverciai zodziais,o poto nerangiai nusiime mikrafa ir isejo :? na siaip toks promo kaip ne promo :D Linksma buvo su miz and morrison tam restorane :D Carlito gerai pasake,"I look like young brad pitt" :D Na vienu zodziu,SD kaip SD ir ne daugiau.
Ne į temą
Nezinau ar tiesingai supratau kas tie tavo "entertaininimo lygiai",bet MVP ir sheltono nei is tolo lyginti negalima.MVP tikrai gali gerai pasneketi.Nemanau ,kad mic skillo neturinciam duotu atskira "show" (kaip cutting edge ir panasiai)man atrodo vadindavosi V.I.P. Lounge.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-02-23, 16:38, pasakė:

Ne į temą
Nezinau ar tiesingai supratau kas tie tavo "entertaininimo lygiai",bet MVP ir sheltono nei is tolo lyginti negalima.MVP tikrai gali gerai pasneketi.Nemanau ,kad mic skillo neturinciam duotu atskira "show" (kaip cutting edge ir panasiai)man atrodo vadindavosi V.I.P. Lounge.

Ne į temą
nu jo,is esmes nepaaiskinau,na va ziurek ,kalbu ne apie mic skills ir pns,o del to ka jie daro per kovas,man neidomu ziureti,kick kick submission,cia panasiai kaip su kozlovu ,pamusa pamusa ir sumbission,na siaip as ju daug macu neziurejas,nes dazniausiai mvp ir shelty macus praleidziu ,bet kiek esu mates tai jie man nuobodus.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Smackdown pradzia buvo gerai nuteikianti,bet pasirodo ,kad gerai nusiteikti neuztenka norint tureti gera show.Tikrai neblogas show buvo,taciau tikejausi geresnio.Tag team match'as patiko,nieko ispudingo nebuvo,bet to ir nereikia tiketis tag team match'e per savaitini show.Taker vs Kozlov neziurejau,bet tikiuosi ,kad nebus taip ,kad valodia bus undefeated iki pat wrestlemanijos.(Gal darys triple threat)Chavo vs Benjamin nieko nesitikejau ir nieko negavau-MVP isikisimas.Brother vs Cousin tiesiog pasnekejo ir viskas.Jeff'as rodo gera pavyzdi maziesiems USA'os Jeffiukams ,kad su broliu mustis negalima :D .ME nieko naujo,Big show parode nauja move'a.Na daugiau kaip ir nera ka pasakyti show buvo puse velnio.

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Pradzia ne tokia gerai nuteikianti,nes cena kalbejo rimtai apie ta ivyki,ir cena rimtai atrodo nekaip :) Pradzia buvo gana linksma kaip ir sake mauglis,tik eilini karta kai cena kalbejo linksmai tai viskas normaliai ,o kai taip surimteja man jau keistai atrodo.Su edge irgi linksmai buvo kai edge"Well i say LET'S DO IT" ir zvalgosi atgal :D Na tada vel vickie my husband is a warrior ,brave and like that .Na zodziu jau buvo viskas aisku kai edge isejo.Tag team kova buvo tikrai grazi,norejau ,nezinojau kam noreciau ,kad butu pergale ,nes miz and morrison team man labiau patinka,bet primo ir carlito turi gana graziu move'u tai zodziu,gerai ,kad visi visdar championai,o vieni ir dvynes turi :D Taker Vs Kozlov neziurejau,neziuriu nei vienos kovos su juo,bet ka,gala maciau ,visdar undefeated.Jeff nekovoj,matt visdar mala sh,tik tiek.Shelton maco irgi neziurejau,bet kiek maciau jis guli ir mvp tauntina :D Paskutinis macas irgi nieko ,big show muse ir submittino cena visa kova ,na aisku cena padare pora,tiktai pora move'u ,bet kas is to,nors FU grazus buvo ..Na siaip ME visada nuliudina,tai si karta ne isimtis.Na sd kaip sd,tik si karta gal truputi geresnis.

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš viso šou nežiurėjau, bet galiu pasakyti, kad mane domino tik Hardy vs Hardy. Aplamai keistas man tas jų feudas, nėra aiškaus preteksto Matt'ui būti piktam, o ir Jeff'as kažkaip mažai reiškiasi. Ir šįkart nieko gero, jokių netikėtumu. Atėjo, pašnekėjo, išėjo. Šiaip per WM25 tikiuosi geros Hardy vs Hardy kovos, tačiau kolkas jų feudas neužveda. Iš Matt'o healas silpnokas kolkas, šneka ir tiek, jokių veiksmų, apart atakų po kovos.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąVirmantas, 2009-02-28, 22:05, pasakė:

Aš viso šou nežiurėjau, bet galiu pasakyti, kad mane domino tik Hardy vs Hardy. Aplamai keistas man tas jų feudas, nėra aiškaus preteksto Matt'ui būti piktam, o ir Jeff'as kažkaip mažai reiškiasi. Ir šįkart nieko gero, jokių netikėtumu. Atėjo, pašnekėjo, išėjo. Šiaip per WM25 tikiuosi geros Hardy vs Hardy kovos, tačiau kolkas jų feudas neužveda. Iš Matt'o healas silpnokas kolkas, šneka ir tiek, jokių veiksmų, apart atakų po kovos.
Del preteksto nebuvimo - nesamone. Kaip tik sis heel turn'as yra labai logiskas, Matt yra nepatenkintas nes "jis visada daugiau dirbo, bet jo karjera buvo vidutine lyginant su Jeffo", "kad ir kaip jis visa laika pavyzdingai stengesi, fanai vis tiek buvo labiau uz screw-up'a Jeff'a", "Kai Jeffa vis persekiodavo nelaimes, visi tik Matto klausinejo "kaip Jeffas" ir t.t., zmonems jis rupejo tik todel, kad yra Jeffo brolis" ir t.t. kitaip tariant - is pavydo daugeliu atzvilgiu. Taciau man irgi nepatiko Matto kaip heelo buildas sia savaite. Vos tik po jo turno, jis kaip ir dera buvo vaizduojamas su kostiumu, per pati pirma jo heelo promo fone skambejo muilo operu muzikele, kuri gal ir kvailokai atrode, taciau tikrai veike, pridejo tos dramos prie skausmo kupino Matto kalbos. Taip kad buvo viskas gerai, kol...Per paskutini SD Mattas atejo tradiciskai su ta pacia theme ir su tais paciais drabuziais. NESAMONE! Kai as isgirstu "O YEAH!" muzika, as tikrai noriu cheer'inti. WWE idejo darbo kurdami nauja, t.y. blogaja Matto asmenybe, bet kai tik pasitaiko pirma proga begt i ringa, palikti tie face'iski jo gimmicko elementai. Belieka guostis tuo, kad tai nieko neturi su Matt/Jeff feud'o buildu, kuriuo as kol kas tikrai megaujuosi ir siame SD man tas visas Jeffo "tu mano brolis, as nenoriu su tavim kovoti", o Matto "as nebeturiu brolio, taip kad kaukis su manim" ir vienas bitchslap'as po kito...tikrai veikia, as pagaunu ju feud'o hype'a :)

O kas apie pati SD, tai jis buvo geras, apart mano mineto Jeff/Matt feud'o irgi daugmaz buvo gerai. Pasikartosiu, WWE mus toliau lepina gerais TV match'ais, o ju siame show buvo net 2. Pirmasis - Miz & Morison vs. Colons parodo, jog WWE tikrai gali tureti gera komandu diviziona, jei abu komandiniai titulai bus sujungti ir jei patiems WWE pagaliau prades rupeti komandos. Na bet as vis dar tikiuosi, kad per WM bus match'as del WWE Undisputed titulo ar kazkas pan. imetant i matcha Priceless ir galbut dar ka nors, bet nebutinai. Antrasis - Show/Cena buvo ko gero geriausia, ka galima is siu wrestleriu isspaust per 20 min. Thumbs up Cenai. WHC feud'as irgi neblogai pletojamas, tik noretusi daugiau tureti Cena/Edge vietoj Cena/Edge & Vickie & others. U.S. titulas dziugu, kad laiko gauna, kad kazkas su juo vyksta. Tik va MVP kreivai ziurisi kaip face'as. Aisku publika ji palaiko, taciau komentavo jis Shelton/Benjamin match'a ir jei butu buves heel'as, jis butu pezejes neuzsiciaupdamas iki pat galo. O dabar jis tik liudnai tyli, iterpdamas fraze, kad US titulas is tiesu yra jo titulas. Takerio jobas Kozlovui buvo sioks toks sokas, bet dar blogiau yra tai, jog realesnis atrodo Taker/Kozlov match'as per WM. Bet as vis dar veju mintis salin svajodamas apie Michaels/Taker. Belieka pasidziaugt kad atsizvelgiant i tai, kad matche dalyvavo Kozlovas, pats match'as tikrai padorus gavosi. Ir dar vienas pliusas - ne vieno divu match'o!

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne į temą
Vakar kazkaip prisiminiau ta Taker vs Valodia match'a ir susimasciau ar negali buti triple threat-Kozlovas liktu undefeated(Per survivour series ar kita ppv jis gavo irgi,bet tai buvo triple threat),Takeris irgi.O HBK laimejo praeita WM taigi jis gali ir pralaimeti.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-03-01, 09:17, pasakė:

Ne į temą
Vakar kazkaip prisiminiau ta Taker vs Valodia match'a ir susimasciau ar negali buti triple threat-Kozlovas liktu undefeated(Per survivour series ar kita ppv jis gavo irgi,bet tai buvo triple threat),Takeris irgi.O HBK laimejo praeita WM taigi jis gali ir pralaimeti.

Ne į temą
Tai butu didziulis apsurdas. Kozlovo svari pergale pries Takeri, veliau pralaimejimas pries HBK butu didele doze hype'o. Ale HBK padare tai ko niekas kitas anksciau nesugebejo padaryt t.y uzbaigt Kozlovo streak'a ir galbut tas pats bus ir su Takerio WM streak'u. Taigi Kozlovo winning streak'o uzbaigimas cia butu LABAI tinkamoj vietoj.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Pritariu, tuomet ir bookinti Kozlov butu lengviau, ir feudui Taker vs HBK suteikta itikinamumo butu (streak ender vs streak holder).

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tagi sikart pirmajam teks vertinti sios savaites show.
Pirmosios dvidesimt minuciu be kovu. Zinoma, kazkiek nustebau, kad Undertaker tiek ilgai kalbejo, bet nieko idomaus nepasake, nes ir taip aisku buvo, kad HBK ir Undertakeris kausis.
Paskui antroji kova MVP vs. Matt Hardy. Aisku, Matto ten blah blah. Kova buvo letoka, tad manes nesuzavejo Ir. MVP pergale? Idomiai, idomiai. Keturi nariai zinomi, ir kazkaip keistai man cia viskas ziurisi su tuo MITB.
Kaip visuomet Dirt Sheet prajuokino :?
Divas prasukau. Diugu, kad skiriama laiko joms, tiesiog, kazkaip kaip niekad jos nedomino, taip nemanau, kad ir sudomins.
Kontrakto pasirasymas buvo kvailokas del Vicky ir Edgo pykcio, jog ja pasirupino Big Show :)
Visas tas segmentas buvo gan neidomus, nes viskas buvo nuspejama. Isikis Cena ir "padarys tvarka"
Visas sitas perkeliamas i kita savaite, tad mano nuomone, visdelto bus Tripel Threat kova tarp siu triju biciuku.
Jeff'o ir Benjamino kova irgi buvo tas pats kas pirma. Tik kad Matto interfarence'as nepatiko. Lyg tai butu "Nepakliusiu as, nepakliusi ir Tu"
Taigi, jau zinom 5 kovotojus MITB.
ME irgi. Koks gi be isikysimu. Nors tas 3vs1 patiko. Netikroviskai Triple H apsiputojo.
Na ir taip show baigesi.
Visos trys kovos buvo nekokios, su anos savaites kovomis nelabai sulyginsi. Na, ir sita ir ana savaitew tikrai nebuvo stebuklai. Liko pora savaiciu iki WM. Zesim, ar viskam bus speta pasiruosti.

Show bendrai vertinciau 6/10

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Matosi, kad PlutoniX tik pradėjo žiūrėti wrestlingą :D

Man dėl to Matt - Jeff dalies buvo viskas aišku, kai tik pasakė, kad abu kausis dėl patekimo į MITB. Būtent tokią pabaigą ir numaniau :) Patiko contract signing, "we want Cena" chantas gan smagiai pralindo pro ausis, jaučiu kaip vėl tampu jo fanu :) (bent jau mėgėju :D ) Jaučiu, kaip artėja Edge'o santuoka prie pabaigos. Pradžioj dar trūko HBK pasirodymo, bet turbūt jie susitiks akis į akį per RAW. Nu o pabaiga, tai lieviausia, kokia tik galėjo būt...
Bendrai SD prastesnis nei praeitą savaitę...

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Jei neklystu po smackdown'o MITB liko tik 3 vietos-na pasvarstykim galimus pretendentus-Evan Bourne-galetu patekt,ir manau jis pateks.Carlito-Jau nepirma karta dalyvautu,jam ten tinka,Is raw gaeltu ir Priceless ir Rey Mastrio,bet Priceless turbut bus ortono uznugaryje,o Rey turbut "issvaiste" savo galimybe.Chavo-jam tiktu,yra galimybe ji pamatyti tame match'e.Helms-Na pastaruoju metu mes jo nemateme,bet negali zinoti.R-Truth-taip pat yra galimybiu ji ten pamatyti,tuo labiau ,kad pusho gauna.The Brian Kendrick-Tinkamas siam match'ui,bet paskutini karta maciau ji jau senai.Vladimir Kozlov-Kiek skaiciau jam ateina ne geros dieneles.Spreskite pastys kas dar pateks.Smackdown toks pusetinas.Patiko takerio promo,ne del to ,kad jis kazka ten gero pasake,bet kad jis snekejo kaip normalus zmogus.Kad isikiso Cena turbut turejome is visko ir suprasti-Idomu ka jis ten pasnabzdejo Vickei.ME-Umaga issisuko koja-?Pabaiga nepatiko.Buvo ir geresniu Smackdown'u.

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Maugli,
1. reiketu aiskumo tame, kas manai kad pateks.. Nes padestai padestai mintis, o gale pasakai: "Spreskite pastys kas dar pateks." :) Mes ir taip galime patys nuspresti, todel arba pateik isreiksta savo nuomone (kaip Bourne atveju), arba tokiu sapaliojimu kaip "galetu, bet..." nerasyk is viso :)
2. Apie Umagos koja ziniu jokiu papildomu nera, be to, manau tai buvo gan geras storyline :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-03-07, 17:28, pasakė:

2. Apie Umagos koja ziniu jokiu papildomu nera, be to, manau tai buvo gan geras storyline :)

Rodyti pranešimąNervas, 2009-03-05, 21:03, pasakė:

• Pasak tiesioginių pranešimų iš šou, per dvigubus Smakcdown įrašymus Umaga išsisuko koją. Dėl to jo mačas buvo nutrauktas ir jis nebus rodomas per TV.

O tai negali turėti ko nors bendro? :) ar čia reikia manyti, kad tik sekančią savaitę (09,03,14) nebus Umagos?

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Taciau tarp naujienu yra tokiu, kur sakoma "no update on umaga yet".
Pasitiketi zmoniu is arenos teiginiais, arba teisejo "x gestu", kaip traumos rimtumo ir tikrumo irodymu - tas pats kas teigti, jog Russo - geriausias bookeris pasaulyje.

Nuotrauka
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Joa biski jau veluoju vertinti SD ,bet nesvarbu tarkim :lol:

Na takerio promo man nepatiko,buvo nuobodu kokias 2minutes todel prasukai ir likusia dalį..Na visas SD atrode gana geras,macai visai buvo neblogi numatyti (iskyrus ME) Na siaip tikejausi kai ,kad mattas prakis ,o kai jis prakiso tai jau 100% buvo ,kad kazkaip ir jeffas prakis,bet kazkodel visiskai nepagalvojau ,kad matt gali vel interfere.Na dabar man tas visas MITB visiskai nesiziuri,na gal punkas isgelbes,nes nezinau,nei vieno highflyerio nematau ladder mace,nors aisku dar yra vietos,gal kanors ides...Tikiuos ,kad rey rey pateks kaip nors.ME,na buvo visai smagu pamatyti vel umaga in action,tik kazkaip nesiziuri jo entrance be menegerio :lol: Kazkaip keistai su tais assaultais,jie kiek kartu puole tryse shane ir jis atmuse juos,o tripliu tai jau atkale(nors aisku tipo jau buvo ipusejas macas ir pns) Zinojau ,kad tai neivyks ,bet vistiek tikejausi ,kad shane su vince isbegtu ir tripliui padetu :lol: Na ka,lyg ir nebloga WM ateina,tik vat del MITB abejoju.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Smackdown ,kaip visalaika savo stiliuje.Turime visus MITB match'o dalyvius ir belieka tiketis gero match'o,nepaisant ,kad turime ten :Henry,Kane,Finlay.Siaip galejo R-Truth ikisti,bet neikiso-yra kaip yra.Tag Team match'as del dirzu patiko,nes kaip Smackdown tikrai gerai atrode,tiek Carlito&Primo,tiek Miz&Morrison.Matt'as nieko ispudingo nepasake,bet zinome,kad bus Brother vs Brother per WM25.Tikejausi isgirsti daugiau apie Vickie and Big Show,bet mano tikejimaisi nuejo suniui ant uodegos.Belieka laukti Raw ir suzinoti kas per match'as per WM25 laukia Jericho.Kaip ir nepatvirtintas dar Undisputed Tag Team Championship match'as.ME-Prastas,bet nieko ir nesitikejau.Smackdown-Neblogas

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
sd! neblogas bet mano akimis per paskutini menesi tikrai nusileidzia raw. pries kokius pora menesiu sd! laukdavau zymiai labiau negu raw nes per ji nieko idomaus nevykdavo. daba zymiai daugiau demesio skiriama vel raw.
Pagaliau officialiai paskelbta kova tarp hardziu. ir labai gerai nes tas muilinimas paskutini menesi buvo visiskai berysio. pats mato promo toks siaip sau su ypac bent man kvaila mintim ta pavadeli/antkakli issitraukti. jai jau suo visas sudege su namu tai ir antkaklis taip gerai nebutu issilaikes... bet patiko ale spearas, toks matos negailintis savo brolio vos is ringo neisskrido :D
sitas sd gal ir neblogas bet kitas turetu but geras visgi 500 epizodas o svarbiausiai ko labai noreciau pamatyt, tai bent trumpo backstage momento tarp cage ir edge. nors ir vienas face kitas heelas bet tas ignoravimas tai kazkaip, nelabai atrodo...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Kozlovas tampa joberiu :D Daugiau kaip ir jokių nusiskundimų/pastebėjimų šiam SD neturiu :D praėjo smagiai :D
tiesa, pagaliau VĖL kažkiek geriau atrodė R-Truth, jau buvo jis man kažkoks sustingęs... ir kaip visada broliai Kolonai džiugina neblogu vaizdu (aišku prie to prisideda ir Morrison). Įdomu, kas bus pirmi Unndisputed tag čempai... :D

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
500'th episode of SmackDown buvo tikrai neblogas. :) Patiko HHH kalba. Machai taipogi neblogi. Na pabaigoj kaip visad atejo Cena ir druskos ant zaizdos pabarste. Na bet tai gerai :) Gerai ten Edge ir Show pradejo pjautis po to. :) Nu tikrai neblogas SD! buvo. :)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
SD tikrai geras. nepasakyčiau kad jubiliejinis, bet kaip eilinis SD tai tikrai vykęs. pagaliau po nežinau kiek metų pertraukos MVP atliko Playmaker ir negana to laimėjo beltą :) tai jau tikrai galima užuost push'ą. Hardžiai kovos under extreme rules. that's f***'n fantastic :) jau dabar smagiai susquashino Jeff'as Kendrick'ą. Nu ir pabaiga taip pat puiki, kai Vickie tapo žaisliuku Big Show ir Edge'ui :) prisižvengiau iš Cenos akmenukų į Edge-Vickie-Big Show šeimos daržą :)
Liux, 8/10, laukiam laukiam WM :)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-03-20, 17:32
+20% uz 11 taisykles pazeidima.

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Kaip 500-tasis SD tai tikrai nekoks, praktiškai visi mačai (išskyrus US belt) jobbiniai wrestlemania build'ai, promo pabaigoje sakyčiau over-the-top ir apskritai man tas fighting for Vickie nepatinka, nes tai reiškia, kad didelė tikimybė, kad turėsime daug "įdomybių" per wrestlemania triple mačą.

deep

1000

• Naujokai
0
Nu mane sis SD nuvyle matchai toli grazu neatitinka progos 500th episode of SD . HHH vs. Vladimir Kozlov buwo (man) neidomi kova nors triple H dar priesh ja ir pasnekejo , laimetojas buwo aiskus , o Kozlov tikrai kaip seniau kazkas minejo tampa jobber'iu . Man visai patiko MVP vs. Shelton Benjamin , gana idomu ir svarbiausia tai buwo United States Championship matchas - rezultatas turim nauja champa MVP. Shawn Michels vs. Kane booring wel nieko gero kaip ir Udertaker vs. JBL.
O Main event tai ishwis bezodziu likau. 500th episode o koks ME. Tie patys 4 zmogeliai ir jokio matcho nu nors ir ivyko susitumdymas ir Vickie gawo spear , o Edge Chokeslam, taciau tai vistiek esmes nekeicia - matosi kad si karta WWE bookeriai nepadare visko iki galo. :)

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-03-20, 17:12

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
labai apsidziaugiau del to kad mvp pasieme belta. nes as tikrai nemanau kad mvp ir lagamineli ir usa belta turetu. tad lieka is rimtu kandidatu tik punk tikriausiai. Henry kane finley - be sansu mano nuomone, kofi dar peranksti, sheltonas nemanau kad jau isvis darys isjo main eventery. o del punk negi du metus iseiles laimes jis? tad visi sansai cc pasiimti lagamineli.
o siaip kaip 500 epizodas tai nieko ypatingo. tikrai galejo surengt 3h sou. nes daba buvo eilinis sd buildui wm25.
jai butu ne 500 tada butu labai neblogas, bet daba galejo but zymiai geriau.
p.s. nu man tas meiles trikampis taip durnai atrodo... jau greiciau patikeciau undertaker kad yra zombis negu tuo meiles trikampiu :D

Vartotojų skaito šią temą: 20

narių: 0, svečių: 20, slaptų narių: 0