Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-02-23, 12:54
SD visai patiko, pora įsimintinesnių vietų tai buvo Edge promo, kai įsikišo Jeff. Smagu kad RAW ir SD prasidėjo nuo Edge promo. Vėliau, per main event, kai įsikišo matt tai atrodė taip lyg WWE taip ir neleis Jeff'ui ir Matt'ui susikaut iki WM. Na ir tikiuosi kitą savaitę Miz & Morrison taps Undisputed Tag Team champions.
2009-02-23, 16:38
NevermanO_O, 2009-02-22, 23:29, pasakė:
Ne į temą | Nezinau ar tiesingai supratau kas tie tavo "entertaininimo lygiai",bet MVP ir sheltono nei is tolo lyginti negalima.MVP tikrai gali gerai pasneketi.Nemanau ,kad mic skillo neturinciam duotu atskira "show" (kaip cutting edge ir panasiai)man atrodo vadindavosi V.I.P. Lounge. |
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-02-23, 18:01
Mauglis, 2009-02-23, 16:38, pasakė:
Ne į temą | Nezinau ar tiesingai supratau kas tie tavo "entertaininimo lygiai",bet MVP ir sheltono nei is tolo lyginti negalima.MVP tikrai gali gerai pasneketi.Nemanau ,kad mic skillo neturinciam duotu atskira "show" (kaip cutting edge ir panasiai)man atrodo vadindavosi V.I.P. Lounge. |
Ne į temą | nu jo,is esmes nepaaiskinau,na va ziurek ,kalbu ne apie mic skills ir pns,o del to ka jie daro per kovas,man neidomu ziureti,kick kick submission,cia panasiai kaip su kozlovu ,pamusa pamusa ir sumbission,na siaip as ju daug macu neziurejas,nes dazniausiai mvp ir shelty macus praleidziu ,bet kiek esu mates tai jie man nuobodus. |
2009-02-27, 17:12
2009-02-28, 12:50
2009-02-28, 22:05
2009-02-28, 23:26
Virmantas, 2009-02-28, 22:05, pasakė:
O kas apie pati SD, tai jis buvo geras, apart mano mineto Jeff/Matt feud'o irgi daugmaz buvo gerai. Pasikartosiu, WWE mus toliau lepina gerais TV match'ais, o ju siame show buvo net 2. Pirmasis - Miz & Morison vs. Colons parodo, jog WWE tikrai gali tureti gera komandu diviziona, jei abu komandiniai titulai bus sujungti ir jei patiems WWE pagaliau prades rupeti komandos. Na bet as vis dar tikiuosi, kad per WM bus match'as del WWE Undisputed titulo ar kazkas pan. imetant i matcha Priceless ir galbut dar ka nors, bet nebutinai. Antrasis - Show/Cena buvo ko gero geriausia, ka galima is siu wrestleriu isspaust per 20 min. Thumbs up Cenai. WHC feud'as irgi neblogai pletojamas, tik noretusi daugiau tureti Cena/Edge vietoj Cena/Edge & Vickie & others. U.S. titulas dziugu, kad laiko gauna, kad kazkas su juo vyksta. Tik va MVP kreivai ziurisi kaip face'as. Aisku publika ji palaiko, taciau komentavo jis Shelton/Benjamin match'a ir jei butu buves heel'as, jis butu pezejes neuzsiciaupdamas iki pat galo. O dabar jis tik liudnai tyli, iterpdamas fraze, kad US titulas is tiesu yra jo titulas. Takerio jobas Kozlovui buvo sioks toks sokas, bet dar blogiau yra tai, jog realesnis atrodo Taker/Kozlov match'as per WM. Bet as vis dar veju mintis salin svajodamas apie Michaels/Taker. Belieka pasidziaugt kad atsizvelgiant i tai, kad matche dalyvavo Kozlovas, pats match'as tikrai padorus gavosi. Ir dar vienas pliusas - ne vieno divu match'o!
2009-03-01, 09:17
Ne į temą | Vakar kazkaip prisiminiau ta Taker vs Valodia match'a ir susimasciau ar negali buti triple threat-Kozlovas liktu undefeated(Per survivour series ar kita ppv jis gavo irgi,bet tai buvo triple threat),Takeris irgi.O HBK laimejo praeita WM taigi jis gali ir pralaimeti. |
2009-03-01, 10:18
Mauglis, 2009-03-01, 09:17, pasakė:
Ne į temą | Vakar kazkaip prisiminiau ta Taker vs Valodia match'a ir susimasciau ar negali buti triple threat-Kozlovas liktu undefeated(Per survivour series ar kita ppv jis gavo irgi,bet tai buvo triple threat),Takeris irgi.O HBK laimejo praeita WM taigi jis gali ir pralaimeti. |
Ne į temą | Tai butu didziulis apsurdas. Kozlovo svari pergale pries Takeri, veliau pralaimejimas pries HBK butu didele doze hype'o. Ale HBK padare tai ko niekas kitas anksciau nesugebejo padaryt t.y uzbaigt Kozlovo streak'a ir galbut tas pats bus ir su Takerio WM streak'u. Taigi Kozlovo winning streak'o uzbaigimas cia butu LABAI tinkamoj vietoj. |
2009-03-06, 23:28
Pirmosios dvidesimt minuciu be kovu. Zinoma, kazkiek nustebau, kad Undertaker tiek ilgai kalbejo, bet nieko idomaus nepasake, nes ir taip aisku buvo, kad HBK ir Undertakeris kausis.
Paskui antroji kova MVP vs. Matt Hardy. Aisku, Matto ten blah blah. Kova buvo letoka, tad manes nesuzavejo Ir. MVP pergale? Idomiai, idomiai. Keturi nariai zinomi, ir kazkaip keistai man cia viskas ziurisi su tuo MITB.
Kaip visuomet Dirt Sheet prajuokino
Divas prasukau. Diugu, kad skiriama laiko joms, tiesiog, kazkaip kaip niekad jos nedomino, taip nemanau, kad ir sudomins.
Kontrakto pasirasymas buvo kvailokas del Vicky ir Edgo pykcio, jog ja pasirupino Big Show
Visas tas segmentas buvo gan neidomus, nes viskas buvo nuspejama. Isikis Cena ir "padarys tvarka"
Visas sitas perkeliamas i kita savaite, tad mano nuomone, visdelto bus Tripel Threat kova tarp siu triju biciuku.
Jeff'o ir Benjamino kova irgi buvo tas pats kas pirma. Tik kad Matto interfarence'as nepatiko. Lyg tai butu "Nepakliusiu as, nepakliusi ir Tu"
Taigi, jau zinom 5 kovotojus MITB.
ME irgi. Koks gi be isikysimu. Nors tas 3vs1 patiko. Netikroviskai Triple H apsiputojo.
Na ir taip show baigesi.
Visos trys kovos buvo nekokios, su anos savaites kovomis nelabai sulyginsi. Na, ir sita ir ana savaitew tikrai nebuvo stebuklai. Liko pora savaiciu iki WM. Zesim, ar viskam bus speta pasiruosti.
Show bendrai vertinciau 6/10
Priklausau Tinklui
2009-03-07, 14:30
Ne į temą | Matosi, kad PlutoniX tik pradėjo žiūrėti wrestlingą |
Man dėl to Matt - Jeff dalies buvo viskas aišku, kai tik pasakė, kad abu kausis dėl patekimo į MITB. Būtent tokią pabaigą ir numaniau Patiko contract signing, "we want Cena" chantas gan smagiai pralindo pro ausis, jaučiu kaip vėl tampu jo fanu (bent jau mėgėju ) Jaučiu, kaip artėja Edge'o santuoka prie pabaigos. Pradžioj dar trūko HBK pasirodymo, bet turbūt jie susitiks akis į akį per RAW. Nu o pabaiga, tai lieviausia, kokia tik galėjo būt...
Bendrai SD prastesnis nei praeitą savaitę...
2009-03-07, 16:26
2009-03-07, 17:28
1. reiketu aiskumo tame, kas manai kad pateks.. Nes padestai padestai mintis, o gale pasakai: "Spreskite pastys kas dar pateks." Mes ir taip galime patys nuspresti, todel arba pateik isreiksta savo nuomone (kaip Bourne atveju), arba tokiu sapaliojimu kaip "galetu, bet..." nerasyk is viso
2. Apie Umagos koja ziniu jokiu papildomu nera, be to, manau tai buvo gan geras storyline
2009-03-07, 18:10
2009-03-09, 21:25
Na takerio promo man nepatiko,buvo nuobodu kokias 2minutes todel prasukai ir likusia dalį..Na visas SD atrode gana geras,macai visai buvo neblogi numatyti (iskyrus ME) Na siaip tikejausi kai ,kad mattas prakis ,o kai jis prakiso tai jau 100% buvo ,kad kazkaip ir jeffas prakis,bet kazkodel visiskai nepagalvojau ,kad matt gali vel interfere.Na dabar man tas visas MITB visiskai nesiziuri,na gal punkas isgelbes,nes nezinau,nei vieno highflyerio nematau ladder mace,nors aisku dar yra vietos,gal kanors ides...Tikiuos ,kad rey rey pateks kaip nors.ME,na buvo visai smagu pamatyti vel umaga in action,tik kazkaip nesiziuri jo entrance be menegerio Kazkaip keistai su tais assaultais,jie kiek kartu puole tryse shane ir jis atmuse juos,o tripliu tai jau atkale(nors aisku tipo jau buvo ipusejas macas ir pns) Zinojau ,kad tai neivyks ,bet vistiek tikejausi ,kad shane su vince isbegtu ir tripliui padetu Na ka,lyg ir nebloga WM ateina,tik vat del MITB abejoju.
2009-03-13, 15:16
2009-03-13, 16:44
Pagaliau officialiai paskelbta kova tarp hardziu. ir labai gerai nes tas muilinimas paskutini menesi buvo visiskai berysio. pats mato promo toks siaip sau su ypac bent man kvaila mintim ta pavadeli/antkakli issitraukti. jai jau suo visas sudege su namu tai ir antkaklis taip gerai nebutu issilaikes... bet patiko ale spearas, toks matos negailintis savo brolio vos is ringo neisskrido
sitas sd gal ir neblogas bet kitas turetu but geras visgi 500 epizodas o svarbiausiai ko labai noreciau pamatyt, tai bent trumpo backstage momento tarp cage ir edge. nors ir vienas face kitas heelas bet tas ignoravimas tai kazkaip, nelabai atrodo...
2009-03-13, 23:12
tiesa, pagaliau VĖL kažkiek geriau atrodė R-Truth, jau buvo jis man kažkoks sustingęs... ir kaip visada broliai Kolonai džiugina neblogu vaizdu (aišku prie to prisideda ir Morrison). Įdomu, kas bus pirmi Unndisputed tag čempai...
2009-03-20, 14:35
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2009-03-20, 15:57
Liux, 8/10, laukiam laukiam WM
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-03-20, 17:32
+20% uz 11 taisykles pazeidima.
2009-03-20, 16:15
2009-03-20, 17:10
O Main event tai ishwis bezodziu likau. 500th episode o koks ME. Tie patys 4 zmogeliai ir jokio matcho nu nors ir ivyko susitumdymas ir Vickie gawo spear , o Edge Chokeslam, taciau tai vistiek esmes nekeicia - matosi kad si karta WWE bookeriai nepadare visko iki galo.
Šį pranešimą redagavo deep: 2009-03-20, 17:12
2009-03-20, 19:01
o siaip kaip 500 epizodas tai nieko ypatingo. tikrai galejo surengt 3h sou. nes daba buvo eilinis sd buildui wm25.
jai butu ne 500 tada butu labai neblogas, bet daba galejo but zymiai geriau.
p.s. nu man tas meiles trikampis taip durnai atrodo... jau greiciau patikeciau undertaker kad yra zombis negu tuo meiles trikampiu
Vartotojų skaito šią temą: 16
narių: 0, svečių: 16, slaptų narių: 0