Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-17, 15:34, pasakė:

Jo, jo zmogui su didziausio WWE nevykelio aura tegu duoda svaria pergale pries Big Show last man standing matche! O gal butu dar geriau jei padarytu gauntlet matcha kur jis svariai nugali Big Show, Undertakeri ir Triple H? Jo... Kuo toliau tuo labiau mane stebini. Zinoma blogaja prasme...

P.S Last man standing matche pin'o paimt neimanoma.
Vat butent jei didziausiam nevykeliui duotu svaria pergale pries big show last man standing matche, tai butu netiketa, idomu, nematyta. Pergale butu itikinama, isimintina ir MVP ilgalaikis jobas igautu prasme. MVP taptu ziauriai over su publika, gautu daug credibiliy ir galetu kilt iki mainevenerio pozicijos. Patys wrestlingo show turi buti nenuspejami ir nebutinai tikroviski, nes zmones juos ziuri, kad galetu atitrukti nuo realybes. Kodel rocky, nevykelis, nieko nepasiekes gyvenime, galejo nugalet pasaulio cempiona, apola creada? Kuo toliau, tuo labiau mane stebini, atrasindmas i kiekviena mano posta, kisdamas stereotipiskas mintis ir kabinedamasis prie kiekvieno zodzio.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-01-17, 18:34

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąDZT, 2009-01-17, 18:33, pasakė:

Vat butent jei didziausiam nevykeliui duotu svaria pergale pries big show last man standing matche, tai butu netiketa, idomu, nematyta. Pergale butu itikinama, isimintina ir MVP ilgalaikis jobas igautu prasme. MVP taptu ziauriai over su publika, gautu daug credibiliy ir galetu kilt iki mainevenerio pozicijos. Patys wrestlingo show turi buti nenuspejami ir nebutinai tikroviski, nes zmones juos ziuri, kad galetu atitrukti nuo realybes. Kodel rocky, nevykelis, nieko nepasiekes gyvenime, galejo nugalet pasaulio cempiona, apola creada? Kuo toliau, tuo labiau mane stebini, atrasindmas i kiekviena mano posta, kisdamas stereotipiskas mintis ir kabinedamasis prie kiekvieno zodzio.

Tada tas visas MVP jobbinimas skersai isilgai, kaip tik nueitu suniui ant uodegos. Tarkim MVP po sitiek pralaimejimu ima ir svariai nugali Big Show... Kokios mazdaug mintys po tokio vaizdo butu smarku galvose?
1.WTF?
2.It doesn't make any sense!
3.What were they thinking?!
Kam beveik metus is wrestlerio daryt apsoliutu jobberi, o paskui nei is sio nei is to padaryt is jo supermena. "MVP taptu ziauriai over su publika, gautu daug credibiliy ir galetu kilt iki mainevenerio pozicijos" velgi cia yra tik tavo fantazija ir speliones+dabar jau norint MVP suteikt credibility prireiktu labai daug laiko is super looserio padaryt main eventeri.
Su Rocky cia isvis be rysio palyginima daviai....

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"Pergale butu itikinama" :D
Zmogus jobino visiems skersai isilgai, bet svarbus BS nupininimas - jau staiga pasidaro itikinama :D
DZT, pamastyk pries rasydamas :D

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-17, 20:03, pasakė:

Tada tas visas MVP jobbinimas skersai isilgai, kaip tik nueitu suniui ant uodegos. Tarkim MVP po sitiek pralaimejimu ima ir svariai nugali Big Show... Kokios mazdaug mintys po tokio vaizdo butu smarku galvose?
1.WTF?
2.It doesn't make any sense!
3.What were they thinking?!
Kam beveik metus is wrestlerio daryt apsoliutu jobberi, o paskui nei is sio nei is to padaryt is jo supermena. "MVP taptu ziauriai over su publika, gautu daug credibiliy ir galetu kilt iki mainevenerio pozicijos" velgi cia yra tik tavo fantazija ir speliones+dabar jau norint MVP suteikt credibility prireiktu labai daug laiko is super looserio padaryt main eventeri.
Su Rocky cia isvis be rysio palyginima daviai....
Niekas ir nesako, kad jis turi nei is sio, nei is to laimet matcha. Tarkim del per daug pralaimejimu vickie nori ji atleisti ir jei jis pralaimi matcha pries big show, praras darba. Kova laimetu menku skirtumu, bet svariai. Toks scenarijus gal netgi paverstu MVP face'u. Nors gavom kazka kito per si SD, bet laimejimas buvo subookintas ir MVP buvo galima duot laisvai svaria pergale.
P.S Savo post'ais mano nuomones nepakeisi.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-01-17, 20:42

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Misle: Zmogui tereikia parasyti kelis sakinius, ir jo kalba apsisuka 180 laipsniu :D Kas?:

"Niekas ir nesako, kad jis turi nei is sio, nei is to laimet matcha"
...
Wait for it...
...
"ir MVP buvo galima duot laisvai svaria pergale."

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-01-17, 20:43, pasakė:

Misle: Zmogui tereikia parasyti kelis sakinius, ir jo kalba apsisuka 180 laipsniu :D Kas?:

"Niekas ir nesako, kad jis turi nei is sio, nei is to laimet matcha"
...
Wait for it...
...
"ir MVP buvo galima duot laisvai svaria pergale."
1. Nei is sio nei is to reiskia bebookingo. be atskiro scenarijaus. Per si Sd jis buvo ir MVP buvo galima laisvai duot svaria pergale, kaip ir ricui flair matche pries ortona paskutiniaisiais jo wrestlinimo metais, nors tai taip pat butu nelogiska. Neiskraipinek zodziu.
2. Del sakinio su itikinamumu. Kalbejau ne apie pacia pergale, o pralaimejimu serijos nutraukima. MVP galejo laimet minimaliu skirtumu, bet savo jegomis ir to butu uzteke.
3. Kas butu, jeigu butu buve? Niekada to nesuzinosim, todel gincytis beprasmiska.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne į temą
Ne į temą
Siulau nusiimt warn'a,nes tikrai taip gincidamasis gausi bana.Yra akivaizdziai pateikti faktai kuriuos tu nori nugincytiCituoju"todel gincytis beprasmiska"-tai ir siulau nesigincyti.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kai kuriems zmonems nelemta moketi logiskai diskutuoti.. Bet gal kada nors... :D
Pusiau juokais: Paciam paziurejus SD kilo tik viena mintis - Goldbergas butu nesukovojes nei vieno matcho, jei del "fajerworks in your face" butu selinamas kaip ziauri trauma :D

Nuotrauka
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Hmm,deja si karta mane smackdown nuliudino,kovos labai paprastos ir jau atsibodusios (bent man) aisku tag team match buvo dar visai pakenciamas.Big Show vs MVP buvo idomu ziuret vien del to ,kad suzinot kaip cia mvp laimes ,siaip tiesa sakant tokios pabaigos nesitikejau,galvojau mvp kaip nors skels BIG SHOW i tuos sviestuvus :D zodziu telaukiau cutting edge,kurio deja taip ir nesulaukiau del hardzio entrance nelaimes :? zodziu nuliudino smackdown ,tikuos nebepasikartos toksai daugiau.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-01-17, 22:10

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na smackdown nebuvo Bomba ,taciau pagalvojus pries ppv gal ir nereikia bombos.Matchai neprastos kokybe.bet labiausiai patiko Edge vs Jeff (the Miz-Matt!! :) ) Nesitikejau ,kad pamatysiu idomu matcha si mattu.Labai laukiu kada baigsis HHH ir Vickie feudinimas nes uzknisa labai!Taigi liko tik laukti Royal Rumble!

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
SD buvo žiūrimas. Nepatinka tik, kad Edge vėl stumiamas link "wuss heel" gimmick'o, kur dingo "mad" Edge? :( Negi tai buvo bookinama tik tam vienam mačui prieš Underį? Būtų gaila, nes pvz paskutiniame savo mače Edge atrodė labai silpnai - Matt praktiškai laimėjo kovą, nemanau, kad vertėtų No. 1 main brand contenderius maitinti antrarūšiems(jei leisite taip išsireikšti :)) super-stars'ams - per daug akivaizdu, kad per PPV mačą irgi neapseisime be "įdomybių". (Christian maybe? ;) )

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na va turime ir SD po Royal Rumble.Man patiko sis SD,nes buvo neuzknisantis net idomus.Matt'as pasisake kodel trenke Jeff'ui per galva ir man vistiek atrodo,kad jis bus paisomas siame storyline tik kaip Royal Rumble kovoje uzpuoles Jeff'a,o kiti atsitikimai ivyko ne del jo kaltes.Ir suzinojome kelis elimination chamberio dalyvius.Belieka tiketis ,kad panasaus lygio show isliks iki wm25

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
man tai visiškas Š šis SD... Matt'as pasakė kas ir taip akivaizdu, visa kita absoliučiai nesiriša, išskyrus Chamberio dalyvių išaiškinimą. visos kovos prastos, ME ypač... Don't try this at school...

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
siunciausi laukdamas cc, bet vel tas pats sh, ne viena uzuomena kad vis delto kazkada pasirodys. ir mattas uzsimindamas kad ne jis ten jeffa baude priestai o per edge promo jau tikrai buvau patikejes kad pasirodys cage kai uzsimine apie senus laikus ir 5 sec pose, bet ... nzn ko dabar laukti gal per ec pasirodys. bet taip ar taip jau sugadintas jo gryzimas mano nuomone tas pats kas su y2k buvo. o siaip visa sd galima ivertinti kaip hhh pedigree lygio - nieko gero

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na kagi paziurejau si ryta "Snokdauna" ir tikrai patiko.Kas liecia Raw tai turbut gera show isvysime tik pries WM 25.Smackdown show jau kokia 3 savaite manes nenuvilia.Prasidejo Battle Royal,baigesi geros(man patiko)kokybes ME.Gal per NWO turesime Helms vs Matt ;) .As nemaciau Umagos sia savaite ,nors Match'a su KungFuNakiu turejo,bet manau iki WM25 ji pastatys ,kas butu gerai.Zodziu apibendrinant viska Smackdown nenuvyle 8/10 :D

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na su Umaga tai man rodos nlb jie žino ką daryti - šioks toks dežavu, juk jau subbuildintas buvo norm ten mėnesiais jobberius ir netik naikino be pasipriešinimo, kam dabar iš naujo jį buildint, nežinia kiek laiko? Tikiuosi ilgai šitas netruks... Helms vs Matt abejoju ar vystysis, Helms šiuo atveju man atrodo buvo pakištas jobberio vietoj, tam, kad Matt'ui credability suteikt, kitą sav turėtų Jeff grįžt, jei vėl ko nors "įdomaus" bookeriai nesugalvoję, ir prasidėt tiesioginis Hardy vs Hardy feudas. Kas liečia EC tai SD chamberis tikrai DAUG solidžiau atrodo nei RAW, o gaila, nes RAW brando potencialas tikrai ne ką mažesnis, deja, jau viskas pradėta koncentruoti wrestlemanijai...

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Labai nuobodokas SD buvo. Jeffo tikejausi Chamberyje taip ir yra, taciau tiek tas pats Edge, tiek Cena laimes chamberius. Main Event buvo nuspejamas. Battle Royal taip pat. Segmentu jokiu idomiu pats show nieko gero.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na Smackdown jau eilini karta nenuvilia manes,nors ir ne viskas buva taip kaip as tikejausi.Pradzia gan gera nors EDGE ir geresni promo gali padaryt,o Big Show ir vel Face'eja.Toks jausmas, kadneapsisprendzia wwe ka su juo daryti taigi galimas variantas ji pamatyti RAW brande po Draft'u,bet dar iki to toloka.Jeff'as grizo,bet Matt'as nepasirode,taigi manau jis kazkaip sutrukdys Jeff'ui tame chamberije(nors tai ir nelabai imanoma).Main Eventas buvo tikrai geras nors tokio nesitikejau niekas negavo pin ir tai buvo teisinga Mauleris neiveiktas,Takeris irgi ne,Big Show po audringos pradzios irgi negavo i galva,Hunteriui pralaimeti taip-kazkaip neiprasta.Viska gerai isvarte,atejo EDGE padare SPEAR ir No Contest.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-02-13, 19:33

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
geras geras sd! ir promo visu patiko, nors kai vos hhh pasirode iskart buvo aisku kad stums savo maike :)
taipogi colonai pries miza ir morisona visai patiko macas priedo ir bella twin gerai cia buvo ikistos, ir kas retai pasitaiko main eventas isties labai patiko. kaip kad mauglis rase sis no contest labai tinkamoj vietoj ir laiku.
butu isvis idealu jai dar kokiam backstage butu edge ir cristian susitike, bet perdaug noriu jau cia :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Kelintas BS turnas per metus? aš suskaičiuoju ketvirtą :)
šiaip SD geras, gaila kad Bellas pasirinko Dirt Sheet, nors galvojau, kad viena bus prie tų kita prie tų :D
Jeff nieko doro nepasakė, ME buvo neblogas... Žodžiu laukiam NWO :)

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Jau pradejau nemegsti big show ar jis heel ar face :) na siaip SD kaip visada nieko ypatingo..main event tai ziauriai nuobodus buvo..Toks dar idomesnis macas buvo carlito and primo vs miz and morrison,buvo idomu kuriam atiteks bella twins..nors ir as galvojau ,kad viena pasirinks carlito puse ,o kita miz puse :) o daugiau nieko ypatingo.(edge promo irgi nelabai geras buvo)

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Nelabai idomus Show buvo, Edge promo nieko naujo kaip ir nepasake, neblogas skitas Morisono ir Miz, pralinksmino visai, kam ta Umaga is naujo buildina tai neisivaiduoju ir taip visi zino jo galimybes, Divu kova praziurejau tik del divu, ner visokiu viktoriju tai galima ziuret, bet neidomi buvo aisku:D kad MVP feisas visai gal ir nieko, tikiuos paims USA champa, patinka kad visi chantina MVP, edge ir Jeff kova, kaip main eventas ti nelbai idomi, laukiau kol matt islys, nes keista kad nesirode, HHH interviu isvis nesamone buvo, plius dar ta feuda Mchano vs RKo ntiny karta rode. 5/10 siam SD

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Tiesa pasakius ir as tikejausi kazko geresnio.Nors praeita savaite buvo NWO ,o ne uz kalnu WM25 smackdowne reikalai juda leciau nei RAW (tai tik mano nuomone).Gal iki WM25 pamatysime MVP vel su US dirzu,nors as asmeniskai to nenoreciau.Man labiau patiktu jei MVP pasiimtu lagamineli.Nepatinka ,kad Hunterio ir Ortono feudas vystomas butent taip.Turbut ne viena jusu prajuokines primo su carlito taip pat patiko-nejau jie praras titulus Mizui ir Morrisonui?(kita savaite anonsuotas ju match'as del Tag Team dirzu)Tada jie taptu Undisputed champai.Laukiu kitos savaites show,tikiuosi nebus toks SD koks buvo sia savaite(nors turbut tiketis daug nereikia.Anonsuotas match'as Kozlov vs Taker)

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-02-21, 14:45

Nuotrauka

PerOdox

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sia savaite Smackdown buvo nuobodus del to nes neidomios kovos pvz i Umaga nera ko ziuretu visa laika kovoja su silmpnais ir tipo yra ten "Monstras" belekoks. Kita savaite nusimato geresne, nes bus kova del Wwe tag team titulo manau, kad laimes miz ir morison nes jie bet kokioje situacijoje laimi, dar Undertaker vs Kazlov , mat vs jeff bus idomu.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Heh,na smackdown yra smackdown,tikejausi kazko geresnio ,bet gavau tiktai blogesni nei norejau :( po NWO aptingo tikriausiai visi :rolleyes: Umaga sugrizo su raudonais sortukais,ir nugalejo jobberi ,"Wau" na kazkaip pradeti reikia ,bet nemanau,kad va taip.Na organizuojamas undertaker vs kozlov,kai vos isgirdau man pasirode nelabai idomu,nes man taip sakant visi macai neidomus su kozlovu nes dazniausiai girdziu kaip komentatoriai rekia WHAT A BATTERING RAM ,o idomaus nieko nepamatai,nors gal undertaker isuks ka nors linksmo. Na mattas uzpuole jeffa per kova..yeah great,man tai atrodo ,kad ju feudo tai nepastrino,bent as taip manau.Edge promo toks pats kaip per raw tik lievesnis :? Joa butu visai nieko pamatyti MVP su usa dirzu,bet tikrai ne daugiau ,man jis nera labai entertaining,nors gal ir nelabai noreciau ,shelton neblogai pavare per MITB maca,tai va ten jis man patiko ,o siaip sheltono ir mvp entertainimo lygiai man beveik tokie patys,todel manau jie ir liks tupeti visokiuose usa championshipuose.HHH segmentas atrode kvailokai,tiek daug tylus ir beverciai zodziais,o poto nerangiai nusiime mikrafa ir isejo :? na siaip toks promo kaip ne promo :D Linksma buvo su miz and morrison tam restorane :D Carlito gerai pasake,"I look like young brad pitt" :D Na vienu zodziu,SD kaip SD ir ne daugiau.

Vartotojų skaito šią temą: 17

narių: 0, svečių: 17, slaptų narių: 0