Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
Skirtumas tas, kad tokie zodziai kaip mock ir reunion yra vartojami IWC'e kai kalbama apie PW. O stai stale as asmeniskai pirma karta tokiame kontekste isgirdau, tai ir paklausiau ka jis reiskia (tiesa, tik is antro karto). O ir siaip manau, kad tas tavo mano klausimo pasiepimas paskutiniam poste yra kvailas - jei as nezinau, tai ir klausiu. Juk face, heel, spot ir t.t. irgi angliskai turi savo reiksmes, taciau tai yra terminai, tai kodel gi tai logiskai negaletu buti ir su zodziu stale? Juk zmogus, visko gi negali zinoti.
Nors tenka pripazint, kad del tu zodziu vartojimo, pagal mano kvailokus isvedziojimus, as klydau :rolleyes:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne į temą

No comment :rolleyes:

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na Smackdown toks prastokas.Pirmo match'o nugaletojas iskarto buvo aiskus, bet Funakis pakankamai stipriai kovoj atrode. Po Edge pergales tikejausi is jo ilgo, gero, idomaus promo, bet jis net mic'o nepalaike. MVP kalba buvo trumpoka, (beto jis atrode uzkimes), nes buvo naudojamas tik helmsui papopint.Pasiilgau MVP vip lounge. Hurricane sugrizimas tikrai nebuvo ispudingas, ziurovai labai jau tyliai ragavo( na jie pakankamai tylus visa show buvo gal kita karta jis gaus didesni pop'a,) ir net nebuvo nevieno plakato palaikancio Helms, cia tikriausiai del tu dvieju SD irasymu iseiles. Jeffo ir HHH pralaimejimas Morrisonui ir Mizui iskarto buvo aiskus, kai tik vickie paskebe kovos taisykles. HHH galejo nors viena smugi susellint major brothers, kaip tai padare Hardy. Hardy and HHH v.s Morisson,Miz vidutinis match'as nieko daug neivyko, tik pabaiga gera, nes nenorejau, kad Morrisonas ar Mizas prisiimtu pin'a, o kad HHH ar Jeff gaus pin'a tiketis beprasmiska. Chavo v.s Hardy prasukau. Tikiuosi Kozlovo atejimas gale cia bus vienetinis kerstas, nes feudo Kozlov v.s Matt tikrai nesinori.ME prasukau, nes siu dvieju matchai, feudas taip atsibodes, nors prasukinejant kova neblogai atrode.Kazkaip labai jau daug staff'o ir teiseju siame SD buvo. Truko colon'u,R-Truth.,sheltono, kendricko ir daugiau backstage.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-12-05, 21:27

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Gan geras SmackDown! Prasidėjo tvarkingai - su naujo čempiono įėjimu. Ir dabar jau 100% įsitikinau, kad jis axujienai over. Pašnekėjo, mano nuostabai, irgi gan gerai. Per daug neišsiplėtė, o ką pasakė-tas buvo prasminga ir palei gimmick'ą. Edge'ui nusimatantis feud'as su Hardžiu jam irgi bus į naudą, nes gaus heat'o, varydamas ant jo per promo. Pirmasis, 2 on 2 matchas patiko. MVP labai gražiai book'inamas ir tame matche visi atrodė gerai. Tikiuosi, kad tarp jų trijų(Shelton, Helms, Truth) toliau tęsis kažkoks feud'as dėl US titulo. MVP nekišu, nes nusimato kažkas daugiau nei mid-card'as. Dėl Kennedy - gal kas numanot, kada po galais jis jau galės įlipt į ringą? Nes vaikis tuoj išsisems ir kai jau bus atsigavęs - bus atsibodęs. Tikiuos kad bent Rumble dalyvautų. Kiti matchai buvo lėtoki ir nuobodūs, bet nieko tokio, ne dėl jų žiūriu eilinius WWE šou. Šou pabaiga taip pat graži buvo. Kozlov'as liko undefeated, Triple H ir Edge išliko kietas, o Hardy viską užbaigė su Swanton.

Kažkaip, pažiūrėjus šį SD ir tą Raw-rebound, pagalvojau, kad gražu žiūrėt, kaip visas dabartinis main-event'as susideda iš jaunų talentų. Raw'e - Team Orton vs. Batista/Cena, SD - Hardy vs. Edge vs. Kozlov. Triple H irgi dalyvauja, bet skaičiau, kad jis į feud'ą dėl titulo nebus įtrauktas. Gal visgi WWE ir išgyvens be DX'ų ir Taker'io...
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na kaip bottom kazkada tikejosi ,kad padetis pageres nuo armagedon ar anksciau, manau pagerejo ,o jei nepagerejo kam nors tai tikrai ir nepablogejo.Ir Raw ir SD sia savaite man buvo tikrai idomus ir ziurejau prasukinedamas tik Divas.Labai laukiu RR, kas liecia Cena tikiuosi kad jis nepaliks su jericho,o isijungs kazkas dar.Kas liecia wwe belta ten man idomiau nors labai norejau cenos ir edge titulu ,bet matome ,kad cena s*da mala per ppv.Kas liecia edge jis jau titulo neturi ;) .Na jau labai isejau i offtopica ,zodziu geras show....

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąBottom, 2008-12-20, 23:17, pasakė:

Kažkaip, pažiūrėjus šį SD ir tą Raw-rebound, pagalvojau, kad gražu žiūrėt, kaip visas dabartinis main-event'as susideda iš jaunų talentų. Raw'e - Team Orton vs. Batista/Cena, SD - Hardy vs. Edge vs. Kozlov. Triple H irgi dalyvauja, bet skaičiau, kad jis į feud'ą dėl titulo nebus įtrauktas. Gal visgi WWE ir išgyvens be DX'ų ir Taker'io...
Tu buk atidesnis su zodziais - Batista yra vyresnis uz Triple H, jam 39-eri, Kozlovui 36. Todel mano nuomone ir visiskai neverta stipriai push'int Batistos, nes jis neturi savo firminiu marskineliu ar kitokiu rubu - automatiskai merch neparduos. Pagal overness jau senokai nusileidzia Cenai, Jeff'ui, Triple H, Michaels'ui, Takeriui ar kitiems main eventer'io face'ams, kazin, ar planuojamas heel turn'as jam pagelbes. O ir taip jau greitai karjera baigs. Tai sakai, jauni talentai? Edge'ui 34, as jo jaunu nepavadinciau. O taip pat reik prisiminti kitus senukus - Taker'is, Big Show, Jericho, Michaels, JBL, Kane, kuriu itin svarbaus vaidmens per Raw/SD neuzemimas tikrai neismeta ju is ME vietos, nes jei ne si show, tai kita jie visi tikrai daug demesio gaus.

Rodyti pranešimąBottom, 2008-12-20, 23:17, pasakė:

Dėl Kennedy - gal kas numanot, kada po galais jis jau galės įlipt į ringą? Nes vaikis tuoj išsisems ir kai jau bus atsigavęs - bus atsibodęs. Tikiuos kad bent Rumble dalyvautų.

Va, citata is wrestlinginc.com, kuri remiasi Kenedzio interviu LAW laidoje (kuria tikrai rekomenduoju pradet ziuret ;)

Citata

Kennedy said his arm still needs time to heal, but he hopes to be back in the ring as soon as possible. "The date that Dr. Andrews gave the office for my return date, was February 28. I could come back sooner, or I could come back later," Kennedy said.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-12-21, 15:05

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na va pasiziurejau SMACKDOWN ir galiu pasakyti kad visai nieko!(gero) :) Patiko HHH kalba bei anonsuojamas umagos sugryzimas daugiau kaip ir nieko gero. Matchai visi vidutiniai Naujasis kizarny irgi nepatiko(isvis nezinau kam ji i wwe paime,nes tokiu kaip jis yra pilnas sd mano nuomone jis niekuom neisskirtinas)ME irgi nieko naujo ir nieko gero :)

Nuotrauka

laila

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pagaliau issipilde mano svajone pamatyti "kovojancia" Eve :) :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
SD! buvo šikriausias tūdas.Pritariu Maugliui, Kazarny tai apgailėtinas. Juo labiau aš maniau,kad jis padarys kąnors įspūdingo, juk tai pirmas jo mačas... Manau WWE išmetė perdaug pinigų ant Kazarny pushinimo su tom reklamom...

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-01-02, 21:54

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-01-02, 20:09, pasakė:

Matchai visi vidutiniai Naujasis kizarny irgi nepatiko(isvis nezinau kam ji i wwe paime,nes tokiu kaip jis yra pilnas sd mano nuomone jis niekuom neisskirtinas)ME irgi nieko naujo ir nieko gero :?
Ji paeme, nes Nicka prastume i WWE pats Adam. Christian, Edge ir Kizarny yra trys geriausi draugai nuo pat vaikistes.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na katik paziurejau Smackdown ir visai patiko panasu kad jau pradedamas tas storyline su
Spoiler'is
Triple Jeopardy geriausias matchas buvo pirmasis ,bet visumoje viska sudejus Kaip SD visai neblogai.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-01-10, 17:36

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
bet siaip gerai suka sia situacija ypac patiko, kad imant is edge interviu buvo galima matyt ant jo antakio sumusima, kad palaikytu ta ivaizdi kad cia visgi edge darbas kaip ir per ss. Tik aisku tas kur su mobilka filmuota buvo, bent man apsirode visiska nesamone tiksliau beraikalinga, nes nieko naujo neparode, viskas buvo tas pats tik is kito kampo ir dar pagalvojus iskur jis cia atsirado nakty vidury kelio uzmiesti :)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąHunter, 2009-01-10, 18:13, pasakė:

bet siaip gerai suka sia situacija ypac patiko, kad imant is edge interviu buvo galima matyt ant jo antakio sumusima, kad palaikytu ta ivaizdi kad cia visgi edge darbas kaip ir per ss. Tik aisku tas kur su mobilka filmuota buvo, bent man apsirode visiska nesamone tiksliau beraikalinga, nes nieko naujo neparode, viskas buvo tas pats tik is kito kampo ir dar pagalvojus iskur jis cia atsirado nakty vidury kelio uzmiesti ;)

Ne į temą
Nufilmuota ne su "mobilka", o su specialia kamera kuri buna pritaisyta prie mentu masinos.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Well, well, well. Look who's here. Christian! ;)

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-10, 20:00, pasakė:

Ne į temą
Nufilmuota ne su "mobilka", o su specialia kamera kuri buna pritaisyta prie mentu masinos.

Ne į temą
Čia jis apie tą antrą video, o ne apie pirmą.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-01-10, 20:09

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Ne į temą
matosi prasukinejai sd!, veliau dar buvo rodoma kita medziaga kur is kito sono kazkas priejes su mobiliuoju filmavo

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Ne į temą
Aisku prasukineju neidomius matchus, tikriausiai netycia busi prasukes ta antra video. My bad...

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2009-01-10, 21:01

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na visai neblogas SD!, Benjaminui šiek tiek pusho, HHH šiek tiek "sužmogintas" nuo supermeno lygmens, kovos gana geros, vienintelis dalykas, kuris nepatiko, tai Bogeyman, nenorėčiau, kad jis su kuo nors, ypač MVP feudint pradėtų, sėdi ten jis užkulsiuose tai tegu sėdi, neperspektyvus IMO tas charas ir mažai ką galėtų duoti, tiek matšų, tiek entertaino prasme.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Nava pagaliau sulaukem MVP turno. sale jau gan stipriai ji palaike, aisku truputi jau jautesi ir pries tai buvusiuose sd! bet bent man tai garsiausias mvp chantas buvo siandien, idomu kaip toliau vystis jo storyline'a. Kas nepatiko tai kodel nedave victorijai pergales jos paskutinej dvikovoj, negi jau taip svarbu buvo palaikyt misheles nauja gimicka kad negalejo paaukot vienos pergales, divai kuri sitiek dirbo wwe, plius buvo viena is geresniu svelniai tariant.
O sd galas tai jau truputi pradeda perlenkt lazda wwe. ten tuos fejerverkus pats
Spoiler'is
(nzn cia turbut dar spoila det reikia nes tai ner oficialu, tai apsidraudziu) ten montavo ar ka? nu zodziu laukiu greiciau kad tik pasirodytu, nes bus tapati klaida kaip su y2k, kai sitiek tempe tempe tai ir pabodo ne vienam laukto didziojo sugryzimo

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Smackdown neblogas,patiko HHH kalba pacioje pradzioje (nors ir visiskai neisskirtine hhh kalba ,bet buvo linksma tokia)MVP nutrauke loosing streak'a tik neaisku ar ilgam,nes man kazkaip tas jo laimejimas labai mazai reiskia,nors manau buvo stengiamasi parodyti kaip MVP stengiasi laimeti ,laimejo jis ne be isikisimo.Galejo laimeti Victoria visgi paskutine kova galejo duoti laimejima nebutu nieko ta McCool praradusi.Hardy pargriuna nuo fejerverku kuriuos paleidzia kazkoks "blogietis"ir subega jo draugai :? .Zinant kad kita savaite bus HHH vs Kozlov matchas noretusi pamatyti kazka gero pries toki ppv.pvz kaip praeitais metais Jeff padare moonsault nuo steel cage virsaus uzsokes ant Umagos,po to kita savaite padare swanton bomb is aukstai.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-01-17, 00:05

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Gana geras SD. Pradzioje HHH eiline prakalba, bet man patiko, nors ir neprajuokino. Kaip ir impacte viskas sukosi aplink 1 pagrindini sio show scenariju- hhh ir jo patekima i royal rumble matcha. Viskas atlikta pakankamai tvarkingai, segemntai kazkuo neissiskyre, buvo panasus, bet logiski. MVP v.s Big Show vidutinis matchas, taciau nujauciau MVP pralaimejimu serijos nutraukima, todel kova stebejau isitempes. HHH isikisimas gale buvo nereikalingas, reikejo duot mvp svaria pergale ir ispudingai nutraukt pralaimejimus. Dabar tokia pergale beveik nieko nereiskia. Na aisku, po hhh pralaimejimo praeita savaite, nereikejo tiketis, kad mvp gaus svaru pin'a. Mano nuomone mvp scenariju reikejo toliau pletot ir duoti labai ispudinga,svarbia pirmaja pergale. R-truth v.s kendrisk- grazus, greitas matchas. R-truth pagaliau mazai sellino, nustebino svarus jo nugalejimas. Jei R-truth'ui leis daryt promo turetume gaut nebloga feuda.Undertakerio filmukas toks -takeriskas, sielos, mire kunai, nemirtingumai, pragaras, kancios. Visiskai nepaliko jokio ispudzio. Is Cutting Edge tikejausi daugiau, per edgo kalba nieko naujo nesuzinojom. Gale nustebino incidentas su fejeverkais. Kuo toliau sis storyline darosi kuribingesnis ir idomesnis. Privercia dar labaiu laukt RR.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-01-17, 00:27

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
SD toks kaip čia pasakius... booooooooring... nusibodęs The Game ir tolkiau laido banalius juokelius, Vickie toliau spygauja savo įkyriu balsu, and the live goes on...
vienintelė intriga, tai fejerverkai, rodantys kaip dabar nesiseka Jeffui...
Cage savaime suprantama pasirodys per RR :? čia ne spoileris, čia mano spėjimas :)

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
SD visai patiko man. Tik nustebau, kad pralaimėjo Victoria prieš McCool.Mvp galėjo duot švaria pergale, bet ir tai gerai, kad nutraukė ta pralaimėjimu serija. O norėjau paklaust dėl Hardy. Ten ta jo trauma kayfabe ar tikra?

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-01-17, 13:51, pasakė:

SD visai patiko man. Tik nustebau, kad pralaimėjo Victoria prieš McCool.Mvp galėjo duot švaria pergale, bet ir tai gerai, kad nutraukė ta pralaimėjimu serija. O norėjau paklaust dėl Hardy. Ten ta jo trauma kayfabe ar tikra?
Nemanau ,kad tai bus traktuojama kaip trauma,tiesiog incidentas kuris akivaizdziai yra kayfabe ;).(turbut ir kita savaite bus kazkas panasaus,kaip uzpuolimas ar kita).

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-01-17, 14:03

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-01-17, 13:51, pasakė:

Ne į temą
O tu manai,kad rodytų šį įvykį, jei tai būtų ne kayfabe? ;)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąDZT, 2009-01-17, 00:25, pasakė:

MVP v.s Big Show vidutinis matchas, taciau nujauciau MVP pralaimejimu serijos nutraukima, todel kova stebejau isitempes. HHH isikisimas gale buvo nereikalingas, reikejo duot mvp svaria pergale ir ispudingai nutraukt pralaimejimus. Dabar tokia pergale beveik nieko nereiskia. Na aisku, po hhh pralaimejimo praeita savaite, nereikejo tiketis, kad mvp gaus svaru pin'a.

Jo, jo zmogui su didziausio WWE nevykelio aura tegu duoda svaria pergale pries Big Show last man standing matche! O gal butu dar geriau jei padarytu gauntlet matcha kur jis svariai nugali Big Show, Undertakeri ir Triple H? Jo... Kuo toliau tuo labiau mane stebini. Zinoma blogaja prasme...

P.S Last man standing matche pin'o paimt neimanoma.

Vartotojų skaito šią temą: 26

narių: 0, svečių: 26, slaptų narių: 0