real_deal, 2008-10-25, 18:35, pasakė:
Nu nzn, bet nepamenu, kad per HHH vs Hardy feuda HHH labai daug kalbetu. Pamenu tik viena ju segmenta po Unforgiven kai Jeffas sake kazka tokio kaip: "I allways been one step away or maybe its because I didnt have the family in my side to push me along". O toliau nors uzmuskit, bet nepamenu nei vieno HHH promo ar segmento isskyrus ta kuri maciaus sia savaite todel prasau priminkit man kada dar HHH feudinant su Jeffu HHH daug kalbejo.
Na aš tai minimum tris panašius pokalbius prisimenu
Nekalbant apie nuolatinius mini-backstage comments... Ko jau ko, o mic time HHH tikrai netrūksta - net nelabai bežino žmogus ką su juo veikt, pvz kad ir šiame SD tas segmentas su "she know, I know bla, bla, bla" buvo just plain stupid. Net mark'ai tarp žiūrovų nesijuokė. ;/
Dėl MVP tai mane labai piktina jo situacija, kažkodėl po feudo su Benu jam buvo skiriamas vien de-push, jei taip galima išsireikšti, ir dabartiniu metu jo credibility mažesnis už daugumą jobberių, nesuprantu kodėl tai yra daroma žmogui, kuris turi puikų potencialą būti ME'venteriu, dėl savo puikių mic ir above average wrestling skill'ų.
Khali jau pradeda įgristi - it was kinda funny the first time, but COME ON! Aš tikėjausi, kad kas savaitę bus pateikiama iš jo pusės kas nors naujo, o ne varoma tas pats per tą patį, kartais atrodo, kad pas bookerius vietoje galvų puodynės, nes nesugeba norm develop'int savo paties iškeltų idėjų.
Kas dėl ME tai HHH vs Under visai neblogai atrodo, norėtųsi pamatyti juos kokiame nors PPV, be jokių BS įsikišimų.