Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-10-25, 17:28, pasakė:

HHH ir taip retai mic time gauna, o pastarasis HHH promo visai linksmai ir idomiai ziurejosi.
Po R-Truth ir Funaki vs. Benjamin ir MVP kovos ziauriai pasipiktinau, kad MVP atrode kaip visiskas jobberis... Ir jobbinantis ne betkam, Funakiui!!! Taigi Funakis pakeite varda, gavo ekscentriska gimmicka ir iskart tapo midcarderiu spardanciu MVP ir Benjaminui subines. Nu bent jau man tai buvo tiesiog slykstu ziuret...
Smagiai pasijuokiau is Khali promo, labai linksmai ziurejosi.
HHH vs. Taker visai patiko tik aisku Big Show isikisimas buvo aiskus nuo pat pradziu...
Na as kiek pamenu, kiek feudina su hardziu, tiek HHH kalba ir kalba.. Daugiau nei visi kiti sudejus. Tad tas "HHH ir taip retai mic time gauna" yra arba is aklo markiskumo, arba tiesiog numestas nezinant kaip yra istikruju.

Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-10-25, 17:48, pasakė:

Na as kiek pamenu, kiek feudina su hardziu, tiek HHH kalba ir kalba.. Daugiau nei visi kiti sudejus. Tad tas "HHH ir taip retai mic time gauna" yra arba is aklo markiskumo, arba tiesiog numestas nezinant kaip yra istikruju.

Nu nzn, bet nepamenu, kad per HHH vs Hardy feuda HHH labai daug kalbetu. Pamenu tik viena ju segmenta po Unforgiven kai Jeffas sake kazka tokio kaip: "I allways been one step away or maybe it’s because I didn’t have the family in my side to push me along". O toliau nors uzmuskit, bet nepamenu nei vieno HHH promo ar segmento isskyrus ta kuri maciaus sia savaite todel prasau priminkit man kada dar HHH feudinant su Jeffu daug kalbejo. :?

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-10-25, 18:17

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-10-25, 18:35, pasakė:

Nu nzn, bet nepamenu, kad per HHH vs Hardy feuda HHH labai daug kalbetu. Pamenu tik viena ju segmenta po Unforgiven kai Jeffas sake kazka tokio kaip: "I allways been one step away or maybe it’s because I didn’t have the family in my side to push me along". O toliau nors uzmuskit, bet nepamenu nei vieno HHH promo ar segmento isskyrus ta kuri maciaus sia savaite todel prasau priminkit man kada dar HHH feudinant su Jeffu HHH daug kalbejo. :?

Na aš tai minimum tris panašius pokalbius prisimenu :D Nekalbant apie nuolatinius mini-backstage comments... Ko jau ko, o mic time HHH tikrai netrūksta - net nelabai bežino žmogus ką su juo veikt, pvz kad ir šiame SD tas segmentas su "she know, I know bla, bla, bla" buvo just plain stupid. Net mark'ai tarp žiūrovų nesijuokė. ;/
Dėl MVP tai mane labai piktina jo situacija, kažkodėl po feudo su Benu jam buvo skiriamas vien de-push, jei taip galima išsireikšti, ir dabartiniu metu jo credibility mažesnis už daugumą jobberių, nesuprantu kodėl tai yra daroma žmogui, kuris turi puikų potencialą būti ME'venteriu, dėl savo puikių mic ir above average wrestling skill'ų.
Khali jau pradeda įgristi - it was kinda funny the first time, but COME ON! Aš tikėjausi, kad kas savaitę bus pateikiama iš jo pusės kas nors naujo, o ne varoma tas pats per tą patį, kartais atrodo, kad pas bookerius vietoje galvų puodynės, nes nesugeba norm develop'int savo paties iškeltų idėjų.
Kas dėl ME tai HHH vs Under visai neblogai atrodo, norėtųsi pamatyti juos kokiame nors PPV, be jokių BS įsikišimų.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kas tas Benas? :?
Manau MVP rado savo vieta - man atrodo, jis overness nepraranda, del to kad yra jobbinamas. T.y. MVP tinkamas zmogus buti jobbinamas. Manau jis savo shansa gaus dar:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-10-25, 20:46, pasakė:

Kas tas Benas? :D
Ne į temą
Chris Benoit :?

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-10-25, 19:20, pasakė:

Na aš tai minimum tris panašius pokalbius prisimenu :? Nekalbant apie nuolatinius mini-backstage comments...

As kazkodel tik viena, o per tuos ~20sec backstage comments Triple H tikrai nespeja tiek pripliurpt, kad uzknistu. Manau viskas tvarkoj su tuo mic time, nei per daug, nei per mazai...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Pusė velnio SmackDown, o palyginus su praėjusiais, šis gautųsi jau net neblgoas. Patinka man Colon'ų stilius. Toks lengvas, šneka ne kaip robotai, wrestlin'a irgi gerai. Taip pat atrodo ir elgiasi kaip tikras team'as. Buvo geras sprendimas jiems titulus duot. Dėl MVP, tai man taip pat gaila. Gal ir gaus jis tą savo šansą, bet abejoju, ar tai bus World titulas. O jei ir bus-ar ne kiek vėlokai? Main Event žiūrėjos gerai ir kas svarbiausia, kad nebuvo aišku, kas laimės. Norėčiau taip pat šio matcho per PPV. Hunter'io promo pradžioj man patiko. Nors ir dauguma man jio segemntų patinka, kurie būna ringe, o ne jo duodami interviu, nes juose nieko nepasako, tik tipines frazes "Game On", o ringe žmogus leidžia retkarčiais sau daugiau pasireikšti, kartais shoot'o numest.

EDIT:
Pamišau paminėt vieną veikėją: Kizarny. Ką apie jį manot? Antrasis Eugene? Gal ir bus rimtesnis už jį, bet kažkaip žiūrint tą promo pasijautė tas "Rated PG" jausmas... O tas man nepatinka.

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2008-10-26, 10:50

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Cia gan idomi situacija.
Tai kaip jis kalba - ta jo nesuprantama kalba, su idomiais zodziais..
Situacija tokia, kad pro wrestling'as dalinai susijes su tokiomis vietomis - cirkais ir pan. Kur budavo stiprus zmones, ir jiems issuki galedavo mesti bet kas is ziurovu. Tai tokie zmones vieni kitus apie galima pavoju ispedavo butent tokia, neaiskia kalba.
Klausimas, tik, ar Nick Cvjetkovich si vaidmeni atliks taip, kad jis tiktu is smarkams, zinantiems tai ka as pasakiau, ar tik markiskai, kas butu artima Eugene. Vis delto, tai, kad jis artimas Edge and Christian draugas suteikia vilties pamatyti si ta ne vien markisko.

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBottom, 2008-10-25, 22:56, pasakė:

EDIT:
Pamišau paminėt vieną veikėją: Kizarny. Ką apie jį manot? Antrasis Eugene? Gal ir bus rimtesnis už jį, bet kažkaip žiūrint tą promo pasijautė tas "Rated PG" jausmas... O tas man nepatinka.

Na nžn, man vienintelė mintis, kuri kyla jį pamačius - pedo... ;( Iš kažkurios pusės jis man yra daug "baisesnis" charas nei visokie big red buldozer ir pnš.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Man patiko SD!

Džiaugiuos,kad pushina Colonus, bei KunFuNaki. Man tas čiūvelis geras yra :D Dėl MVP,tai gaila, bet kažkodėl pripratau prie tokių nesąmonių.. Kitas dalykas: Kendrick ir Chavo. Kažkodėl man atrodo,kad ir Kendrick praras Zicko kaip stable ir tada Chavo su Bryan eis prieš tuos "dičkius" tag-team'e kas būtų dar viena nesąmonė :) Khali promo man vėl patiko :D Net pradėjau šūkaut: Khali, Khali, Khali!! :) ME buvo geras, bet jau aišku buvo dėl BS pabaigos...

Reziume: patiko man SD! ir kas džiugu,tai SD! vis gerėja ir gerėja :)

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ir dar sako kad SD yra neprastesnis uz Raw.Nesamone Su tokiu Rosteriu Tokie Lieva Show Padaro Nu absoliuciai Nera jokios intrigos ir idomumo ziuret SMACKDOWN.Nezinau kaip Anksciau Budavo bet dabar sd mano akyse Lygiai toks pat kaip ECW.Beje Ar cia FUNAKI pushint pradejo ar ka?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-10-27, 09:26, pasakė:

Ir dar sako kad SD yra neprastesnis uz Raw.Nesamone Su tokiu Rosteriu Tokie Lieva Show Padaro Nu absoliuciai Nera jokios intrigos ir idomumo ziuret SMACKDOWN.Nezinau kaip Anksciau Budavo bet dabar sd mano akyse Lygiai toks pat kaip ECW.Beje Ar cia FUNAKI pushint pradejo ar ka?

Leisk paklaust ar bent ziurejai sios savaites SD! ar ne? Manau jei butum ziurejas nerasytum tokios nesamones kaip "sd mano akyse Lygiai toks pat kaip ECW" ir neiskiltu klausimas "Ar cia FUNAKI pushint pradejo ar ka?"

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Leisk atsakyti i tavo klausima Ziurejau visa nuo pat pradziu ilgai ir nuobodziai.Ir man asmeniskai SD tikrai buvo tokio pat lygio kaip ecw (lyginant rosterius sd tikrai geresnis bet show kokybe...)O manau vienos kovos laimejima nemanau kad butu galima vadint pushu. :)

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-10-27, 17:49, pasakė:

O manau vienos kovos laimejima nemanau kad butu galima vadint pushu. :)
Kaip tai ne? Tai tarkim, jei koks Hardy pagaliau laimi titulą iš HHH, tai čia nesiskaitytų, kaip jo push'inimas?
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Turejau omenyje ne tai.pvz Juk hardis negali nei is sio nei is to budamas midcarderiu gaut kova su hhh ir iskarto gaut title!!!

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Šiaip dabar Hardis main-eventeris. Nustebau Funaki`o pin`u. Galbut, gal duos jam pusho už tą seną jobinimą.
To Mauglis. Kada nors naudok skyrybos ženklus.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąBoXiX, 2008-10-27, 18:19, pasakė:

Šiaip dabar Hardis main-eventeris. Nustebau Funaki`o pin`u. Galbut, gal duos jam pusho už tą seną jobinimą.

Koks cia galbut? Jau aiskiai duoda jam pusho... Juk jam pakeite gimmicka ir dabar tipo "everybody loves Kun Fu Naki" Manau dabar ji isvien taip pushins ir padaris, kad vaikai si komiska personaza pamegtu.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-10-27, 18:41, pasakė:

Koks cia galbut? Jau aiskiai duoda jam pusho... Juk jam pakeite gimmicka ir dabar tipo "everybody loves Kun Fu Naki" Manau dabar ji isvien taip pushins ir padaris, kad vaikai si komiska personaza pamegtu.

Pushas vienkartinis, Funaki neturi charizmos ir jo gimmickas netinkamas, kad kada nors galėtų išlipti iš midcard - maža tikimybė, kad iškils ir iš jobberių cardo, galbūt dar kelis kartus pamatysime jį Tag matšuose ar neesminiuose 1 vs 1, o vėliau vėl bus nukištas gilyn. Paprasčiausia nėra nei reikalo, nei galimybių, o ir vietos dabar prie "didelių berniukų stalo" - per daug prikimštas SD superstarsų, kuriems visiems pusho reik, kad kas nors galėtų rimtai užsiimti su jobberių buildinimu.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
na cia tureciau nesutikt, kaip tik SD tavo minimu "superstaru" neturi daug, o ypac "prikimsta".
Yra vienas su puse - HHH+Hardy.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
well... sd was boooooooring... no R-Truth, no Colon brothers promo = nothing. patiko tik Wang Yang ir TBK macas. tikrai geras buvo. Wang Yangui reikia daugiau pusho. HHH jau sakiau seniau kad lenda per viena vieta (kolkas tai gerkle)...
Casket macas irgi waste of time... o cia man vienam atrodo, kad didzioji Khale daro face turn'a?

Nuotrauka

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na neperseniausia paziurejau SmackDown tai toks ka zinau.. :? gerai HHH uzstume ant rusu ;) kad dar dabar Rocky ten rodo.Ar neisprovokuos HHH kara vs Russia? :)

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
SD neblogas, vienas geresniu paskutiniu metu. MVP irode savo talenta prie mic'o, bet jam reikejo duot daugiau laiko. Kiss cam nereikejo kist, nes ten nieko idomaus nebuna. Galejo kaip nors kitaip ideja pristatyt matchui MVP v.s Khali. R-truth v.s Shelton grazus matchas, su pora ispudingu veiksmu, bet truko laiko. WWE Wang Jang'o neisnaudoja ir dar vienas eilinis pushas didelei dedei, kuris kaip matom nelabai ka sugeba ringe, prie mokrofono tikriausiai taip pat. Kendricko poezija buvo labai tinkama jo gimickui. Hardy & HHH v.s Miz & Morrison, vidutinis matchas, kaip visada is john tikejausi daugiau, bet gerai, kad kova buvo apylyge. Matcho pradzioj prajuokino Morrisono "pilvo sokis" ir HHH juokas, o gale Morrisono begimas nuo Jeffo. Pagaliau Hardis turi kazkokia asmenybe, o ne tik extremalusis jeffas, be jokios charizmos. Na jeffui toks charakeris - agresyvus, nepasiduodantis , kovojantis uz save labai tinka. Cia tokia man patinkanti faciskumo (na gal reiktu sakyt tweeneris),man patinkanti, rusis kai daugiausia rupinamasi savimi, bet isliekant face'u ir niekuo kitu nesirupinant. Be to hardziui tas piktas balsas tinka. Big Show promo vidutinis, kaip visada. MVP v.s Khali, tikejausi MVP pergales, ne bent matchas buvo apylygis.Divas prasukau, bet atrodo Colonai tures po mergina. Ir su visa dvyniu situacija bus galima sukurt juokingu segmentu. Pats Me nesudomino, bet naudinga pabaiga Kozlov Undefeated, Hardi gavo papildomo Heat'o, o Undertakeris, na vis dar Undertakeris.
P.S Pasiziurejes Cenos sugrizmimo filmuka per SD, tikiuosi jis sugris kaip reperis, nes tas pusiau jureivio gimickas neidomus.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"ne tik extremalusis jeffas, be jokios charizmos" - na Jeff'a pavadinti be charizmos yra kaip minimum netikslu :D

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-11-08, 11:24, pasakė:

"ne tik extremalusis jeffas, be jokios charizmos" - na Jeff'a pavadinti be charizmos yra kaip minimum netikslu :D

Sutinku, blogai suformalavau minti. Jeffui kazko truko (bent jau man taip atrodo), o dabar tai turi ir jis tapo daug idomesniu.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąDZT, 2008-11-08, 12:54, pasakė:

Sutinku, blogai suformalavau minti. Jeffui kazko truko (bent jau man taip atrodo), o dabar tai turi ir jis tapo daug idomesniu.
Palei mane, jam trūko to "Attitude" :D Pats SD visai neblogas, tik kad vienas žmogus perdavė, kad įvyks kažkas "big", tai tikėjaus kažko kaip HHH belt'o praradimo lygyje, o tegavau Hardį tweener'į :D Džiugu dėl MVP. Gerai jis man žiūrisi ir ringe ir su mic'u, tik kaži, ar bus owninam'as kas savaitę, kaip dabar, ar gaus normalesnį feud'ą.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 22

narių: 0, svečių: 22, slaptų narių: 0