Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na man tai pravališkas SD!.. Kaip ir visi galvojau,kad R-Truth vs Shelton bus nerealiai, bet teko žiauriai nusivilt.. Nesuskaičiavau net, kiek kartų rodė tą klipuką kaip BS sudaužo Underį?! Jau taip neturi ką rodyt,kad žiauru.. The Brian Kendrickt,tai geras, patinka man :D Šiaip va dėl Kazlovo gerai, gaus normalų fjūdą gal.. Tik tiek, labai laukiu RAW artėjančio ir Santino :D

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Pasakysiu tik kas labiausiai patiko šiame SD. Chavo suvaidino Taker'į patiko šis segmentas. Kozlov ekranuose šmiruoja vis dažniau kas man ištikrųjų patinka. Laukiu jo feudo su Triple H ar Jeff.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Man patinka tas ruskis ;D mldc toks ;DD juokingas :) idomu bus paziureti kai Khali sutvarkys jis :D Kozlov turi gera movelist'a.. jis man praeina.. :D geras wrestleris ;]] galima butu su juo gerus fjudus kurt..

Nuotrauka

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2008-09-22, 18:15, pasakė:

Man patinka tas ruskis ;D mldc toks ;DD juokingas :) idomu bus paziureti kai Khali sutvarkys jis :D Kozlov turi gera movelist'a.. jis man praeina.. :D geras wrestleris ;]] galima butu su juo gerus fjudus kurt..
Kazkodel manau, jog ju kova neivyks, atbegs TripleH i ringa, prades reikstis ir Vickie padarys ME - TripleH & Jeff Hardy vs. Kozlov & Khali...

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLaisvydas, 2008-09-22, 18:54, pasakė:

Kazkodel manau, jog ju kova neivyks, atbegs TripleH i ringa, prades reikstis ir Vickie padarys ME - TripleH & Jeff Hardy vs. Kozlov & Khali...

Kozlovas ir man ziauriai patinka kaip heelas o seip is Kozlovo yra daromas lyg kazkoks monstras ar panasiai todel manau jam nesvarbu ka musti heela ar feisa todel gali buti kad niekas neisikis i ju kova bet cia jau manau 50:50.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
SmackDown... Blah, tas pats kaip ir visada. Tiek teįvyko, kad Colon'ai laimėjo Tag Team belt'us. Daug visi tikėjosi iš Kozlov'o šią savaitę, bet vėl: įsikiša Triplius ir smugdo kaip visad visus. Kozlov tenka atsitraukti, po to pulti purvinai. Bullshit. Hunter jau negyvai užknist pradeda. Negana to, kad savo matche gavo pin'ą, dar ir Kozlov'ą menkina?

Dammit... SAVE_US_RT-R.
Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
PAtiko kad pasikeite Tag champai , Patiko ir pirmas matchas...Bet kas nepatiko tai kad HHH jau per daug sau leidzia...Vienintelis wrestleris kuris dabar dar turi to "monstro" varda bega nuo HHH...Vienintelis dalykas del kurio meldziausi tai kad HHH su tuo sledgehammeriu butu trenkes Jeffui...Bet aisku tai neivyko...Va pralinksmino bent tas segmentas kaip Chavo dingo ;)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
SD! zymiai geresnis nei praeitos savaites. Patiko HHH ir Jeff vs MVP ir Kendrick matchas. Labai laukiau Khali vs Kozlov, bet HHH viska susiko. Nesuprantu kam bookeriai gadina idomius matchus ir isvis ar jie dar kazkiek masto? Isvien babyface vs babyface feudai jau HHH ir Jeffo "feudas" tai tikra sudo bomba tiesa sakant net nzn ar tai galima feudu pavadint... Tikriausiai kita savaite main eventas bus HHH ir Hardy vs Kozlov ir Khali. Tos nesamones su Takeriu irgi suckino... Krc greiciau gryztu Edge...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Man dabar SD labiausiai gadina women-torturer OverTaker. Pradžioje dar juokiausi iš jo nesąmonių, o dabar jau verkti norisi - tiek daug potencialo nežinia kur iššvaistoma...

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Lieeevas Sd! :? SAVE_US_Edge

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Normalus SD, bet tikėjausi iš šio daugiau. Šou buvo skirtas pademonstruoti visą roster'į, fjudus ir t.t. Opener'is ir main event buvo neblogi. Taip pat patiko McCool loose'as :D Per šį SD nieko doro kaip ir neparodė, šiek tiek Big Show įsigaliojo ir tiek. Fjudai buvo vystomi minimaliai, nors No Mercy jau poryt.
Nuotrauka

laila

Baltas diržas

• Naujokai
0
patiko pirma kova, ypac Hornswoggle sokis:D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBottom, 2008-10-03, 17:01, pasakė:

Taip pat patiko McCool loose'as :)

Hmm, kažkaip kiek aš atsimenu tavo postus tu vis sakydavai "Divos man neegzistuoja", tai ką nuomonė pasikeitė, A? :D Na šeip All-Star Kick off buvo geras. Man tikrai patiko, openeris super. Gražu viskas buvo, prasukau kai kovojo JBL'as todėl blogų emocijų neliko :? Dabar ir aš atsiribosiu nuo divų, nors tai yra labai sunku, bet... Svarbiau yra - :o Taigi ME patiko, tikrai labai geras buvo. Iškart buvo aišku kas laimės, bet kova tikrai buvo liuks. Nu o Kozlovas matau gauna tikrai nemažai pusho, jeigu stengsis kasnors iš jo tikrai išeis. Na, kad atbėgs brolio gelbėt Jeff'as irgi iškart numačiau. Šeip kaip tokio lygio SD jis buvo *GERAS* :) :thumb: ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąNervas, 2008-10-03, 21:35, pasakė:

Hmm, kažkaip kiek aš atsimenu tavo postus tu vis sakydavai "Divos man neegzistuoja", tai ką nuomonė pasikeitė, A? :o <...>
Na tas neegzistuoja reiškia tai, kad aš pažiūriu, kas dalyvaus prieš ką matche, koks matcho tipas ir žinoma pabaigą, kas laimėjo. Kai pamačiau šį kart, kad bus Lumberjack matchas, o dalyvės - Glamarella ir McCool, supratau kad bus vienas iš tų "If Cena wins we riot" matchų. Tai nesusilaikiau nepažiūrėjęs :thumb:
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Neblogas SD,bet tikejausi kiek geresnio,nes,tai visi gi lyg ir toks special SD...Visas show buvo gan nuspejamas,bet kovos palyginus neprastos-tikrai neblogas buvo ME,tik is karto buvo aisku,kad HHH ji laimes ir nupinins aisku Hardy.Taip pat kaip ir tikejausi gale pasirode Kzlovas-gerai bent jau,tai,kad HHH show gale gulejo ant zemes...
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Su visu brand'u tikrai galėjo DAUG įdomesnį ir geresnį show padaryt, dabar toks vaizdas buvo tik, kad sumetė visus wrestlerius bet kaip ir su bet kuo, praktiškai visų kovų baigtys buvo daugiau nei nuspėjamos, tuo labiau, kad šis show vyko ant PPV slenksčio, gana didelis minusas, kad jokių normalesnių promo neišvydome, Santino irgi nieko gero šį kartą nepasakė. Kaip SD - pusė bėdos, bet atsižvelgiant į galimybes - sucked major balls.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-10-04, 10:33, pasakė:

Kaip SD - pusė bėdos, bet atsižvelgiant į galimybes - sucked major balls.

Kaip SD! galeciau pasakyt net LABAI geras, o del galimybiu tai nzn... Juk WWE niekada nedaro geriausio ka gali.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Everybody loves Kun-Fu-Naki
Tin Tidi Din Di Din
Even Win He Drinks a Sake
Tin Tidi Din Di Din
He Rides a Ka-Wa-Sa-Ki
Tin Tidi Din Di Din
And He Likes Watching Hockey
Tin Tidi Din Di Din
His body is stock and stucky(?)
Tin Tidi Din Di Din
Couse His Name is Kun-Fu-Naki :o

Čia tai geras, kelis kartus klausiau :)

Ai, SD! tai vidutiniškas, Khali vėl neblogą segmentą susuko, o ME.. Būtų buvę žiauriai gerai jei Kazlov ir Jeff'ą ir HHH būtų nukalęs taip sustiprindamas savo,nesustabdomos mašinos, gimiką.. Gerai,kad bent HHH gulėjo besibaigiant SD!

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Manau kad, Chavo taps face, nes BigShow praeita SD padarė kovą Khali & Henry vs Chavo Guerrero ir šį SD Chavo buvo susiraukęs, dabar tikriausiai Vickie paskelbs kovą per CyberSunday BigShow vs Undertaker ir tos kovos teisėjas bus Chavo, kuris gale kovos atakuos BigShow ir taip Undertaker laimės, na bent aš taip manau... Grįžtant prie SD, tikėjausi daug iš R-Truth ir Shelton Benjamin kovos, dėja...

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Smackdown Kaip visalaika nieko gero ir raw tikrai neaplenke.Nei viena kova nepatiko ,ar dar kam neatrodo kad MVP jau labai greitai si syki gavo nuo Tiesos ?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-10-17, 19:11, pasakė:

Smackdown Kaip visalaika nieko gero ir raw tikrai neaplenke.Nei viena kova nepatiko ,ar dar kam neatrodo kad MVP jau labai greitai si syki gavo nuo Tiesos ?
Smackdown buvo 'Piece of Monkey Crap'. Seniai tokio nesamoningo SD nemačiau, visą laiką pražiovavau. O dėl MVW vs rTruth, tai ten tą kovą kažkaip labai keistai apkarpė...

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
jau senai kada is sd ar raw patiko labiausiai main eventas. aisku kad bus pabaiga bs seniausiai buvo aisku, vos paskelbus dvikova, bet iki big show isikisimo kova tikrai man pasirode labai nebloga, ypac hhh atzvilgiu, nes jis senai isvis kada padoria kova turejo. ir siaip visas sd buvo visai neblogas broliai colonai neblogu bairiu pamete rezume vienas geresniu sd per paskutinius keleta menesiu

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Nu sd me buvo tikrai nuspejamas. Taip ir galvojau kad ysikys y takerio ir hhh kova. o siap visa kita viai nk buvo :)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
po trumpos pertraukos ir vel paziurejau SD. ir man patinka kelias kuriuo eina WWE. pirmas dalykas, tai kad eterio laiko gauna daugiau wretleriu ne vien tik main-eventeriai. labai patiko Kung Fu Naki naujas gimmickas, nesitikejau kad jis dar gali taip neblogai wrestlint. broliai Colonai jau tapo SD megstamiausiais, nes ir pasneka gerai ir wrestlina gerai.
ir kuo tokiau tuo maziau mane domina visi grandai, ypac Ther Game kuris jau pradejo lyst per gerkle. tikiuosi kad per CS Kozlovui duos belta ir jis atims bent 5 minutes mic-time is HHH per kiekviena sd... :)

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-10-25, 11:19, pasakė:

tikiuosi kad per CS Kozlovui duos belta ir jis atims bent 5 minutes mic-time is HHH per kiekviena sd... :)

HHH ir taip retai mic time gauna, o pastarasis HHH promo visai linksmai ir idomiai ziurejosi.
Po R-Truth ir Funaki vs. Benjamin ir MVP kovos ziauriai pasipiktinau, kad MVP atrode kaip visiskas jobberis... Ir jobbinantis ne betkam, Funakiui!!! Taigi Funakis pakeite varda, gavo ekscentriska gimmicka ir iskart tapo midcarderiu spardanciu MVP ir Benjaminui subines. Nu bent jau man tai buvo tiesiog slykstu ziuret...
Smagiai pasijuokiau is Khali promo, labai linksmai ziurejosi.
HHH vs. Taker visai patiko tik aisku Big Show isikisimas buvo aiskus nuo pat pradziu...

Vartotojų skaito šią temą: 10

narių: 0, svečių: 10, slaptų narių: 0