Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąfanatix, 2008-08-09, 12:02, pasakė:

Patiko smackdown :o O tai kaip supratau ten tas rožes edge dalino?
Ne į temą
Manau įvertinant šou neužtenka pasakyt: "geras" "patiko", bent kiek pakomentuok, arba jau geriau nieko nerašyk

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Nieko ypatingo. Turbut normaliausias macas buvo Zack Curt vs. Yang Moore tas ranku lauzimas irgi levas. Tik va nustebau, kad paciame show gale neisejo undertakeris ir nesudauze edgo ir chavo, tad galas be undertakerio buvo mano manymu geras.

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Per shi Smackdown toliau pletojos bene geriausias dalykas visam WWE pastaruoju metu - Psycho Edge, atrodo puikiai, padaryta taip pat puikiai, Edge shanuolis. Daugiau nieko ypatingo show nebuvo, ir taip pat kai pdauguma nesupratau kodel Kozlov preish Jesse kovoja o ne preish gong-addicted Festus.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Show buvo lieviausias is visu SD! kiek tik buvau mates. Manau jiems reiketu daryt maziau low-carderiu kovu ir labiau isnaudot Big Show, Umaga, Triple H. Tas armwrestlingas parode koks "idomus" matchas lauke musu per SS. Roziu metymas mano manymu buvo pernelyg uztestas ir buvo aisku ,kad tai Edge darbas. FINAAAALLYY malonu ,kad Edge pasidare savarankiskas heelas, tai suteikia siek tiek daugiau hype ateinanciam HIAC matchui. Mateme dar viena Ron Killings promo apie tai kaip lievai jis gyvena... You start to piss me off! And thats the true... Kozlovas manau pagaliau gaus feuda, nors nelabai idomu ,bet vis sis tas...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš kaip visada, tik apie teigiamus dalykus.
1. Jeff - Benjamin. buvo gražu ir tiek...
2. Kozlov pagaliau pradės wrestlint (atrodo), ne tik rodyt veiksmus kokius moka su "lėlėm".
3. Edge atsiskiria nuo tos nesąmonės - "La Familia"

nu ir nekantriai laukiu kada pasirodys R-Thruth ;)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-08-10, 22:10

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Kovu prasme show buvo gana prastas isskyrus Benjamin vs Hardy kova,bet labai dziaugiuosi,kad Edge atsiskyre nuo La Familios.Nzn kaip jums,bet man tokia nuojauta,kad Edge gali laimet per SS pries Takeri.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Taip, man irgi atrodo kad Edge turi daug daugiau šansų po to kai pakalbėjo su Mick Foley. "I Understand" kai jis sudaužė Mick'ą taip parodė kad suprato ir kad pasidaro žiaurus, ir dėkuj dievui SD jau pradeda labiau gyvuot, bent man.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
na tokio lievo sd jau senai nemaciau :?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Tragiskas SD!ir toliau visiskai neidomus fjudas vyksta tarp HHH ir Khali,noretusi Edge dazniau matyti kovojanti,siaip nebloga buvo Hardy vs Benjamin kova,bet manau visiskai cia nereikejo kisti MVP,norejosi svarios Benjamino pergales ir dar didesnio jo pusho.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Iš viso šou patiko tik Edge realiai. Hardy vs Benjamin kova visumoje nebloga buvo, tačiau negaliu pakęsti tokių matšų kai effort būna tik iš vieno wrestlerio pusės ir tai šį kartą buvo Benjamin, padaręs nuostabų darbą, kas liečia Jeff tai aš temačiau jį štampuojant tuos savo su*iktus setinius signature movesus, kai 2 min prieš jau žinai ką jis darys, ir juos beštampuojant dar vos ne laimint, mane asmeniškas šitas wrestleris pradeda dar labiau "užknist" negu jo brolužis Matt savu laiku, gal dėl to, kad šis dabar į ECW nubruktas ir nebesimaišo prieš mano akis, anyways... Dar galėčiau kas liečia Festus ir Jessie pakomentuot: matomai WWE pagaliau suprato, kad Festus gimmickas yra retarded, o jessie nėra niekuo ypatingas, kad vienas galėtų ką nors daryt tad šie du draugai bus paversti jobberiais, artimiausiu metu prognozuoju jų ištrėmimą į ECW, kur galės susitikt su kitu panašaus lygio "elitu" kaip Hornswogle ir Finley, arba apskritai atleidimą iš kompanijos, nes dabartiniu metu tai niekur jie nesipaišo.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Na ne koks buvo SD, bet aišku geresnis nei Raw. Hell, viskas geriau nei praėjęs Raw :)

Per šou patiko kažkiek tik Kozlov vs. Festus ir Edge'o kalbelė. Likusi dalis - meh... Ką dar pastebėjau, tai kad nemažai debiutų/sugrįžimų buvo. Tai Kenny Dykstra, Kendrick'o ir Big Show jobber'iai.
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Po kovos Hardy vs Benjamin pradejau oficialiai nekest Hardzio! Jau nusibodo... Nesuprantu uz ka jam narkomanui toks pushas? Mazosios kekses Kendrick irgi pradedu nekest. Jau toks ziaurus man tas jo gimmickas ,kad negaliu ziuret.
Pats sou buvo lievas kaip ir iprasta patiko tik Festus vs Kozlov ir psycho Edge promo.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
SD ziauriai lievas nu visai ner ko ziuret jei taip ir toliau baiksiu visai wwe ziuret.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Patiko SmackDown! WWE pagaliau gerai išnaudojo beveik visą roster'į ir gavosi tikrai geras šou. Triple H ten kur ir priklauso - prie mic'o. Khali naudojamas bet nelaimintis, kas yra gerai. Patiko Scramble kvalifikantai. Galima sakyti, per Unforgiven bus HHH vs. The New Breed. Tetrūko Edge'o, bet nepasakyčiau, kad tas labai jautėsi. Per visą šou labiausiai prisižvengiau iš Khali botch'o. Hardis daro Whisper in the Wind, nepataiko, Khali griūna :)
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Juokingas SD :) ...
Ypač tas 10 man battle royal, vien iš jobberių beveik sudarytas :) Nors tai, kad MVP neleido švariai laimėt prieš jobberį Festus, kai jam pushas taip reikalingas, irgi pretty funny.
Toliau Hornswogle the Big ir Horswogle the little action. Švaraus finišo irgi nesulaukiame, žinoma, kam gi pushinti jaunas žvaigždes, kurios moka wrestlinti? ... Hardy kovodamas su Khali savo whisper per metrą prašovė... HHH atrodė kaip užmigęs, galėtų jis atostogų kokių nors pasiimt, man atrodo, kad jam poilsio poros mėnesiukų reiktų, nes nei šis, nei tas žiūrėti į jį tokį, prisimenant koks jis buvo anksčiau. Kitą vertus epizotas su Kenny šiek tiek prajuokino ir turiu pasakyti, kad tai be jokios abejonės buvo the high-light of the show, įdomu kas ten su juo bandoma prasukt - padaryti SD Marella iš jo ar kažkas rimčiau. ... Undertaker apologie segmentas buvo daugiau negu stupid (1 vs 4 WRESTLERIUS XDDDDDDDDDDDDD) ir atsižvelgiant, kad tai buvo kaip ir ME, omg... Ir anyways, kodėl "didžiąjam, nemirtingąjam, nenugalimajam, t.t." undertaker turėtų rūpėti kažkokia Vicky. Apgailėtina...

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Visai neblogai ziurisi tas WWE championship scramble matchas.Labai gerai,kad nera Khali,pradedami stipriau pushinti Benjaminas ir MVP,taip pat ir Kendrickas.Manau Hardy sioje kovoje taip pat nepamaisys,tikrai geriau nei Khali ar Big Show.Scramble turetu buti geras matchas,taciau beda tik ta,kad nugaletojas is anksto aiskus.Kuo toliau tuo labiau pradedu nekesti Takerio "nezmonisko" gimmicko,kiekviena karta viskas labai jau kvailai ir nelogiskai atrodo...
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
pradejes ziuret sd pagalvojau damn ne jau sd aplenks raw bet kai pamaciau kas dalyvauja 10 man battle royal supratau kad neaplenks :) the bryan kenndrick sucks :) kitos kovos neidomios,nesamones vyko ir su deadman .Po gryzimo jis tapo soul taker'is ir skyliu uzdegejas :D .Zodziu sd sucks .Manau Ecw Sia savaite buvo geriausias (lyginant pagal galimybes) :D

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Lieeevas sd... takeris kai pasake I WANT YOUR SOUL taip pradejau zvengt.Kazkokiu galiu turi nelaimelis ;D La Familia daužo takeri 4'iese, pargriauna visi 4 spardo, daužo 1~min, tačiau mūsų supermenas atsikelia.Nesamone...

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Spoiler'is

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-08-24, 23:37, pasakė:

Spoiler'is
Spoiler'is

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Bendrai paemus sios savaites SD! patiko, turbut pats geriausias per visa vasara. Labai dziaugiausi, kad Benjaminas si karta gavo labai daug pusho, galvojau ,kad kova bus nuobodi ir pasibaigs per 5 minutes, bet ne... Tikrai smagu buvo ziuret i Benjamina besikaunanti kaip lygus su lygiu pries feisa nr #1. Nepatiko tik dvi divu kovos ir Hardzio pergale. Kai Hardis krito nuo ringo virviu piktdziugiskai juokiausi ir tikejausi kad jis gauvo trauma, bet deja...
Grazi buvo R-Truth kova...
Pasigedau Edge, bet negaleciau pasakyt kad jo si kart labai truko. Aisku juk reikia zmogui pailset ,nes beveik visa vasara visas demesis budavo tik i ji.
Dar kai pamaciau daunu komanda Jesse and Festus vs Hawkins and Ryder pagalvojau OHHH COME ON........ Bet dekuj dievui Big Show SAVE_US :D Sis ivikis is normalaus SD! padare gera SD!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kas liecia R-Truth kova, tai jis gan daug sellino Kenny veiksmus.
Kas padare nepatenkintais keleta zmoniu backstage.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
na šio SD aš laukiau tik dėl R-Truth. ir jis mane nuvylė... nu čia turbūt wwe kaltė, nes jis atliko viso labo tirs normalius veiksmus...

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Kadangi tai buvo mano pirmas wrestlingo show po mazdaug menesio tai tuo labai nusivyliau...Nieko gero nepamasiau tik tiek kad wwe eina i prota ir pushina SB :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Buvo keli neblogi matchai, kaip WWE savaitiniam šou. T.y., MVP-Benjamin ir Hardy-Kendrick. Bed šou nepatiko tuo, kad visi normalūs matchai buvo sudaryti vien iš scramble'o narių. Šią sav. jau norėjau, akd pasirodytų Edge. Taker'is gerai kad gauna mic'ą, bet kad jis gavęs jį nusišneka :) Jau geriau įdėtų jį į matchą kokį padorų ar pnš. Dar patiko tas, kad pagaliau pasibaigus SD, pamatėm H ne taunt'inantį po Pedigree, o gulintį vidury ringo :)
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 27

narių: 0, svečių: 27, slaptų narių: 0