Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-07-18, 18:25
Link šou vidurio pamatėme Spacnky su nauju gimmick'u. Sakyčiau toks keistokas. Reikia laiko, kad perprast, kas per kadras jis bus, ir kas tas jo kompanijonas. Bet tai tik į gerą, kad Kendrick gaus push'o.
Next-KENNEDY! Kaip visad, matchas prasideda mic-talking'u. Klausau ir galvoju: Damn, Kennedy's over. Dabar būtų pats optimaliausias metas jam suteikti rimtą bent upper mid-card push'ą.
Sekantis matchas suckino. Ne wrestlingo atžvilgiu, bet tiesiog dalyviai. Džesi en Festus. Negaliu pakęst jų.
Hardžiai, nors trumpai, pasirodė normaliai.
Ir galų gale, Hunter'is su savo video. Na joo, kaip jau kiti sako, pagaliau. Edge ir Vicky santykiai garantuotai užbaigti. Tik įdomu, kurion pusėn stos Familia? Ir ar Vicky "baus" savo Ex. Ir ar bus dar giliau į TV kišama ta juodaodė? Ir ką darys grįžęs Taker'is? Daug klausimų, belieka laukti kitų šou
2008-07-18, 18:26
Mauglis, 2008-07-18, 18:46, pasakė:
Deja, sakai? Aš tiesiog džiūgavau, kad WWE nenusprendė šitaip galutinai nugramzdinti SD į BS liūną, dabar gi gavome santykinai įdomų ŠOU(negaliu per daug komentuot, nes beveik viską prasukau, ypač tie filmukai pabaigoje ryškiai per daug užtęsti) ir plotmę įdomiems feudams į ateitį(jei, žinoma, bookeriai vėl nenuspręstų visko sugadinti ir atlikti dežavu, padarydami eilinį epizodą "pointless" storyline atžvilgiu, kas jau padarytų visą mėnesį SD serijų - total waste of TV time).
P.S.
Vickie:
-AAAAAAAAAAA! WHO TOOK MY ACTING SKILLS?!
2008-07-18, 19:59
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2008-07-18, 20:02
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2008-07-18, 20:36
2008-07-18, 20:42
I watch:
I don't watch:
2008-07-19, 07:56
Mauglis, 2008-07-18, 20:59, pasakė:
Ne į temą | Nu gal čia mano skonio reikalas ,bet i Chris Jericho vs Shawn Michaels aš su malonumu žiuriu, bet JBL vs Cena... |
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-07-19, 07:58
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2008-07-19, 18:22
Tikiuosi La Familia daugiau nesusivienins ,o Edge pasidaris savarankiskas arba su ta juoduke dabar vaikscios tada butu visai nieko...
2008-07-27, 11:36
2008-07-27, 11:58
real_deal, 2008-07-27, 12:36, pasakė:
Jo, kažkoks keistas man tas sprendimas HHH vs Khali, jokių promo, jokių feudų, šiaip kovos ir tiek, be jokio hype ir paruošimo, nieko įdomaus vis tiek jau per tiek laiko nesukurps, nebent hyped Russo stilium kokią nors nesąmonę, lyg neturėtų ką veikt su tuo beltu, ypač dabar, kai pagrindinis heelas su overrated taker kovos... Punk - Batista feudas irgi be ateities, įtariu ir jų matšą per SS išvysim, ne kas, ne kas... Pradedu suprast kodėl HHH į SD atėjo, nori pailsėt matomai žmogus nuo visko
2008-07-29, 08:49
Būčiau toks markas kaip kai kurie amerikiečiai WWE žiūrovai tai būtų įdomūs visi šou tačiau aš ne toks Damn... todėl šou įspūdžio nepaliko...
I watch:
I don't watch:
2008-08-01, 18:08
2008-08-02, 13:52
2008-08-09, 09:42
Zack-Curt vs. Yang-Moore. Padorus matchas, teisingi laimėtojai.
Benjamin vs. Hardy. Labai geras matchas kaip savaitiniam šou. Vertas ***+. Bet prasideda keistumas ir įsikiša MVP. Aš suprantu, kad reikia build'inti jų matchą per SummerSlam, bet tokie būdai yra labai pigūs... Toliau, HHH vs. The Great Khali in an Indian Broken Glass Arm Wrestling match...? Jooo... Toliau... Išeina Kozlov prašantis competition. Gauna Festus. Bent jau maniau, kad tai Festus. Ne, tai Jesse. Nesupratau, kame kampas, kai žmogus su tokiu gimmicku kaip Festus turi stovėti už ringo? Jau buvau susidomėjęs, kas bus tarp Kozlov'o ir Festus. THE Kendrick keistokas kaip visad, po savo gimmick'o pakeitimo. Galų gale, pasirodo, kas dalino tas juodas rožes. Ir kaip matom, Edge 100% atsiploja nuo La Familios. Pagaliau, nors ir kiek per vėlai. Dabar jis atrodo nebe wusy, bet psycho.
2008-08-09, 10:20
Vienintelis neblogas matšas - Hardy vs Benjamin, tačiau jis kaip ir totally pointless buvo, visi žino dėl kokios priežasties tokie matšai daromi ant PPV slenksčio, nemanau, kad įsikišimas buvo kam nors staigmena...
Kaip jau minėjo Bottom, kai pasirodė dumb & dumber tikėjaus, kad prieš Kazlą kausis Festus, o gavau...
Kas toliau... Armwrestlingas? XD Eilinį kartą WWE parodo, kad nė velnio nežino nieko apie armwrestlingą, ką puikiai galėjome matyti kai tai buvo daroma su Henry ir jei WWE mano, kad kam nors į tą BS parodiją kam nors įdomu žiūrėti tai labai klysta.
ME kaip ir jokio nebuvo, bet anyways, dėl to labai nepykstu, nes vienas iš mano mėgstamiausių wrestlerių Edge pagaliau parodė mums rimtesnio heelo atvaizdą, kai jau buvau išsigandęs, kad vėl grįš prie draugysčių su la-familia, toks turnas tikrai duos daug hype jo matšui per SS, o pergalė ten visiškai užtvirtintų Edg'o naująjį gimmicką.
Vartotojų skaito šią temą: 11
narių: 0, svečių: 11, slaptų narių: 0