Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Nagi nagi. Maniau, kad Impact šį kart laimėjo, bet klydau. SD was guuud :)

Link šou vidurio pamatėme Spacnky su nauju gimmick'u. Sakyčiau toks keistokas. Reikia laiko, kad perprast, kas per kadras jis bus, ir kas tas jo kompanijonas. Bet tai tik į gerą, kad Kendrick gaus push'o.
Next-KENNEDY! Kaip visad, matchas prasideda mic-talking'u. Klausau ir galvoju: Damn, Kennedy's over. Dabar būtų pats optimaliausias metas jam suteikti rimtą bent upper mid-card push'ą.
Sekantis matchas suckino. Ne wrestlingo atžvilgiu, bet tiesiog dalyviai. Džesi en Festus. Negaliu pakęst jų.
Hardžiai, nors trumpai, pasirodė normaliai.
Ir galų gale, Hunter'is su savo video. Na joo, kaip jau kiti sako, pagaliau. Edge ir Vicky santykiai garantuotai užbaigti. Tik įdomu, kurion pusėn stos Familia? Ir ar Vicky "baus" savo Ex. Ir ar bus dar giliau į TV kišama ta juodaodė? Ir ką darys grįžęs Taker'is? Daug klausimų, belieka laukti kitų šou :)
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-07-18, 18:46, pasakė:

:) deja nei"dead man walking "nei varpo skambesio neisgirdome :)

Deja, sakai? :) Aš tiesiog džiūgavau, kad WWE nenusprendė šitaip galutinai nugramzdinti SD į BS liūną, dabar gi gavome santykinai įdomų ŠOU(negaliu per daug komentuot, nes beveik viską prasukau, ypač tie filmukai pabaigoje ryškiai per daug užtęsti) ir plotmę įdomiems feudams į ateitį(jei, žinoma, bookeriai vėl nenuspręstų visko sugadinti ir atlikti dežavu, padarydami eilinį epizodą "pointless" storyline atžvilgiu, kas jau padarytų visą mėnesį SD serijų - total waste of TV time).

P.S.
Vickie:
-AAAAAAAAAAA! WHO TOOK MY ACTING SKILLS?!

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
na as neisivaizduoju kur tada taker galetu eiti gal jis eis i raw ir tures feud su evil kane o gal liks sd ir feud'ins su EGDE'U.offtopic biski ar tik man vienam ar ne tik WWE baigia uzknist su savo ilgais feud'ais kiek galima michaels su y2j feudint ? kiek jbl su cena krc ... gal cia as tiktai nesuprantu ...

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2008-07-18, 20:02

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Pradžia šio SD iškart mane nuteikė neigiamai tiesiog sugadino nuotaiką tos vestuvės, bet speciali dovanėlė iš HHH jaunavedžiams viska sustatė į savo vietas. :D Tikėjausi Taker returns na, bet nieko nepakeisi. Manau gryš sekmadienį per GAB. :D Bendrai SD vienas idomesnių buvo šią vasarą. ;)

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Galiu pasakyti, kad SD man patiko. Daug geresnis negu praeitas, žymiai geresnis. Bet man nepatiko tik 2 dalykai Finlay and Horny ir La Familia at Hardyz match. Viena geresnių kovų buvo Brian Kendric vs. Jimmy Wang Yang galėjome išvysti daug gražių, techniškų veiksmų. Dar patiko Kennedy vs. Umaga, irgi gražiai Kenedis pasirodė, jis dabar jau vienas iš mėgstamiausių mano kovotojų. Gaila kad WWE jo nepushina. Geras tikrai geras iš jo išeitų. Ir dabar geras bet jei dar gautų pusho... Būtų Hardyz graži kova, tačiau patys kalti kad išmetė tą tortą. Taigi šis SD man patiko ir tai pirmas WWE šou kurį žiūrėjau per Porable HHD DivX Player ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Daug juoko sukėlė Vestuvių pabaiga ;) HHH šį kartą tikrai juokingų prikolų užvėlė,ne taip kaip įprastai...

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-07-18, 20:59, pasakė:

na as neisivaizduoju kur tada taker galetu eiti gal jis eis i raw ir tures feud su evil kane o gal liks sd ir feud'ins su EGDE'U.offtopic biski ar tik man vienam ar ne tik WWE baigia uzknist su savo ilgais feud'ais kiek galima michaels su y2j feudint ? kiek jbl su cena krc ... gal cia as tiktai nesuprantu ...
Ne į temą
Nu gal čia mano skonio reikalas ,bet i Chris Jericho vs Shawn Michaels aš su malonumu žiuriu, bet JBL vs Cena... ;)

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-07-19, 07:58

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Sykart SD man pasirode visai normalus aisku ne visai geras, bet toks normalus. Vienu buvau isitikines, kad per edge ir vickie vestuves jie vel susipyks.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Maniau visas show vyks iprastai ,o tos vestuves bus ikistos kaip main eventas bet... La Familia ypac Edge gavo vel nesveikai daug demesio. Matt Hardy .vs Jeff Hardy buvo idomi kova ,bet WWE nebutu WWE jai visko nedarytu taip slyksciai nuspejamai.
Tikiuosi La Familia daugiau nesusivienins ,o Edge pasidaris savarankiskas arba su ta juoduke dabar vaikscios tada butu visai nieko...

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
geriau jau LaFamilia nebesusivienytu manau edge'o kovos tikrai taptu idomesnes kaip kazkas sake butu tokio tipo edge kai laimejo money in the bank :D

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Ka gi matosi Summmerslam'as bus neidomus-HHH nugales Khali maza to ir kova bus nuobodi,o sugristantis Takeris be abejo nugales Edge-tikiuosi bent neblogos hell in a cell kovos
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Smackdown kaip visada nieko idomaus nebuvo tik dar labiau nuliudau suzinojes kokie bus macai per SS :D

Šį pranešimą redagavo Impact: 2008-07-26, 15:13

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
vienintelė patikusi dalis tai promo su Ron Killings :) visa kita neverta dėmesio... ia dar Edge'o fizionomija po Vickie žodžių :D

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Dar vienas lievas SD!... Gal butu buve idomiau ziuret jai nebuciau perskaites spoilerio apie SS matchus. Tas 6man elimination match visai nieko buvo po kovos juokas paeme. Uzgroja The Game theme i ringa iejo HHH kartu su Khali pastovejo ten 10sekundziu Khali isejo is ringo ir vel uzgroja motorhead. Tikriausiai visi sio feudo segmentai bus tokie :D Manau SD! siuo metu taip uzknisa todel ,kad po ONS nebuvo neivieno normalaus feudo tiesiog nera i ka ziuret...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-07-27, 12:36, pasakė:

Dar vienas lievas SD!... Gal butu buve idomiau ziuret jai nebuciau perskaites spoilerio apie SS matchus. Tas 6man elimination match visai nieko buvo po kovos juokas paeme. Uzgroja The Game theme i ringa iejo HHH kartu su Khali pastovejo ten 10sekundziu Khali isejo is ringo ir vel uzgroja motorhead. Tikriausiai visi sio feudo segmentai bus tokie :D Manau SD! siuo metu taip uzknisa todel ,kad po ONS nebuvo neivieno normalaus feudo tiesiog nera i ka ziuret...

Jo, kažkoks keistas man tas sprendimas HHH vs Khali, jokių promo, jokių feudų, šiaip kovos ir tiek, be jokio hype ir paruošimo, nieko įdomaus vis tiek jau per tiek laiko nesukurps, nebent hyped Russo stilium kokią nors nesąmonę, lyg neturėtų ką veikt su tuo beltu, ypač dabar, kai pagrindinis heelas su overrated taker kovos... Punk - Batista feudas irgi be ateities, įtariu ir jų matšą per SS išvysim, ne kas, ne kas... Pradedu suprast kodėl HHH į SD atėjo, nori pailsėt matomai žmogus nuo visko :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Jeffo mic skillai palyginus su MVP yra siaubingi. Ir jis mikrafą per arti burnos laiko. Ištikrųjų nuo tokio apšmeižimo jis nieko negalėjo padaryt tik muštis nes tai tiesa. Kvailai pasielgė su tais narkotikais, skandalais. Gali savo karjerą nusmugdyt, gal net jau dabar smugdo. Pirmosios 3 kovos trumpos ir lievos. SD ir RAW jau nebeturi ką įdomaus įkišt į tą savo eterio laiką todėl tokias lievas kovas ir deda. Reiktu jiems susitrumpint laiką kaip ECW :D Paskuj "DONT TRY THIS" filmukas (wow kaip senai jį jau mačiau :D ) Paskuj WT? 2 kart tas pats vestuvių promo... Nu looser. Ha, Khali vs. HHH. Feudas tai bus... Man atėjo į galvą tokia mintis, kad Khali netyčia laimėjo, gal Jeff turėjo išsilaikyt ant virvių ir laimėt. Nu bet čia tik mano mintys (kvailos mintys :D ) Nelabai supratau kam buvo reikalingas tas Mysterio vs. Chavo kovos filmukas, bet turbūt dar vienas būdas prastumt eterio laiką... Paskui vėl tas pats promo. Kiek jie gali tuos pačius leist juos... Underio sugrįžimui nebuvo tinkamesnės progos kaip Edge prašymas ateiti Vikės į ringą, bet aišku, kad tokiom gerom aplinkybėm jis neatėjo. Tas Vikės pasakymas kad gražino Undertakeri buvo labai lievai sugalovtas. Galėjo kaip katik sakiau padaryt...
Būčiau toks markas kaip kai kurie amerikiečiai WWE žiūrovai tai būtų įdomūs visi šou tačiau aš ne toks :( Damn... :D todėl šou įspūdžio nepaliko...

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Neįdomus SD. Gal dėl to, kad susispoil'inau royal'o laimėtoją ir Taker'io grįžimą. Bet, turbūt būtų buvę tik dar blogiau, jei nebūčiau susispoil'inęs, nes abi vietos suck'ino. Tikrai, kaip real_deal minėjo, nėra normalių fjudų.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Nesikartosiu kaip kiti,kad eilinis ššš, bet noriu irgi pasakyt,kad nereikėjo taip suspoilint mačų SS, tada būtų ištikrųjų gerai gal :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
MVP, Hardy, Kennedy, Benjamin, Big Show, Umaga... Viskas nublanko prieš "The Cutting Edge" segmentą. O svarbiausia, Foulio kalbą. Damn, senai tokią gerą kalbą wrestlinge begirdėjau. Viskas skambėjo emocingai ir 'iš širdies'. Pats spėjau, kad Edge kviesis į pokalbį Paul Bearer(pažįsta Taker'į), bet Mick'o pasirinkimas buvo tikrai daug geresnis. Iš tirko, įdomu, ar Edge šiemet "persivers" į kokybišką heel'ą, kaip pvž Orton'as. Mano spėjimais-taip. Kaip ir pats JR minėjo po visko pasibaigimo: "-Ironically, this is the kind of Edge Mick Foley talked about".
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
SD! lievas kaip ir iprastai ,bet Cutting Edge labai geras buvo! Kai Edge pasake,kad tasai svecias puikiai pazysta Takeri taip ir pagalvojau ,kad tai bus Mick'as. Puiki Mick'o kalba ir Edge pasikeitimas dave daug hype ateinaciam HIAC matchui. Butu tiesiog nuostabu jei Edge laimetu HIAC matcha tada jis pasidarytu rimtas heelas be jokiu La Familia and shit... Bet kadangi WWE bookeriai yra tokie "israndingi" + Takeris nesutiktu saziningai jobbint Edge'ui there is no way and I mean NOOO WAY! ,kad Edge laimes ta matcha...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Patiko JR komentaras: "The most simplistic moves are so efficient, when inflicted by Great Khali" (ne žodis į žodį citata, bet + -) Labai puikiai apibūdina šio žmogaus wrestlinimo stilų :)

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
SD buvo gan prastokas,tik kaip daugelis sake buvo puikus Cutting Edge.Kazkodel maniau,kad tas Edge avecia gali buti Ortonas,nes jis 2005m. turejo su Takeriu fjuda ir buvo ji iveikes jei neklystu per 2005m. Summerslama
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kažkoks... keistas SmackDown buvo. Ypač jo pabaiga. Bet, pradėkim nuo pradžios ir analizuokim, kodėl jis man toks pasirodė :o

Zack-Curt vs. Yang-Moore. Padorus matchas, teisingi laimėtojai.
Benjamin vs. Hardy. Labai geras matchas kaip savaitiniam šou. Vertas ***+. Bet prasideda keistumas ir įsikiša MVP. Aš suprantu, kad reikia build'inti jų matchą per SummerSlam, bet tokie būdai yra labai pigūs... Toliau, HHH vs. The Great Khali in an Indian Broken Glass Arm Wrestling match...? Jooo... Toliau... Išeina Kozlov prašantis competition. Gauna Festus. Bent jau maniau, kad tai Festus. Ne, tai Jesse. Nesupratau, kame kampas, kai žmogus su tokiu gimmicku kaip Festus turi stovėti už ringo? Jau buvau susidomėjęs, kas bus tarp Kozlov'o ir Festus. THE Kendrick keistokas kaip visad, po savo gimmick'o pakeitimo. Galų gale, pasirodo, kas dalino tas juodas rožes. Ir kaip matom, Edge 100% atsiploja nuo La Familios. Pagaliau, nors ir kiek per vėlai. Dabar jis atrodo nebe wusy, bet psycho.
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Nepatiko šou, išskyrus pabaigą...
Vienintelis neblogas matšas - Hardy vs Benjamin, tačiau jis kaip ir totally pointless buvo, visi žino dėl kokios priežasties tokie matšai daromi ant PPV slenksčio, nemanau, kad įsikišimas buvo kam nors staigmena...
Kaip jau minėjo Bottom, kai pasirodė dumb & dumber tikėjaus, kad prieš Kazlą kausis Festus, o gavau...
Kas toliau... Armwrestlingas? XD Eilinį kartą WWE parodo, kad nė velnio nežino nieko apie armwrestlingą, ką puikiai galėjome matyti kai tai buvo daroma su Henry ir jei WWE mano, kad kam nors į tą BS parodiją kam nors įdomu žiūrėti tai labai klysta.
ME kaip ir jokio nebuvo, bet anyways, dėl to labai nepykstu, nes vienas iš mano mėgstamiausių wrestlerių Edge pagaliau parodė mums rimtesnio heelo atvaizdą, kai jau buvau išsigandęs, kad vėl grįš prie draugysčių su la-familia, toks turnas tikrai duos daug hype jo matšui per SS, o pergalė ten visiškai užtvirtintų Edg'o naująjį gimmicką.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Patiko smackdown :o O tai kaip supratau ten tas rožes edge dalino?

Vartotojų skaito šią temą: 20

narių: 0, svečių: 20, slaptų narių: 0