Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Night SmackDown

Temoje atsakymų: 519

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Spoiler'is

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
seimai, šou topic'uose nereikia dėt spoiler tag'ų :)

Man SD nepatiko. Turbūt sugadino pabaiga. Laukiau laukiau, kol Edge susivokęs, kas įvyko, spjaus Vicky ir išeis :D Bet ne... BS.
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
t y kad galime tiketis vestuviu ir takerio :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Ziauriai nusivyliau pabaiga-tikejausi,kad Edge atsiskirs pagaliau nuo La Familios ir taps labiau individualiu wrestleriu,bet rodos,kad visos tos nesamones su Vickie ir toliau tesis
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
ir pamatysi kita smackdown Edge & Vickie paskelbs apie vestuves :)

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Po to kai Matt'ą sumaitino Benjaminui pagalvojau, kad pagaliau WWE bookeriai susiprato ir pradėjo kažką įdomaus daryt vietoje to, kad štampuotų nuvalkiotus scenarijus be galo, be krašto, apskritai pradžia SD buvo awesome, Edge beveik kaip face atrodė, gal nevisiškai, bet buvo tikrai puiki proga atsiriboti nuo jo wussie heel gimmicko ir progresuoti, net galima buvo išgirsti applause jo pusėn, deja, maždaug nuo Benjamino matšo viskas pradėjo riedėti down-hill, pirmas blogas ženklas - Mizorisson vs wt* team, klounam išėjus į ECW maniau, kad daugiau jų nebeišvysiu, nes to šou nežiūriu, deja... Toliau sekė cheap WWE žurnalo reklama ir išskirtinio prastumo Diva action(nors čia nebuvo nieko nuostabaus). Keletas pointless pushinimo matšų na ir žinoma ME... Turiu pasakyti, kad dėjau į šį ME daug vilčių, tikėjausi Edge pergalės ir kaip jau minėjau - progreso tolyn ir palaipsnio atsiribojimo nuo Vickie, deja, deja... Tikrai keletą sekundžių norėjosi tam writeriui, kuris sugalvojo tokį vingį vožti į marmūzę :D I mean, for crying out loud, šio SD pabaiga padarė visą tą savaitę trukusį feudą su Edge - Vickie kivirču ir tuo pačiu paskutinius du SD TOTALLY POINTLESS, vis dar turiu viltį, kad tai bus kaip nors ištaisyta ir mes visgi pamatysime Edge ir Vickie išsiskyrimą per sekantį SD arba bent jau per PPV, bet, tikriausiai vėl būsiu nuviltas... Eilinį kartą.
Tai tiek :)
P.S. galbūt ne viską eilės tvarka surašiau, anyways, whatever...

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Per Hardzio ir Benjamino kova buvau isitikines kad laimes Hardis nors norejosi kad laimetu Benjaminas as buvau nustebes jo pergale. Nebesitikejau per Smackdown isvysti Finkley ir Little Bastard Pump bet kadangi ECW ir SD dalinasi wrestleriais man ir vel teko ziureti i tuos klounus. Jesse & Festus tag teamas man patinka bet nervina jo gimmickas ir yra perdedama su tuo gongu negaliu pakesti to monkey crap. Kai Vickie atvaziavo su vezimeliu stebeti main evento as jau itariau kad ji pasigailes Edge'o nors pats norejau kad Edge'as ja atstumtu ir La Familia isirtu.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Stephanie ir jos talkininkai atrodo bus Russo mokiniai, kurie jo mena pastarosiomis savaitemis demonstruoja kur kas labiau uzknisamai nei pats Russo.

Edge palieka Vickie! Pagaliau!! Taip jai ir reikia, tai storai kalei!!! Kita savaite, jie vel susitaike!!! Ach, tas Edzas arogantiskas siknius, nieko be kitu pagalbos nesugeba....kaip idomu, svarbiausia kaip originalu!!!, juk nuo La Familia egzistavimo jie Edzo singles match'us susika ne pirma ir ne penkta karta....It's un-freakin'-believable!!! Na stai ir vel purvinosios poreles vestuves. Kunigas jau leidzia Edzui pabuciuoti nuotaka ir...VARPU GARSAI, SVIESOS UZTEMSTA!!! THE DEADMAN IS BACK!!! YEAAAAH!!! HE'S BACK!!! YOU GOT TO BE KIDDING ME!!!!! Jis bando sunaikinti Edza, bet sunaikina tik La Familia, o Edge su Vickie pasprunka!! Oh, that's BS!!! Per GAB jau atrodo, kad sukcius Edzas La Familios pagalbos deka nugales Karaliu Karaliu, Zaideja Tripal Eich, bet tada uztemsta sviesos...WHAT!!! UNDERTAKER IS HERE....REFEREE IS KNOCKED OUT!!! THAT's UNREAL!!!! Tripal Eich PEDIGREE!!! Pin - 1, 2, 3!!!! THAT WAS FREAKIN INSANE!!!! Pagaliau Takeris gales per SummerSlama atkersyti tam sikniui Edzui!!! ARE YOU KIDDING ME!!! GOOD GOD OH MIGHTY (nzn kaip rasosi), SOMEHOW, SOMEWAY, LA FAMILIA IS HERE (cia jau is J.R. repertuaro)....THAT WAS FREAKIN' INSANSE!!! YEAHH!!!
or maybe, just maybe...
Spoiler'is

Ir visai nesvarbu, kuris is siu budu ivyks, ar gal Takeris gris kaip ABA, the bottom line is - NOBODY CARES ANYMORE!

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-07-12, 17:57

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Walleri gera kalba ,Tik nemanau kad iki GAB jie surengs vestuves bet tai nebutina nes taker tikrai gali gryzti per GAB ir atspardyti edge'ui subine.

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Turiu pasakyt tik tiek, kad Edge ir Vickie susitaikymas buvo totalus shudas ir viska sugadino..

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2008-07-13, 00:23

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ir undertaker sugryžima... Komentatoriai rėks... WTF??? Cant be???Undertaker!!!!!!!!!

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Ne į temą
Tikrai būčiau labai nusivylęs WWE jei taip padarytų... Lets just hope for the best...

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Isvis be rysio SD! buvo sia savaite... Vienintele kova patiko Hardy vs Benjamin ,o visa kita piece of crap... Tas susitaikymas irgi buvo didele nesamone nesistebiu ,kad SD! reitingai krenta.

Ne į temą
Kaip jum pagaliau atsiradus Kozlovo theme?? ;) Man visai patiko toks gresmingas entrance.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-07-13, 05:38, pasakė:

Isvis be rysio SD! buvo sia savaite... Vienintele kova patiko Hardy vs Benjamin ,o visa kita piece of crap... Tas susitaikymas irgi buvo didele nesamone nesistebiu ,kad SD! reitingai krenta.

Ne į temą
Kaip jum pagaliau atsiradus Kozlovo theme?? :D Man visai patiko toks gresmingas entrance.

man ir patiko kozlov entrance daina visai nieko aplinkui tamsu dar klipas neblogas vos ne KANE :D nors sugebejimai tikrai jo geresni už KANE

Šį pranešimą redagavo The Game: 2008-07-13, 17:38

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Kažinau man tas Underis visai nepatinka tai ar jis grįš ar ne man visai vienodai. Užknisa mane tas fakin' horny & finly, tegul eina jie kakot... Neįdomus smackdown buvo, kažinau ištikrųjų neturiu su kuom jį palygint nes pradėjau siųstis WWE tik šiais metais, bet manau kad buvo neįdomus. Edge kai išsiskyrė su Vickie buvo jėga, tada jis jau galėjo parodyt ką gali, gana geras kovotojas (bent man) bet ne jie vėl susitaikė... Ždž, whatever... Buvo kaip buvo nieko nepakeisi bet kad daugiau taip nebebūtų būtų gerai...

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Dabar SmackDown! rosteris yra siek geresnis nei pries menesi tai nesuprantu kodel SD! nesinaudoja tokiais superstarais kaip Jeff Hardy, Umaga, Triple H? Dabar visas demesis tik i Edge ir La Familia. Damn...

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Aš tai labiausiai laukiu to Umagos naujo (civilizuoto žmogaus) gimiko. Todėl, kad manau pagyvins SD su tuo gimiku. :D

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąGoldberg, 2008-07-14, 08:57, pasakė:

Aš tai labiausiai laukiu to Umagos naujo (civilizuoto žmogaus) gimiko. Todėl, kad manau pagyvins SD su tuo gimiku. :D

bet tada umaga nebebus heelas man atrodo jai pakeis gimika :(

tiezys

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kad vestuves neivyks ir taip aisku, bet kam tas nesamones su "myli nemyli" kas savaite daryt... net siutas ima -_- beveik 100% issitikines, kad takeris nutrauks vestuves, bet visdar naiviai tikiuosi, kad kanors idomesnio sugalvos (Batista visai galetu atlekt su HHH ir atspardyt visiem siknas, nes lyg ir per HHH sugrizima i SD susitaike).

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąThe Game, 2008-07-14, 20:25, pasakė:

bet tada umaga nebebus heelas man atrodo jai pakeis gimika -_-
Na manau Butu idomu pamatyti umaga su normalaus zmogaus gimmick nes jei kas ziurejote HOF 2008 induction ceremony tai turejote matyti umaga su kostiumu ir akiniais suprantanti kas the rock sneka ir zvengianti is prikolu tik del jo gimmick(manau del to)nepaminejo jo nei the rock nei the rock tevas.O heelu jis pasilikti tai gali nors ir budamas normaliu zmogumi ispradziu pasakys you people suck (pavarys an publikos kaip Y2J) tiktai galetu iskalba turet kaip pusbrolis THE ROCK !!!

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąGoldberg, 2008-07-14, 19:57, pasakė:

Is kur istraukiai ,kad civilizuoto zmogaus? Jis tiesiog prades riaumojanciu balsu kalbeti angliskai ir gales pats duoti interviu. Jau ir dabar galima isgirst Umaga klabant angliskai pvz uzpraita savaite Umaga darydamas pina Funakiui reke hurry! count! Ir tikrai nemanau ,kad prabiles angliskai Umaga nors kiek pagyvintu SmackDown! rosteri.

Rodyti pranešimątiezys, 2008-07-17, 12:41, pasakė:

Kad vestuves neivyks ir taip aisku, bet kam tas nesamones su "myli nemyli" kas savaite daryt... net siutas ima :o beveik 100% issitikines, kad takeris nutrauks vestuves, bet visdar naiviai tikiuosi, kad kanors idomesnio sugalvos (Batista visai galetu atlekt su HHH ir atspardyt visiem siknas, nes lyg ir per HHH sugrizima i SD susitaike).

Batista kaip tu sakai "susitaike" su Triple H jau 2005 Vengeance po HIAC kovos. Ir isvis prie ko tas Batista negi nori ,kad jis vel pradetu gadint show net nebudamas jo dalimi? Jau daug idomiau butu pamatyt sugryztanti Undertakeri.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
:) deja nei"dead man walking "nei varpo skambesio neisgirdome :)

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Aciu dievui pagaliau Edge ir Vickie ''meiles istorija" baigesi
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąDuncan, 2008-07-18, 19:13, pasakė:

Aciu dievui pagaliau Edge ir Vickie ''meiles istorija" baigesi
Nebuk toks tikras, as statyciau uz Vickie isikisima i Edge vs. HHH kova ir padejima Edge'ui. Nors to ir nenoriu.

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-07-18, 18:46, pasakė:

:) deja nei"dead man walking "nei varpo skambesio neisgirdome :)
Labiau deretu sakyti dekui WWE bookeriam, kad nekisa jo mordos kur nereikia. Nezinau kaip kiti, bet as jo ne trupucio nepasiilgau.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-07-18, 18:24

Vartotojų skaito šią temą: 9

narių: 0, svečių: 9, slaptų narių: 0