Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

TNA perzenge 1.2 Ratingu riba

Temoje atsakymų: 4

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Taigi, pasiektas naujas rekordas, kartu su reitingu 1.21, kuris sudare 1.5 milijono.
Sveikinimai TNA ir jos fanams.
Kol kas nesugalvoju, kas itakojo si pakilima, taciau itariu, kad kitas Impact, zinant tapingo rezus, gali but nei kiek ne mazhesnis.

Nuotrauka
Nuotrauka

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0
Mano manymu, susidomejimas wrestling'u pakilo po McMahono "mirties", o tai salygoja ne tik WWE, bet ir TNA reitingus. Kitas dalykas, kad dirza gavo Kurt Angle, kurio title reign'as bus tarsi geriausias atsakas i WWE politika jo atzvilgiu. Be to, nuolatiniai gandai apie zvaigzdziu prisijungima prie TNA taip pat kelia ju reitingus. Wrestling'o kokybe TNA, mano asmenine nuomone, yra aukstesnio lygio uz WWE, todel pavargus nuo visu WWE nesamoniu, galima stebeti tikru talentu kaip Kurt Angle, Samoa Joe, AJ Styles, Abyss, Christopher Daniels kovas, kuriu veiksmu laisves nevarzo tokia griezta kontrole kaip WWE. Tai ir salygoja TNA reitingo pakilima siuo metu.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kiek tu tos TNA ziuri?:D Kad sakaj "Wrestling'o kokybe TNA, mano asmenine nuomone, yra aukstesnio lygio uz WWE".
Man idomu, ka reiksia tas pasakymas?
Kad vidutinis matchas geresnis?
Kad potenciali galimybe geram matchui geresne?
Kad blogu matchu mazhiau gali buti?
Kad non-finishu mazhiau?
Kad bookinami galai geriau?
KAs?:D Norechiau argumentuotai, nes pasikartosiu, Impact kokybe acilieka netgi nuo ECW standartishkai...

Nuotrauka
Nuotrauka

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąFortaz, Jun 26 2007, 07:29 AM, pasakė:

Kiek tu tos TNA ziuri?;) Kad sakaj "Wrestling'o kokybe TNA, mano asmenine nuomone, yra aukstesnio lygio uz WWE".
Man idomu, ka reiksia tas pasakymas?
Kad vidutinis matchas geresnis?
Kad potenciali galimybe geram matchui geresne?
Kad blogu matchu mazhiau gali buti?
Kad non-finishu mazhiau?
Kad bookinami galai geriau?
KAs?:D Norechiau argumentuotai, nes pasikartosiu, Impact kokybe acilieka netgi nuo ECW standartishkai...
"Mano asmenine nuomone" reiskia, kad kai as paziuriu TNA per Eurosport'a ir WWE per BTV man labiau patinka ir idomiau ziureti TNA kovas nei WWE. Tai ir yra aukstesnis lygis mano asmenine nuomone :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu jo ;) Pasiklausius Radzeviciaus man turbut XPW labiau patiktu uz WWE.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0