Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Extreme Championship Wrestling

Temoje atsakymų: 161

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Puiku, kad pasikeitė GM. O tas DAMN tai nemirtingas :D Fatal Four Way buvo irgi gana neblogas, ypač patiko kai Morrison'as toki galinga is koju Punk'uj įkirto (nezinau kaip pavadinimas to veiksmo, ar tokio isvis net nera?) Tik vat vieno nesupratau kokia prasme buvo daryt tokia kova "Kas laimes kausis su KANE" bet tai ne dėl titulo... Tai tipo cia lb smagu gaut kova pries Kane'a ? ;) <Jei nusisnekejau tai paaiskinkit man kame reikals. Nu tai va, siaip patiko si laida.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
GM pasikeitimas buvo puiki naujiena, Fatal Four Way is visu matchu man buvo idomiausias, o labiausiai pralinksmino DAMN ! ;)

Šį pranešimą redagavo Impact: 2008-06-04, 22:45

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Negi man vieninteliam tas Rono Simonso "damn" yra jau atsibodes ir WWE jau ziauriai nuvalkiojo taip daznai ji kartodama?

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na bent as jo tai daznai nematau ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-05, 06:20, pasakė:

Negi man vieninteliam tas Rono Simonso "damn" yra jau atsibodes ir WWE jau ziauriai nuvalkiojo taip daznai ji kartodama?
ko gero Tau vienam :rolleyes:
GM pasikeitimas geras dalykas, manau Armando dabar bus active wrestleris, kaip kažkada Daivaris... gal net normalų feudą turės, ne tik su Delaney... :D

Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-05, 07:20, pasakė:

Man jau taip pat iki gyvo kaulo nusibodo ta nesamone "DAMN!"

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
pažiūrėjau naujausią ECW, ir galiu pasakyt, kad pradžia patiko. tiksliau pirmi su mačai... labiausia akis džiugino Evan Bourne, tikiuosi jis turės daug laiko WWE... divų mačas irgi visai neblogas gavosi... o po to, jau kaip visada...

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Vienintelis kas man patiko sios savaites ECW tai yra Evan Bourne macas, o daugiau nieko idomaus nepamaciau.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
ECW buvo neblogas. Patiko kova-Evan bourne v.s mat striker, pagaliau geri wrestleriai gauna push'o, beto isvydome seniai wwe matyta shooting star press(tikiuosi bourne uztai neatleis xDDD siaip as taip jis dar turi ka parodyt). Damn cm punk'as net uz cena prastesnis, gaila kad morrison'as pralaimejo, bet bent gerai pasirode. Tuos monstrus (mark henry, big show, mike knox, kane)+ hornswogle su finlay reikia mest is wwe.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-06-25, 13:51

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Praėjo dar vienas ECW, ir po jo galiu sakyti, kad man ECW labiau patinka už SD. bet to dar vienas geras dalykas - Evan Bourne. jis jau tapo mano mėgstamiausiu WWE wrestleriu... na o visa kita po senovei... :D

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDZT, 2008-06-18, 19:31, pasakė:

ECW buvo neblogas. Patiko kova-Evan bourne v.s mat striker, pagaliau geri wrestleriai gauna push'o, beto isvydome seniai wwe matyta shooting star press(tikiuosi bourne uztai neatleis xDDD siaip as taip jis dar turi ka parodyt). Damn cm punk'as net uz cena prastesnis, gaila kad morrison'as pralaimejo, bet bent gerai pasirode. Tuos monstrus (mark henry, big show, mike knox, kane) hornswogle ir finlay reikia mest is wwe.
Hornswoogle ir Finlay tikri monstrai :D

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Si karta ECW buvo vidutinis. 2 matchai buvo geri ir 2 prasti.

Matt Hardy & Cm punki def. John Morrison & Tha Miz- nieko ir neriekejo tiketis, mattas bus vienu pushinamiausiu ECW wrestleriu, kova buvo gana gera, nenuobodi, smagiai ziurejosi.

Koffi Kingston def. Shelton Benjamin- kaip weekly show neblogas matchas, su pora technisku kombinaciju, ispudingu veiksmu. Tiesiog grazu stebet, juk du talentai viename ringe.

Mike Knox def. Evan Bourne- sios savaites nusivylimas, Mike to nevertas, bet manau greit viskas atsistatys i vezes.

Mark Henry v.s Kane- prasciausia show kova, net neziurejau. Kada Bookeriai supras, kad cia netokiems monstrams ir matchams vieta? Kiek sita kova galima kartot?

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-06-25, 14:01

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Iš pradžių tas Henris su Hall of Fameriu boring... Kova Knox vs. Moore kažinau taspats, nelabai patiko kova. Chavito vs. Bourne gražiai tas Evan pavaro. Gauna daug pusho. Gali ir aukščiau iškilt paskui su savo skraidymais. Paskuj vėl Delaney užsipuolė, boring. O main event man labai patiko. Gražių team veiksmų parodė ir šeip gražių veiksmų atliko abu. Ypač po tag'o Jeff gerai pavarė. Tikrai graži kova ir puiki pabaiga. Bent man patiko. Šeip this week ECW neįdomus išskyrus ME.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Pradeda jau neklausyti Hornis tėvelio. Gal išsiskirs jie pagaliau. Tada Finlay turnintu heel, pakeistu gimmick ir keršytų Horniui. Visai nieko istorija ką? ;) Tod Grisham manau bus geriau negu Adamle, aišku jam dar reik pasimokyt, bet kai ilgiau pakomentuos galės būti visai nieko komentatorius. Delaney vs. Matt. Cypia kai merga Deleinius, bet pradeda labiau pasitikėt savim. Kažką Atlasas pasakė jam ir tikrai pasimatė. Dar pakeistų įvaizdį (atsikratytu tų kvailų kelnių) tai būtų liuks. O tas jo missile dropkick mane tikrai nustebino. Jeigu jis taip eitu toliau, vis labiau pasitikėtų tai gal ir būtų visai nieko low-carderiuks. Tačiau dabar baigės draugystė su Henriu tad manau taip nebus. Nebent jis supyks ant Henrio, per SS padės Matt'ui laimėti ECW title ir padarytų stiprų heel turną, panašiai kaip Brian Kendrick. Tada man tas vaikinukas visai nieko pasidarytų.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Nevykęs šios savaitės ECW, kaip ir RAW. Tikiuosi jau greitai baigsis "tėčio ir sūnaus draugystė" manau suprantat apie ką kalbu. ;) ME jau negalėjo geresnio sugalvoti, būtinai turėjo ikišti Matt. Vienintelis mane džiuginantis dalykas ECW tai Evan Bourne. Idomu duos jam kokį title shot'a WWE. Asmeniškai norėčiau Kingston ir Bourne feudo, bet dar reikia laiko dėl Evan itikinamumo ir jo nudraftinimo į RAW.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
ECW kaip visada neidomus. Beveik visa show pramiegojau ;)

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
sis ecw show buvo turbut idomesnis nei raw :thumbdown: idomiausia kova buvo bam vs bourne

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

eta stota

Baltas diržas

• Naujokai
0
jo sis ECW geras buvo,visai patiko

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
sios savaites ecw savo lygiu kaip ir neblogas, bet praktiskai viska gelbeja pirmojas match'as (H)

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Nu nzn man kaip ir praeiti ecw sis buvo lievas visiskai nieko idomaus aisq geresnis nei praeitas, bet vistiek lievas.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
nu bet pirmasis match'as buvo geras net ziurovai skandavo ECW,ECW,ECW !!!

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Turbut ECW patapo 1weekly show mano wwe trejetuke Nors kovo labai geros nebuvo ,bet uz raw geriau play'as :D

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Išgirdus apie scramble nenustebau, nes buvau skaitęs spoilerius. Thank god. Dar tegul padaro dėl IC, Womens scramble tai išvis Unforgiven bus neužmištamas. Palaikytų tą scramble mintį ateičiai būtų daug įdomiau, bet neee, jie butinai turi sukišt net 3 tokius matčus į vieną PPV. Absurdas... Šeip labai tikėtina, kad titulą gali vėl iškovoti Chavito, bent man taip atrodo. Šeip ECW suckino. Nuobodžiavau žiūrėdamas...

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Del 3 Scramble matchu tai tikrai neidomu :D Kaip sakei Nerve gal del visu titulu padaro :D ECW sia savaite suckino, bet geriau nei Raw

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na šios savaitės ECW toks nuobodus. Atrodo, kad Matt Hardy buvo visad įveikiamas, o dabar iškovojo ECW title tai jau dedasi neįveikiamu ir išmeta iš ringo ir Mark Henry. Buvo tik dvi kovos, ir tos nepergeriausios. Būčiau žiūrėjas laidą per playerį savo kambary 90% kad būčiau užmigęs. Nlb daug komentarų, tikrai nieko vertas ECW.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0