Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Extreme Championship Wrestling

Temoje atsakymų: 161

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Mano manymu tikrai geras ECW show.Turejome tik pora match'u,bet abu buvo nenuobodus ir tai daro gera ECW show.Tag team match'as buvo gan greitas,o ir pauzes nebuvo uztesiamos taip ilgai ,kad reiketu prasukineti match'a.ME-geras,tikrai padorus su tokiais dalyviais.Is laimetojo turbut galime spresti,kad Christianas iseina kita pirmadieni i kita show :) Tai yra gerai.Teddy vel SmackDown GM'as ir gerai :D ECW-Geras (H)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
Patiko sis ECW (H) Ypac tag-matchas :D na ka laukiam kito ECW :)

deep

1000

• Naujokai
0
Kuo toliau tuo ECW show geresni ir man vis labiau patinka (H)

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-08, 17:41

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
biznieriux ir deep - tokie post'ai kokius jus cia paraset (du virs manes) yra informaciskai bevertes siuksles temoje. Jei jus neturite idomiu pastabu arba kokiu idomiu nuomoniu, tai geriau susilaikykite nuo rasimo, nes pora kartu as galiu uzmerkti i tai akys, bet toliau man paprasciausiai teks delioti ispejimus (H) *I si posta nereikai atsakyti*

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
patiko show kadangi Teddis grizta i smackdown jis ten labiau tinka, o kad Tiffany ECW Gm irgi idomu kaip atrodys, Swageris lievas kaip visada, pats Ecw neblogas vien del Bourno suolio, tikrai galima ziuret ir ziuret ta move'sa, Me pakenciamas, gerai kad Henry ismete, gal pagaliau Dreameris gaus proga pakovot del ECW champo.

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
sios savaites ecw man buvo gan nuobodus... nuotaika siek tiek praskraidrino evan'o suolis, bet atvirai pasakius pradeda atsibosti tie patys feudai per ta pati. tikekimes po draftu i ecw atkeliaus zvaigzdziu is smackdown ir raw tada jau galesime iswysti nauju galbut idomesniu feudu :)

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
ECW sikart tikrai buvo nuostabus vien paziurejus Bourne vs Morisson kova jau galim spresti kad show i gera puse yra.Bourne/Morisson visa laika tik galvojai kas po vieno move ,kas bus toliau todel ne veltui Michael Bauer dave **** , toliau galiam sakyti parodomasis WWE ruso machas,toliau visai nieko backtage - pristatomasis WWE Superstars.O va kas nepatiko is sio show tai pats ME ir Dreamer pasalinimas is ECW title kovos.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Keista, bet šis ECW buvo vienas geresnių, ir kas svarbiausia, tai lėmė tikrai aukšta kovų kokybė. Abu mačai buvo geri, tikrai PPV lygio. Tik klausimas, ką Dreameriui žada ateitis? gaila primiršau iki kurio PPV jis turi laimėt titulą, kad nebaigtų karjeros... Bet spėju, kad tai ne Backlash :lol: nes dabar jau beveik 100% aišku, kad dėl titulo kovos Christian. Bet nemanau, kad jį laimės...

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Match'u nebuvo daug,bet kaip ECW tai labai aukstas lygis.Openeris patiko!Tikejausi Morrisono pergales,bet bijojau,kad wwe nebutu sugalvojusi duoti W Evanui.Match'as tikrai geras,nors ir buvo pauzikiu,bet jos tikrai neprailgo.Po to "Ja budu Cempionam" "In ievery legue ja dyfieted ieveryvuon,ycydabulju is not an eksiepsion"Susquashino jobberi ir tiek.ME-irgi geros kokybes,taigi nesuprantu kodel PAJACAS nori nebeziureti YCYDABULJU?

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-04-15, 16:55, pasakė:

,taigi nesuprantu kodel PAJACAS nori nebeziureti YCYDABULJU?
Tiesiog ten yra tik 2 mane dominantys veidai, o ME su visokais Finlay, Henry ir Kozlov man neįdomūs :lol:
šiaip dar Morrison'as patinka, bet iki šiol jis dažniau kituose branduose pasirodydavo :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-04-15, 16:06

Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
ECW buvo gan neblogas. Evano ir Morrisono matchas buvo tikrai geras ir tikrai neprailgo. Kozlovo matchas buvo tikrai nuobodus, nes dar net matchui neprasidejus numaniau kas bus jo laimetojas ir tai kad kova truks labai neilgai. Del Dreamerio tai jau nieko gero is jo nesitikiu. Per visa jo praleista laika WWF/E jis nebuvo gawes ne wieno rimtesnio pusho. Nepaisant to labai seniai esu bemates jo pergale. Ziauru ziureti ka WWE daro is buvusiu ECW main eventeriu...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Patiko Hornio šou :D Aišku pergalė visiškai neįtikinama, bet patiko tas segmentukas po matcho. Toliau dar patiko Kozlov video. Geras susuktas. Bourne - Burchill matchas buvo vidutiniškas, bet bent jau netoks beviltiškas, kad visą prasukčiau. Na aišku Kozlov dar vieną rokiškietį padarė. Galiausiai Contract Signing. Šiaip kažkodėl galvojau, kad gulės Swagger, bet vis gi Cage buvo "Tabled" :D

Visumoje man ECW patiko, gerai nuteikė vakarui.

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-04-23, 18:46

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
[quote][spoiler]
Ne į temą
Niekaip nepamaciau,mazdaug kada tu ji matei?(per koki match'a)
[/spoiler]

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-04-23, 22:54, pasakė:

Spoiler'is

Ne į temą
Spoiler'is

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
26:20 kazkur yra Ballack per ECW :blush:

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Buvo ne tik Ballackas o ir Ashley Cole, bei John Obi Mikel'is.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-04-24, 12:13

Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
ECW buvo pusėtinas galbūt dėl to, kad buvo tik du matchai. Tyson Kid ir Finlay matchas buvo kažkoks lievas ir nuobodus per kurį įsitaisęs lovoje vos neužmigau. Prajuokino išlindęs Kozlovas apsirengęs kariška sovietų uniforma ir režęs savo kalbą :D Antras matchas buvo tikrai neblogas. Jau buvau pamanęs, kad Tommy taps ECW champu ko laukiu jau tikrai gan seniai , bet iš karto išvydęs Swaggerį supratau, kad taip nebus :D

Šį pranešimą redagavo Paulius: 2009-05-01, 00:12

deep

1000

• Naujokai
0
nu ka ECW nepasisiusklino sy kart matchai pakankamai neblogi asq tik nepatiko Kozlov vs Local jobber "boring" , Evan vs Kidd tikrai parode klase abu wrestler'iai talentingi , kova tirkai nebuwo nuobodi patiko evan seelinimas keliose vietose ;) , nu ka kadangi ME isikisus Jack ir Dreamer siek tiek pasikeite buwo tik idomiau (taciua toki Gm nutarta matcha galima buwo numatyti ) buwo idomu pamatyti ringe tiek Dreamer tiek Swager nes ju feudais praitais metais man patiko tik kazkaip tas Henry keistai isipaise i ta kova. Seipj patiko kova idomi , tradiciska sakyciau Hel'ai vs Face'ai. Ai dar prajuokino nauja sukuosena ir apranga Zack'o kazkaip nelabai man jo isvaidza patinka o jo sukis " wowowo" :rolleyes: seipj nesamone bet juokinga :D.
Taigi ECW neblogas , bent jau man , seip ka galiu pridurti " carry on :D ".

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-05-06, 18:25

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimądeep, 2009-05-06, 18:23, pasakė:

nu ka ECW nepasisiusklino sy kart matchai pakankamai neblogi asq tik nepatiko Kozlov vs Local jobber "boring" , Evan vs Kidd tikrai parode klase abu wrestler'iai talentingi , kova tirkai nebuwo nuobodi patiko evan seelinimas keliose vietose :D , nu ka kadangi ME isikisus Jack ir Dreamer siek tiek pasikeite buwo tik idomiau (taciua toki Gm nutarta matcha galima buwo numatyti ) buwo idomu pamatyti ringe tiek Dreamer tiek Swager nes ju feudais praitais metais man patiko tik kazkaip tas Henry keistai isipaise i ta kova. Seipj patiko kova idomi , tradiciska sakyciau Hel'ai vs Face'ai. Ai dar prajuokino nauja sukuosena ir apranga Zack'o kazkaip nelabai man jo isvaidza patinka o jo sukis " wowowo" :D seipj nesamone bet juokinga :D.
Taigi ECW neblogas , bent jau man , seip ka galiu pridurti " carry on :D ".

Ne į temą
Tas ''wowowo'' tai mane irgi prajuokino, sitas naujas gimmickas ryderio visai neblogas :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Patiko Christian tweener turn'as. I Heel jis tikrai nepanasus dar pakolkas, bet tweeneriu jau galima laikyti. Tikiuosi tai duos pradžią Edge and Christian susijungimui.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Nu paskutinis ECW buvo neblogas, beveik neprasukinejau. Prajuokino Benjamino promo a.k.a kova, tas Yoshi Tatsu tikiuos gaus kazkiek pusho ateity, nebus dar vienas Funaki. Abraham Washington perspektyvus manyciau, turi neblogus Mic skillus, jis man i Rock panasus:D tik man rodos jis newrestlins, nes jis atejo is FCW kur buvo manageris, gali but kad perims ECW manager posta veliau. Na gal atsigaus ECW siek tiek, dar tas Hurricane gryzimas, sklinda gandai kad Billy Kidman gali gryzt i ECW uz menesio. :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Labai keistai man pasirodė, kai buvo parodytas įvykis iš praeitos savaitės, kai Hurricane pagavo nukritusią merginą... Aną savaitę pagalvojau: fsio, Hurricane bus hurricane. Bet šią savaitę vėl parodo jį kaip Helms imantį interviu... O paskui tas video, kur sako maždaug "paslaptingasis pasirodė ir dingo", iš ko galima suprast, kad mes neturėjom suprast, kad čia buvo Hurricane :) Aš dabar bandau galvot, ar ten jų kameros per daug parodė ar kaip, nes čia daugiau nei akivaizdžiai matėsi Hurricane... :)

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Galima paklausti, ka reiskia tie ECW HOMECOMING QUALIFYING MATCH'ai ? Sorry, ECW neziuriu, tai nezinau, bet tiesiog sudomino :)

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2009-12-18, 18:18, pasakė:

Galima paklausti, ka reiskia tie ECW HOMECOMING QUALIFYING MATCH'ai ? Sorry, ECW neziuriu, tai nezinau, bet tiesiog sudomino :)
Na as kiek supratau tai, vyks matchai tarp dabartiniu ecw wrestleriu ir seniau buvusiu ecw rosteryje wrestleriu. Laimetojai turbut susitiks vienas su kitu ir tas kuris laimes viska gaus ecw title matcha per royal rumble. Galima tiketis swagger, evan bourne, chavo, galbut cm punk, big show? visi jie "atitinka reikalavimus".

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Dekui uz atsakyma :) Bet as dabar pagalvojau, jei tas wrestleris, kuris gaus title shot'a, per Royal Rumble, bet kokiu atveju laimes ECW title del dvieju priezasciu:

1. Jeigu jau rengiamas visas sis mini turnyras, del Nr.1 contender'io, y ECW title, tai tas Nr.1 contenderis, laimejas si turnyra, bet kokiu atveju laimes ECW title per Royal Rumble. Nes tada nelabai logiska butu rengti si tournament'a.

2. Christian title laiko jau beveik puse metu. Manau, pats laikas, butu jam numesti si title.

Vartotojų skaito šią temą: 9

narių: 0, svečių: 9, slaptų narių: 0