Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
* Brocko gryzimas- Visa RAW as laukiau jo gryzimo , per Cenos promo as zinojau , kad jo muzika tuoj nuskambes ir tuo metu kai jis buvo UFC , as jo tikraja to zodzio prasme nekenciau , bet as visiskai mark outinau....
*Ziurovai - Wow :D Gal kiek per daug tos meiles DB buvo , bet po labai ilgos pertraukos per RAW buvo nereali atmosfera , kuri si nuostabu show , paverte dar nuostabesniu.
*The Rock - Tipinis Rocko promo , nieko per daug ispudingo , bet kaip susiklause maloniai. Taip pat jo vizija gaut WWE titula bent kolkas atrodo idomiai ir labai laukiu , ka WWE dar su juo sugalvojo.
*Jericho - Jis yra geriausias heel'as koki tik galima issivaizduot. Tik butinai reikia duot jam su Punku daugiau laiko.

Kol kas tai buvo geriausias siu metu Raw , su puikiais matchais , puikiais promo , puikiu debiutu ir sugryzimu. Keep it up! :)

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
po tokiu ivikiu, net sugalvojau prisilogint i nmo :)
Toki gera raw padare publika, labai mazai buvo vaiku o didziaja dali sudare zmones nusimanantys apie pw. Ir tie DB chantai su YES YES ir we want lesnar/bryan buvo nerealus. Net juokinga buvo kai del rio/sheamus promo metu abu buvo nusvilpti nes WE want bryan :)
O pats brocko sugryzimas, ispudingiausias koki man teke matyt. neskaitant ka galima pasiziuret youtubei is laiku kuriu nemaciau (pries 2005). Taip besiardanciu zmoniu is laimes senai teko matyt. turbut ne vienas pateks i glifa/avatara/signature forumuose :)
Zodziu wwe kuo toliau tuo labiau tampa vis idomesne. prasidejo nuo punko vasaros atsigavimas ir vis dideja ypac paskutiniu metu.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Nežinau... Brock'o laikais aš RAW nežiūrėdavau. Nežinau kodėl, bet kažkaip man nei šilta, nei šalta, kad Lesnar'as grįžo :/ Iš karto pagalvojau, kad didelė tikimybė, kad Cena vėl atliks job'ą (jei match'as vyktų per WM29) o tai reikštų 3 wm iš eilės jis jobbintų. Kažkaip būčiau žymiai labiau excited, jei būtų grįžęs Austinas ar Goldbergas. Kas man patiko, tai Rock'o pažadas/misija vizija dėl čempiono diržo. Įdomu ar tai tik jo sapalionės, ar pezalai paremti tikrais ketinimais. Šiaip bendrai apibendrinus tikrai neblogas RAW, o dabar tenka laukti sekančio ir sužinoti kas, kur, kaip, kodėl.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Vakar paziurejau WM, o siandien RAW. apshales esu! Lesnar gryzo :D nu sakes!! ziauriai faina, galvojau nebebus to niekad. tikiuos neprarado formos ir gero feudo su cena

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Linas

Baltas diržas

• Naujokai
-6
:gobble:

Šį pranešimą redagavo Linas: 2012-04-13, 00:26

Universal

Baltas diržas

• Naujokai
-7
Pripažinkim, kad Cena tikrai turi kiaušus, nemanau ar didelė dalis mūsų slapintu Brockui per veidą :D

Linas

Baltas diržas

• Naujokai
-6
:chair:

Šį pranešimą redagavo Linas: 2012-04-13, 00:25

the viper

Baltas diržas

• Naujokai
-9
as norejau paklausti ar jericho ir punk ten tipo laukia kausis tam chicago street fight

the viper

Baltas diržas

• Naujokai
-9
o brock face ar heel ir beto rock vel dingo wwe apgawo mus kad rock gris kautis i wwe

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
The Rock manau neapgavo ir turėtų per Extreme Rules pasirodyt po kovos tarp CM Punko ir Y2J. Tam pasirodymui puikiai pasitarnautų Čikagos auditorija. O kalbant apie main eventą, tai jaučiu, kad Lesnaras laimės ir taip atidaužys Ceną, kad jį paleis atostogų kaip "besigydantį traumą", nes jau netgi tiems, kas nekentė Cenos, darosi gaila, o sugrįžęs galėtų ir heel turną padaryt. O Brockui, kaip grįžtančiam į pro wrestlingą, pralaimėjimas nebūtų gera pradžia.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ganėtinai smagus Raw.

Minusiukai? Kane ir Orton feudas man tiesiog nesižiūri, ganėtinai statiškai atrodo. Tensai man dabar kur kas rimčiau priimtinas nei tas jobberis Kane'as (čia beabejo sarkastiškai 'jobberis'). P.s. Hornswoggle kojos...

Labai patiko žiūrovai, kurie nemiegojo viso šou metu; Edge'o pasirodymas; Sheamus ir Bryan feudo plėtojimas; Punko segmentas, kuris net ir būdamas nuspėjamas palietė mane ir šiaip buvo tiesiog saldainis akims; bei beabejo Lesnario ir Cenos konfrontacija. Only one thing is needed: BASIC THUGONOMICS. Brockas tiesiog nesveikai realistiškai atlieka savo vaidmenį. Panašu, kad linkstama link Cenos charo gaivinimo: grandinė vienas iš ženklų. Senokai taip nelaukiau sekančio Monday Night Raw... Atsiprašau, Monday Night Raw starring Brock Lesnar.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2012-04-24, 17:48

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Aš kažkodėl naiviai pagalvojau, kad kai Cena nepasirodė skambant dabartinei jo teminei dainai, Brockas pasirašys vienas, o tada užgros Basic Thugonomics ir atbėgęs Cena (įkvėptas Edge kalbos) AA'ins Lesnarą ant stalo. Man taip būtų labiau patikę... Nežinau kaip jum, bet jei aš per Brodus debiutą jį gyriau ir lyginau su Rikishi, tai dabar aš nebegaliu į jį žiūrėt. tas pats per tą patį, pakrato lašinius, pora veiksmų ir pinas. BoOOORING...

Nuotrauka

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
11
Man irgi patiko Monday Night Raw. Nesitikėjau , kad į laidą ateis Edge. Nudžiugino manęs jo pasirodymas. Brock vs Cena , tai bus labai gera kova , nes abu kovotojai tikrai stiprūs, bet kažkaip man šviečiasi , kad Cena laimės arba bus sutrukdyta šiai kovai. Nors aš už Brock nemanau , kad jis laimės , bet jei laimės bus fantastiška. Na jei per artėjanti PPV pasirodytu The Rock būtų jėga. Nes man jo trūksta kol kas . Kaip jūs norėtute The Rock atėjimo Į PPV?

Universal

Baltas diržas

• Naujokai
-7

Rodyti pranešimąTukasW, 2012-04-23, 20:33, pasakė:

The Rock manau neapgavo ir turėtų per Extreme Rules pasirodyt po kovos tarp CM Punko ir Y2J. Tam pasirodymui puikiai pasitarnautų Čikagos auditorija. O kalbant apie main eventą, tai jaučiu, kad Lesnaras laimės ir taip atidaužys Ceną, kad jį paleis atostogų kaip "besigydantį traumą", nes jau netgi tiems, kas nekentė Cenos, darosi gaila, o sugrįžęs galėtų ir heel turną padaryt. O Brockui, kaip grįžtančiam į pro wrestlingą, pralaimėjimas nebūtų gera pradžia.

Įsikalk sau į galva, Cenos turn'o nebus NIEKADA.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąUniversal, 2012-04-26, 20:16, pasakė:

Įsikalk sau į galva, Cenos turn'o nebus NIEKADA.

Ir kodel tu simtu procentu taip isitikines?

Universal

Baltas diržas

• Naujokai
-7
Ot pamėgink atspėt

The Rock

Baltas diržas

• Naujokai
-15
IS WRESTLE MALL UTAH ROCK IS COOKING

The Rock

Baltas diržas

• Naujokai
-15
Kam patinka Dvainas Džonsonas ?

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
PG eros vaikai jau verkia ir pradeda nekęsti Brocko :D Kraujo ilgai nematę turbūt buvo.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąTukasW, 2012-05-01, 08:29, pasakė:

PG eros vaikai jau verkia ir pradeda nekęsti Brocko :D Kraujo ilgai nematę turbūt buvo.

PEOPLE POWER! Jau pradeda patikti :D

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Jau išlepinti mižniai nori, kad Lesnaras būtų atleistas. Kai kurie tiki, kad jis visus veiksmus daro kaip MMA(turiu omenyje tai, kad nesumažina jėgos) ir ne pagal scenarijų sužeidžia Ceną ar Triple H. Taip, Brockas neapskaičiuoja smūgio jėgos, bet nuo to tik įdomiau. O tai, ką jis dabar daro, tai yra visiška priešingybė PG erai. O kadangi jis nesikuklina savo veiksmais ringe, tai reiškia, kad ir WWE turbūt jau mėgina vystytis iš pampersų, nes antraip Brockas taip nesikapotų. Įdomiausias dalykas man buvo, kai daugelis sakė, jog per Extreme Rules kraujo buvo per akis. Visų pirma, kraujas buvo tik per Lesnar vs Cena. Nors tai buvo Extreme Rules, kur viskas kiek neįprastai, kitur nė lašas kraujo nenukrito. Kaip daugelis jau sako, kad Attitude era gali sugrįžti. Mielai norėčiau, kad taip būtų, nes tik Lesnarui grįžus vėl susidomėjau pro wrestlingu.

P.S. mano postas gali pasirodyti juokingas, nes šiek tiek su emocijomis rašiau :D

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
11
Po Monday night Raw manau Brock jau turi but išmesta per sekanti šou , nes HHH turėtu tai padaryti dėl Brock elgesio. Bet žinoma to nebus , nes Raw reityngai lanai nukristu. Kažkas bus sugalvota ir žinoma įdomu kas. Todėl eilini karta laukiu Raw :)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22

Rodyti pranešimąTukasW, 2012-04-23, 20:33, pasakė:

kas nekentė Cenos, darosi gaila, o sugrįžęs galėtų ir heel turną padaryt.

nesulauksit dar simta metu jo heel turno. 2017-ais gal ir bus, Cenos 40-mecio proga nebent. :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Shimas

Baltas diržas

• Naujokai
2
Ne nu bebesamones vyksta tas monday raw... Kas dabar su tuo Big Show pasidarė? Kaip kačiukas, kuris negauna meilės ir supratimo... Žliumbia, skundžiasi kaip vaikas.... Net nebeidomu i jį žiūrėti, palaikau Cena, kai sake jog butu isrinke nauja ta GM ir butu jį priimę atgal, db nukautavo ta cena, paverkšleno, kad nieks jo nesupranta... O idomiausias dalykas, tai atsistojo ringe, ir kaip seimo narys pradėjo pasakot ka jis padarys Cena'i, o tada kad ale cia gresmingiau atrodytu pradejo vartyti visa locker room'a... Nu vat ir niekaip tada nesuprantu, koks yra tikslas prisigirti kad turi Ferrari, o atvaziuoti su Žiguliu... Prikalba koks as esu kietas, o kai ateina laikas nieks nieko nedaro... Ir čia jau ne vienas toks buvo... Arba aš kažko nesuprantu....

Šį pranešimą redagavo Shimas: 2012-05-29, 20:52

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąShimas, 2012-05-29, 20:52, pasakė:

Ne nu bebesamones vyksta tas monday raw... Kas dabar su tuo Big Show pasidarė? Kaip kačiukas, kuris negauna meilės ir supratimo... Žliumbia, skundžiasi kaip vaikas.... Net nebeidomu i jį žiūrėti, palaikau Cena, kai sake jog butu isrinke nauja ta GM ir butu jį priimę atgal, db nukautavo ta cena, paverkšleno, kad nieks jo nesupranta... O idomiausias dalykas, tai atsistojo ringe, ir kaip seimo narys pradėjo pasakot ka jis padarys Cena'i, o tada kad ale cia gresmingiau atrodytu pradejo vartyti visa locker room'a... Nu vat ir niekaip tada nesuprantu, koks yra tikslas prisigirti kad turi Ferrari, o atvaziuoti su Žiguliu... Prikalba koks as esu kietas, o kai ateina laikas nieks nieko nedaro... Ir čia jau ne vienas toks buvo... Arba aš kažko nesuprantu....
Dabar yra bandoma (ir kol kas, manau, sėkmingai) rebuild'int Cenos reputaciją, šeriant jam labiausiai nemėgstamus "talentus" ir akivaizdžiai daugiau girdisi Cena palaikančių chantų ir daug mažiau "Cena sucks" ;) Iš Big Show padarė dar vieną verksnį, kad jo niekas nemėgtų ir kai Cena jį nugalės, gaus plojimų.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0