Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Taip, kai jis stovi, matosi, kad yra išskėtęs rankas į šonus, lygiai taip pat kaip Jericho, kai jis dar grįžo 2007 metais, per RAW kai pasirodė:) Neprisimenu, ar jis šį taunt naudojo dar kur, bet čia tai ryškiai matosi, kad Jericho taunt'as:)

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Plius dar va ką radau.

http://www.wrestlezo...see-site-of-raw

http://themizorton.b...lle-mccool.html

Šį pranešimą redagavo Impaler: 2012-02-08, 15:43

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Tas RAW promo manau fake, nes tikrai taip neparodytu Y2J nes visas idomumas dingsta. Beto tie Begin promo toki nelegalus buna isiterpia i translecija. WWE tipo apie tai nieko nezino, o dabar taip ima ir pateikia ant lekstutes.. Tikrai nesamone. :)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
svr kur rasiai kad matosi panasus zmogus, tai cia (1:29) ir tavo video klipuose rodomas skaiciavimas Y2J stiilius

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Peržiūrėjau RAW. Na ką galiu pasakyti, visas RAW buvo geras. Aišku visas įdomumas žiūrint buvo, kada gi pasirodys Jericho. Ir štai, Jericho pasirodė. O tada aš jau žiūrėjau į visą šį reikalą su "palmface'u":D Atrodo, Jericho sugrįžo, visas užsivedęs... O visai auditorijai lyg ir nusispjaut. Nieks necheerina, atrodo visiem dzin. Aišku, nes tai nebuvo niekam staigmena. Jau pačioj RAW pradžioj, žmonės skandavo "Y2J" ir laikė jo plakatus. Turbūt niekas neabejojo, kad čia grįžta būtent jis. Bet kai jis pasirodė, ir pradėjo užvedinėt publiką, aš pamaniau, kad visą šį reikalą jis sugalvojo ekspromtu, kad užvest žmones. Keista, jis tik pasirodė, pašėliojo po areną, ir išėjo. Jokio promo. Matyt net neverta buvo šnekėt, kai auditorija, visi kaip numirę. Na, bet čia buvo akivaizdu, kad Jericho grįžo kaip face. Bet jeigu jis gaus tokį "crowd reaction" ir toliau, tai manau, kad neužilgo matysime jį kaip heel...

P.S. Nepatiko man tai, kad Kane/Cena visas segmentas buvo paliktas vakaro pagrindiniu, ir lyg užgožė Jericho grįžimą.

P.P.S. Wade Barat Garage :facepalm:

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2012-01-03, 14:01

Universal

Baltas diržas

• Naujokai
-7
Aš irgi katik baigiau žiūrėti MNR, tai galiu pasakyti, kad buvo tikrai neblogas show, bet kaip ir Soul Stealer minėjo publika tai ką aš žinau... Y2J tikrai nusipelnė daugiau pop'o ypač grįždamas kaip face, o dabar žmonės tik stovi, žiūri... Nors man tas return nebuvo įspūdingas, galėjo ilgiau patampyt gumą ar
ką nors mandriau sugalvot, kad su tom "it begins" promo labiau sužaist. Bet man tas jo išėjimas iš arenos ir nieko nesakymas atrodė lyg heel turnas... Ir ta paskutinę kovą reikėjo ikišt prieš y2j returną, nes tikrai užgožė Jericho gryžimą. Bet vistiek labai sudomino ir dabar labai laukiu kito Raw, kad pamatyt, ką y2j darys toliau.

Šį pranešimą redagavo Universal: 2012-01-03, 14:46

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąUniversal, 2012-01-03, 14:44, pasakė:

Aš irgi katik baigiau žiūrėti MNR, tai galiu pasakyti, kad buvo tikrai neblogas show, bet kaip ir Soul Stealer minėjo publika tai ką aš žinau... Y2J tikrai nusipelnė daugiau pop'o ypač grįždamas kaip face, o dabar žmonės tik stovi, žiūri... Nors man tas return nebuvo įspūdingas, galėjo ilgiau patampyt gumą ar
ką nors mandriau sugalvot, kad su tom "it begins" promo labiau sužaist. Bet man tas jo išėjimas iš arenos ir nieko nesakymas atrodė lyg heel turnas... Ir ta paskutinę kovą reikėjo ikišt prieš y2j returną, nes tikrai užgožė Jericho gryžimą. Bet vistiek labai sudomino ir dabar labai laukiu kito Raw, kad pamatyt, ką y2j darys toliau.

Ne į temą
Turnins heel'u artimiausiu metu, feudins su Punk'u, arba neturnins, bus face, ir feudins su heel Punk'u. Aš labiau linkęs į antrą variantą.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2012-01-03, 14:50

Universal

Baltas diržas

• Naujokai
-7

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2012-01-03, 14:49, pasakė:

Ne į temą
Turnins heel'u artimiausiu metu, feudins su Punk'u, arba neturnins, bus face, ir feudins su heel Punk'u. Aš labiau linkęs į antrą variantą.
Ne į temą
Jop, antras variantas tikrai geresnis ir daug kas nori vėl pamatyti Punk kaip heel ir Jericho kaip face. Nors labai džiaugčiaus jei atsitiktu ir atvirkščiai.
P.S. Su tuo Barett garage tai gerą šovei :DD

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Nemaniau, kad kažkam čia abejonių kils dėl Jericho dabartinės būsenos. Jau pusiaukelėj jo užvedinėjimo buvo aišku, koks WWE parinktas jam planas. Maždaug Y2J grįžo ale pasiilgęs, atėjo linksmas šūkaut, o gavo ne kokią reakciją, taigi pradės vėl visus vadint hipokratais. O publika tai tikrai buvo normali. Pakankamai skandavo pradžioje, nebuvo tyli. Tiesiog vėliau tilo, nes viskas ėjo "according to plan".

Beje, kaip jum Chris forma? Šiek tiek matosi pakūdęs, bet lengvai atstatoma. Žinoma, neaišku ar bus dedama per daug į tai pastangų, priklausomai kokiam laikui grįžimas.
Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2012-01-03, 13:59, pasakė:

Peržiūrėjau RAW. Na ką galiu pasakyti, visas RAW buvo geras. Aišku visas įdomumas žiūrint buvo, kada gi pasirodys Jericho. Ir štai, Jericho pasirodė. O tada aš jau žiūrėjau į visą šį reikalą su "palmface'u":D Atrodo, Jericho sugrįžo, visas užsivedęs... O visai auditorijai lyg ir nusispjaut. Nieks necheerina, atrodo visiem dzin. Aišku, nes tai nebuvo niekam staigmena. Jau pačioj RAW pradžioj, žmonės skandavo "Y2J" ir laikė jo plakatus. Turbūt niekas neabejojo, kad čia grįžta būtent jis. Bet kai jis pasirodė, ir pradėjo užvedinėt publiką, aš pamaniau, kad visą šį reikalą jis sugalvojo ekspromtu, kad užvest žmones. Keista, jis tik pasirodė, pašėliojo po areną, ir išėjo. Jokio promo. Matyt net neverta buvo šnekėt, kai auditorija, visi kaip numirę. Na, bet čia buvo akivaizdu, kad Jericho grįžo kaip face. Bet jeigu jis gaus tokį "crowd reaction" ir toliau, tai manau, kad neužilgo matysime jį kaip heel...

Jericho gryzimas buvo nuostabus tuo , kad jis netares nei zodzio per 10 min sugebejo iseit budamas nusvilptas. Jis tikrai nebus face'as ir jau kita savaite , turetu pasakyt kokie jie yra hipokratai ir parazitai. Tik man idomu , ar ta mergaite is It Begins promo ka nors reiskia , ar tas video bus isvis pamirstas.

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Iš pradžių tikrai buvau pagalvojąs, kad jis grįžo kaip face'as, bet pabaigoje jam išeinant tuo suabėjojau.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąCrack, 2012-01-03, 16:04, pasakė:

Jericho gryzimas buvo nuostabus tuo , kad jis netares nei zodzio per 10 min sugebejo iseit budamas nusvilptas. Jis tikrai nebus face'as ir jau kita savaite , turetu pasakyt kokie jie yra hipokratai ir parazitai. Tik man idomu , ar ta mergaite is It Begins promo ka nors reiskia , ar tas video bus isvis pamirstas.

:facepalm: Miriau :?

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2012-01-03, 16:31

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Afigenas sugrįžimas. Viskas liuks :facepalm: Daug geriau už jo grįžimą 2007 metais.

Priešingai nei CM Punk, Jericho niekada nebuvo laikomas IWC simboliu. Nors jis ir yra internet darling, bet jis pats niekada nebuvo tas, kuris garsiai kalbėtų smarkų vardu ir pan., dažniau netgi priešingai, nepraleisdavo progos iš IWC pasišaipyti. Šis segmentas tai ir buvo - smarkų trollinimas, kurių WWE arenose nuo praeitų metų antrosios pusės bookingo dėka padaugėjo. Trollinimas tai buvo todėl, nes žmogus, kuris buildo segmentuose kalba apie pasaulio pabaigą, kuris dar prieš pusantrų metų WWE paliko kaip didžiausias šiknius visame rosteryje ir visuose interviu nuolat burryino savo senąjį "Y2J" personažą, ateina ir vaidina over-exagurated versiją savo senojo attitude eros gimmicko. Aš būčiau šokiruotas, jei mes kitą savaitę neišvystumėm jo heel turno. Todėl šio segmento short term tikslas buvo pasišaipyti iš smarkų (kitaip tariant mūsų, tokių kaip Soul Stealer pvz.), kurie jam markinsis, bet bus sunervinti visam reikalui pasibaigus, o long term, kaip pasakė JR savo twitteryje - to leave more questions than answers.

Šį returną failu būtų galima laikyt tik jei Chrisui iš pradžių yra numatytas face turnas, bet to manau tikrai nebus, nes tai būtų non-sense. If that was the case, Chrisas būtų laisvai atsipūtęs numetęs savo keletą pasenusių catchphrase'ų taip tik padidindamas popą. O dabar jis nieko nesakė, tai reiškia jo charakteris bus kitoks. Man tik gal norėjosi kad jis to paties promo metu būtų turninesis ant publikos, bet tiek to, už tai su nekantrumu laukiu kitos savaitės epizodo.

O kad tos vinjetės su berniuku ir mergaite nebus pamirštos, galit neabėjoti. Jericho pats nekartą yra sakęs, kad sugrįš į WWE tada, kai bus sugalvojęs kaip atnaujinti savo personažą, kaip padarė 2008 metais. Todėl mes išvysime naują Jericho, turbūt tamsesnį Jericho (nes vakarykščio returno metu jis buvo perdėtai teigiamas), ir jo naujoji persona tikrai siesis su tais video.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Dėl Chris'o formos tai ar ne kaip tik gražesnis dabar atyrodė?:) Kažkaip tuo vienu metu kai priartino jį presas ryškiai matėsi, ko jo išėjime(2010) matyti nebuvo, labiau iškiles pilvas prieš jo išejima matėsi 2010, aišku galiu klysti ,bet mano pastebėjimas toks:D

Punk vs. Y2J for Wrestlemania 28 FTW!!

Esu nenusivyles, labai džiugu, nes galvojau eilini syki išlys koks Takeris ir vsio, visi Y2J promo bus baigti :facepalm: Šįmet WWE stebina :?

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2012-01-03, 18:23

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
http://vids.wwe.com/...a-smiling-chris cia pamaciau toki idomu dalyka kuris susieja su galimybe kad stingas grys, cia apacioja rodomas ikeltas video kaip tik sendien kai gryzo Y2J, cia gal norima jaunima supazindyti kas yra Stingas, parodydami jo kovas legendines

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąSabalys, 2012-01-04, 02:18, pasakė:

http://vids.wwe.com/...a-smiling-chris cia pamaciau toki idomu dalyka kuris susieja su galimybe kad stingas grys, cia apacioja rodomas ikeltas video kaip tik sendien kai gryzo Y2J, cia gal norima jaunima supazindyti kas yra Stingas, parodydami jo kovas legendines

Ten tik šiaip random video. Yra ir Ric Flair ir Dusty Rhodes video įmestas, bet tai nereiškia, kad jie gali grįšt.

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
As sutinku su tavim, bet tai idomus sutapimas ir tas video kur buvo su Stingo promo yra fake or what?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Visai nuotaikingas Raw buvo. Jonny Ace po truputį užsitarnauja mano simpatijas, (good) R-Truth ir Little Jimmy taip pat palieka labai gerą įspūdį, bet man asmeniškai įdomiausias šio RAW momentas buvo Brodus Clay. Patiko jo stilius, gimmickas, ir bajeriukai "kovos" metu. tik tiek, kad visa tai labai ir labai priminė Rikishi. bet tai tik pliusas, nes Rikishi yra mano vienas iš labiausiai mėgstamų of all time.
Tiesa mane nervina Y2J segmentai. Electrifying entrance nuteikia smagiam promo, o gaunam tik pasišaipymą. Jericho galėtų būti mano mėgstamiausiu "face'u", bet kaip heel'as man jis nepriimtinas. Aišku šitais segmentais jis užsitarnaus daug heat'o ir gale metų gal būt bus "metų blogiuko" nominacijos nugalėtojas, tačiau kaip ir prieš ~2 metus man jo milijoną kartų besikartojantys "jūs visi hipokritai" ir panašūs išsireiškimai atrodė lėkšti, taip ir dabar netikiu, kad turėsiu nors vieną priežastį palaikyti Jericho. Nebent rodys stebuklus ringe. Doubt that.

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąLyncaz, 2012-01-10, 19:32, pasakė:

Visai nuotaikingas Raw buvo. Jonny Ace po truputį užsitarnauja mano simpatijas, (good) R-Truth ir Little Jimmy taip pat palieka labai gerą įspūdį, bet man asmeniškai įdomiausias šio RAW momentas buvo Brodus Clay. Patiko jo stilius, gimmickas, ir bajeriukai "kovos" metu. tik tiek, kad visa tai labai ir labai priminė Rikishi. bet tai tik pliusas, nes Rikishi yra mano vienas iš labiausiai mėgstamų of all time.
Tiesa mane nervina Y2J segmentai. Electrifying entrance nuteikia smagiam promo, o gaunam tik pasišaipymą. Jericho galėtų būti mano mėgstamiausiu "face'u", bet kaip heel'as man jis nepriimtinas. Aišku šitais segmentais jis užsitarnaus daug heat'o ir gale metų gal būt bus "metų blogiuko" nominacijos nugalėtojas, tačiau kaip ir prieš ~2 metus man jo milijoną kartų besikartojantys "jūs visi hipokritai" ir panašūs išsireiškimai atrodė lėkšti, taip ir dabar netikiu, kad turėsiu nors vieną priežastį palaikyti Jericho. Nebent rodys stebuklus ringe. Doubt that.

Kaip heel nepriimtinas? Kur ritasi šis pasaulis :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Mane tai Y2J pradeda gruzint, kai jau pranesa kad jis pasirodys sy kart galvoju, o dabar tai bus, bet kur tau apsiverke ir isejo, idomiai, idomiai cia :)
Po to tas visas insidentas tarp Cenos ir Kano uzvire, kaskaip dar turejau viltciu, jog The Rock liks WWE, bet taip iseina, kad to nebus. Cia su Kane ir Cena biski tempia guma iki WM diziosios kovos tarp Cena ir Rock.
P.S. norejau paklaust ar tas JOHN LAURINTAITIS kartais ne lietuvis? :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąSabalys, 2012-01-10, 21:17, pasakė:

Mane tai Y2J pradeda gruzint, kai jau pranesa kad jis pasirodys sy kart galvoju, o dabar tai bus, bet kur tau apsiverke ir isejo, idomiai, idomiai cia :D
Po to tas visas insidentas tarp Cenos ir Kano uzvire, kaskaip dar turejau viltciu, jog The Rock liks WWE, bet taip iseina, kad to nebus. Cia su Kane ir Cena biski tempia guma iki WM diziosios kovos tarp Cena ir Rock.
P.S. norejau paklaust ar tas JOHN LAURINTAITIS kartais ne lietuvis? :D
Keeping the Soul Stealer spirit alive :)

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ne į temą
Na man šiek tiek keistas tas požiuris apie narių RAW apžvalgas, man pvz visai patikdavo Soul Stealer posta paskaityt kai nepaslinkdavau žiurėt RAW viska sužinai ir nereikia 411mania :D Postinkit, postinkit, neklausykit tu pilnamečiu niurzgu :)

Citata

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Po paskutinio raw esu dziugiai nustebintas, dabar jau tikrai manau kad cena turnins i heel !!! Jau manau senai laikas net malonu zet i cena kai taske swageri :)

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Kokios nuomones po paskutinio RAW? cena turnins heel? Triple-h kaip supratau atsisake kovos su takeriu? ;d kazkoks galas neuzbaigtas ir nespejo laurinaicio atleist :facepalm:

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Tai vadinama intriga, gerbiamasai.

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0