Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-06-29, 02:12
Sources report that CM Punks entire promo at the end of RAW this week was improvised by Punk and not scripted. Nobody in the back knew what Punk was going to say until he said it live on RAW.
WWE officials told Punk to go out and say in his own words why he was leaving the company, why he wanted the WWE Title and why he wanted to leave with it in his possession. There was a discussion that when officials felt Punk was going too far, they would pull the plug on the segment and cut his mic.
Its said that Punk was upset months ago when Triple H came back to feud with The Undertaker and while some of his comments on RAW towards Vince McMahon were well thought out to appear not as a shoot to the average viewer, most believe that Punks comments towards Triple H and John Laurinaitis were strictly a shoot.
As sutinku su tavimi ir tikrai nemanau,kad cia buvo shoot,bet tenka pripazinti,kad galima padaryti tokia prielaida-Vince leidzia Punk'ui padaryti worked shoot,pasakyti,tai ka jis nori,bet tai nebus surasyta jam ant popieriaus lapo pries show ir jis netures pasakyti viska zodis i zodi.Tiesiog jam buvo nustatytos kazkokios ribos ir Punk jas perzenge.Nemanau,kad Vince planuose buvo,kad Punk taip sumaisys su sudais ji ir jo seima,kalbes "uzdraustais" terminais ir padarys reklama NJPW ir ROH.
2011-06-29, 07:26
Vis dėl to nemanau, kad tavo pateikiamas paaiškinimas yra logiškas: maždaug "pateikiamos ribos, o kai jas peržengs - mes jį išjungsim". WTF is this?
Ir eilutė "Nobody in the back knew what Punk was going to say until he said it live on RAW".
Please.
Geriausiu atveju tai yra "planted news" (jei yra toks terminas), kad priverstų net ir senesnius IWC narius kalbėti, o dar senesnius įrodinėti, kad kažkas žinojo, kas bus išleista į eterį. C'mon, Vincas Punk kontrakto viduryje jam negalėjo patikėti įtikinamų pergalių prieš kitus main eventerius, o dabar jam išeinant leistų išeiti ir suskelti promo, apie kurį Vince nežinotų nieko? Galvoj skamba Bispingo "seriously fucking deluded".
Esmė paprasta: kalbos esmė buvo aptarta tikrai užkulsiuose (dėl Dievo meilės - juk sukamas feudas, reikia kad kalba būtų į temą), buvo sudelioti pagrindiniai akcentai, ir buvo sutarta, kad kalba bus nutraukta. O kad Punk įterpė kelias frazes nuo savęs, tai nedaro to viso reikalo "shoot".
Antraip Punk pasakymas HBK "not anymore" irgi paverstų jų visą pokalbį shoot.
Dar kartą pasikartosiu: ne tai, kad viskas nebuvo surašyta ant lapo padaro šį promo gerą. Galvoji Cenai ant lapelio duoda prieš show surašytą tekstą? Bet ar jo promo būna tokie geri, kad visa IWC svaigtų, jog tai geriausias promo nuo Austin 3:16 laikų? Žmogus kalba nuo savęs, o ne parašytą tekstą. Ar tai jau worked shoot?
Užteks fantazuot.
p.s. "Nemanau,kad Vince planuose buvo,kad Punk taip sumaisys su sudais ji ir jo seima,kalbes "uzdraustais" terminais ir padarys reklama NJPW ir ROH."
Aš manau, kad mano name gyvena užsislaptinęs Elvis Preslis, ir vakarais geria su Michael Jackson.
EDIT: o jei jau cituojama kažkas, po kuo nestovi joks vardas, tai gal aš pacituosiu pwtorch James Caldwell:
"Punk's final promo was designed to 'get everyone talking' with a worked shoot promo, but it was all approved by McMahon and came across like a repeat of Joey Styles's 'anti-WWE, pro-ECW' promo (...)".
2011-06-29, 10:09
Tiem kas sako, jog Punk perzenge scripta varydamas ant McMahon - atsipeikekit. Vince buvo literally palaidotas suduose (CIA) del kvailo feudo, o del rimto story jam absoliuciai visvien ka apie ji sakys wrestleriai promo metu. Tikiu, kad mic buvo nukirptas butent tada, kai buvo sutarta ir tas nukiprimas, kaip matome, sumete IWC - taigi geras darbas is WWE
2011-06-30, 22:49
2011-07-05, 11:35
EDIT: Nežinau, naujienose neradau, bet ar buvo kokių planų, kad Cena pasiims metų eigoj time-off? Jeigu taip - tada dar įdomiau koks bus WWE title likimas
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-07-05, 13:29
2011-07-12, 12:09
EDIT: Dar kai Punk'as per RAW pradėjo McMahon'ui dėstyti visas salygas, su kuriom McMahon'ui sutikus, jis liktų WWE, jau tada man išgaravo visi klausimai. Beje, jeigu nesuklįsiu, bet neesu tikras, ar tik nebuvo gandų, kad per WM, o gal anksčiau, žadama daryti McMahon vs Punk programą? Nes kažkur kažką, dar neprasidėjus visam šiam Punk'o storyline'ui buvau vienam ausim nugirdęs internete. Jeigu kas žino tiksliau apšvieskit, ar buvo tokios kalbos. Bet jeigu ir bus McMahon vs Punk match'as, tai manau kad jis bus per kokį Summerslam, nemanau, kad šį feud'ą laikytų iki WM, nes būtų per ilgai tempiama guma.
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-07-12, 19:48
+20% uz taisykles №11 pazeidima.
2011-07-12, 13:05
Soul Stealer, 2011-07-12, 13:09, pasakė:
EDIT: Dar kai Punk'as per RAW pradėjo McMahon'ui dėstyti visas salygas, su kuriom McMahon'ui sutikus, jis liktų WWE, jau tada man išgaravo visi klausimai. Beje, jeigu nesuklįsiu, bet neesu tikras, ar tik nebuvo gandų, kad per WM, o gal anksčiau, žadama daryti McMahon vs Punk programą? Nes kažkur kažką, dar neprasidėjus visam šiam Punk'o storyline'ui buvau vienam ausim nugirdęs internete. Jeigu kas žino tiksliau apšvieskit, ar buvo tokios kalbos. Bet jeigu ir bus McMahon vs Punk match'as, tai manau kad jis bus per kokį Summerslam, nemanau, kad šį feud'ą laikytų iki WM, nes būtų per ilgai tempiama guma.
Ne į temą | Mano manymu Cena vs The Rock matchas ir taip bus didelis ir jam diržo kaip papildomo bonuso nereikia, todėl abejoju ar tai išvis bus WWE title match. |
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2011-07-12, 13:16
Mauglis, 2011-07-12, 14:05, pasakė:
Ne į temą | Mano manymu Cena vs The Rock matchas ir taip bus didelis ir jam diržo kaip papildomo bonuso nereikia, todėl abejoju ar tai išvis bus WWE title match. |
Ne į temą | Aš irgi taip galvoju, bet jie patys apie tai užvedė kalbą ir netgi sukirto rankomis sekančiame RAW po WM. Aišku, manau būtų visiem tik geriau jeigu šis match'as nebūtų dėl diržo, nes šis match ar taip ar taip bus Main Event'as, ir ar bus dėl title ar ne, vistiek jis bus Match of the night. O dėl WWE title gali kovoti pvz kokie žmonės, kurie dės pirmus žingsnius kelyje į Main Event'ą. Manau kad iki WM vistiek kokį nors mid'carderį pakels iki ME ir duos jam title match. Pavyzdžiui kokie Cody Rhodes vs John Morrison (na čia tik kaip pavyzdį paimiau, čia gali būti bet kas kitas iš jaunųjų). |
2011-07-12, 14:01
Soul Stealer, 2011-07-12, 14:16, pasakė:
Ne į temą | Aš irgi taip galvoju, bet jie patys apie tai užvedė kalbą ir netgi sukirto rankomis sekančiame RAW po WM. Aišku, manau būtų visiem tik geriau jeigu šis match'as nebūtų dėl diržo, nes šis match ar taip ar taip bus Main Event'as, ir ar bus dėl title ar ne, vistiek jis bus Match of the night. O dėl WWE title gali kovoti pvz kokie žmonės, kurie dės pirmus žingsnius kelyje į Main Event'ą. Manau kad iki WM vistiek kokį nors mid'carderį pakels iki ME ir duos jam title match. Pavyzdžiui kokie Cody Rhodes vs John Morrison (na čia tik kaip pavyzdį paimiau, čia gali būti bet kas kitas iš jaunųjų). |
Ne į temą | Bet jau pavyzdys nelogiškas, nu i na... Nejau manau, kad 2 wrestleriai gyvenime neturėję rimto diržo iš karto eis į ME Wrestlemanijoj? |
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2011-07-12, 18:18
2011-07-13, 22:52
One more thing-We want wrestling chant'as WWE eteryje-priceless.
2011-07-19, 12:16
Kzkas, 2011-07-19, 09:15, pasakė:
Mano akimis paprasta uzuomena apie TNA egzistavima nera = mocking.
Sou patiko tuo, kad gavom socia doze wrestlingo, nors kita vertus tikejausi idomesnes programos su tuo prarastu WWE beltu. Kadangi po MITB WWE atgavo mano pasitikejima as vis dar manau, kad isvysim kazka idomesnio. Del paskutinio segmento, labai patiko Cenos kalba ir jo zodziai apie HBK. Tai buvo shit load of true nors iki siol apie tai niekada nepagalvojau. O del viso to Vinco ir HHH reikalo, man yra ganetinai smalsu isvysti HHH WWE chairman'o roleje, nors pats segmentas atrode per silpnai, kad tai butu Vinco kaip TV personazo galas. Neitikino. Ziuresim kas bus toliau...
2011-07-26, 10:05
Mačai dar buvo pusė velnio, tačiau tik Bourne/Ziggler kėlė didesnį susidomėjimą. Kol atėjo Hunter'io promo. Kai paminėjo, kad sugrįš kažkoks "apvogtas" žmogus, iškart pirma mintis - Punk! Ir tai buvo ne Punk, o Cena... Well, it sucked donkey's balls. Bet tai dar nebuvo toks smūgis, kol paskelbė antrą title mačą per tą patį vakarą. Na kayfabe Rey turėjo pasijausti kaip apvogtas. Kodėl ne SummerSlam mačas ar mačas kitame Raw? Anyway, mačas įvyko...
... ir John'as susigrąžino titulą... What?! Are you f'n kidding me? MES VĖL GRĮŽOME Į TAŠKĄ KUR CENA CHAMP'AS! BUUULLSHIT! Visas Punk reikalas galutinai nužudytas...
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-07-27, 19:42
Taisykle №11.
2011-07-26, 19:41
2011-07-26, 19:54
2011-07-26, 20:30
2011-07-27, 10:38
2011-09-17, 18:22
2011-10-04, 15:04
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-10-11, 20:45
2011-10-11, 17:51
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-10-11, 20:45
2011-10-12, 14:48
2011-10-12, 19:16
Soul Stealer, 2011-10-12, 05:05, pasakė:
Oi kazkodel buvau isitikines kad 11, na dekuj uz pataisyma Na jeigu butu kaip ir sakai visi 15 tai sorry tiesiog krenta akyse WWE, jau geriau matyciau LAURINAITI wwe champ"u negu cena vel ir vel, NUSIBODO!!!!! Aplamai noriu kad SUPERMENAS cena keistu gimmicka
Šį pranešimą redagavo Stunner: 2011-10-12, 19:17
Vartotojų skaito šią temą: 21
narių: 0, svečių: 21, slaptų narių: 0