Raw bent jau man asmeniškai visai patiko. Žinoma, tas WWE All-Star game promotinim'as kiek erzino, tačiau kaip Austin'as pasakė (tiksliai nepamenu kaip), bet esmė ta, kad
"nesvarbu, kad tai kažkoks WWE All-Star šou, nes tai Steve Austin'o šou".
Iš pradžių buvau nugirdęs, kad main-event'as žadamas Cena vs. Miz (Street Fight or some b-shit), net nepagavlojau, kad tai bus gan įdomus event'as, nes man jų programa buvo jau gerklėj. Ir tik pasileidus Raw iškart paskelbiame, kad main-event'as: Cena vs. Punk. Ir man įdomu, ar Austin'as iš tiesų buvo prikišęs prie to nagus. Pats Austin'as yra parodęs savo simpatijas Punk'ui + tai atrodė kiek out of place - juk Punk ir Cena buvo atskiruose feud'uose. Žodžiu, šiokie tokie pamąstymai. Galbūt Austin'ui tikrai buvo suteikta šiek tiek creative galių. Gaila Zack'as nepateko į main-show, su tokiais, home-town žiūrovais jis galėjo apturėti tikrai gerą momentą.
Miz/Austin/Del Rio promo nebuvo blogas, bet Del Rio vs. Kane ir Show return'as bent jau man nepatiko. Hmm... Na tai gan tipiškas feud'o posukis, bet tiesiog jis man nesižiūrėjo. Kodėl Del Rio nebėgo o puolė Show? Drąsuolį heel'ą jau turim - tai Punk. Miz'as gan dažnai svaidosi kumščiais taip pat. Va chicken-shit'o dabar tikrai trūksta. R-Truth/Hornswoggle degment'as buvo pgius būdas R-Truth'ui uždirbti dar daugiau heat'o, todėl toks filler'is šis segmentas. Apskritai, man daugeliu momentu atrodė, kad buvo norima šiaip, ne taip užpildyti šou belekuo... Kodėl jie negalėjo pridėti mačam daugiau laiko? Prie to dar prieisim...
Visgi Austin'as labai pagyvino visą šou. Šiaip man asmeniškai norėtusi jo veidą dažniau matyti Raw. Nebūtinai kaip full-time wrestler'io, bet kaip authority figure/Andy mentor'iaus. Tiesiog, jis labai pagyvina šou. Beje, įdomu tai, kad jis sulaukė
"What!" chant'ų iš publikos. Vienintelis dalykas, kuris man nesižiūrėjo - laptop'o suvažinėjimas. Vėlgi, filler'is, fanus patenkinti.
Labai patikę dalykai:
1. NUOSTABI publika. Viso šou metu (kaip sako 411mania, net ir pre-show) buvo daug chant'ų
2. Saldainiukas main-event'as (su Punk'o pergale, kas indikuoja, kad Punk'as greičiausiai pratęsė kontraktą, o tai malonus ženklas). Vėlgi, žiūrovai buvo nerealūs! Pusę mačo aš praspoksojau į juos (ir turėjau atsukti atgal ir pažiūrėti iš naujo
). Tie
"Let's go, Cena!"/
"Cena sucks!" dueling chant'ai buvo nuostabūs! Akivaizdi jaunųjų WWE žiūrovų ir smark'ų/vyresniųjų priešprieša... Aš jau dabar įsivaizduoju, kaip atrodys Rock vs. Cena mačas per WM! Žinoma, jei bus sutvarkyta akustika, ne kaip šių metų WM. Grįžtant prie main-event'o, tai neturiu prie ko prikibti. Truth/Cena feud'as build'inamas toliau, kas yra pliusas, tačiau ko laukiu, tai sugrįžtančios Punk/Cena konfrontacijos (juk tai akivaizdu).
3. Punk/Austin segmentas. Gal jis ir nebuvo atliktas superiškai ir kiek banaliai su copycat'u Punk'u, tačiau bent jau man tai buvo ne ką mažiau įdomu už Cena/Rock konfrontaciją. Beje, įdomus faktas, juk Andy sakė, kad jis straight-edge, o čia PYST jis geria alų? WTF? Kai pasirodė Punk'as galvojau kirs Andžiui į nosį už tai, kad šis geria. Punk'o pyktis atrodė realistiškas. Beje, pažiūrėjus tą segment'ą iškilo šita foto prieš akis.
:
Kai pagalvoji, tai koks jausmas Punk'ui dabar šnekasi su Stone Cold'u kaip su geru bičiuliu... Nice.
Na, didžiausias minusas:
2:50 +
3:45 +
2:50 +
5:40 +
2:55 +
1:25 + 14:00 = 33:25.
3 VALANDŲ ŠOU! Na ką, panašu, kad WWE atsikrato netik "wrestling" žodžio... Juolab, sekantis vėl 3 valandų šou... Būtų juokinga, jei ne liūdna. Tikėkimės, kitą savaitę bus daugiau veiksmo ringe.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-14, 18:22