Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Labai gaila dėl Edge. ;) Antra liūdna naujiena, sėkmės jam ir sveikatos - būtent jis buvo pirmasis mano pamėgtas wrestler'is.

Tiesa, įdomu, kur dingo Punk'as... Jau keturias dienas netweet'ino ir nebuvo Raw... Paskutinis tweet'as - Austin'ui:

Citata

@steveaustinBSR and you're smarter than I thought, with the correct spelling of opossum, and psychology. stick with the rileys of the world

Turint omeny, kad jis pastaruoju metu tweet'indavo kasdien (ir ne po kartą), tai gan keista. Tikėkimės jis ko nors neprisitweet'ino, nes patys žinom, kad jo pranešimai buvo "gan atviri". Tikriausiai jis taip pagerbė Larry Sweeney ir/ar Edge'ą. Šiaip mano nuomone jo trūko.

Na ir dėl R-Truth'o, tai man jis mače su Cena ir Miz atrodo žiauriai neįtikimai, nes kiek tik jis WWE, tiek jis job'indavo visiem, kam paklūva/buvo filler'is. Plius manyčiau, kad Cena vs. Rock ko jau ko, bet WWE diržo tikrai nereikiam o panašu, kad jis bus... Juolabiau praeitame šou Cena kaip ir "palaimino" Miz'ą, o jau sekančiame šou jis jau nori remačo. Trūksta logikos. Orton vs. Punk vs. Miz - visai kitas reikalas ir logiškai viskas susietų ir šiame mače puikiai psichologiją nesunkiai galima išvystyt. Pvz. Punk'as ir Miz'as bandytų pašalint Orton'ą iš kovos, tada padarytų swerve vienas ant kito ir turime intrigų pilną ir tikrai gerą mačą.

Ir paskutinis point'as - Nexus. Nejaugi jiems išplautos smegenys? Juk Punk pats sakė, kad Nexus jam tebuvo įrankis, jis net nebe su Nexus maikute atėjo praeitam šou. Ir čia bam - grįžta Nexus. Juk jie dėvi maikutes su PUNK'O VEIDU ant nugaros! Nebent tas Punk'o pasakymas, kad Nexus tebuvo įrankis buvo skirtas išdurti RKO, nes kitos priežasties nematau.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-04-12, 18:03

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
RAW suėjo visai gerai, prasukau tik tą kvailą segmentą su Cole. Kas labiausiai nustebino iš šio RAW, tai R-Truth turn'as. Na man atrodo, kad Truth buvo tikrai over su publika, ir dabar jis turninosi heel'u, tai nežinau, nepagavau point'o. Bent jau man būtų labiau patikę jeigu po Morrison ir Truth match'o būtų handshake'as. Žodžiu, nelabai man patiko Truth turn'as. Toliau - Ziggler vs Bourne. Nežinau, man jau tas Bourne'o jobbinimas per visus galus, nusibodo negyvai. Mano galva, Bourne yra vienas geriausių talentų šiuo metu WWE, o jobbina visiem iš eilės. Graudu žiūrėt. Main Event - patiko. Tik šį kartą maniau kad laimės Punk, nes Orton laimėjo jų match per WM. Ir pačioi pabaigoj, kai Mason Ryan buvo pasiruošęs pult Orton'ą, ir Punk jį sustabdė duodamas suprast, kad čia jo grobis, pagalvojau, kad Punk'as tuojaus taps Mason Ryan auka :rolleyes: Overall: RAW patiko, bet nebuvo ant tiek geras, kad neskippinčiau kai kurių vietų.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-04-19, 20:25
Nereikia naudotis spoiler tag'ais pacio ivykio/show temoje. Pasalinti.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Tas Truth turn'as man atrodo į vieną iš tų atvejų, kai booking'as remiamas realybe. Nes tarp Truth ir Morrison paskutiniu metu yra heat'o. Jei kas negirdėjo, tai viskas prasidėjo nuo to, kad Melina(Morrison'o draugė) išsakė neigiamą nuomonė dėl Trish Stratus, dalyvaujančios WretleMania. Anot Melinos, dėl to, daug WWE divų prarado WM laiko. Kadangi Morrison su ja išvien, pastaroji porelė gavo heat'o backstage. Neužilgo, kai buvo skiriamas triple-threat su Miz, buvo kalbų, kad dėl savo išsišokimų, Morrison buvo nustumtas į šalį ir Truth gavo jo vietą. Taigi, galime daryti išvadą, kad jų tarpusavio santykiai ne kokie. SO LET'S BOOK THAT BUBBLE. Čia mano tokia teorija :rolleyes:

Dėl Raw, tai biednas Sin Cara. Jau atrodė, kad šį kartą nesubotch'ino nieko, ale va, paskutinis veiksmas ir visai off-target.
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąBottom, 2011-04-19, 14:09, pasakė:

Dėl Raw, tai biednas Sin Cara. Jau atrodė, kad šį kartą nesubotch'ino nieko, ale va, paskutinis veiksmas ir visai off-target.

Jo, kai žiūrėjau RAW, pagalvojau, kad Sin Cara net nepataikė krisdamas ant Alex Riley, bet čia gi 1, 2, 3 ir Sin Cara su Cena švenčia pergalę. Tikrai, mano akimis tai buvo botch'as. Plius dar pamiršau paminėti, kad mane sudomino rodytas video su "strange woman" ala Awesome Kong. Dabar WWE manau gali, arba:

1) Per kitą Monday Night RAW pristatyti Awesome Kong ir pridėti ją į Main rosterį, arba...
2) ...kiekvieną savaitę rodyti tą video taip hype'inant Kong pasirodymą, kaip buvo daryta su 2.21.11 video.

Manau antras variantas būtų geresnis, nes taip ji neateitų kaip eilinė bitch į divų rosterį, o būtų užhype'inta ir papildytų divų diviziją kaip tikrai stipti "monster" heel. Kad Kong bus heel, jau supratome iš per RAW rodyto video.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Draft'ai. Šiemet skyrėsi nuo pernykščių, kad netruko 3h. Dėl to match'ai buvo ganėtinai trumpi, išskyrus opener'į, bet manęs tai per savaitinius šou nenervina. 1 draft-pick'ą gavom Cena. Tuo metu pagalvojau "a, tai štai kuo užpildys Edge. Na, pasistengė...". Įdomu tas, kad iš pradžių cheer'ino didžioji dalis salės, tik vėliau prasidėjo mixed-reaction. Matyt tada tesuprato kiti, kad nebematys per Raw jo. Iš po Orton'o draft'inimo, jau visai sumaišė man smegenis ir pradėjau galvot kas dabar Raw dėsis. Pasirodė kiek keista, ir neveltui. Tas permetimas atgal Cenos kažkoks nei šis, nei tas. Manau daug Cenos hater'ių tai tik sunervino, o fanamas principe tas pats, kuriam šou jis. Tai bendrai, kažkokios naudos nedavė. Nevykęs šposas toks atrodė. Del Rio permetimas į Raw logiškas. Gerų heel'ų ten šiuo metu tik Miz ir Punk. Ir dar vienas, naujas heel'as - R-Truth. Damn, nepaminėjau praeitą savaitę jo turn'o, bet jei jau jis man patiko, tai šios savaitės promo buvo tikrai desertas. Pirmą kart gavom išgirst jį, žmogų, o ne reperį su 2 frazėm. Truth atrodė pakankamai gerai prie mikrafono. Gerai suvaldė "WHAT" chant'us, nepasimetė. Patinka man jo toks bad-ass heel'iškumas. Su cigarete praeitą savaitę, keiksmais per šį Raw. Stebėtinai daug heat'o susilaukė, o vėliau atbėgęs Morrison, priešingai, pop'as man per menkas pasirodė. Ir tas pats brawl'as gal kiek per ilgai užsitesė, tris kart tą patį darant.
Šiaip gerai šiais metais tas, kad Raw neįgavo persvaros. Sin Caros ir Rey apmainymas sakyčiau +- nieko nekeičia, tik gal čia Carai bad news eit į B šou. O Orton'o ir Rio apmainymas irgi, lygios reikšmės main eventer'iai. Dabar gal kiek SmackDown'e tuštoka atrodo. Spėčiau, kad grįžęs Jericho eis į ten kaip heel'as.
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Puikus sou. Labai geras sprendimas is Vinco puses duoti sitiek demesio Rockiui ir sitaip gauti demesio tiek is cusual fanu tiek is mainstream'o. Pitbull pasirodymas labai pakele nuotaika, tikrai pridejo tokio labai siuolaikisko party jausmo kurio ligi siol niekada nejauciau ziuredamas wrestling'o sou. Ir be abejo The Rock promo pabaigoje, kur Rockis aiskiai atrode nustebes kai pamate Vinca. Greiciausiai jam buvo pasakyta, kad Rockis iseitu padekoti zmonems ir uzbaigti sou, o visa tai kas ivyko veliau, Rockiui buvo nuostabi gimtadienio staigmena. Visam tame nuostabiausia yra tai, kad tuo metu jam stovint ringe, as maciau ne the Great One, ne People's champ ir ne aktoriu kuri visi esam iprate matyti. Tuo metu viduri ringo as maciau zmogu kaip ir mes visi, susijaudinusi, bet bandanti nepratrukti. Tikrai uz sirdies griebenti akimirka kuria overall drasiai geleciau iterpti i savo all time favorites sarasa.

Awesome~! :o

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Raw bent jau man asmeniškai visai patiko. Žinoma, tas WWE All-Star game promotinim'as kiek erzino, tačiau kaip Austin'as pasakė (tiksliai nepamenu kaip), bet esmė ta, kad "nesvarbu, kad tai kažkoks WWE All-Star šou, nes tai Steve Austin'o šou".

Iš pradžių buvau nugirdęs, kad main-event'as žadamas Cena vs. Miz (Street Fight or some b-shit), net nepagavlojau, kad tai bus gan įdomus event'as, nes man jų programa buvo jau gerklėj. Ir tik pasileidus Raw iškart paskelbiame, kad main-event'as: Cena vs. Punk. Ir man įdomu, ar Austin'as iš tiesų buvo prikišęs prie to nagus. Pats Austin'as yra parodęs savo simpatijas Punk'ui + tai atrodė kiek out of place - juk Punk ir Cena buvo atskiruose feud'uose. Žodžiu, šiokie tokie pamąstymai. Galbūt Austin'ui tikrai buvo suteikta šiek tiek creative galių. Gaila Zack'as nepateko į main-show, su tokiais, home-town žiūrovais jis galėjo apturėti tikrai gerą momentą.

Miz/Austin/Del Rio promo nebuvo blogas, bet Del Rio vs. Kane ir Show return'as bent jau man nepatiko. Hmm... Na tai gan tipiškas feud'o posukis, bet tiesiog jis man nesižiūrėjo. Kodėl Del Rio nebėgo o puolė Show? Drąsuolį heel'ą jau turim - tai Punk. Miz'as gan dažnai svaidosi kumščiais taip pat. Va chicken-shit'o dabar tikrai trūksta. R-Truth/Hornswoggle degment'as buvo pgius būdas R-Truth'ui uždirbti dar daugiau heat'o, todėl toks filler'is šis segmentas. Apskritai, man daugeliu momentu atrodė, kad buvo norima šiaip, ne taip užpildyti šou belekuo... Kodėl jie negalėjo pridėti mačam daugiau laiko? Prie to dar prieisim...

Visgi Austin'as labai pagyvino visą šou. Šiaip man asmeniškai norėtusi jo veidą dažniau matyti Raw. Nebūtinai kaip full-time wrestler'io, bet kaip authority figure/Andy mentor'iaus. Tiesiog, jis labai pagyvina šou. Beje, įdomu tai, kad jis sulaukė "What!" chant'ų iš publikos. Vienintelis dalykas, kuris man nesižiūrėjo - laptop'o suvažinėjimas. Vėlgi, filler'is, fanus patenkinti.

Labai patikę dalykai:
1. NUOSTABI publika. Viso šou metu (kaip sako 411mania, net ir pre-show) buvo daug chant'ų

2. Saldainiukas main-event'as (su Punk'o pergale, kas indikuoja, kad Punk'as greičiausiai pratęsė kontraktą, o tai malonus ženklas). Vėlgi, žiūrovai buvo nerealūs! Pusę mačo aš praspoksojau į juos (ir turėjau atsukti atgal ir pažiūrėti iš naujo :hmm:). Tie "Let's go, Cena!"/"Cena sucks!" dueling chant'ai buvo nuostabūs! Akivaizdi jaunųjų WWE žiūrovų ir smark'ų/vyresniųjų priešprieša... Aš jau dabar įsivaizduoju, kaip atrodys Rock vs. Cena mačas per WM! Žinoma, jei bus sutvarkyta akustika, ne kaip šių metų WM. Grįžtant prie main-event'o, tai neturiu prie ko prikibti. Truth/Cena feud'as build'inamas toliau, kas yra pliusas, tačiau ko laukiu, tai sugrįžtančios Punk/Cena konfrontacijos (juk tai akivaizdu).

3. Punk/Austin segmentas. Gal jis ir nebuvo atliktas superiškai ir kiek banaliai su copycat'u Punk'u, tačiau bent jau man tai buvo ne ką mažiau įdomu už Cena/Rock konfrontaciją. Beje, įdomus faktas, juk Andy sakė, kad jis straight-edge, o čia PYST jis geria alų? WTF? Kai pasirodė Punk'as galvojau kirs Andžiui į nosį už tai, kad šis geria. Punk'o pyktis atrodė realistiškas. Beje, pažiūrėjus tą segment'ą iškilo šita foto prieš akis. :sly::
Spoiler'is
Kai pagalvoji, tai koks jausmas Punk'ui dabar šnekasi su Stone Cold'u kaip su geru bičiuliu... Nice. :?

Na, didžiausias minusas:
2:50 + 3:45 + 2:50 + 5:40 + 2:55 + 1:25 + 14:00 = 33:25. 3 VALANDŲ ŠOU! Na ką, panašu, kad WWE atsikrato netik "wrestling" žodžio... Juolab, sekantis vėl 3 valandų šou... Būtų juokinga, jei ne liūdna. Tikėkimės, kitą savaitę bus daugiau veiksmo ringe.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-14, 18:22

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne į temą
Kas liečia Andy, tai jei aš neklystu, jis sakė, kad negers Tough Enough metu (Prižadėjo žmonai ir tt).

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Ne į temą

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-06-14, 19:12, pasakė:

Beje, įdomu tai, kad jis sulaukė "What!" chant'ų iš publikos.

Austinas labai daznai susilaukia siu chantu, idomu tik tai, kad "WHAT?" chant'as dazniausiai yra naudojamas kam nors pasiepti, o Austino atveju tai negalioja. Chant'ai Austinui yra islike nuo tu laiku kai jis taip tiesiog palaikydavo rysi su publika. Nematau nieko cia keisto.

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2011-06-14, 19:05

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Kazkas nerealaus...net nezinau ka pasakyti...seniai nebuvau taip prilipes prie ekrano klausydamasis kieno nors promo.Nezinau ar sis promo buvo legitimate ar cia buvo shoot,nes katik baigiau ziureti RAW,bet bet kuriuo atveju tai nuostabu ir mano pagarba CM Punk'ui pakilo iki auksciausio lygio.Tai buvo tas dalykas kurio man seniai truko-Attitude Era stiliaus promo.FUCK PG ERA!Pagaliau isgirdau zodzius "Wrestler" ir "Wrestling" WWE programoje ir juos girdeti yra velniskai malonu!
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Holy shit, promo of the year. Logiška, kad čia buvo shoot, bet net nežinau, daug kur rašoma, kad viskas buvo scripted ir ėjo pagal planus. Tada sakykim, jei čia buvo shoot, jis buvo nesveikai geras ir man ausys lydėsi iš malonumo. Momentas, kai išgirsti per Raw "Ring of Honor"-priceless. O linkėjimai Cabanai išvis privertė mane žvengt kaip asilui :) Šiaip kaži, ar įmanoma jam kokia nors bauda dėl viso šito? Anyway, imant kitą atvejį, kad čia buvo work, tai kyla klausimai, kodėl? Negi taip stengiamasi dėl 3sav., užbuild'inti Punk-Cena? Man jau labiau optimistui kyla mintys, kad ir visas Punk'o išėjimas-tai didelis burbulas. Tiksliau, originaliai gandai buvo legit, bet po ilgų diskusijų buvo sutarta Punk pratęsti kontraktą ir esamus gandus panaudoti kaip storyline. Bent man čia būtų tobuliausias variantas. Gal Vincas stengiasi internautus apgaut, kaip su Cena per Rumble way back, o gal čia tik išsigalvojimai.

Dar įdomios detalės, tai kad Punk'o profilis pašalintis iš WWE.com, o Chavo ne. Nors Chavo tikrai atleistas.

Kol rašiau šitą, radau vieną straipsniuką, kas vyks sekantį Raw. Jei nenorit spoil'intis, neskaitykit:
Spoiler'is

Nuotrauka

Goldberg

Baltas diržas

• Naujokai
8
NU pabaiga buvo vau... Sito nesitikejau .Kazkaip buvo keista girdeti njpw,roh ,ir lesnar vardus wwe ir dar tiesiogiai.Nu nezinau ar cia buvo shoots ,bet jei tai teisybe cm punkas greitu metu wwe turetu nepasirodyt. Nu bet kokiu atveju promo buvo AWESOME. Btw: Promo jis dar su steve austin bliuske :)

Šį pranešimą redagavo Goldberg: 2011-06-28, 12:34

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Cia buvo kazkas nerealaus. Iskart po promo pradejau vartyt visus imanomus wrestlingo puslapius , nes nesupratau kas ivyko. Siaip jeigu tai butu shoot'as jis tikrai butu paminejes ir TNA , beto Punka butu nutrauke daug greiciau ir neleide jam tiek sneket.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Unholy mother and Black Jesus! That was f'n good... :) Valgiau kiekviena zodi, plojau atsistojes. CM Punk yra AUKSAS ir jo nieku gyvu negalima paleisti!

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2011-06-28, 17:40

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
THIS WAS F'CKING AWESOME! I MEAN AWESOME! Jau senai girdejau toki gera promo. Labai patiko, kad paminejo ir ROH ir NJPW ir perdave linkejimus Coltui :) Jei Vince ji paleis bus didziausias idiotas visam pasauly :)

And...

Spoiler'is

:DDDD

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2011-06-28, 13:05

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Truksta zodziu.
Visa RAW prasukinejau, nes dabar baiginejas mano susizavejimas wrestling'u (jau beveik du metus be pertraukos ziuriu, po Punk isejimo turbut nustosiu kuriam laikui, dar niekad taip ilgai nebuvau zejes be sustojimo). Vnz, viskas atsibode, viskas atrodo tas pats per pati ir visiskai nereiskiminga, vienintelis dalykas, kuris mane domino tai Punk and did he deliver or what?.
Is to kiek girdejes apie Punk, ir tik kad kada nutrauke jo promo, speciau, kad tai buvo worked shoot'as tikraja ta zodzio prasme. Tikiu, kad jam buvo leista sakyt, kai ka, bet tikrai ne isvadint Laurinaiti, Stephanie ir HHH idiotu. Vnz greiciausiai buvo skriptas, bet Punk'as sake, ka norejo sakyt.
O siaip, kad ir kas atsitiks per MITB Punk'as jau visiem laikam save pakele auksciau nei kada yra buves.
Kito RAW spoilas
Spoiler'is

Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Peržiūrėjau dar kartą Punk'o promo ir radau kelis įdomius kabliukus. Žinoma, gal čia mano ižvalgos bevertės, jei tai buvo paprastas shoot, bet tam tikros detalės priverčia sudvejojoti, ar tai buvo "tiesiog shoot"...
OK, visų pirma, kodėl Punk atėjo su Austin'o maike, nors šou pradžioje buvo su saviške? Gal vėliau čia bus panaudota, kad kaip kad "aš tiesiog darausi sau karjerą kaip Austin, kuris nebijojo kalbėti". Tą dažnai girdėjome iš Steve lūpų per Tough Enough.
Antra, Punk'ui pasiėmus mic, iš Lawler komentaras atėjo "He don't care what he does, I think". Atrodo lyg Jerry jau žino, kas laukia tuojau. Nes iki promo, Punk nieko tokio nepadarė naglo, kad gautų tokį komentarą.
Trečia, kam Punk shoot'inant kelis kartus priminti apie jo ir Cenos match'ą? Jei tai būtų tikras shoot, jis žinotų, kad čia jo paskutinis vakaras WWE ir to match'o net nebus. O čia, jaučiasi reklama PPV.
Ketvirta, Punk išlaikė per kalbą savo heel'iškumą, dar pavarydamas ant žmonių. Visas kalbos stilius nesijautė, kad būtų pilnai "out of character".
Penkta, kai Punk kalbėjo apie Laurinaitį ir tuos "Yes men", jam uždėjo cenzūrą. Kiek aš supratau, tuo metu jis nusikeikė. Bet ar per live-tv Raw darbuotojai spėtų taip užcenzūruoti?

Na tokie va mano pastebėjimai iš antro žvilgsnio. Ir pacituojant R-Truth: "It's a conspiracy!".
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Del cenzuros, tai RAW transiliacija atsilieka 8 sekundem, taip kad spet uzcenzuruot jie gali.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Aš pritariu Kzkas, kad Punk'as būtų paminėjęs TNA. Manau tiek ROH, tiek NJPW nėra konkurentai WWE, o TNA produktas yra panašesnis į WWE produktą, nei šių dviejų. Todėl TNA yra šioks, toks konkurentas (Kam daryti reklamą TNA?) Nežinau, tai tik mano nuomonė. Viskas "nevaldoma" tapo kiek anksčiau, nei buvo išjungtas Mic'as, todėl tai irgi stiprokas "pro work" argumentas. Tiek Foley, tiek TAZ twitt'ai tvirtina, kad tai work, nors kažkas sakė, kad jie nedirba kompanijoje, bet manau jie yra pakankamai kompetetingi taip sakyti, net jei ir nedirba šiuo metu kompanijoje. Ką laimi Punk'as ? Labai didžiulį respect, susidomėjimą. WWE laimi taip pat didžiulį susidomėjimą, nes tikrai pasaulyje esame ne mes vieni, kurie nori išvysti viso šito atomazgą? Viso to kaina Brock Lesnar, Paul Heyman ir Colt Cabana vardų paminėjimas, bei NJPW ir ROH paminėjimas. Jei neklystu anot `MK`: Vince neigia, kad UFC yra WWE konkurentas. Tai kas čia blogo paminėti Brock? Tuo labiau, kad visai tikėtina, kad jis dar grįš. Paul Heyman taip pat dirbo WWE, kiek žinau TNA nedirba, tai čia nėra nieko blogo. Hulk Hogan yra žmogus pakėlęs šį verslą į kitą lygmenį. Minėsi jį, ar ne, bet jis jau yra pakankamai žinomas ir manau daug žmonių žino, kad jis TNA ir čia nieko baisaus. Colt Cabana paprastam WWE fanui nieko nesako, taigi čia nieko baisaus. O Win kaip jau ir minėjau yra didžiulis, todėl aš tikrai tikiu, kad promo buvo worked.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tiksliausiai reziumavo MVP:

“My verdict after watching the @CMPunk promo, he just had his Austin 3:16 moment. Don’t fuck this one up WWE”

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
As dabar gausiu daug minusu, bet noriu pasakyti, kad tai tas retas atvejis, kur man buvo taip geda uz nMo foruma, kad zmones, kurie pilnai perziurejo ta promo, net su visa pagarba CM Punk nuostabiam darbui ir bandimui padaryti tai itikinama (ir jis padare beveik viska is savo puses, kad tai nuveikti), net minutei susimaste, kad tai galejo buti shoot :) Gal as pervertinau musu forumo populiacija ir skambesiu kaip "a complete dick" (ir Jums visiems neiprasti, nes karts nuo karto tai darau), bet betkas, kas turetu laikyti Juoda Dirza siame forume, kai mes modifikosime ranku sistema, promo gale neturejo net suabejoti, kad tai buvo geras worked shoot ir nieko daugiau.
Kai skaiciau Bottom analize, man taip norejosi ideti TAI, bet susilaikiau is pagarbos siam ilgalaikiam nariui, nes nenorejau jo izeisti ir jei dabar kai tai rasau, visgi ji izeidziau, tai noriu iskart atsiprasyti.
Ar jus matete kaip WWE susidoroja su neplanuotom situacijom, kai ziurovas issoka is gretu ir bando ibegti i ringa? Kameros nuo jo pasilnamos, komentatoriai (esant galimybei, kai jis dar nepateko akivaizdziai i eteri, bando jo nemineti), o refai ir kiti darbuotojai ji demobilizoja ir pasalina akimirksniu. Jei betkas mano, kad McMahon nesedi RAW uzkulisiuose Gorilla pozicijoje ir nestebi kiekvienos eterio sekundes ir nera pasiruoses susidoroti grieztai ir negailestingai su betkokiu off-script momentu, net jei jam reiktu paciam padaryti tik 15 zyngsniu is Gorilla pozicijos ant rampos kur CM sedejo, tai jus blogai isivaizdojate kaip disciplinuotai viskas WWE prodiusavime. Jei tai butu shoot, jus vos spetumete pamatyti Punk lupas prie mikrofono, kaip WWE ijungtu "Did You Know?" fakta arba reklama ju artejanciam turui po [insert location here]. Nes cia nebutu situacija kur jie galvotu "ai, ziurekit, Punk paeme i rankas mikrofona neplanuotai - gal duosime jam bent pradeti kalbeti, nes jis gali papasakoti idomia istorija ir duoti neplanuota gera promo?" No, you stupid, silly people. Jie galvotu "tas vaikinas turi tik pora savaiciu kompanijoje,nepasirase pratesimo - mes negalim jo pasitiketi pradeti neplanuota promo musu A show tiesioginiame etetyje, nes jei mes duosime jam net pradeti, tikedamesi nieko blogo, jei jis prades varyti, mums neuzteks keliu sekundziu transliacijso delay, kad nukirpti ji viduryj sakinio - nes visi pamatis, kad tai buvo neplanuota ir mes nekontroliavome situacijos. Jei mes nukirpsime ji dabar, mes nerizikosime ir nikas net nezinos, kad mes praradome kontrole nei akimirkai". Cia ne WCW, kur uzkulisiuose anarchija ir kol kazkas gaus visa rinkini reikiamu "taip", kad tave pasalinti, tu jau galesi perskaityti savo knyga ringo viduryje.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Matai, `MK`, kame gerumas sito promo buvo - kad jis prigauna ir smarkus:-)
Smarkas zino, kad promo buna kazkiek suderinti.
Smarkas zino, kad CM Punk yra rebel.
Smarkas zino, kas yra shoot, ROH ir NJPW.

Esme, kad Punk promo pradzioje atrodo eilinis heel promo - su kreipimusi i Cena ir panasiai.
Tik po to, jis zingsnis po zingsnio isivaziuoja: paliecia Dwayne, paliecia "yes men" ir t.t.
T.y. jis su kiekvienu sakiniu vis labiau atveria "shoot" skrynia, bet nepadaro tai pirmu sakiniu, kad smarkas galetu sau pasakyt taip, kaip pasakei tu - "ji gi po sio sakinio turejo supakuot".

Zmones tiesiog neteisingai vartoja "shoot". Nes pirma dalis buvo eilinis promo, o vidurys smarkui atrode kaip worked shoot, o pats galas pereina i "worked shoot to fool all believers".

Zodziu reziumuojant: pateisinu dideles patirties neturincius zmones, kurie galvoja, kad mikrofono isjungimas buvo ne worked. Nors butent ta dalis man paciam ateme daugiausiai itikinamumo: t.y. isjungiamas mikrofonas, bet rodomas Punk. Cia vienintelis to segmento mini-minusas.

p.s. Na ir zinoma dvejones visiems gali paskatinti ir tai, kad Punk turi siokia tokia teise keisti savo promo. Man rodos, esu net skaites interviu viena jo, kur sake, kad po vieno is savo promo, jis susilauke dideliu priekaistu kad perzenge linija. Bet spek, ar tas promo buvo nukirptas ir ijungtas vaizdelis "did you know"? Ne, jis buvo pabaigtas ir tik gryzus i uzkulsius jam buvo atlauzti ragai. Tokiu, ir panasiu faktu visuma padaro si promo labai geru daugeliu aspektu.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2011-06-28, 21:34, pasakė:

Matai, `MK`, kame gerumas sito promo buvo - kad jis prigauna ir smarkus:-)
Zodis "smark" (smart mark) yra bevertis siandien. Betkas, kas zino bent viena is juros PW naujienu puslapiu dabar yra smarkas. Visas LinkoManijos forumas yra smarkai. Ain't worth shit. Problema, deja, mano paties, nes as peraukstai pakeliau "nMo narys" samprata virs "smark", t.y. mano galvoje buvo nMo narys = smark ON CRACK. Akivaizdziai as klidau.

EDIT: Dabar klausausi Wrestling Observer Radio ir Dave Meltzer pasake, kad negavo nei vieno laisko, su klausimu ar tai buvo shoot.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne į temą
Dėl to, kad smarkai WON neklauso.
Jo klauso smartai.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą
MK, ok, sorry, aš kas be ko ne tavo PW-knowledge lygyje, bet mane labiausiai sumėtė tai, kad nė vienam naujienų saite neradau konkrečiai parašyta, ar tai buvo work ar shoot. O ir dar dėl to, kad kiek aš žiūriu PW(Nuo '07 vasaros ligtais), tokių taktikų iš WWE nebuvau matęs, todėl mane čia sumėtė, kaip ir daugumą. Plius, Punk įtikinamumas ir visos aplinkybės aplink jį turėjo įtakos. Taigi manau čia reiktų gal ne tiek "peikti" nMo narius, o pagirti 'E už kažką tokio, kas suklaidino mus. Nes juk kadaise, prieš WWW, PW malonumas tame ir slypėjo, kai nežinai, ar tai tikra ar ne. Tiesiog tuo mėgaujiesi.

P.S., Fortai, klausau aš WON <_<

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 16

narių: 0, svečių: 16, slaptų narių: 0