Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ifffff yaaa smeeeelll...:)) tikrai awesome epizodas. Aisku susispoilinau uzejes i NMO. Jei buciau nenutuokes nei trupinio kas ivyks, butu buves didelis sokas, nors is tiesu galiu pasakyt kad 25 procentai to tikejausi. Na, bet vistiek.. ziureti paskutines dvidesimt minuciu buvo nerealus kaifas, o tuo labiau, kad nepamenu kada PW nepresukinejau apskritai ziurint toki laiko tarpa kaip 20min. Na, o del Promo mano manymu ir taip aisku kad mus klaidina de Undertaker. Viskas aisku, megina sukurti vaizda, kad tai Takerio grizimas, bet tai mano manymu bus Sting'as, bet patiko vieno cia forumiecio ideja, kad tai galetu buti HHH, bet zinoma su ta mintim, kad Stingas kazkaip butu grazinamas kitaip, nes dabar kai ant jo uzsikabliavom tai nesinori, kad jo visai nebutu. Tiek Stinga, tiek HHH, HBK, Takeri norisi matyti WM27.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2011-02-17, 12:33

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-02-16, 13:45, pasakė:

Dar viena uzuomena buvo pries pat The Rock'o entrance. Sviesos tai isijungia, tai issijungia, zaibai ant titatrono... Kaip tokiu momentu galima negalvoti apie Sting???

Per giliai zvelgi, manau tos sviesos ir zaibai buvo tiesiogiai susije su "The Most Electrifying Man in Sports Entertainment" :)
Del Sting/Taker sutinku su Duncan. Manau niekam nekyla abejoniu, kad tie promo TIKRAI susije su Undertaker, bet tuo paciu cia kazkas daugiau nei gimmick change ar feudo su Dolph Ziggler pradzia - kitaip tam nebutu skirta tiek daug demesio. Be to Wrestlemaniai reikia dar vieno kabliuko be The Rock, nes kolkas World titulu matchai atrodo labai silpnai.

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Video pasako, kad tai bus Taker. Bet man atrodo gali sugrįšti ne tik jis, bet ir Triple H ar Sting.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Ten tikrai kažkas paslėpta, nes jūs patys logiškai pamąstykit kam WWE kurt mistinius video apie Undertaker sugrįžimą, jei jie patys sukuria video kuriame pasako, kad Taker grįš? Nelogiška.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Aš ,net manau ,kad galėtų būti taip ,kad per 21 dienos RAW mes išvysime tik Undertaker ,o visas IWC keiks WWE ir tada per kokį sekantį show pasirodo ,kad ir tas pats Sting :) Aš pats lieku prie varianto ,kad per 21 gryš Undertaker ir dar kas nors ,nes kaip čia buvo minėta, kam tiek teasinti? Mus panervinti be reikalo? Abejoju :)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-02-17, 15:57

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
:)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Oi geras Raw, senai tokio nemaciau:) pradekim nuo pradziu:

Cena's promo:

Ilgai jau nebuvau girdejes tokio gero promo is Johno. Nu, kad ir kaip mes jo nepernestume kartais, bet vistiek sakykit nesakykit zmogus pasizymi mic' skill'ais, uzkala nesveikus pinigus ir na si karta buvo begalo malonu klausyti jo thugonomics. Ir tas atsakas yra Rock'o juokelius apie ji is tiesu buvo stiprus. Manau toks stiprus, kad Rock'as neturetu liktis skolingas ir skels kazka atgal. Man taip svieciasi netgi, kad jis gali buti Special Guest Referree.. Na toliau tesiant apie Cenos rhyme'a tai galiu pasakyt, kad jis toks i pasirdzius Rock'o fanams ir zinoma paciam Rock'ui, nors aisku cia viskas puikiai buvo suplanuota ir Dwayne'as zinojo ka Cena sakys ringe, bet vistiek.. tikrai tokios zlugdancios frazes ejo viena po kitos Cenos lupu.

2 21 11:

Gerai Undertaker grizta.. ir grizta nesamoningai. Kaip mes sakem, kam tie video buvo reikalingi. Na gerai tuo paciu grizta ir Triple H is paskos, bet Triple H visiskai nesusijes su video tai galim vistiek isvada daryt tokia kad video buvo tik del Undertaker'io kurti ir jokio Stingo mes jau nebepamatysim nes viskas aisku. WM27: Triple H vs Undertaker. Na betkokiu atveju begalo kaifas buvo girdet vel Motorhead'us ir pamatyti viena geriausiu entrance'u PW istorijoje:)

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Aš irgi pagaliau po LABAI ilgai ilgos pertraukos (neskaitant praėjusio RAW pskutinių ~20 min) tiesiog mėgavausi reginiu. Aišku dalis kurioje matėm wrestlingą buvo ne kažin ko verta, bet jos daug nebuvo tai labai negadino reikalo :D Turiu galvoj NUOSTABŲ Cenos promo, pagaliau jiem visiem (creative) dašuto, kad būtent už tai Cena ir išpopuliarėjo. Kol jie ne vienus metus vargo kaip padaryt, kak dingtų skanduotės "Cena Sux" paaiškėjo kad reikėjo grįžti prie basic thugonomics. Bet po viso šito, jei nebus mačo tarp Rock ir Cena aš jausiuosi išpistas (jė, f.u. PG, jau nebecenzūravo žodžio "ass" ant Dwayne šnekos kartojimo).

Kas liečia kitą Wm mačą, tai manau, kad galime turėti fatal 4 way tarp Del Rio - Edge - Christian - Kofi... bet kol kas tai tik beveik aklas spėjimas... nors manau tai būtų geras sprendimas, nes ir taip daugoka 1 on 1 mačų šioje WM.

Cole - Lawler... jei tai netruks ilgiau 7 minučių (įskaitant entrance) man tinka. Nors manau, kad būtų kur kas geriau, jei kas nors kitas whould whop Coles candy-ass.

21.02.11. CHA! :)
Tarp kitko, čia buvo neblogas pavyzdys kaip galima susukt gerą promo anonsuojantį WM mačą nepratariant nei žodžio :) man patiko.

Miz'o promo irgi buvo geras, nors nieko ypatingo kaip ir nepasakė... Užtai pabaiga buvo nelabai sąmoninga... nesupratau koks ten tikslas buvo duot diržus Cenai ir Mizui ir iškart juos atimt? čia taip norėjo duot heat'o feudui? nemanau, kad tai įnešė daugiau ugnies... Gal tai koks nors bocth'as? žodžiu pabaiga buvo TNA style non-sense...

Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Man tai beziurint Cena'os promo pasirode, kaip creaitive pripazinimas, kad Marine Cena sux. Penkis- sesis metus buvo be reperio gimmick'o. Tik ant jo uzstume zmogus turints tikrai gerus mic skill'us Cena iskart turejo gryzt prie seno gimmick'o, kad nepasirodyt visiskai zemesnio lygio zvaigzde uz Rock.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Rock duoda preview savo atsakymui: http://www.whosay.co...on/photos/14018

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Dar vienas geras RAW.. nors gailu pasakyt niekad nesiskundziau WWE paskutiniu menesiu iki WM kai buna.. visada jis buna idomus.

Triple H promo:

Labai geras.. nebuvo kazkoks super mega, nebuvo ilgas, bet man labai patiko.. turbut del butent pacio HHH buvimo ringe, del jo itikinamumo zodziuose. Ir is tiesu si karta pasijaute senoji karta, pasijaute kiek daug metu jis jau ringe. Labai grazei suzaista su tuo 13 kartu cempionas ir tuo, kad locker room'e nebera priesininku. Liko naujoji karta.. o is senosios jei paskaiciavus tikrai ir liko tik Undertaker, HHH, Y2J jei sis grys.. kas dar?? Nebelabai kas.. Taigi tikrai Takeris ir HHH yra paskutiniai 'stipriausieji' ir labai gerai viskas buvo susakyta.. zinoma turbut sunku tiketis 18-1.. nes man atrodo streak'as isvis nebus panaikintas arba bus panaikintas zmogaus i kuri Vince'as ziures kai i milijonus uzdirbancia masina. Na ir dar puikiai labai suejo ir HBK pasisakymas.. ar tik negaletu kaip nors but jis i visa tai iveltas siek tiek??

The Rock promo:

Nezinau kodel, bet Ceno's promo praejusios savaites man vis dar stipresnis ir sis Rock'o promo, kad ir koks gerus mic skill'us Rock'as turi nebuvo geresnis.. man vis dar auksciau ir labai giliai yra istrige Cenos zodziai: You're wrestlemania host, know it. You say you love people, I'm here everyday to show it.. nors aisku mes daznai pradedam zagset nuo to kad cena is savaites i savaite pasirodo, bet pasake visiska tiesa ir labai stiprei.. nezinau kaip jum, bet netgi per tris savaites antra karta girdeti vel tas pacias Rock'o frazes man siek tiek net nusibodo.. o anksciau gi klausydavom ju kiekviena savaite.. nors ir tai jis nesikartodavo perdaug.. bet... vienu zodziu manau mane supratot. Tikiuosi is Rock'o daugiau nei, kad jis dave mum sia savaite ir ne vien to jo energingo snekejimo, mosikavimosi rankom, o ir kazko daugiau.. p.s. tikiuosi jis dar pasirodys raw iki wm.. ne vien per titanrona...

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Labai panaši nuomonė apie The Rock. Šitas Promo buvo visiškai tuščias, paremtas vien Rock'o catch-frazėmis ir maskatavimusi, netgi pamirštant pakelti antakį... Grynai nusivyliau. Viską matėm prieš dvi savaites, tiesą sakant, pats net kelis kart žiūrėjau, o šį kart gavos šnipštas... einu į Cenos pusę :thumb:

Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Raw 3/7/11. Jau matau dviejų legendų veidus žiūrinčius vienas į kitą.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-02-22, 16:38, pasakė:

Cole - Lawler... jei tai netruks ilgiau 7 minučių (įskaitant entrance) man tinka. Nors manau, kad būtų kur kas geriau, jei kas nors kitas whould whop Coles candy-ass.
Būtent JĮ ir turėjau galvoj :P

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2011-03-08, 16:07

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nesveikas paskutinis Monday Night Raw! Senai bemaciau toki zvaigzdziu kratini per savaitini show. Triple H, HBK, Undertaker, Edge, Christian, The Rock, Cena, Miz, Del Rio.. rinkosi mazdaug visi kas norejo :) na ir zinoma paskutinis promo kuris nunese stoga. Pagaliau The People's Elbow.. na, o cenos FU ant the Rock.. buvo bomba del to, kad nesitikejau tokio WWE sprendimo.. bet smagu istiesu.. ir gaila, kad neisvysime kovos The Rock vs Cena, kadangi matysime Miz ir Cena.. nors visas WWE universe dabar tik kalba apie Rocka ir Johna, o ne Miza ir Johna.. todel tas Miz vs Cena bus toks gan.. antipopuliarus, nes visi fanai jau turbut tikejos Rocko ir Johno dvikovos.. na betkokiu atveju taip pat Undertaker ir HHH.. dar vienas ispudingas promo su HBK zodziais "sorry, you can't win". ISPUDINGAS SHOW! geriausias turbut per pastaruosius metus:)

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na, tikrai gaila, kad likus kelioms dienoms iki wm niekas neaprašinėja Raw, kuris tikrai buvo fantastiškas. Kad ir kaip jis man visas atrodė nepriekaištingas, bet aš šoksiu iš karto į galą. Taigi, arenoje pasirodo The Rock, užveda publiką savo electrifying pasirodymu, bla bla bla. Smagu jį matyti wwe, bet faktas, kad jis čia neilgam kažkiek užgožia tą smagumą. Ateina Cena, kad ir kaip man būtų keista, aš jo išėjimu džiaugiuosi labiau, nei The Rock. Esu Cena gerbėjas ir nieko čia nepadarysi. Cena kalbėjo labai argumentuotai ir mano manymu suvartė The Rock kaip obuolį. Tikrai, man net gaila pasidarė The Rock, nes realiai po Cena žodžių jis neturėjo ką pasakyt, tik tai tai, kad duos jam į galvą. Miz'as irgi visai nieko man ten įsimaišė tarp jų. Aišku, tas jo REALLY? kiek nervina, bet... Pabaiga irgi buvo labai gera. Labai, labai ir dar kartą labai nustebau pamatęs, kad Cena visgi FUina The Rock. Iš kitos pusės jis to nusipelnė. Apibendrinant norėčiau pasakyt, kad pabaiga buvo labai gera, neatsimenu aš praeitų metų paskutinio RAW prieš WM, bet šitą turėčiau ilgam atminti. PABAIGA 10/10 mano manymu.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Na ta šneka ,kai Cena šnekėjo(ypač promo pabaigoje prieš pasirodant Miz) buvo 1000 geriau nei pats geriausias repas, taip ir jautėsi ,kad jis tai sako ne tik "Uolai" ,bet ir tiems kurie jį pastoviai lygina su The Rock. Žodžiu Cenai 10 balų, ai ir bėje man vienam einam per Rock frazę "The Rock and the millions!" eina šiurpuliukai? :) Retai kada išgirsi tiek žmonių vieningai einančiu su wrestleriu. Kalbant apie Miz tai jis man čia nė kiek nemaišo, o atlieka puikų darba, ypač kas liečia promo darbą. Laukiam Wrestlemanijos.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Dar vienas įspūdingas RAW. Is HHH promo buvo galima suprasti jis nesitraukia visam laukui, tas mane tenkina. Cole - Lawler situacija man atrodo pavirs i Cole vs Commentators fjuda ;D na ir zinoma galiausiai - The Rock vs Cena at WM28! Is tiesu kai pradejo jie kalbeti apie dvikova tai taip ir pagalvojau, kad jie negali padaryti kovos seip kokiam PPV. Na, o WM28 pati tinkamiausia vieta. Bet... yra vienas bet. Visi zinome kad butent WWE metai yra ilgas tarpas. Visko gali nutikti. Traumos, forma ir pan. Aisku viena, kad The Rock turetu buti puikiai pasiruoses WM28 per tuos metus, bet kas dar domina ar Rock'as vaidensis WWE per visus tuos metus ar vel pasitrauks i holivuda.

Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Patiko visas Raw. Iš HHH kalbos galima buvo suprasti, kad turėsime Rematch'ą. (Na tikėkimės tik ne per kitą WM). Wrestlingo prasme nebuvo labai jau toks įspūdingas, bet promo tai ką tu ką tu. Tikrai geri. Toliau įsiminęs dalykas buvo Sin Caro debut'as. Tikėkimės WWE nesugadins jo, nes jis teikia labai didelės viltis. Jau manau netolimoje ateityje galėsime jį matyti laimintį "Čemodaną" ir tampantį čiampionu. Na ir paskutinė vakaro dalis manau tikrai ne vieną įkaitino. Na dar ilgokai teks palaukti, bet tai manau atsipirks su kaupu, tik įdomu, kur visą tą laiką bus The Rock? Na, o trumpai apie WM 28 nusimato, tikrai geras renginys.

The Rock vs. John Cena.
Undertakerio 20 auka, kuri turi būti tikrai stambi žvagždė, o gal net ir streako sulaužymas.
Kiek girdėjau Edge išeis 2012, todėl manau tikrai turės match'ą su Christian per šį renginį.
Laukiu Sin Caro rolės Wrestlemanijai, o galbūt net Sin Cara vs. Rey Mysterio?

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Toks vaizdas, kad WWE gyvena vien Maniom'is :? Kiek awkward atrodė nukėlimas match'o į WM. Tikėjaus kokio Summerslam bent. Šiaip aišku, gerai, kad įvyks jų match'as, bet neskaitant Zygio minėtos problemos su galimom traumom, yra dar vienas dalykas - tai kad gali visas feud'as išsikvėpti. Nežinau, kaip turės viską book'int, kad ištisus metus žmonės lauktų Cena-Rock. Juolab, promo pradės atsibosti. Žodžiu man čia rizikingas reikalas atrodo. Įdomu būtų sužinot, kodėl iki WM temps tai. Ar tai dėl to, kad Vincas nori tokiu būdų reitingų, ar Rock nebūtų artimų metu formoj(nors abejoju), ar čia Dwayne'o ego neleidžia wrestlint per eilinį PPV. Bet whatever, daug veiksmo per Raw vyksta. Smagu tai matyt. Gaila tik, kad palei kasmetinę tendenciją, viskas neužilgo turėtų pradėt eiti down-hill.
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąBottom, 2011-04-05, 16:30, pasakė:

Kiek awkward atrodė nukėlimas match'o į WM.
Ne tau vienam. The Rock buvo pastebimai sutrikes, kai reakcija is ziurovu arenoje buvo nevienareiksmiska ir atsirado nusvilpimu. Nors to ir reikejo tiketis, nes Cena isejo i ringa ir pradejo tease'inti matcha tarp ju "cia ir dabar", o The Rock paskelbe matcha: 1. uz metu; 2. kitame mieste. Ziurovai arenoje, kaip ir dauguma musu, yra savanaudziai ir nevisi yra pasiruose dziaugtis uz "tos laimes kudikius Miami mieste" kai jie patis gavo tik si promo.

Rodyti pranešimąBottom, 2011-04-05, 16:30, pasakė:

Tikėjaus kokio Summerslam bent. Šiaip aišku, gerai, kad įvyks jų match'as, bet neskaitant Zygio minėtos problemos su galimom traumom, yra dar vienas dalykas - tai kad gali visas feud'as išsikvėpti. Nežinau, kaip turės viską book'int, kad ištisus metus žmonės lauktų Cena-Rock. Juolab, promo pradės atsibosti. Žodžiu man čia rizikingas reikalas atrodo. Įdomu būtų sužinot, kodėl iki WM temps tai. Ar tai dėl to, kad Vincas nori tokiu būdų reitingų, ar Rock nebūtų artimų metu formoj(nors abejoju), ar čia Dwayne'o ego neleidžia wrestlint per eilinį PPV. Bet whatever, daug veiksmo per Raw vyksta. Smagu tai matyt. Gaila tik, kad palei kasmetinę tendenciją, viskas neužilgo turėtų pradėt eiti down-hill.
Visu pirma, akivaizdziai Dwayne nebus WWE televizijoje visus metus 100% laiko, o tikriausiai dings didziajai metu daliai (tiketina, kad sis pasirodimas ir buvo jo paskutinis ilgam laikui). Jau birzelio menesi prasides "Snitch" filmavimas su Johnsonu. Panasu, kad feudas bus vistomas atskirais priminimais ir special pasirodimais iki pat "Road to WrestleMania" atkarpos, kur manau The Rock gris jau visam menesiui arba porai menesiu, kad danesti feuda iki finiso :)
Antras dalikas... kodel WrestleMania? :? You can't be serious. The Rock ir paprasta eilini PPV net nezinau ar verta liesti, nes tai isvis absurdas. Nu tarkim tai pakels paprasta koki Extreme Rules matcha nuo apie vieno simto tusktanciu pirkimu iki keliu simtu tukstanciu pirkimu. Wow, GERAS. Vistiek The Rock nepakels jokio iprasto PPV iki puses milijono. Be to, toks matchas bus pamirstas arba bus prisimintas kaip vienas didziausiu kompanijos fail-matchu, kuriam nebuvo suteikta jam derama scena - kaip zmones prisimena Bill Goldberg vs. Hulk Hogan, kuris buvo prasiktas TV eteriui su Nitro, o ne pay-per-view. Galiam ji padaryti SummerSlam ir gal su SummerSlam pagalba jie perzengs 500,000 pirkimu ligi, bet vistiek liks tas jausmas, kad matchas negavo savo scenos, ns tarkim nemazai zmoniu iki siol prisimena Icon vs. Legend (Michaels vs. Hogan), bet tai tik frakcija zmoniu liginant su milijonais WWF/WWE gerbeju, kurie prisimena The Rock vs. Hollywood Hogan.
John Cena vs. The Rock yra WrestleMania matchas ir nieko cia nepadarisi. Metai laiko gali buti arba didziulis pliusas, jei teisingai pasinauduoti sio laiku ir nesusikti buildo, kruopsciai statant the anticipation siu menesiu eigoje arba tai gali buti prakeiksmas, kvailai vistant storyline ir laidojant matcha. Esme, kad vien WrestleMania parduos save, nes tai didziausias metu show. Vien Rock vs. Cena parduos save, nes tai du verslo titanai (patinka jums John ar ne, taip, jis PW "titanas"). Taigi vieno ypatingumas padaugins kito ypatinguma. Tas pats kaip UFC 100: Lesnar vs. Mir 2. Ar vien UFC 100 padaritu 1.66 milijonu pirkimu? Jokiu budu ne. Vien Brock ir Frank rematchas irgi niekaip nepagimdytu tokio fantastisko skaiciaus, bet tai, kad visos zvaigzdes susirikiavo ir jie buvo sujungti, padovanojo kompanijai neitiketina buyrate.

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2011-04-05, 11:41, pasakė:

Bet... yra vienas bet. Visi zinome kad butent WWE metai yra ilgas tarpas. Visko gali nutikti.

To noriu ir tikiuos. Kad tik kas nors pasikeistų. Kodėl? Sorry, Dwayne, bet tik ne per WM. Jei iš tikro tai įvyks, būsiu labai nuliūdęs, nes taip ir neišvysim UT vs Cena. Ne už ilgo Taker'is tinkamai nebepajudės, o tikrasis dream matchas taip ir nesišviečia.

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na ir va, galimas daiktas, kaip ir minėjau, kad turėsime Undertaker vs. HHH rematch'ą per WM 28. Net ir internete pasirodė tokių gandų, kurie man netiktų, nes tikrai norėčiau kaško naujo, o ne per galbūt paskutinę WM Taker'ui duoti dar vieną pergalę prieš HHH.

"Before their WrestleMania 27 match even happened this past Sunday, sources report that WWE officials were discussing a Triple H vs. The Undertaker rematch for WrestleMania 28 in 2012 from Miami, Florida."

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Žiūrint RAW pabaigą, man iš burnos išėjo garsas "WOOOW!", nes buvau tikrai suglumęs ir pasimetęs, po to kas įvyko. Bet po poros sekundžių išsiblaiviau ir pagalvojau, kaip visa tai vyks? Mane labai gundo vien tas skambesys, kad "The Rock vs Cena at WM28", bet kartu kaip ir visus kitus trikdo tai, kad aš nelabai įsivaizduoju tą visą build up'ą iki WM28. Taip išeina, kad jie turi lygiai vienerius metus užbuildinti šį match'ą. Bet aš turiu tokią nuojautą (kaip greičiausiai ir visi kiti), kad šis jų feudo buildinimas bus labai greitai išsemtas. Aš nemanau, kad Cena su Rock sugebės visus metus, vos ne kiekvieną savaitę, daryti promo ir "electryfie'inti" žmones taip, kad jie visus metus būtų hype'inami iki sekančios WM. Impossible! Manau, jeigu WWE tikrai nusprendė daryti Rock vs Cena at WM28, tai šis match'o build'as vyks su labai dideliais tarpais. Na nesvarbu, bet vien nuo tos minties, kad GREIČIAUSIAI išvysime Rock vs Cena at WM, lipti sienom norisi :) Bet yra ir kitas dalykas. Aš jau porą metų maniau, kad paskutinėje Undertaker'io WM, jis kausis su John Cena, ir net turėjau tokių minčių, kad padarys jam job'ą. Bet teko ir girdėt, kad gali būti Undertaker vs Triple H at WM28 (again...). Tai manau Cena ir Taker jau galime atmest, Taker vs Triple H, nemanau, kad tai gali įvykti, nebent man tai atrodytų gerai, jeigu tas match'as būtų Streak vs Career. Ok, kas man dar įstrigo iš šito RAW, tai Sin Cara debiutas. Aš tiesą sakant jau matau Sin Cara su Rey Mysterio netolimoje ateityje sudarančius team ar kažką panašaus :D Žodžiu, laukiam Extreme Rules ir dar labiau WM28 :?

P.S. Tiesa, dar buvo kalbų, kad Taker per savo paskutiniąją Wrestlemania gali turėti match'ą su kokiu nors jaunu talentu, ir netgi padaryti jam job'ą. Vienintelis kas šauna į galvą, tai Ted DiBiase.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Jei kas galvojat ,kad The Rock dabar vaidensis kiekviename savaitiniame show tai esate per daug naivūs dabar jį geriausiu atvėju tik per Summerslam pamatysim, o šiaip tai tikėčiaus, kad jis gryš po kokio Royal Rumble, gal iki tol ir Cena bus turnines heel'u(in elephant dreams), bet kokiu atvėju ne dėl išsisėmimo čia labiau reikia pergyventi ,o dėl įvairių traumų vienintelio dalyko gaila ,kad dabar sunkiai sulauksim Cena vs. Taker :?

Citata

Vartotojų skaito šią temą: 14

narių: 0, svečių: 14, slaptų narių: 0