Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Mano nuomonė tokia, kad laimės Sheamus, pradės vadint save karalium, tada BOOM - gryžta Triple H (nes jis jau betkada gali grįžti) ir sakys, kad jis yra karalių karalius ir nepamiršo paskutinio jų susitikimo ir, kad Sheamus nevertas būt karalium, vienu žodžiu tęs jų kaip ir neužbaigtą feudą, o per TLC PPV bus jų matchas.
O šiaip norėjau, kad i KOTR patektų ir jį laimėtų Ted DiBiase. Danielson'as vistiek turi US beltą ir nemanau, kad laimės KOTR tai ta pergalė dėl patekimo į KOTR prieš Ted jam buvo kaip ir nereikalinga, nebet WWE sugalvos nerd king gimmicką, kad Cole galėtų jį vadinti King of nerds. O Tedui tai būtų buvęs šansas susigražinti pushą. Bet yra kaip yra.
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Taigi, sekantis mano grįžimo į PW šou, t.y., Raw 12-06.

Gavau apžvalgą apie dabartinę Miz padėtį. Atrodo gan gerai, tikiuos nebus nuimtas nuo jo titulas per greit. Nesupratau, ka prie komentatorių Punk veikia. Ar jis jau senai jų gretose? Action'o, deja, kiek mačiau in-ring negauna..
Danielson'o įėjimo daina neprilygs Final Countdown, bet, klasika. Primena kažkuo Nature Boy. Mixed match'as buvo nesuvokiamai trumpas(02:00), tai ne kažką. Patiko, kad ginamas titulas per savaitinį šou, bet nepatinka tendencija, kad jei tai vyksta, tai dažniausiai jis pereina per rankas. Kodėl negali būt dažniau match'ų dėl titulo, bet champ'ams retain'inant? King Sheamus nesulaukė HHH, tik Morrison. Gaila žiūrėt, kaip kartais John'o kalbos visiškai nesusilaukia pop'ų. Nedominantis storyline vedamas. Booker did it! Visgi šitas reikalas man įdomesnis. Kaip paskutinį SD backstage matom Kane su Paul, Raw-NXT su Cena. Tiek kad antras variantas labiau dominantis. Man atrodo, kad tas Nexus ultimatumas Barret'ui tai lyg jo laiptelis aukštyn. Jo ir Otungos mini-feud'as primena Rock'ą ir Farooq Nation of Domination laikais. Atsiskiria tas, kam nebepriklauso ten būt.
Raw dar neatkratė nuo žiūrėjimo, carrying on to SD!...
Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąBottom, 2010-12-17, 16:44, pasakė:

Taigi, sekantis mano grįžimo į PW šou, t.y., Raw 12-06.

Nesupratau, ka prie komentatorių Punk veikia. Ar jis jau senai jų gretose? Action'o, deja, kiek mačiau in-ring negauna..

Ne į temą
Punk šiuo metu yra traumuotas. Jau nebeatsimenu kokią ten traumą gavo. Čia lygtais per Bragging Rights, RAW vs SD matche negerai nukrito kai Edge jam atliko Edgecution veiksmą ir iškrito iš rikiuotės keliems mėnesiams.

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Spoiler'is

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Po šio Monday Night Raw su nekantrumu laukiu kito show. Labiausia laukiu WWE Title match'o. Na manau nugalėtojas ir taip aiškus, bet match'as turėtų būti tikrai neblogas. Manau JOMO gaus savo rematch per RR PPV. Be to įdomi situacija su Cm "Sucks" ir Nexus, o kadangi Cena gavo traumą, WWE turėtų Cena pakeisti į kitą asmenį kuris tes feudą, arba paliks Cena ir daris promo kelias savaites, pakol pasveiks ir galės test feudą. :rolleyes:

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Aš dabar savo fantazijose permečiau vieną įdomų dalyką. Aišku tam įvykt manau yra labai nedaug šancų, bet vistiek manau gali ir taip nutikt, visgi kaip kažkada mane Fortaz mokė, PW turi vieną taisyklę "Never say never". Pagalvojau: what if Cm Punk'as įsimaišė į Nexus stable, tam, kad ją išardytų ? Gal jis kurį laiką bus koks "kirminas", koks nors "virusas" kuris gadins iš vidaus visą OS (Nexus) :rolleyes: Pvz.: kokių porą mėnesių (maždaug iki WM) jis bus su Nexus, po to kokiame matche išdurs visą Nexus grupuotę, taip jiem ką nors kainuodamas, ir prasidės feudas - Cm Punk (face) vs Nexus (heel). Kadangi Vince mėgsta išdurinėti visus PW žiūrovus, tai manau kad per WM gali ir nebūti Cena vs Cm Punk. Kaip jau anksčiau minėjau, manau, kad Cm Punk vs Cena bus anksčiau nei per Wrestlemania. O per Wrestlemania manau bus The Nexus vs Cm Punk's stable or something... Kaip jum tokia įdėja ?

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-12-29, 19:11

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Idėja nagrinėtina, bet tokių galim primėtyt daug, t.y. šansų jos realizacijai yra ne itin daug...
O kad CM Punk vs Cena neturėsim, tai gali būti ir dėl to, jog Cena turi traumą, apie kurią šiandien nemažai naujienose buvo rašyta...
Aišku čia irgi galime manyti įsijungę sąmokslo teorijos mygtuką: trauma yra worked, kad duotų Cenai šiokį tokį time-off iki Rumble, o ten jis bus kaip surprise entrant, ir laimės. Siekiant, kad būtų jis kuo labiau palaikomas..

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-12-29, 19:10, pasakė:

Aš dabar savo fantazijose permečiau vieną įdomų dalyką. Aišku tam įvykt manau yra labai nedaug šancų, bet vistiek manau gali ir taip nutikt, visgi kaip kažkada mane Fortaz mokė, PW turi vieną taisyklę "Never say never". Pagalvojau: what if Cm Punk'as įsimaišė į Nexus stable, tam, kad ją išardytų ? Gal jis kurį laiką bus koks "kirminas", koks nors "virusas" kuris gadins iš vidaus visą OS (Nexus) :rolleyes: Pvz.: kokių porą mėnesių (maždaug iki WM) jis bus su Nexus, po to kokiame matche išdurs visą Nexus grupuotę, taip jiem ką nors kainuodamas, ir prasidės feudas - Cm Punk (face) vs Nexus (heel). Kadangi Vince mėgsta išdurinėti visus PW žiūrovus, tai manau kad per WM gali ir nebūti Cena vs Cm Punk. Kaip jau anksčiau minėjau, manau, kad Cm Punk vs Cena bus anksčiau nei per Wrestlemania. O per Wrestlemania manau bus The Nexus vs Cm Punk's stable or something... Kaip jum tokia įdėja ?

Nežinau, man neatrodo reali ši idėja. Punk'ą turn'inti face'u? Juk Raw ir taip face'ų per akis (Cena, Orton, JoMo etc.). O tas faktas, kad kažkas iš WWE buvo užsiminęs, kad jie nori Punk'ą padaryt top Raw heel'u (jei neklystu) šią galimybę tik dar labiau atitolina. Nors tuo pačiu Punk'as gauna ne tik heat'o, bet jį nemažai žmonių ir cheer'ina, tai gal ir įmanoma, bet toks heel'as, kuris sukelia ir ovacijų yra žiauriai įdomus character'is. Aš labai tikiuosi, kad įvyks Punk (heel) vs. Cena (face) per WrestleMania. Na aš tiesiog nemanau, kad žmogus švaistęsis kėdėmis prieš top WWE face'ą taip greit turnins pats.

Žodžiu, ne naujiena, kad Punk vs. Cena gali tapti 2011 top-feud'u visame pro-wrestling'e ir manau, kad Vince'as/Hunter'is nenorės išvastyti šios galimybės. O šiaip jei jau nagrinėji giliau, tai įmanoma viskas:
Miz vs. Cena
Punk vs. Orton
Nexus vs. Orton
Punk vs. HHH (irgi įdomus variantas)
...

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Neduokdie turėtume Punk vs HHH. Punk would be buried. Really. Jei napamenat, pažiūrėkit nesenai įmestą video youtube skiltyje.
Manau HHH turės savo programėlę su savo proteguojamu Sheamus, ir gal netgi padarys jam job'ą per WM. Manau jis jį nori pushinti kaip norėjo pushinti Batistą, bet papildomai įvertina tai, jog Sheamus nėra senas, ir po 5 metų nepasielgs kaip Batista:)
Atrodo turėsim Cena vs Miz ir Orton vs Punk, bent jau kol kas tokie planai.
Aišku traumos (bent jau Cenos atrodo ne itin rimta) gali viską pakeisti.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
As nelabai seku visu PW naujienu pastaruoju metu, bet irgi buciau linkes tiketi Forto numatytais matchais per WM. Miz vs. Morrison ir Cena vs. Punk bus side programos pries rimtus WM feudus. Manau WWE gerai pasielgtu jei pasalintu Cena vs. Nexus feuda dar iki WM, nes juk jau turejome feudo blow-off per TLC, tai man visai nesinoretu antra pamatyti per WM :rolleyes: Bet kadangi WWE dar turi laiko iki WM, tai manau feuda visiskai ir uzbaigs per RR, kur Cena vel triumfuos. O tada jau butu puiki proga pereiti prie Punk (su arba be Nexus) vs. Orton ir Cena vs. Miz del titulo.
Gaila bet CM Punk dabar visai neturi itikinamumo - paskutini karta ringe ji atsimenu kai handicap matchuose jobbino pries Big Show, o dabar ji staiga kelti iki WM main evento? Atrodytu labai kvaila :) RAW jisai vargiai prasimus iki titulo kai yra Barett, Miz ir Sheamus. Todel tokiu atveju as visai noreciau pamatyti Punk vs. HHH jei tai butu rimtas feudas, o ne buried per pora PPV matchu.

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąLix, 2010-12-30, 17:09, pasakė:

Gaila bet CM Punk dabar visai neturi itikinamumo - paskutini karta ringe ji atsimenu kai handicap matchuose jobbino pries Big Show, o dabar ji staiga kelti iki WM main evento? Atrodytu labai kvaila :? RAW jisai vargiai prasimus iki titulo kai yra Barett, Miz ir Sheamus. Todel tokiu atveju as visai noreciau pamatyti Punk vs. HHH jei tai butu rimtas feudas, o ne buried per pora PPV matchu.

Meh. Nesutinkčiau, kad Punk neturi įtikanamumo. Bent jau man labai gerai žiūrisi Punk'as main-event'e (ne kaip tada, kai dar buvo face'as). Jis gal ir nelaimi svarbių feud'ų kol kas, bet juose taip pat nebūna bury'inamas labai, t.y. jis gauna pasireikšti. Nežinau, man pvz. Punk'as IMO už visus Morrison'us ar Miz'us tai tikrai credibility daugiau turi. O dėl Nexus/Punk vs. Cena, tai aš kaip kažkas jau minėjo, būčiau nieko prieš Punk'o Nexus drop'ą per RR.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Siaip sutinku, kad ir Miz nelabai itikimas kolkas, bet jei jau jam dave titula tai manau iki WM ir sugebes paruosti - pradedant nuo uztikrintos pergales pries Morrison. Nesakau, kad to paties negalima butu padaryt su Punk'u - taciau Miz'a jiems dabar pushint parankiau, nes jis cempionas.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Miz'ą gi laikys iki WM greičiausiai vien tam, jog gavo neįtikėtinai daug dėmesio iš real-world-press'o.
Tik manau reikėtų daugiau decisive finišų jam.
T.y. visos tos DQ ir Countout (nepamenu kiek ir kokių buvo) pergalės nepriduoda įtikinamumo.
Jis turi wrestlinti tokio tipo (ne kokybės - nes nepajėgus ir niekada nebus) mačus, kaip Flair darydavo teritorijų laikais.
T.y. kai nuvykdavo į kiekvieną teritoriją su NWA diržu, ir vietinį chalangerį priversdavo atrodyti kaip milijoną dolerių, ir lyg Flair vos vos ištempė... Daugiausiai tai būdavo jo paties dirty-tactics, o ne outside įsikišimai.
Žodžiu kiekvienas kovotojas kovodamas prieš jį turi atrodyti kaip lygiavertis, tik padaręs kokią klaidą ir pan, ir dėl to pralaimėjęs (kad ir po kokio roll-up).
Dabar gi Miz bookinamas kaip "very beatable", ir arba non-finishai arba outside-interference užbaigia mačus...

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
End of era PG?
  • Fetish violence
  • Offensive language ("... whooping your ass.")
  • Suicidal segment
  • Death reminding
  • Kendo sticks
Jei rimtai, tai toks keistas RAW - beveik viskas sukosi apie Punk'ą/Nexus. Man kaip Punk'o mark'ui tai beabejo patiko, kiek Punk'as gavo eterio, bet viskas buvo tikrai keista. Tos užduotys... Damn, tikrai keistos. Labai gaila, kad Nexus paliko Slater ir Gabriel, nes McGuillicutty ir Harris tokie lempiniai, Otunga šiaip molis... Ringe lievas, o ir promo nežavi... Visiškai neliko credibility šiame stable IMO. Ir šiaip, prie ko veda visa tai?.. Random booking'as. Apie main-event'ą irgi nėra ką komentuot, o kai nėra ką komentuot - reiškia, kad viskas buvo labai gerai, arba šūdinai (o tai tikrai nebuvo gerai),

Dabar viską pamirškit ką aš rašiau viršuj, juk RAW vyko Nashville... Visgi tai užkrečiama :D

Beje, Cole gale pasakė, "From Nashville!", žymiai geriau būtų tikę "F**k Nashville!". Dead crowd...

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-01-11, 20:59

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Sting?

Nuotrauka
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąFortaz, 2011-02-01, 11:14, pasakė:

Sting?
As ta pati manau,juolab su Starrcade 1997 promo turi kazkiek panasumo :?

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ką gi, atrodo galima atmesti, jog tas video reklamuoja Underio grįžimą (vienintelė reali versija po Stingo), nes apie jį tiesiog paprastai kalba šiame video.

Na ką gi, turėsime Underio sugrįžimą, komentatoriai kalbės, kad ta data tai ir buvo.. Ir Underį pertrauks Sting. Paprasta, kiek nuspėjama, bet vis tiek nerealiai gerai:)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Man tiesiog gaila visu, kas neziurejo tiesiogiai savo jaunysteje WCW, nes buvo perdaug uzsieme kakodami i savo sauskelnes - deja, jus niekad negausite to pilno malonumo is Sting WWE debiuto, koki gausiu as ir Fortaz :?
I thought I'd never live to see the day...

P.S. Bet mes seni, o jus jauni. You win!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Damn it... Meltz news of today:

Citata

-- As noted on the front page, 22111 was a reference to Undertaker's return at the Fresno Raw on February 21st. Of course, this far out that could always change if, for example, they signed Sting. But as of last night, based on localized commercials for the event, it was planned to be Taker's return. WWE has since had those videos pulled.

Nuotrauka
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Man vistiek kazkiek nelogiska,kad tie video ya skirti Undertakeriui.Zmogus per pastaruosius pora metu ne viena ir ne du kartus pasiimdavo atostogu ir grizdavo ir niekad nebuvo kuriami jokie mistiniai video jo grizimui.Kuom sis kartas ypatingas?Kad Takeris gris tai jau faktas,bet tikiuosi,kad Stingas irgi prie jo prisides ir tie video yra skirti butent jam :?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
2-21-11. Data turi paslaptį arba tai yra sutapimas.

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo SvR: 2011-02-02, 17:37

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąSvR, 2011-02-02, 17:37, pasakė:

2-21-11. Data turi paslaptį arba tai yra sutapimas.

Spoiler'is
Spoiler'is

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Jeigu butu Sting, butu probably the biggest markout of my life. :D

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2011-02-01, 20:48, pasakė:

Man tiesiog gaila visu, kas neziurejo tiesiogiai savo jaunysteje WCW, nes buvo perdaug uzsieme kakodami i savo sauskelnes - deja, jus niekad negausite to pilno malonumo is Sting WWE debiuto, koki gausiu as ir Fortaz :?
I thought I'd never live to see the day...

P.S. Bet mes seni, o jus jauni. You win!

Hey, count me in too dude :)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
WCW mano mazo piemenelio akeles mate nuo 1999 iki 2001m.. (man buvo 8-10m.) nelabai ka ten suprasdavau bet Sting tikrai pamenu:))

Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na ką, dėl pasirodžiusiu naujo promo apie paslaptingą sugrįžimą. Davar manau tai tikrai yra Undertaker, vien dėl tos dainos kuria buvo galima girdėti promo pabaigoje. P.S Kaip manot kas bus WM host'as? Aš neatmenu ir varianto, kad tai gali būti ir Triple H.

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0