Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-05-13, 13:52
Spoiler'is
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
And I mean it
2008-05-13, 15:35
Jooo, neprilygsta praeitas šios savaitės. labai geras RAW. Nebuvo turbūt nė vienos nuobodžios vietos. Gal dėl to, kad per visą show nesirodė tokie kadrai, kaip Finlay su liliputu, Khali ar Show. Užkliuvo tik vienas žmogus - JBL(hate him). Patiko, kad per visą show buvo daugiau visokių promo, nei matchų. Shwo pradžioje su Cena, vėliau su Santino, po jo - Jericho ir Michaels, next - turmpokas Hardžio(užteko trumpo, nes jis prie mic'o ne labai stuiprus), vėliau Divų promo, o gale Orton'o. Taip pat gavome išvysti Kennedžio gerąjį įėjimą ir Cade/Murdoch išsiskyrimą. Viską užskaičius sudėjus net 8!!
Matchai taip pat nebuvo per daug nuobodūs. Nerealiai nusižvengiau iš Lawler'io komentaro, Kennedžio matche. Good Oooooold JR... JR... Patiko ir tas, kad Cryme Tyme gauna eterio.
Main Event buvo neblogas. Ta nauja Orton'o daina iš pirmo žvilgsnio(o gal reiktų sakyti garso), pasirodė siaubinga, bet kelis kart atsukus ir perklausius pasirodė kitaip. Su laiku manau ji jam prigis, kaip ir dabar jau pripratau prie Kennedžio, nors neneigsiu - senosios pasiilgsiu Pirmosios 3 sekundės geros, bet toliau ta vieta, kai nėra žodžių, primena į Melinos Šiaip manau gerai, kad pakeitė, nes senojoje buvo tokie žodžiai kaip "a new star is born", tad kai Orton'as pasiekė tokį Main Event lygį, reikėjo naujos
Matchai taip pat nebuvo per daug nuobodūs. Nerealiai nusižvengiau iš Lawler'io komentaro, Kennedžio matche. Good Oooooold JR... JR... Patiko ir tas, kad Cryme Tyme gauna eterio.
Main Event buvo neblogas. Ta nauja Orton'o daina iš pirmo žvilgsnio(o gal reiktų sakyti garso), pasirodė siaubinga, bet kelis kart atsukus ir perklausius pasirodė kitaip. Su laiku manau ji jam prigis, kaip ir dabar jau pripratau prie Kennedžio, nors neneigsiu - senosios pasiilgsiu Pirmosios 3 sekundės geros, bet toliau ta vieta, kai nėra žodžių, primena į Melinos Šiaip manau gerai, kad pakeitė, nes senojoje buvo tokie žodžiai kaip "a new star is born", tad kai Orton'as pasiekė tokį Main Event lygį, reikėjo naujos
2008-05-18, 12:25
As ir taip zvengiau is to JR... JR Jeffas gryzo fainai, taciau man jo nauja daina nlb. O tas regalis tai vapshe tipo gal uzsidirbo siek tiek pagarbos o po to vel nesamones dare... Nu seip tas pats ziurint labiau paras ima tai tuo ydomiau Siap tai ilgai rawo neziurejau tad sis man patiko...
I watch:
I don't watch:
2008-05-20, 15:30
Blogesnis nei paskutinysis, bet neblogas RAW. Geras opener'is, pora neblogų promo, 3 neblogi matchai. Pažvengiau iš Santino(kaip visad). Bet nesupratau šiek tiek to storyline su "Cousin Sal". Gal tai koks Piper'io giminaitis, bandantis prasimušti į WWE? Na, visai sudomino. Lauksiu kitų įvykių. Labiausiai patikęs matchas buvo Kennedy - Regal(nors ir susispoilinau, ačiū sakant vienam asmeniui). Main Event taip pat neblogas, šį kart šou užbaigti gavo heel'ai. Cena-JBL jau žinau kad bus crap, užtat dedu viltis į Last man standing, nes pernai tas matchas buvo, kiek pamenu, apie ****1/2.
2008-05-20, 17:06
2008-05-20, 23:22
kaip jau nebepirma karta ziuredamas raw telaukiu vieno zmogaus - Santino Marela. mano nuomone zmogus kuris tempia paskutiniu metu visa raw entertainmento prasme, tai ko visad lauki su susidomejimu, nesvarbu ar tai butu promo ar kova, nes net kovodamas jis privercia mane sypsotis. zmogus su dideliu talentu ir si karta tik dar karta tai irode. cia panasiai kaip kad sd ziuriu tik del kozlovo kaip ji panaudos tai taip paskutiniu metu santino, nes hunteris promo jaigu ir padaro tai buna tie patys zodziai kuriuos jau girdejai simtus kartus, tiesiog net graudu klausyt kai yra kartojama tas pats per tapati, ir svarbiausia zodis i zodi, negi nieko nauji neimanoma sukurt ypac bunant jam cempu. bet raw kaip raw visvien ziuri
2008-05-22, 19:45
nors velokai paskaysiu nuomone apie si monday night raw na neblogas ta umaga vs jeff hardy na nezinau truputi pabodo ju abieju kovos matca pagyvino tai kad jeff nelaimejo na labai nustebau kai buvo paskelbta kova kenedy vs regal(fiiirrrrrrrrrrreed match) na nuliudau kad kausis su hbk batista galejo koki triple threat padaryt aj tikslei santino puikus entermainteris ir per si raw dar karta tai irode o kalbant apie main event to ir tikejaus bet del jbl vs cena galejo padaryt koki i quit matca nes kaskada tarp ju sis matcas neblogas matcas buvo bet first blood kazin ar nebus crap
2008-05-27, 16:26
Šitas RAW vėl nenuvylė(jau 3-ias, nice). Galima sakyti, kad RAW buvo toks "ne pilkas". Ted Dibiasy debiutas(kuris manau turi neblogą potencialą, bet labai jau panašus į senąjį Orton'ą atrodo), naujas fjudas tarp Burchill ir Kennedy, o visų svarbiausia anonsavimas, kad vyks draft'ai. Pasktinė naujiena mane nudžiugino, bet pasirodo dar bus kažkokia paliava su "Vinco milijonais"... Turbūt bus dar vienas iš Vinco "rinktinių" storyline'ų, kaip nesantuokinis sūnus Dar buvo viena patikusi vieta, Main-Event'e, kai Y2J jau laikė kėdę rankose. Mintyse kartojau "TRENK!" Anyway, gal dar ne šiandien, bet artimu metu jo turn'inimas jau nusimato.
2008-06-03, 20:44
Eilinis RAW. Kažkaip pradeda patikt Kennedy - Burchill fjudas. Paul su Katie primena Edge ir Lita Nustebau, kad Hardy gavo matchą dėl No.1 contender'io, kai tuo tarpu JBL visame tame segmente net nedalyvavo. GOOD FOR US! Iš tiesų dabar nežinau, kaip bookeriai suksis, kad RAW main event'as nebūtų visai išsisėmęs be Orton'o. Man geriausia matoma išeitis - įkišti Jericho, prieš tai jį turninant(kas gali greitu metu ir įvykti, jam žaidžiant su tomis kedėmis).
2008-06-10, 15:26
FINALLY, Y2J has made, a heeeel turnnn!!!
Visas šou be šito segmento, bent man, būtų buvęs niekuo neišsiskiriantis. Iki jo maniau, kad užmigsiu, o likusi dalis po segmento jau buvo nebloga. Labai gerai, kad Y2J ir Michaels fjudas dabar bus rimtas, gal į jį nebe tiek kiš Batista, nes jis man vaizdą tik gadino.
Beje, McMahono Mania tikrai buvo į naudą, jos dėka, sutaupiau ~30min. savo laisvo laiko
Visas šou be šito segmento, bent man, būtų buvęs niekuo neišsiskiriantis. Iki jo maniau, kad užmigsiu, o likusi dalis po segmento jau buvo nebloga. Labai gerai, kad Y2J ir Michaels fjudas dabar bus rimtas, gal į jį nebe tiek kiš Batista, nes jis man vaizdą tik gadino.
Beje, McMahono Mania tikrai buvo į naudą, jos dėka, sutaupiau ~30min. savo laisvo laiko
2008-06-10, 20:30
Patiko Jericho heel turnas.
Bet kas svarbiausia VINCE GOT RICKROLLED~!
Bet kas svarbiausia VINCE GOT RICKROLLED~!
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
And I mean it