Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nereikia čia plakato su užrašu "Bret wins 100%", nereikia Austin kaip teisėjo, tegul būna Steel Cage mačas su Batista kaip teisėju kur Bret prirakintas prie sienos, mes vistiek būsim įsitikine, kad Bret laimės. Nežinau, man bendrai atrodo, kad čia niekas nelaukia mačo su intriga ar Bret laimės, o laukia Bret keršto ir triumfo akimirkos. Taigi Stone Cold tikrai čia nieko negadintų o tik pagyvintų vaizdą ypač pavaišindamas Stunneriu Vincą.
Be to, aš dar nelaikau Vince tokiu autsaideriu, kaip Tu, nes į kovą jis nešasi ne tik savo tobulą bei nemirtingą kūną, bet dar ir protą bei galią mačą netikėtai paversti bet kokiu kitu jam parankiu, kaip antai iš singles padaryti gauntlet, arba teisėją pakeisti kitu, pvz Batista. Nors jau ir dabar kai mačas yra No holds barred, atsiveria daugybė kelių eiti nešvariai abiem, o kaip žinia tą labiau mėgsta Vince. Bret savo nenaudai turi ilgą laiką neaktyvumo ringe ir galbūt dar ką nors ko aš nežinau.
Bet kaip jau minėjau, turbūt niekam nekyla abejonių kas laimės šitą mačą. Intriga yra kokiu būdu ir kiek dar patyčių teks ištvert Hitman'ui.

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-03-18, 19:34, pasakė:

Nereikia čia plakato su užrašu "Bret wins 100%", nereikia Austin kaip teisėjo, tegul būna Steel Cage mačas su Batista kaip teisėju kur Bret prirakintas prie sienos, mes vistiek būsim įsitikine, kad Bret laimės. Nežinau, man bendrai atrodo, kad čia niekas nelaukia mačo su intriga ar Bret laimės, o laukia Bret keršto ir triumfo akimirkos.
Darai klaida ziuredamas "na visi zino" akimis i situacija. NIEKAD neimk smarku kaip "visi" - daug protingu zmoniu versle dare sia klaida pastoviai: visi zino, kad debiutos tas ir tas, visi zino, kad tas padaris heel/face turna, visi zino kas vyksta uzkulisiuose (dazni WCW sauleledzio kalida, kai jie bande lazuti kayfabe pries minias zmoniu arenoje, kad tik sulaukti 0 reakcijos). Smarkai arba IWC nariai yra tik mazas procentas zmoniu, kurie ziuri WWE televizija, o casual fanai tam ir yra casual, kad tikes to ka jiems pateiksi, jei padarisi tai gerai. Jei as ir, kaip suprantu, tu zinome, jog Bret uztikritnai laimes per WrestleManai, tai net nMo foruem turime nari nuo 2008 metu, kuris pries keleta dienu parase "todel duodu 70%, kad laimes Hart". Net nMo narys nera to tikras! Tu man aiskinsi, kad casual fanai viska suvokia kaip as ir tu? :D

Taigi Stone Cold tikrai čia nieko negadintų o tik pagyvintų vaizdą ypač pavaišindamas Stunneriu Vincą.
Galima daug pribambasu padaryti daug kur, tik protinga versla nuo clusterfuck 'o atskiria mazos detales. Betkoks fanas kaip tu gali pasakyti "na padariciau ta ir ta bei dametam Hulk Hogan kaip special enforcer ir Steve Austin kaip referee" ir sedeti kedeje, geriant alu galvoti koks tu zajebis, kad moki gerai bookinti. Toki zmogu nuo sekmingo PW verslininko/writerio atskiria storytelling - TNA visur kisa papildomus bonusus i matchus: enforcerius, special referee, netiketus siuzeto posukius ir t.t. Viska kad "nieko negadintu" arba "pagyvintu vaizda", bet taip su kiekvienu pribambasu istorija darosi sudetingesne, netenka vientesumo arba praranda svarbiausia elementa - logika. Kai babyface viska gauna lengvai ir neturi kliuciu, zmones arba isvis neisijaucia i feuda arba pradeda palaikyti heel'a. Laimei, Bret ir Vince atveju to neturime, nes disbalansas nera toks riskus, bet jei "pagyvintume vaizda" damesdami "ta ir ta", tu iskart ikaltum po vyni i intrigos karsta.

Be to, aš dar nelaikau Vince tokiu autsaideriu, kaip Tu, nes į kovą jis nešasi ne tik savo tobulą bei nemirtingą kūną, bet dar ir protą bei galią mačą netikėtai paversti bet kokiu kitu jam parankiu, kaip antai iš singles padaryti gauntlet, arba teisėją pakeisti kitu, pvz Batista. Nors jau ir dabar kai mačas yra No holds barred, atsiveria daugybė kelių eiti nešvariai abiem, o kaip žinia tą labiau mėgsta Vince. Bret savo nenaudai turi ilgą laiką neaktyvumo ringe ir galbūt dar ką nors ko aš nežinau.
Tu vel atsimusi nuo smarko perspektivos. Storyline sudaro tai, kas buvo pateikta casual fanams kai vistesi istorija televizijoje - Vince McMahon kunas ir jo fizine jega nebuvo niekaip kisama ziurovams i gerkle. Jis laimejo matcha pries Cena beveik nieko nedaridamas. Pavyzdziui jei jis ateitu i rigna ir fiziskai sunaikintu koki jobberi, BET pats ir komentatoriai iskeltu jo monstro jega, tai butu kita situacija, t.y. ziurovams butu pabreztas sis Vince privalumas, einant i WrestleMania. Kitaip jo kunas, ypac kitu WWE talentu fone nera isskirtinai pabreztas. Neaktivumas ringe yra nekoks faktorius ziurovu akyse, kadangi McMahon isvis yra chickenshit valdzios atstovas ir niekas is casualu nekrapstis sau galvos kada ten Vince buvo isiveles ir Triple H bei Orton feuda arba puose PPV su Michaelsu. Jei Vince butu kazkoks aktivus rosterio talentas, tai gal ir rupetu, bet ne sioje situacijoje. Va argumentas del NHB matcho tipo yra ta atsvara, kuri, kaip minejau, dar palaiko balansa feude - sis matcho tipas, be abejones, yra stereotipiskai heelo playground :D

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Du idomiausiu dalykai is Raw:

1. Orton nesveikai over. Gal cia del to kad visi senai norejo ji cheerint? As nzn del ko, ir tikiuosi, kad fanam ir toliau taip jis patiks

2. Shawn f'n Michaels retires :'( :'( Labai pasidare liudna, kai jis padekojo fanams ir pasake, kad buvo laikas jo gyvenime, kai ringas buvo vienintele vieta kur jis jautes gerai :) Faktas, kad tikrai nesiruosia grizt i wrestlinga kartu ir labai nuliudino, ir pakele respect'a jam.
Ne į temą
Reiks nMo keist banneri ^_^

P.S. Patiko, kad Triple H kliq ar wolfpac nzn kieno tas zenklas padare su ranka kai kalbejo :)
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
manau Ortonas bus verčiamas į face, ir kažkaip labai abejoju dėl jo feudo su DiBiase.
Vincas galėtų kažką sugalvot, kad perleist lagaminą Christianui, kaip kažkada buvo su Edge ir Mr.Kennedy ^_^

Nuotrauka

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąEzzy, 2010-03-31, 01:02, pasakė:

manau Ortonas bus verčiamas į face, ir kažkaip labai abejoju dėl jo feudo su DiBiase.
Vincas galėtų kažką sugalvot, kad perleist lagaminą Christianui, kaip kažkada buvo su Edge ir Mr.Kennedy :)
Ortonas i face'a pradetas versti jau nuo royal rumble ar net anksciau, taigi jis verciamas nebus, jis jau yra babyface, puikus to irodymas - ortono bookinimas per wm arba per sios savaites raw.

Na o kiek pamenu lagaminas is kennedzio buvo atiduotas edge, nes kennedis patyre trauma. Ir net jeigu kazkodel butu nuspresta lagamina taip perduoti, tai christian mano galva nebutu kandidatu saraso pradzioje.

Kalbant apie pati Raw, man labai patiko. Senai buvau sujaudintas pw show vos net iki asaru. Puiki hbk atsisveikinimo kalba kuri sugriebe mane uz sirdies. Aciu tau Michael Shawn Hickenbottom uz puikius matchus kuriuos dovanojai visiem pw megejam.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Thank you, Shawn ;(

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Del labai kvailos priezasties noriu pagirti si RAW - visa guest host koncepcija aisku atima is paciu wrestleriu ir show rimtumo bei dazniausiai gauname siuksles kaip Pete Rose arba NASCAR geek 'us, BET sia savaite buvo tik malonumas stebeti The Hoff. Zinau si aktoriu vos vos, t.y. tikriausiai kaip ir dauguma maciau ji vienoje arba kitoje "Baywatch" serijoje, bet zmogus spinduliavo charizma ir nei sekundei neatrode pasimetes su savo promo - realiai jis gal priklauso amerikietisku garsenybiu "B" arba "C" kategorijai, bet tai kaip Hasselhoff save pateikia ir kokia jis gavo reakcija iz ziurovu arenoje, pastate ji galva ir peciais auksciau daugumos kitu RAW hostu :P

Ne į temą
Beje, buvo malonu zinoti, kad jis ir gyvenime yra geras zmogus. Meltzer rase, kad SEG eros UFC sudetyse, ji pastoviai sodindavo salia didziausios zvaigzdes atejusios pasiziureti show (tam kad Dave galetu paaiskinti jiems kas ir kaip siame naujame sporte ir kas viksta narve). Tai paskutiniame WON jis pabreze, kad David Hasselhoff buvo pats maloniausias zmogus is visu, su kuriais jam teko susidurti tame vaidmenyje.

Taip pat patiko tai, kad paskelbe Swagger ir Orton matcha per Extreme Rules - po uzpraeito RAW, kur Randy paeme antra pergale is eiles pries Jack, buvo daug nepatenkintu smarku (iskaitant mane), kad naujas championas job'ino pries iseinant i SmackDown! Tai istikruju kenke Swagger push'ui ir turejo mazai logikos, taigi nice, kad The All American American gaus nugaleti The Viper (bent jau as gaunu toki ispudi del PPV) pries griztant prie programos su Edge/Jericho.

spike

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
nusprendziau ce pasilankyti paziureti kas gausis ir kiek laiko sitoje super geroje svetaineje isbusiu(super gera tdl kad games.lt nariu aciliepimai apie ja tokie)

nu man sitas raw labai patiko del to kad: pagaliau ikiso carlito ir evan bourne nu ta prasme iki sios savaites raw carlito beveik nera buves wwe show per siuos metus(neskaitant td kai gavo nuo cenos fu)

dar man patiko tdl kad cena pagaliau padare normalu maca, ir naujas divas baywatch matcas buwo idomus bent jau man =DDD

dar labai patiko kingstono ir sheamus matcas, ir batista vs orton

wisumoje raw buvo geras duociau jam 10/10

spike

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
dekit minusus kiek norit ir mazinkit reputacija dekit ispejimus man *****
:P

Šį pranešimą redagavo Fortaz: 2010-04-14, 20:21
Nesikeikiam.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Holly mother of God... Chris Jericho komandoje su The Miz turetu buti auksas - du mano megstamiausi siandienos WWE wrestleriai. Kai 2009 metais jis pasirinko Big Show uzimti Edge vieta, Y2J pareiske, kad The Miz nera pasiruoses. Manau kai tik Bret Hart paliks WWE, The Hart Dynasty atsisveikins su titulais ir Mizericho gales pasirodyti SmackDowne. O sios du as noriu matyti ko daugiau. Be to, bijojau, kad Unified Tag Team titulai atsiras kokiame treciarusiame feude tarp Colon broliu ir The Hart Dynasty. Kas liecia Miz, tai tikios jis supranta kokia laime jam nusisipsojo, nes Jericho moka suteikti rub 'o ir nera savanaudis, taigi jaunas Miz, jei ju komandai duos padoriai laiko, paliks sia "sajunga" didesne zvaigzde nei buvo. Tik maldauju vieno daliko... kai jos suskaldis ir duos tarpusavio feuda (o tikimybe kad ateityej tiap ir bus - didele), as tikios jie teisingai paskirstis vaidmenys: Jericho/face ir Miz/heel. Toks feudas del United States Championship iskart grazintu titului tiek credibility kiek jis neturejo gal nuo Benoit/Booker T programos. Vienas dalikas, kuris man nepatinka, tai kad dabar The Miz bus uzimtas ir gal nefeud'ins del dirzo su Daniel Bryan - geriausiu atveju "tarp kitko" numes jam dirza. Tikios klistu.

P.S. Kazkaip uzkliuvo man toks random dalikas... Edge jau 9 kartus pasaulio championas. Tai puikiai iliustroja ka siandien reiskia titulas, nes Adamui prireike apie 3 metus, kad surinkti devinius titulus, kai Ric Flair tam paciam skaiciui reikejo dirbti desimtmeti ir net jis, NWA tempais, paliginamai greitai rinko titulus, nes buvo RIC FLAIR. Sparciai arteja "Thirty Time World Heavyweight Champion" laikai.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Matai, kas liecia Edge, tai jis nemazai titulu prisirinko su MITB shit'ais.
Siaip random fact - Edge vienu ar kitu budu dalyvavo KIEKVIENAME MITB panaudojimo/feudo atvejyje.
Silpniauni variantai buvo tik 2009-2010 metai, kai jis Edge tebuvo zmogus, kuris "apdirbdavo" iki reikiamos busenos veikianti cempiona :D
Idomu, ar ir toliau bus palaikoma si tradicija Edge-MITB sagoje :D Visgi 6 kartai is eiles, ir viena ar kita forma sudalyvauta itakojant MITB cashinima yra jau daug.. ULTIMATE OPPORTUNIST :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Klaida rezultatuose - laimėjo Jericho, ne Bourne.

Kalbant apie PG - Įdomus bajeris iš Ted apie apsaugą... Taip uždaryti žmogų į bagažinę ir pasitrankyti... Call me crazy, but I don't get it...

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-06-23, 17:47, pasakė:

Klaida rezultatuose - laimėjo Jericho, ne Bourne.
Aciu, istaisiau :D

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-06-23, 17:47, pasakė:

Kalbant apie PG - Įdomus bajeris iš Ted apie apsaugą [1]... Taip uždaryti žmogų į bagažinę ir pasitrankyti [2]... Call me crazy, but I don't get it...
Kazkodel zmones daznai klaidingai mano, kad "PG" reiskia isvis vaiku turini kaip pavyzdziui "G" reitingas, nors taip nera.

Wikipedia pasakė:

PG - Parental Guidance Suggested - Some material may not be suitable for children under 10. These films may contain some mild language, brief smoking, [1] crude/suggestive humor, [2] scary moments and/or violence. No drug content is present. There are a few exceptions to this rule. A few racial insults may also be heard. Before the creation of PG-13, many "PG" films (e.g. Airplane!, Terms of Endearment and Nine to Five) included elements such as swearing and drug use. Content such as this helped lead to the creation of the "PG-13" rating.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Na paskaites 411mania reporta ir jos komentarus nusprendžiau po ilgo laiko pažiurėti apsoliučiai kokį wrestlingo show(žiurėdavau tik PPV). Na kadangi visas show jau buvo perskaitytas tai ,net be staigmenų šį show tiesiog "sūrijau" kaip kokį gerą krepšinio/futbolo matčą. Visų pirma The Miz cash in aš tik įsivaizduoju kaip būčiau ėjęs iš proto jei būčiau neskaitęs to report, antra tai kur Trrrrrrriplleeee H? Kažko ilgai atostogose užsibuvo Triplius... Ta Nexus programa man labai patinka ir manau nors jie pralaimės Summerslame jiems nauda jau padaryta. Tai tiek trumpai iš manęs atpratęs aš rašyt kažka ilgesnio tad ir kažkkoks post jau yra pasiekimas, bėje ,nes su PG reitingu ,kad būtų tokia WWE man visai patiktu galėtų tas sėkmingas Money in the Bank PPV užkrėsti ir ateinančius show ir ppv. So long!

P.S: Rimtai...Tikėjausi tas 7 bus Triple H.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-07-20, 20:26

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2010-07-20, 21:21, pasakė:

Na paskaites 411mania reporta ir jos komentarus nusprendžiau po ilgo laiko pažiurėti apsoliučiai kokį wrestlingo show(žiurėdavau tik PPV). Na kadangi visas show jau buvo perskaitytas tai ,net be staigmenų šį show tiesiog "sūrijau" kaip kokį gerą krepšinio/futbolo matčą. Visų pirma The Miz cash in aš tik įsivaizduoju kaip būčiau ėjęs iš proto jei būčiau neskaitęs to report, antra tai kur Trrrrrrriplleeee H? Kažko ilgai atostogose užsibuvo Triplius... Ta Nexus programa man labai patinka ir manau nors jie pralaimės Summerslame jiems nauda jau padaryta. Tai tiek trumpai iš manęs atpratęs aš rašyt kažka ilgesnio tad ir kažkkoks post jau yra pasiekimas, bėje ,nes su PG reitingu ,kad būtų tokia WWE man visai patiktu galėtų tas sėkmingas Money in the Bank PPV užkrėsti ir ateinančius show ir ppv. So long!

P.S: Rimtai...Tikėjausi tas 7 bus Triple H.

Ne į temą
Jei neklystu jis trauma gydos :D

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Ne į temą
Davai visi uzsidedam ta pati avatara? Tada isvis nebus imanoma susigaudyt. Dar va man rodos galima tasku sumoket ir pasikeist nika, tai galim visi i toki pat pasikeist.

Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąMarkaL, 2010-07-21, 01:39, pasakė:

Ne į temą
Davai visi uzsidedam ta pati avatara? Tada isvis nebus imanoma susigaudyt. Dar va man rodos galima tasku sumoket ir pasikeist nika, tai galim visi i toki pat pasikeist.
Gera mintis :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-07-21, 00:57

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąMarkaL, 2010-07-21, 01:39, pasakė:

Ne į temą

Ne į temą
Pagal parasus atskirk :D

Kzkas

• nMo nariai
1
Kaip manot kada Cena grįš?

Aš pats manau, kad jis grįš per Elimination Chamber, nes per RR jo grįžimas būtų labai nuspėjamas, tačiau kaip jau sakiau WWE gali jį gražinti jau artimiausiomis savaitėmis, bet tada tas visas atleidimas kaip ir neturėtų prasmės. Šiaip manau WWE būtų geriausiai jį gražint po Wrestlemanijos, kodėl? Manau visi tikisi jo grįžimo iki Wrestlemania, tačiau jei jis negrįžtu iki jos daugelis žmonių pagalvotų gal tikrai jis paliko WWE? Ir BAM! Per kokį Extreme Rules jis grįžtą. Aišku šitas variantas turbūt neįmanomas, nes WWE tikrai norės matyti John Cena Wrestlemania kai žiūrovų skaičius ir PPV buy-rate krenta...

Kokios jūsų nuomonės?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nesutinku, kad be Cenos WM pirkimai kristų. Not a chance. juk tai yra WRESTLEMANIA!!!
O apie grįžimą tai manau, kad jis bus po WM, galbūt per summerslam, nors čia spėti yra be galo sunku. Bet manau, kad grįžimas bus netikėtas, o tai reiškia kad jis nebus per Royal Rumble :D Ir dar manau, kad Cena bus tas žmogus kuris užbaigs Nexus išsidirbinėjimus.

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Dave Meltzer tvirtina, kad "Juan Cena", apie kuri tikriausiai jau girdejote, dirbs ne tik house shows, o ir TV. Kitais zodziais, sekanciame Lapkricio 29 dienos RAW galite laukti Johno meksiketisko pusbrolio su kauke, Juano debiuto (zr. Hulk Hogan & Mr. America). Kompanija bijo, kad be Cenos kris televizijos reitingai.
Atmetant Pasaulio pabaigos atveji, John Cena tikrai dirbs WrestleMania, nes WWE galvos ir taip prakaitauja, kad arteja WrestleMania, o jie neturi: Shawn Michaels, Batista, Chris Jericho, tikriausiai netures Brock Lesnar ir, neduok Dieve, gali netureti The Undertaker. Taigi kompanija istrauks visas imanomas patrankas, iskaitant Triple H bei John Cena siam show. Cenos tikrai turi reiksme net WrestleMania buyrate'ui.

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-11-25, 19:35, pasakė:

Dave Meltzer tvirtina, kad "Juan Cena", apie kuri tikriausiai jau girdejote, dirbs ne tik house shows, o ir TV. Kitais zodziais, sekanciame Lapkricio 29 dienos RAW galite laukti Johno meksiketisko pusbrolio su kauke, Juano debiuto (zr. Hulk Hogan & Mr. America). Kompanija bijo, kad be Cenos kris televizijos reitingai.
Atmetant Pasaulio pabaigos atveji, John Cena tikrai dirbs WrestleMania, nes WWE galvos ir taip prakaitauja, kad arteja WrestleMania, o jie neturi: Shawn Michaels, Batista, Chris Jericho, tikriausiai netures Brock Lesnar ir, neduok Dieve, gali netureti The Undertaker. Taigi kompanija istrauks visas imanomas patrankas, iskaitant Triple H bei John Cena siam show. Cenos tikrai turi reiksme net WrestleMania buyrate'ui.

Na, kiek žinau Jericho turėtu grįžti į kompaniją 2011 metų pradžioj, tai manau, kad jis galimas kandidatas laimėti RR. Būtų neblogas feudas face Jericho vs The Miz :D

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-11-25, 19:58, pasakė:

Na, kiek žinau Jericho turėtu grįžti į kompaniją 2011 metų pradžioj, tai manau, kad jis galimas kandidatas laimėti RR. Būtų neblogas feudas face Jericho vs The Miz :D
Visu pirma, Chris Jericho (face) vs. The Miz (heel) butu tai, kas mane grazintu i PW, kurio isvis neziurejau jau keleta menesiu.
Dabar pasakius tai, Dave Meltzer buvo minejes, kad WrestleMania sezone Fozzy turi turus - aisku, tai WrestleMania ir esant geram pasiulimu, manau Y2J yra visai realus variantas, jei WWE suderins viska ir pasiulins jam patogu tvarkarasti. Nors, aisku, realiau, kad gausime Miz/Cena programa.
Siaip WWE dar nenuleido ranku visuose variantuose - jie iki siol daro bandimus ikalbeti HBK grizti; The Undertaker tikriausiai tures matcha/programa ir pats tai tvirtina nors tam dar peranksti; Batista, net jei pasirasis kontrakta su Strikeforce, laisvai gales grizti, nes Strikeforce (skirtingai nuo UFC) tik dziaugsis jo WWE pasirodimais; net Brock, nors dauguma kompanijoje tiki, kad tai neiviks, visdar yra nagrinejamas kaip tikimybe - pats Lesnar nori gauti ta riebu ceki, bet Dana White nepalankiai ziuri i jo dalivavima WrestleManijoje.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Taigi, jau rytoj, per RAW show, bus King Of The Ring 2010 tournament. Keista tai, kad jis 2008 metais buvo sugrąžintas, 2009 jo vėl nebuvo (greičiausiai WWE pamiršo apie jį :D ), o dabar jis ir vėl pasirodo. Kaip manote, kas laimės šį torunament ir bus King Of The Ring? Man asmeniškai sakyčiau kvailai atrodė, kad 2008 metais King Of The Ring turnyrą laimėjo William Regall. Kaip iš oro... Na šiai metais dalyviai bus šie:

Nuotrauka

Na aš jokių prognozių neturiu, nei vienas iš dalyvių mano akimis nėra šio turnyro lyderis, manau visi po lygiai turi šąncų laimėti. Taigi dėl laimėtojo nieko neprognozuosiu, bet pats norėčiau kad laimėtų John Morrison arba Sheamus.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-11-28, 15:12

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Soul Stealer nuomonė kaip JR.
Man pažiūrėjus SD labai patiko skambesys "King Alberto..." nors, žinoma, jam šis titulas iš esmės nereikalingas, nes Alberto jau ir be to titulo yra PURE GOLD.
Jei padarytu King'u Sheamus, tai būtų tas pats kas padaryti King'u Bobby Lashely (tais metais kai lamejo Booker).
Manau kai turnyras rengiamas ne per atskirą PPV, tai nugalėtoju reikia daryti tą, kuris susistiprintų savo gimick'ą su šiuo titulu.
Kadangi tai pasipūtėliškas gimick'o papildymas + kiek pamenu statistiškai paskutiniais metais juos labiau laimedavo heel'ai (nes jiems tai naudingesnis titulas), reiškia aš tikiuosi heel pergalės.
Kaip jau ir sakiau, man labiausiai patiktų "King Alberto", bet jam tas titulas nesuteiktu tiek naudos, kiek tarkim suteiktų Drew arba Cody. "Dashing King Cody Rhodes" arba "King of dashing Cody Rhodes".. Aišku jis toli nuo favorito.
Sheamus kodėl man asmeniškai nepatiktų jau pasakiau, nes jis yra iš esmės no-nonsence.
Kitas variantas yra Drew - jam papildomas titulas tikrai praverstų + nepaisant kas kuriam brand'e yra, su laiku būtų galima programa (kaip iš Booker T laikų) King vs King, t.y. vs HHH.
Žodžiu prieš rašydamas nebuvau toks susidomėjęs, kaip baigdamas rašyti.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0