Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-03-18, 19:34
Be to, aš dar nelaikau Vince tokiu autsaideriu, kaip Tu, nes į kovą jis nešasi ne tik savo tobulą bei nemirtingą kūną, bet dar ir protą bei galią mačą netikėtai paversti bet kokiu kitu jam parankiu, kaip antai iš singles padaryti gauntlet, arba teisėją pakeisti kitu, pvz Batista. Nors jau ir dabar kai mačas yra No holds barred, atsiveria daugybė kelių eiti nešvariai abiem, o kaip žinia tą labiau mėgsta Vince. Bret savo nenaudai turi ilgą laiką neaktyvumo ringe ir galbūt dar ką nors ko aš nežinau.
Bet kaip jau minėjau, turbūt niekam nekyla abejonių kas laimės šitą mačą. Intriga yra kokiu būdu ir kiek dar patyčių teks ištvert Hitman'ui.
2010-03-18, 20:11
Lyncaz, 2010-03-18, 19:34, pasakė:
2010-03-30, 13:00
1. Orton nesveikai over. Gal cia del to kad visi senai norejo ji cheerint? As nzn del ko, ir tikiuosi, kad fanam ir toliau taip jis patiks
2. Shawn f'n Michaels retires :'( :'( Labai pasidare liudna, kai jis padekojo fanams ir pasake, kad buvo laikas jo gyvenime, kai ringas buvo vienintele vieta kur jis jautes gerai Faktas, kad tikrai nesiruosia grizt i wrestlinga kartu ir labai nuliudino, ir pakele respect'a jam.
Ne į temą | Reiks nMo keist banneri |
P.S. Patiko, kad Triple H kliq ar wolfpac nzn kieno tas zenklas padare su ranka kai kalbejo
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2010-03-31, 00:57
Ezzy, 2010-03-31, 01:02, pasakė:
Vincas galėtų kažką sugalvot, kad perleist lagaminą Christianui, kaip kažkada buvo su Edge ir Mr.Kennedy
Na o kiek pamenu lagaminas is kennedzio buvo atiduotas edge, nes kennedis patyre trauma. Ir net jeigu kazkodel butu nuspresta lagamina taip perduoti, tai christian mano galva nebutu kandidatu saraso pradzioje.
Kalbant apie pati Raw, man labai patiko. Senai buvau sujaudintas pw show vos net iki asaru. Puiki hbk atsisveikinimo kalba kuri sugriebe mane uz sirdies. Aciu tau Michael Shawn Hickenbottom uz puikius matchus kuriuos dovanojai visiem pw megejam.
2010-04-13, 18:41
Ne į temą | Beje, buvo malonu zinoti, kad jis ir gyvenime yra geras zmogus. Meltzer rase, kad SEG eros UFC sudetyse, ji pastoviai sodindavo salia didziausios zvaigzdes atejusios pasiziureti show (tam kad Dave galetu paaiskinti jiems kas ir kaip siame naujame sporte ir kas viksta narve). Tai paskutiniame WON jis pabreze, kad David Hasselhoff buvo pats maloniausias zmogus is visu, su kuriais jam teko susidurti tame vaidmenyje. |
Taip pat patiko tai, kad paskelbe Swagger ir Orton matcha per Extreme Rules - po uzpraeito RAW, kur Randy paeme antra pergale is eiles pries Jack, buvo daug nepatenkintu smarku (iskaitant mane), kad naujas championas job'ino pries iseinant i SmackDown! Tai istikruju kenke Swagger push'ui ir turejo mazai logikos, taigi nice, kad The All American American gaus nugaleti The Viper (bent jau as gaunu toki ispudi del PPV) pries griztant prie programos su Edge/Jericho.
2010-04-14, 18:16
Ne į temą | nusprendziau ce pasilankyti paziureti kas gausis ir kiek laiko sitoje super geroje svetaineje isbusiu(super gera tdl kad games.lt nariu aciliepimai apie ja tokie) |
nu man sitas raw labai patiko del to kad: pagaliau ikiso carlito ir evan bourne nu ta prasme iki sios savaites raw carlito beveik nera buves wwe show per siuos metus(neskaitant td kai gavo nuo cenos fu)
dar man patiko tdl kad cena pagaliau padare normalu maca, ir naujas divas baywatch matcas buwo idomus bent jau man =DDD
dar labai patiko kingstono ir sheamus matcas, ir batista vs orton
wisumoje raw buvo geras duociau jam 10/10
2010-05-05, 17:34
P.S. Kazkaip uzkliuvo man toks random dalikas... Edge jau 9 kartus pasaulio championas. Tai puikiai iliustroja ka siandien reiskia titulas, nes Adamui prireike apie 3 metus, kad surinkti devinius titulus, kai Ric Flair tam paciam skaiciui reikejo dirbti desimtmeti ir net jis, NWA tempais, paliginamai greitai rinko titulus, nes buvo RIC FLAIR. Sparciai arteja "Thirty Time World Heavyweight Champion" laikai.
2010-05-05, 21:48
Siaip random fact - Edge vienu ar kitu budu dalyvavo KIEKVIENAME MITB panaudojimo/feudo atvejyje.
Silpniauni variantai buvo tik 2009-2010 metai, kai jis Edge tebuvo zmogus, kuris "apdirbdavo" iki reikiamos busenos veikianti cempiona
Idomu, ar ir toliau bus palaikoma si tradicija Edge-MITB sagoje Visgi 6 kartai is eiles, ir viena ar kita forma sudalyvauta itakojant MITB cashinima yra jau daug.. ULTIMATE OPPORTUNIST
2010-06-23, 17:07
Lyncaz, 2010-06-23, 17:47, pasakė:
Lyncaz, 2010-06-23, 17:47, pasakė:
Wikipedia pasakė:
2010-07-20, 20:21
P.S: Rimtai...Tikėjausi tas 7 bus Triple H.
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-07-20, 20:26
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2010-07-20, 22:43
Jobberis_Extreme, 2010-07-20, 21:21, pasakė:
P.S: Rimtai...Tikėjausi tas 7 bus Triple H.
Ne į temą | Jei neklystu jis trauma gydos |
2010-07-21, 00:39
Ne į temą | Davai visi uzsidedam ta pati avatara? Tada isvis nebus imanoma susigaudyt. Dar va man rodos galima tasku sumoket ir pasikeist nika, tai galim visi i toki pat pasikeist. |
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2010-07-21, 00:56
2010-11-25, 16:31
Aš pats manau, kad jis grįš per Elimination Chamber, nes per RR jo grįžimas būtų labai nuspėjamas, tačiau kaip jau sakiau WWE gali jį gražinti jau artimiausiomis savaitėmis, bet tada tas visas atleidimas kaip ir neturėtų prasmės. Šiaip manau WWE būtų geriausiai jį gražint po Wrestlemanijos, kodėl? Manau visi tikisi jo grįžimo iki Wrestlemania, tačiau jei jis negrįžtu iki jos daugelis žmonių pagalvotų gal tikrai jis paliko WWE? Ir BAM! Per kokį Extreme Rules jis grįžtą. Aišku šitas variantas turbūt neįmanomas, nes WWE tikrai norės matyti John Cena Wrestlemania kai žiūrovų skaičius ir PPV buy-rate krenta...
Kokios jūsų nuomonės?
2010-11-25, 19:13
O apie grįžimą tai manau, kad jis bus po WM, galbūt per summerslam, nors čia spėti yra be galo sunku. Bet manau, kad grįžimas bus netikėtas, o tai reiškia kad jis nebus per Royal Rumble Ir dar manau, kad Cena bus tas žmogus kuris užbaigs Nexus išsidirbinėjimus.
2010-11-25, 19:35
Atmetant Pasaulio pabaigos atveji, John Cena tikrai dirbs WrestleMania, nes WWE galvos ir taip prakaitauja, kad arteja WrestleMania, o jie neturi: Shawn Michaels, Batista, Chris Jericho, tikriausiai netures Brock Lesnar ir, neduok Dieve, gali netureti The Undertaker. Taigi kompanija istrauks visas imanomas patrankas, iskaitant Triple H bei John Cena siam show. Cenos tikrai turi reiksme net WrestleMania buyrate'ui.
2010-11-25, 19:58
`MalioK`, 2010-11-25, 19:35, pasakė:
Atmetant Pasaulio pabaigos atveji, John Cena tikrai dirbs WrestleMania, nes WWE galvos ir taip prakaitauja, kad arteja WrestleMania, o jie neturi: Shawn Michaels, Batista, Chris Jericho, tikriausiai netures Brock Lesnar ir, neduok Dieve, gali netureti The Undertaker. Taigi kompanija istrauks visas imanomas patrankas, iskaitant Triple H bei John Cena siam show. Cenos tikrai turi reiksme net WrestleMania buyrate'ui.
Na, kiek žinau Jericho turėtu grįžti į kompaniją 2011 metų pradžioj, tai manau, kad jis galimas kandidatas laimėti RR. Būtų neblogas feudas face Jericho vs The Miz
2010-11-26, 09:44
Kzkas, 2010-11-25, 19:58, pasakė:
Dabar pasakius tai, Dave Meltzer buvo minejes, kad WrestleMania sezone Fozzy turi turus - aisku, tai WrestleMania ir esant geram pasiulimu, manau Y2J yra visai realus variantas, jei WWE suderins viska ir pasiulins jam patogu tvarkarasti. Nors, aisku, realiau, kad gausime Miz/Cena programa.
Siaip WWE dar nenuleido ranku visuose variantuose - jie iki siol daro bandimus ikalbeti HBK grizti; The Undertaker tikriausiai tures matcha/programa ir pats tai tvirtina nors tam dar peranksti; Batista, net jei pasirasis kontrakta su Strikeforce, laisvai gales grizti, nes Strikeforce (skirtingai nuo UFC) tik dziaugsis jo WWE pasirodimais; net Brock, nors dauguma kompanijoje tiki, kad tai neiviks, visdar yra nagrinejamas kaip tikimybe - pats Lesnar nori gauti ta riebu ceki, bet Dana White nepalankiai ziuri i jo dalivavima WrestleManijoje.
2010-11-28, 15:12
Na aš jokių prognozių neturiu, nei vienas iš dalyvių mano akimis nėra šio turnyro lyderis, manau visi po lygiai turi šąncų laimėti. Taigi dėl laimėtojo nieko neprognozuosiu, bet pats norėčiau kad laimėtų John Morrison arba Sheamus.
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-11-28, 15:12
2010-11-28, 15:40
Man pažiūrėjus SD labai patiko skambesys "King Alberto..." nors, žinoma, jam šis titulas iš esmės nereikalingas, nes Alberto jau ir be to titulo yra PURE GOLD.
Jei padarytu King'u Sheamus, tai būtų tas pats kas padaryti King'u Bobby Lashely (tais metais kai lamejo Booker).
Manau kai turnyras rengiamas ne per atskirą PPV, tai nugalėtoju reikia daryti tą, kuris susistiprintų savo gimick'ą su šiuo titulu.
Kadangi tai pasipūtėliškas gimick'o papildymas + kiek pamenu statistiškai paskutiniais metais juos labiau laimedavo heel'ai (nes jiems tai naudingesnis titulas), reiškia aš tikiuosi heel pergalės.
Kaip jau ir sakiau, man labiausiai patiktų "King Alberto", bet jam tas titulas nesuteiktu tiek naudos, kiek tarkim suteiktų Drew arba Cody. "Dashing King Cody Rhodes" arba "King of dashing Cody Rhodes".. Aišku jis toli nuo favorito.
Sheamus kodėl man asmeniškai nepatiktų jau pasakiau, nes jis yra iš esmės no-nonsence.
Kitas variantas yra Drew - jam papildomas titulas tikrai praverstų + nepaisant kas kuriam brand'e yra, su laiku būtų galima programa (kaip iš Booker T laikų) King vs King, t.y. vs HHH.
Žodžiu prieš rašydamas nebuvau toks susidomėjęs, kaip baigdamas rašyti.
Vartotojų skaito šią temą: 8
narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0